Katso valtaistuimien peliä verkossa.

“Kun pelaat valtaistuimien peliä, voitat tai kuolet.”

Innoittamana palkittu kirjailija George R.R. Martin’myydyin kirja-sarja “Laulu jäästä ja tulesta”, maailmankuulu “Valtaistuinpeli” on keskiaikainen fantasiaepos. Se on yksi piratistisimmista TV-ohjelmista, joka on koskaan ollut, ja sitä saa yli 25 miljoonan fanin yhteisö.

Pelkästään vuonna 2016 GoT voitti 12 Primetime Emmy -palkintoa, joten se on kaikkien aikojen menestyvin televisiosarja. Kahdeksannen kaudensa aikana, joka on vain neljä kuukautta, ihmiset ympäri maailmaa pistävät kaikki 67 jaksoa uudestaan ​​muistaakseen. Tämän vuoksi monet kysyvät: Kuinka katsoa GoT Onlinea?

Joten päätin laatia oppaan käytettävissä olevista premium- / ilmaisvaihtoehdoista. Voit tutkia niitä alla tutkiaksesi tappavan pelin Westerosin seitsemän kuningaskunnan hallitsemiseksi. Näytöksessä ovat näyttelyt uudistuvien ja ritarien, kuninkaiden ja kuningatarjen, valehtelijoiden ja rehellisten miesten välillä.!

Vastuuvapauslauseke: Tekijänoikeussisällön lataaminen, suoratoisto tai vapauttaminen on laitonta.
Emme missään nimessä mainosta tai rohkaise mitään laitonta toimintaa. Käyttäjät ovat vastuussa omasta toiminnastaan.

Contents

Kuinka katsella GoT: tä eri alueilla

Kuinka seurata valtaistuimien peliä Iso-Britanniassa

Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuville monille GOT-suoratoistokanaville ei ehkä ole pääsyä sinulle georajoitteiden takia. Mutta älä’t olet huolissasi! Voit silti katsella GOT-palvelua Isossa-Britanniassa riippumatta siitä, missä olet, vain hankkimalla VPN.

VPN hajottaa IP: n valitsemasi sijaintiin, antaen sinulle vapauden käyttää kanavia, jotka virtaavat GOT: ta kaikkialta maailmasta, uskomattoman helposti.

Asiallinen esimerkki olisi kuin sinä’istuessasi sohvalla Venetsiassa, ja vain kytkemällä VPN-virta päälle ja kytkemällä se yhdysvaltalaiseen palvelimeen, pääset HBO: hen ja katselemaan uusinta Game of Thrones -jaksoa, aivan kuten!

Kuinka katsella Game of Thrones Season 8 -sarjaa verkossa Saksassa

Vaikka laittomia vaihtoehtoja katsella GOT-tapaa, kuten torrentia ja epäilyttäviä suoratoistolinkkejä, rynnätetään parhaillaan vasemmalle, oikealle ja keskelle, varoitamme sinua pysymään poissa niistä, koska ne voivat laskea sinut vakaviin vaikeuksiin viranomaisten kanssa tekijänoikeusrikkomusten perusteella.

Saksassa on edelleen monia vaihtoehtoja katsella Game of Thronesia verkossa täydellisesti laillisesti.

Nämä vaihtoehdot sisältävät suositut välitysvälineet, mukaan lukien Sky, jonka alla tulee kolme uutta suoratoistokanavaa, HBO NYT, Hotstar ja NYT TV. Nämä kanavat ovat kuitenkin maantieteellisesti rajoitettuja, ja tarvitset VPN-yhteyden saadaksesi ne Saksasta.

Poista kanavien esto Saksassa

Kuinka seurata valtaistuimien peliä Italiassa

Sinun on ymmärrettävä, että esitys on maantieteellisesti rajoitettu ja sitä lähetetään virallisesti erittäin rajoitetuilla kanavilla ja alueilla. Siksi, aseta itsesi parhaalla VPN: llä, jonka avulla voit ohittaa GOT: n suoratoistoon Italiassa asetetut georajoitukset suhteellisen helposti.

Kuinka seurata valtaistuimien peliä Kanadassa

Viimeisellä kaudella on kuusi jaksoa, joten jos’uudelleen Kanadassa ja mietitkö kuinka seurata Game of Thronesia live-tilassa verkossa käyttämällä Kanadan parasta VPN: ää, don’t hätää! Meillä on parhaat mahdolliset vaihtoehdot sinulle!

