Kuinka katsella / avata DC-universumia Yhdysvaltojen ulkopuolella – Helppo opas

DC Universe avattiin juuri syyskuussa 2018, ja sen fanit ovat ekstaattisia.

Nyt voit katsella kaikkea franchising-sisältöä tällä upealla streaming-alustalla, jonka voitit’t päästä katsomaan muualle. Kyllä, ei edes Netflixissä.

Mutta tiedättekö, että DC Universe on maantieteellisesti rajoitettu Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Tiedätkö miten pääset siihen?

Tässä on oma opas DC-universumin katselemiseen / estämiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella, mukaan lukien kolme parasta VPN: ää tätä tarkoitusta varten, parhaat vpn Reddit-arvostelut ja enemmän!

Mitkä maat DC-yliopiston palvelut ovat saatavana juuri nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Batman, supermies kukaan? Jos sinulla on’Kuullut näitä nimiä koskaan, uskon, että olet vain muukalainen, joka vierailee tällä planeetalla kesälomalla.

Nämä hahmot ja monet muut suositut ovat osa DC Comic Book Franchise -tapahtumaa ja Marvelia lukuun ottamatta DC on suurin tällainen tuotemerkki maailmassa.

Ja nyt se on avannut oman suoratoistosivuston nimeltään DC Universe, josta löydät kaikki elokuvat, esitykset, digitaaliset sarjakuvat, kommenttiosio ja foorumit tai käytännössä mitä tahansa franchising-merkkiin liittyvää.

Kyllä, Netflix on ehkä ensimmäinen valintasi, kun kyse on suoratoistoalustoista, ja toinen hyvä veto saattaa olla Amazon Prime -palvelussa, mutta DC Universe on erilainen kuin molemmat suositut sivustot..

Toki, toiminnallisuus ja idea ovat samat, mutta sisältö on täysin erilainen.

DC Universe palvelee hyvin omistautunutta genreä, joka liittyy vain omiin hahmoihinsa ja tarinoihinsa, otettu sarjakuvistaan.

DC-franchisin faneja on ilmiömäinen kaikkialla maailmassa, joten tällaisen palvelun käynnistäminen oli todella hyvä idea.

Mutta odota siellä’s saalis.

Kuten kaikki hyvät asiat, DC Universe on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Kuinka katsella / poistaa DC-universumin estäminen USA: n ulkopuolella

Mikä on järkevää, koska eniten franchising-palvelulle omistettuja faneja on ehdottomasti maassa.

Maailman ulkopuolella sijaitsevan franchising-faneille tämä on kuitenkin vakava vakavuus.

Mutta ei hätää, koska kuten aina, opastan sinua kuinka vapauttaa DC-universumin esto Yhdysvaltojen ulkopuolella aivan kuten minäkin’se on tehty muiden lukemattomien tällaisten alustojen kanssa, ts. VPN: ien tai omistettujen palvelimien avulla.

Paras VPN katsomaan DC-yliopistoa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuten aiemmin totesin, DC Universe voidaan helposti poistaa ja katsella Yhdysvaltojen ulkopuolella, vaikka käytät VPN: ää, mutta tiedätkö, mikä VPN todella tekee sen puolestasi?

Ei, oikein?

No, tässä on 3 parasta VPN-verkkoa, jotka olen kokeillut ja testattu DC Universe -laitteella vuodesta 2019, ja ne voivat varmasti tehdä työn täydellisesti.

ExpressVPN

Tämä on vakavasti ketju. Ei ole sellaista suoratoistoalustaa, jota tämä tähtien tarjoaja ei voi estää. Netflixistä UFC-taisteluihin suosittelen ExpressVPN-sovellusta kaikelle, mitä haluat katsoa, ​​jos sen maantieteelliseen rajoittamiseen ja kallistumiseen pääsee käsiksi ilman VPN: tä.

Paras VPN katsomaan DC-yliopistoa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Lyhyt kuvaus tästä palveluntarjoajasta on saanut yli 2000 palvelinta, sotilaslaatuista salausta, runsaasti asiakassovelluksia, OpenVPN-protokollatuki, nollakirjauskäytäntö ja paljon muuta.

Mutta ennen kaikkea sen Yhdysvaltain palvelinpuisto on yksi alan parhaista. Sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys kenenkään kanssa ja aloittaa DC Universumin suoratoisto. Kyllä, se on niin yksinkertaista.

Se’Se on ehdottomasti vähän kallis verrattuna muihin, mutta se on jokaisen pennin arvoinen.

Plussat

 • Poista kaikkien Yhdysvaltain suoratoistosivustojen esto
 • Yli 2000 palvelinta
 • Sotilasluokan salaus
 • Dedikoidut asiakkaat suoratoistolaitteille, kuten Firestick, käytettävissä
 • Live chat-tuki

Haittoja

 • Kalliita suunnitelmia

PureVPN

Toinen hieno VPN-palvelu kaikille niille suoratoistoille, jotka haluavat poistaa Yhdysvaltojen sisällön eston, kuten DC Universe -palvelu, on PureVPN.

Palveluntarjoajaa ei tunneta paljoa sen turvallisuudesta’s kyvystään tuottaa paras suoratoistokokemus kaikkien palveluntarjoajien keskuudessa.

Ja siinä on kaikki oikeat ominaisuudet, kuten armeijan luokan salaus, yli 2000 palvelinta, yhteensopivat asiakassovellukset, live chat-tuki, kill switch ja muut.