Kuinka seurata valtaistuimien peliä Netflixissä

Hei Netflix-narkarit, tiedän, että olette Netflixistä riippuvaisia, et ehkä koskaan halua kokeilla mitään muuta alustaa streaming-tarpeitasi varten, mutta täällä’polttava kysymys on Voisitko katsoa Game of Thronesia Netflixissä?

Suosittua televisiosarjaa EI ole saatavana Netflixissä. Mutta älä huoli! Olen koonnut useita toimivia vaihtoehtoja alla olevaan kanavaosaan huijataksesi rakkaasi Netflixiäsi ja katsomaan Game of Thronesia.

Game of Thrones 8. kausi Teaser / Promo

Olemme nyt loppupelissä, kaverit. Kahden vuoden pitkän odotuksen jälkeen HBO on vihdoin ilmoittanut päättymispäivän vuoden 2004 kahdeksannelle ja viimeiselle kaudelle “Valtaistuinpeli”. Se koostuu yhteensä kuudesta jaksosta, mikä on yksi jakso viimeisestä kaudesta ja tavallinen kymmenen kaikilla aiemmilla kausilla..

Joten, milloin GoT: n premier? 14. huhtikuuta! Joo! Se on päivä, jolloin HBO-käyttäjät voivat helposti seurata Game of Thronesia, koko kauden kaapeli-TV: n tai VoD-verkon kautta. Australialaiset käyttäjät voivat luottaa Foxteliin suoratoistoon koko kauden ajan, ja muissa maissa sijaitsevat käyttäjät voivat tarkistaa tämän oppaan lähetyslähteet..

Kuinka seurata valtaistuimien peliä verkossa

Johtoleikkureille ei ole parempaa paikkaa stream of troonien teräväpiirtona HD-laadulla kuin HBO’allekirjoituksen online-suoratoistopalvelu “HBO nyt” antaa faneille pääsyn kaikkiin 7 kauteen ja 67 jaksoon. Voit tilata HBO Now -sovelluksen lähetystoiminnan harjoittajan kautta’s AndroidiOSApple TV ja Android TV sovellukset.

HBO go -pelien peli elää verkossa

Jos sinulla on jo HBO-liittymä, sinun ei tarvitse maksaa heidän GO-palvelustaan, koska se on nykyisille kaapeliasiakkaille ilmainen. Toisena vaihtoehtona voit kirjautua HBO-palveluun’s NYT-palvelu, joka maksaa kiinteän hinnan 15 dollaria kuukaudessa. Se on itsenäinen paketti, joka ei vaadi kaapelitilausta!

Katsojille, jotka sijaitsevat Yhdysvaltojen ulkopuolella & Kanada, HBO Nyt rajoitetaan maantieteelliseen käyttöön. Tämä jättää sinulle tyypillisesti kaksi vaihtoehtoa, käytä vaihtoehtoista VoD-palvelua tai VPN: ää HBO: n estämiseksi NYT. Olemme lisänneet luettelo parhaista VPN-palveluista ja vaihtoehtoja myös HBO: lle. Valitse!

Poista HBO: n esto30 päivän rahat takaisin -takuu

HBOnow valtaistuimien peli

Ensiluokkaiset live-suoratoistoasetukset troonien pelille - kausi 1-8

HBO GO: n ja NYT: n lisäksi on paljon muita premium-vaihtoehtoja, jotka saattavat seurata Valtaistuimien peliä. Jos jotkut VoD: t ovat yhteistyössä HBO: n kanssa, toiset tekevät “kanava” saatavana verkossa. Tämän avulla käyttäjät voivat katsella kaikkea aikaisemmista vuodenajoista uusimpiin jaksoihin. Katso nämä premium-vaihtoehdot GoT: n suoratoistoa varten!

DirecTV nyt

Jos olet innokas johtoleikkuri ja haluat tietää kuinka seurata Valtaistuimien peliä saamalla mahdollisuus suoratoistaa se täysimittaisena online-TV-suunnitelmana, DirecTV Now on täydellinen vaihtoehto sinulle. Se on AT: n omistama VoD-palvelu&T. Se antaa Yhdysvaltojen käyttäjille pääsyn kaikkiin suosikki kaapelikanaviinsa suoraan verkossa ilman pitkäaikaista sitoutumista. Sellaisenaan voit aina luottaa DirecTV nyt säännölliset lähetykset GoT Season 8: n uusimmista jaksoista sen julkaisun jälkeen.

suora tv-peli valtaistuimista

Palvelu antaa kauden 7 kaikki 67 jaksoa käytettävissäsi. Paras osa kaikkea: palvelu antaa sinulle jopa ilmaisen kokeilujakson 7 päiväksi. Tämä tarkoittaa, että voit hieroa kaikki vuodenajat GoT, maksamatta yhtään penniäkään. Jos päätät jatkaa oikeudenkäyntiä, joudut maksamaan 40 dollaria kuukaudessa.

suoraan nyt valtaistuimien peli

HotStart

Intian goT-faneille, jotka haluavat tietää mitä’Paras tapa saada halpa tapa päästä Game of Thronesin live-streamiin, HotStar ja HBO ovat muodostaneet virallisen kumppanuuden. Tämä antaa Intian VoD -palvelulle mahdollisuuden tarjota surullisen kaikki vuodenajat Valtaistuinpeli.

hotstar-valtaistuinpeli

HotStar Premium -tarjousta tarjotaan erittäin edulliseen INR 199: een (3,09 dollaria) kuukaudessa, jolloin sinulla on pääsy kaikkiin verkkosivustolla oleviin HBO-TV-sarjoihin. Ennen kuin voit tilata vain HotStar Premium -sovelluksen intialaisella luottokortilla / pankkikortilla & Pay TM, mutta he ovat käynnistäneet Yhdysvaltain versio myös (9,99 dollaria kuukaudessa).

Mutta silloin on taas kallista puhelua, on parempi käyttää a VPN, joka on yhtä halpaa kuten $ 1,99 yhdessä HotStarin kanssa Intian IP: n kautta ($ 3.09 Hyödyllinen hinta) maksaa sinulle $ 5,08 siten 50%: n kustannusviiva.

Poista Hotstar30 päivän rahat takaisin -takuu

valtaistuimien peli hotstar ipad

Hulu

Vaikka suurin osa ihmisistä haluaisi’olemme odottaneet Netflixin olevan suoratoistoinen Troonien peli sellaisenaan’s iso kutsu, mutta täällä Hulu on lyönyt sen, kädet alas. Samanlainen kuin DirecTV Now, Hulu on sisällönkerääjä, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden katsella suosikki elokuvia / TV-ohjelmia ja live-tapahtumia monista kuuluisista kanavista. Tämä sisältää selvästi HBO, mikä tarkoittaa, että voit käyttää VoD-palvelua streamingin kaikilla vuodenaikoilla.

hulu valtaistuimien peli

Hulu on suoratoistoalusta verkkotelevisioon ONLINE. Parasta kaikessa: palvelun testaamiseen on saatavana 7 päivän ilmainen kokeilu. Tämä tarkoittaa, että voit mennä GoT-maratonille maksamatta yhden penniäkään. Jos haluat jatkaa tilaustasi, joudut kuitenkin maksamaan 14,99 dollaria kuukaudessa.

peli valtaistuimista hulu

NowTV

NowTV on toinen VoD-palvelu, joka tarjoaa à la carte -ohjelmointia, samanlainen kuin DirecTV Now ja Hulu. Sellaisena se antaa johtoleikkureille pääsyn kaikkiin kanaviin, jotka sinulla olisi ollut kaapelitelevisiolla, tilaamatta niitä. Sinulla on jopa HBO käytettävissä suoratoistoon.

nyt tv valtaistuimista

31. elokuuta 2018 saakka NOW TV tarjosi katseltavaksi kaikkia seitsemää vuodenaikaa ja 67 jaksoa Game of Thronesista. Viime aikoina he ovat kuitenkin poistaneet aiemmat vuodenajat. Sinulla on pääsy vain GoT: n viimeiseen kauteen 7. Hanki 14 päivän ilmainen kokeiluversio tässä.