Mitkä maat DC-yliopiston palvelut ovat nyt saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella

Mitä’Vielä parempi on, että PureVPN tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden suojata omistettu IP. Tämän avulla vapaudut kaikista ongelmista, jotka liittyvät palvelinpuiston jakamiseen, kuten tavallisissa VPN-palvelusuunnitelmissa, kuten hitaat nopeudet, kielletyt palvelimet jne..

Ja kaiken kaikkiaan PureVPN on halpaa, paljon halvempaa. Se on kuin tarjotaan alle puoleen ExpressVPN-hintaan’liittymä, jossa jotkut suunnitelmat ovat vielä halvempia. Jotta’s varma laukaus piirtää.

DC-universumin harrastajille, joilla on budjetti, tämä on premium-palvelu, jota sinun tulisi ehdottomasti etsiä.

Plussat

 • 2000 palvelinta yli 160 maassa
 • Poista DC-universumin estäminen Yhdysvaltojen ulkopuolelta
 • Live chat-tuki Dedicated IP on käytettävissä
 • Sotilaallisen luokan salaus
 • Halvat suunnitelmat

Haittoja

 • Pitää joitain yhteyden aikaleimalokeja

NordVPN

Yli 5000 palvelinta ja laskemalla, NordVPN ei ole jättänyt mitään kiveä kääntämättä tarjoamalla poikkeuksellista kykyä streamereille ympäri maailmaa. Nopeat nopeudet ovat sen vahvuus ja turvallisuus on aina avautumatonta.

Ja minä panen taas kaikkiin yleisiin ominaisuuksiin taas täällä, mutta tiedän, että NordVPN on saanut kaiken kuten muutkin esim. armeijan luokan salaus, nollakirjauskäytäntö jne.

DC-universumin online-reddit

Sain DC Universe -sovelluksen avattua melko helposti NordVPN: n avulla ja kokemus oli niin virheetön kuin saan joka kerta..

Hintaan nähden NordVPN ei ole liian kallis, mutta on vain budjettiystävällistä.

Plussat

 • Yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa
 • Useita asiakassovelluksia saatavilla
 • Edullinen suunnitelma
 • OpenVPN-protokollan tuki

Lisävarusteita, kuten DoubleVPN, saatavana

Haittoja

 • Live chat-tuki ei ole käytettävissä

Kaikki nämä kolme tarjoajaa ovat hienoja, mutta niiden suorituskyvyssä on joitain pieniä eroja. Se’kaikki tekninen ammattikieli, joten anna minun auttaa sinua ymmärtämään sitä ja tekemään lopulta päätöksen sen perusteella.

ExpressVPN: Vakaa

PureVPN: halpa

NordVPN: Kuormattu ominaisuuksilla.

Jokainen trio voi vapauttaa DC-universumin, mutta se riippuu viime kädessä siitä, mitä etsit.

Kuinka katsella / avata / käyttää DC-universumia Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos olet valinnut jonkin yllä olevista palveluntarjoajista, voit poistaa DC-universumin eston Yhdysvaltojen ulkopuolella noudattamalla näitä helppoja ohjeita. Otan tässä esimerkiksi ExpressVPN:

 1. Siirry palveluntarjoajaan’sivustollesi ja valitse hinnoittelusuunnitelma
 2. Maksa tilauksesta ja hanki käyttäjän käyttäjätiedot
 3. Lataa yhteensopiva sovellusohjelma, kuten latasin ExpressVPN: n’s Windows-asiakasexpressvpn DC-universumille
 4. Yhdistä mihin tahansa Yhdysvaltain palvelimeen (Tämä saattaa poiketa Pure- ja Nord-sovelluksista, koska sinun on kysyttävä heidän tukeaan, mitkä palvelimet toimivat DC Universe -sovelluksen kanssa) ja DC Universe -laitteisiin on helppo pääsy!

dc universe

DC-universumin online-reddit

Reddit on, missä toiminta tapahtuu nykyään. Tarkoitan, että saan kaikki tärkeimmät uutiset tältä alustalta.

Olipa kyseessä pääsiäismuna uudessa näyttelyssä tai parhaat arvostelut tietystä palvelusta tai ongelmasta, Reddit on sinun paikka mennä.

Joten menin sinne selvittämään, mitkä VPN-käyttäjät ovat kaikkein tyytyväisimpiä DC-universumin vapauttamiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Mutta yllätyksekseni en löytänyt mitään muuta kuin muutama ohimenevä maininta siitä, kuinka VPN: ää voidaan käyttää DC Universumin estämiseen Australiassa. Mutta paitsi tätä, ei tähän tarkoitukseen sinänsä ollut mainintaa parhaista VPN-verkoista.

johtopäätös

Joten nyt, jos kysyt minulta, millä muilla tavoilla voit seurata DC-yliopistoa Yhdysvaltojen ulkopuolella, sanoisin, ettei mitään. VPN: t ovat ainoa todellinen asia, kun kyse on vapauttamisesta, kun taas muut vaihtoehdot, kuten välityspalvelimet, eivät ole’t todella työskentelevät nykyään.

Suoratoistosivustot ovat menneet stratosfäärinä näinä päivinä, tilaukset tulvat kuin mikä tahansa. DC Universe saattaa tarjota omaa genreä, mutta sen pohjana on tavoittaa miljoonia tilaajia vuonna 2019, joten jos haluat liittyä kelkkaan, tee se nyt!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me