nyt tv-valtaistuimien vuodenajat

CraveTV

Jos olet Kanadassa, GoT: n suoratoistoon ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin CraveTV! Bell Median omistama VoD-palvelu on vihdoin päättänyt lisätä Game of Thronesin erilliseen suoratoistopalveluunsa. Tämä tarkoittaa, että voit katsella kaikkia 7 vuodenaikaa laiturilla.

haluavat valtaistuimien tv-pelin

Paras osa kaikkea: sinun ei tarvitse maksaa kallista tilausta. CraveTV-suunnitelma tuskin maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa, mikä on tarpeeksi hyvä HBO-sarjan suoratoistoon. Kanadan ulkopuolella olevat käyttäjät voivat tietysti käyttää VPN-palvelua liittyäkseen CraveTV: hen!

Poista CraveTV: n esto30 päivän rahat takaisin -takuu

Katso Thrones Game of Firestick

Jos omistat Firestick-laitteen, voit katsella Game of Thronesia reaaliaikaisesti suurella näytölläsi olevalla televisiossa HBO Now -sovelluksen avulla’virallinen sovellus. Amazon tarjoaa valikoiman laitteita ja Firestick tarjoaa täydellisen ratkaisun käyttäjille, jotka ajattelevat johdon leikkaamista.

Mutta jos sinulla on ongelmia laitteen käytön aikana, tutustu ratkaisuihimme yksityiskohtaisessa oppaassa katso Thrones Game of Firestick.

Katso valtaistuimien peli ilman HBO: ta

Nyt on ihmisiä, jotka haluavat katsella Game of Throes ilman HBO: ta. Yksi syy tähän on, että HBO on saatavana vain Yhdysvalloissa, mikä on iso vaivaa muualla asuville GoT-faneille..

Hyvä uutinen on, että yllä luetellut kanavat tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon HBO: lle ja sisältävät Foxtelin, Hulun ja Now TV: n kaltaisia. On myös ilmaisia ​​vaihtoehtoja, mutta ole varovainen käyttäessäsi niitä, koska ne voivat saada sinut vaikeuksiin.

Ilmaiset vaihtoehdot Valtaistuimien suoratoistamiseen verkossa - Kausi 1-8

Ymmärrän, että kaikki johtojen katkaisijat eivät halua maksaa tilausmaksua katsomaan Game of Thronesia. Itse asiassa televisio-ohjelmaan arvostetaan se, että se on yksi kaikkien aikojen piraattisimmista sarjoista! Ja koska halpoimpien tapojen katsella Game of Thrones -tapahtumia on suuri, HBO: n oli edessään paljon vaikeuksia estääksesi ohjelman leviämisen luvattomilta lähteiltä. Jos haluat katsella GoT: ta ilmaiseksi, minä’olet peittänyt sinut. Katso alla oleva luettelo!

Ling Online

Ling Online tunnetaan yleensä online-tutor-palveluna, joka auttaa opiskelijoita kiillottamaan englannin kielen puhumis- ja kirjoitustaitojaan. Samanaikaisesti se on kuitenkin loistava alusta uusimpien löytämiseen TV-ohjelmista ja elokuvista. Parasta kaikessa: sinun ei tarvitse kirjautua sisään!

GoT: n katseleminen verkossa on yhtä helppoa kuin napsauttamalla tätä linkki, valitsemalla katseltavan jakson ja napsauttamalla otsikkoa. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä koko näytölle. Yksinkertaisesti sanottuna, Ling Online tarjoaa kätevimmän tavan katsoa GoT: n kaikkia vuodenaikoja!

valtaistuimien verkkopeli

Putlocker

Jos olet innoissasi katsomassa Dead-armeijan marssia etelään ja aiheuttamasta enemmän tuhoa, hyvä vaihtoehto on käyttää Putlockeria. Verkkosivusto on lopullinen kohde johtoleikkureille ja ilmaisohjelmille, jotka haluavat katsella suosikki TV-ohjelmiaan ja elokuviaan sopivimmalla mahdollisella tavalla.

Jos haluat katsella “Valtaistuinpeli”, käy vain linkillä tässä. Jaksot ladataan säännöllisesti seuraavana päivänä niiden alkuperäisen julkaisun jälkeen. Tämä tarkoittaa, että jos jakso ilmaantuu sunnuntaina, voit suoratoistaa GOT ILMAISEKSI Putlockerissa seuraavana päivänä..

valtaistuimien putlocker -peli

CMoviesHD

Kuten Putlocker, myös CMoviesHD on toinen luotettava ILMAINEN suoratoiston lähde. Verkkosivustolle on kohdistunut usein seisokkeja ja siirtymiä eri verkkotunnuksille tekijänoikeuksien loukkausmetsästäjien painostuksen takia. Yksinkertainen haku Googlessa antaa sinulle pääsyn toimivaan varianttiin.

Tällä hetkellä CMoviesHD on .bz-verkkotunnuksessa. Voit luottaa siihen kaikenlaiseen premium-sisältöön sivustoilta, kuten BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Netflix ja muut. Tähän sisältyy kaikkien genrejen TV-ohjelmat / elokuvat. Näihin kuuluu all-seasons hit-fantasiatrilleri-draamasarjassa, Valtaistuinpeli!

cmovies-valtaistuinpeli

123MoviesHub

123MoviesHub saattaa kuulostaa verkkosivustolta, jonka tarkoituksena on tarjota ilmaisia ​​suoratoistoja vain elokuville. Sillä on kuitenkin myös melko laaja luettelo osuneista TV-ohjelmista. Palvelua pidetään suosituimpana kohteena kaikkien suosikkielokuvasi / TV-ohjelmien katselemiseksi mahdollisimman vaivatta..

voitin’valehtele kuitenkin, joudut kohtaamaan paljon ärsyttäviä ponnahdusikkunoita ja mainoksia, joista tulee melko haittaa. Jos tarvitset pääsyn kaikkiin 7 vuodenaikaa ja 67 jaksoa of Game of Thrones, mutta maksamatta tilausta - 123MoviesHub on aina hyvä kohde!

123 elokuvaa HD-peli valtaistuimista

Kuinka seurata valtaistuimien peliä verkossa Kodilla

Viihde-geeksien, jotka etsivät ohjelmistoa laittomien TV-ohjelmien / elokuvien käyttämiseen, tulisi ehdottomasti tutustua Kodiin! Se on monialustainen, avoimen lähdekoodin viihdekeskus, jota voit käyttää jopa Apple- ja Android-televisioissasi. Ajattele sitä erillisenä käyttöjärjestelmänä, joka perustuu lisäosiin.

valtaistuimien kodi

Tarjolla on premium-lisäosia, ja löydät myös paljon kolmansia osapuolia. Suurin osa niistä antaa käyttäjille pääsyn estettyyn sisältöön ympäri maailmaa. Game of Thronesin suoratoistossa voit luottaa Exodus Redux -lisäosaan, joka on saatavana Lazy Kodi Repossa. Noudata alla olevia vaiheita asentaaksesi!

 1. ladata ja asenna Kodi-sovellus mille tahansa valitsemallesi alustalle
 2. Tuoda markkinoille Kodi ja klikkaus päällä “vaihde” kuvake ja valita “Järjestelmäasetukset”
 3. Klikkaus päällä “Lisäosia” ja siirtää vaihtaa “Ota tuntemattomat lähteet käyttöön”
 4. Saat ponnahdusikkunassa viestin, jossa pyydetään vahvistusta. Osuma “Joo”
 5. Palata edelliseen “asetukset” valikko ja klikkaus päällä “Tiedostonhallinta”
 6. hana päällä “Lisää lähde”, Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään”, ja tulla sisään http://lazykodi.com/
 7. Tulla sisään nimi medialähteelle, kuten Lazy Kodi Repo ja klikkaus päällä “kunnossa”
 8. Palata päävalikkoon, klikkaus päällä “Lisäosia”, ja “Paketti” nappi
 9. valita “Asenna ZIP-tiedostosta”, avata “Laiska Kodi Repo”, ja “Asennuslähteet”
 10. Rullaa alas ja valita “EXODUSREDUX” arkistojen luettelosta
 11. Klikkaus päällä “repositoryexodusredux-0.0.7” ja odota repon asentamista varten
 12. Palata edelliseen valikkoon ja valita “Asenna arkistosta”
 13. valita “Exodus Redux Repo” ja napsauta “Video-lisäosat””
 14. Klikkaus päällä “Exodus Redux” lisäosa ja osuma  “Asentaa” nappi
 15. Tuoda markkinoille lisäosa, mene “TV-ohjelmat”, Hae varten “Valtaistuinpeli”
 16. Avata ensimmäinen tulos ja nauti kaikkien 7 vuodenajan ja 67 jakson katsomisesta!

Lazy Kodi on epävirallinen Kodi-arkisto, joka kaappaa sisältöä virallisilta kanavilta, mikä johtaa piratismiin ja tekijänoikeuskysymyksiin. Siksi VPN: n käyttö on parempi vaihtoehto turvalliselle suoratoistolle.

Suoratoista nimettömästi30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka seurata valtaistuimien peliä verkossa popcorn-ajalla

Kun kaikki muu epäonnistuu, voit aina olla riippuvainen popcorn-ajasta. Sovellus on fuusio BitTorrent-tekniikasta edistyneillä streaming-ominaisuuksilla. PT tarttuu sisältöön P2P-lähteistä ja antaa käyttäjille mahdollisuuden toistaa niitä suoraan ohjelmiston sisällä.

Älä unohda kytkeä päälle popcorn time vpn äärimmäisen nimettömänä.

Se tarjoaa samanlaisen näkymän kuin Netflix sen siististi suunnitellulla käyttöliittymällä, joka luettelee elokuvia / TV-ohjelmia eri luokkiin houkuttelevilla pienoiskuvilla. Lataa ja asenna vain Popcorn Time ja etsi “Valtaistuinpeli” napsauttamalla navigointipalkissa “TV-ohjelmat” suoratoistaa GoT! Mutta huomioi tässä, että jos haluat katsoa GOT: n live-tilassa, Popcorn Time ei ole oikea paikka siihen, koska se saa tietyn jakson vasta sen jälkeen, kun se on ollut täysin esitelty virallisten lähteidensä kautta.

popcorn aika valtaistuimien

Halvin tapa katsella valtaistuimien peliä:

Kanavien lisäksi’Tässä oppaassa lueteltuja toistaiseksi ei ole muuta laillista tapaa katsoa GOT: ta halvemmalla tai jopa ilmaiseksi. Toki Torrenting-pohjaisilla suoratoistosivustoilla, kuten Putlocker ja YifyTV, on tulva, mutta niiden käyttö ei ole laillista missään muualla maailmassa. Joten GOT: n katselu niiden läpi voi joutua vakavaan ongelmaan, jos tekijänoikeuspeilit jäljittävät IP: n ja lähettävät sinulle laillisen riita-ilmoituksen.

Mutta on älykäs tapa, jolla voit katsella koko kauden ilmaiseksi, mutta se vaatii älykkään kiertotavan. Se’Täysin laillinen, sinun on kuitenkin oltava aktiivinen, jos haluat käydä läpi tämän vaihtoehdon.

Tässä’miten voit tehdä sen:

 • Hanki VPN ja muodosta yhteys intialaiseen palvelimeen
 • Varmista, että sinulla on ainakin 2 erityyppistä luotto- tai maksukorttia samanlaisen määrän sähköpostiosoitteiden lisäksi
 • Mene nyt Hotstariin ja rekisteröi tili tiliisi ensimmäisellä luottokortillasi ja sähköpostiosoitteellasi.
 • Hotstar tarjoaa yhden kuukauden ilmaisen kokeilujakson, joten sinulla on 30 päivän ajanjakso, jonka aikana voit katsella GOT-palvelua, ennen kuin tilauksen määrä vähennetään tililtäsi
 • 30 päivää tarkoittaa, että voit katsoa yhteensä 4 jaksoa ennen koeajan päättymistä
 • Ja nyt, 3 jaksoa on ohitettu, niin meillä on vain 3 muuta jäljellä, mikä tarkoittaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa GOT-kauden 8 päättämiseen vain Hotstarin ilmaisen kokeiluversion kautta
 • Joten kauden päättymisen jälkeen don’t unohda peruuttaa tilauksesi tai muuten sinä’Sinulta veloitetaan tilauksen määrä

Mitä’s Aion tapahtua tällä kaudella 8 GoT: lla - Ennusteet, spoilerit ja tuuletinteoriat!

Jon Snow voitti’olla pakenemassa kuolemaan tällä kertaa!

GoT: n katseleminen on ollut vuoristoratamatkaa! Ja jos siellä’kaikki mitä fanit tietävät, on se, että et voi koskaan odottaa minkään hahmon pysyvän elävänä pitkään.

Se vain ei’t toimivat tällä tavalla. Kun toinen aloitat tietyn hahmon samankaltaisuuden kehittämisen, sinulle esitetään järkyttäjä, joka johtaa heidän kuolemaansa.

Sinänsä, vaikka näyttää siltä, ​​että Jon ja Daenerys ovat kaikki asetettu ajamaan auringonlaskuun. Voimmeko todella uskoa siihen? En tiedä’t ajatella niin. Erityisesti ottaen huomioon, että Jon Snow pakeni jo kerran kuolemasta.

Tuo juoni kieroi jopa Melisandren. Miksi Valon Herra herätti Jonin? Varmasti ei asukkaitakin, onnellisina koskaan!

Joten uskon, että Jon voisi toimia viimeisenä keinona voittaa Valkoiset kävelijät (tai ei). Hän voi tappaa riehua tai joutua maksamaan elämänvelansa Moninäköiselle Jumalalle.

talvi on tulossa valtaistuimien peli

Daenerys jatkaa elää (toivon niin: /)

Okei, siellä’Sillä ei ole mitään syytä kieltää sitä. Rakastan Emilia Clarkeä. Hänen hymynsä ja tapa, jonka hän nauraa, on aivan niin hurmaava, vaikka emmekaan’t nähdä paljon siitä TV-ohjelmassa lol

Hän’Hän on puhdas jumalatar tosielämässä ja myös valtaistuimissa, joten en vain voi kuvitella hänen hahmonsa Daenerysin kuolevan. Olisin rikki, jos he tekisivät niin.

Puhumattakaan, hän’on ainoa järkevä valinta päähenkilöksi. Daenerys on elintärkeä juoni. Hän on vastuussa muurin sulamisesta ja lohikäärmeiden palauttamisesta.

On täysin mahdollista, että hänen hahmonsa pysyy hengissä, mutta varmasti TV-ohjelman kirjoittajat voittivat’ei anna hänelle lumoavaa päättymistä, joten Jon Snow katoaa. On järkevää, totta?

(Sormet ristissä. Älä anna’t tappaa hänet)

peli valtaistuimista

Sam on luvattu prinssi, joka täyttää profetian

Julkaisussa George R.R. Martin’s “Laulu jäästä ja tulesta”, siellä oli legendaarinen hahmo, joka tunnetaan nimellä “Azor Ahai”, joka taisteli [pimeyttä] vastaan ​​punaisella miekalla.

Mies, joka “syntyi antamaan rohkeutta ihmisten rodulle ja johtamaan hyveelliset taisteluun palavalla miekallaan Lightbringerillä”. On spekuloitu, että Sam voisi hyvinkin olla salainen Targaryen.

Ennusteen perusteella Azor Ahai syntyy uudelleen herättämään lohikäärmeitä kivistä, kun punainen tähti vuotaa ja pimeys kerääntyy.

Koska Sam on Elia Martellin ja Rhaegarin lapsi, hänet myöhemmin salakuljetti Varys ja hoiti uskollinen Tarlys, joka’s sanoa, että hän on luvattu prinssi?

valtaistuimien peli

Melisandre (punainen papitar) palaa armeijan kanssa

Tämä voi tuntua monien mielestä hieman ilmeiseltä, mutta voin ehdottomasti nähdä Melisandren palaavan armeijan kanssa taistelemaan valkoisia kävelijöitä. Tämä johtuu hänen epätodellisesta uhastaan ​​Seitsemännen kauden lopussa Varysille.

Hän ilmoitti, että hän’d palaa viimeisen kerran. “Minun on kuolla tässä omituisessa maassa, aivan kuten sinäkin.” Se oli hanhenpumpun hetki, joka valmisti meille faneille tietämään, että hän palaa.

Koska Melisandre on aina uskonut Daenerysiin’ Koska he ovat lähellä toisiaan Volantisessa, on myös turvallista olettaa, että hän ryhtyy Kinvaraan.

Kuten luultavasti tiedät, Volantisia vartioi massiivinen armeija nimeltään “Tulinen käsi”. Joten armeija, joka seuraa tulta jumalaa, kuulostaa ehdottomasti hyödylliseltä taistelussa Undead-jään hirviöitä vastaan!

GoT meme

Vanhat hahmot, kuten Ned Stark, saattavat tehdä paluun

Kauden kahdeksan sarjan varhaisessa raportissa EW väitti näkevänsä useita vanhoja hahmoja televisio-ohjelmasta. Joten on hyvät mahdollisuudet nähdä joitakin tuttuja kasvoja, jotka johtavat sotaan.

Kaikista hahmoista Ned Stark kuulostaa melko odottamattomalta merkinnältä. Lisäksi se voitti’t ole ensimmäinen kerta, kun merkit palaavat kuolemansa jälkeen.

Vuori, Beric Dondarrion, The Hound, Jon Snow ja kirjoissa Catelyn Stark nousivat ylös. Nyt saatat ajatella, että se ei ollut’t Ned’Hänen päänsä irrotettu ruumiistaan?

Mutta tässä on ajatus: entä jos se ei olisi’t todella Ned Stark?

valtaistuimien peli cc meme

Yökuningas hyökkää ensin Karholdiin ja viimeiseen Hearthiin

Jos sinä’Kun olet seurannut GoT: tä jonkin aikaa, tiedät todennäköisesti, että Westeros-ihmiset eivät polta kuolleitaan. Kun otetaan huomioon, että Yökuningas on jo siirtymässä kohti pohjoista, on armeijan mahdollisuus kasvaa vieläkin suuremmaksi.

Tämä antaa Night Kingille mahdollisuuden hyökätä ensin Karholdiin ja Last Hearthiin, aivan kuten Jon totesi kauden seitsemässä ensi-illassa. “Jos he rikkovat muurin, polun kaksi ensimmäistä linnaa ovat Last Hearth ja Karhold,”

Nämä Umberin ja Karstarkin linnat ovat tällä hetkellä vain nuorten Ned Umberin ja Alys Karstarkin valvonnassa, joten on suuri todennäköisyys, että ne epäonnistuvat. Kun kaksi linnaa putoavat, näen Night Kingin asettavan hänen nähtävyytensä Winterfelliin hyökkäykseen!

valtaistuimien peli

Jaime johtaa Winterfelliin, kuolee marttyyrinä

Jaimeen kuolemasta Game of Thronesin viimeisellä kaudella on monia teorioita. Me kaikki tiedämme, että hänen kaari on ollut yksi vahvimmista sarjassa.

Hän aloitti syömättömänä väkivaltaisena sosiopaattina, joka kukkii hitaasti jaloksi ritariksi. Joten voin ehdottomasti odottaa hänen tekevän sankarillisen teon tai kaksi Winterfellissä.

Saatamme myös saada mahdollisuuden nähdä hänet ja kolmen silmän Raven “Leseet” yhdistyminen, josta tulee miellyttävä keskustelu. Kun Yökuningas hyökkää Winterfelliin, näen myös Jaime ja Brienne taistelevan vierekkäin kaksois-Valyrian teräsmiekkillaan.

Jaime saattaa kuolla marttyyrinä silloin, tai toisen faniteorian mukaan hän saattaa täyttää Valongarin profetian. Se, joka sanoo, että Cersei kuolee “pikkuveli”.

Kun otetaan huomioon, kuinka Cersei ja Jaime puhuvat usein tulemisesta maailmaan yhdessä ja poistumaan siitä samanaikaisesti, voin nähdä Jaimeen lopulta tappavan kaksosiskoksensa ennen kuin hän antaa itsensä haavoihin.

GoT silti parempi rakkaustarina

Viserion taistelee Drogonin kuolemaan

Nimeni Daenerys’ veli Viserys, yön kuninkaan ylösnooman lohikäärme Viserionin on kohdattava Drogon taistelussa kuolemaan.

Drogonille olisi järkevää tappaa Viserion, kun otetaan huomioon, että hän tappoi Viserysin ensimmäisellä kaudella. Taistelu on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Saatamme jopa nähdä Jon Snowin ratsastavan Rhaegalissa auttamaan Drogonia tappamaan Viserion. Hahmo on jo osoittanut voivansa sitoutua lohikäärmeisiin.

GoT drogo

Muut faniteoriat ja ennusteet

 • Jon ja Arya näkevät vihdoin toisensa tapaamisensa jälkeen ensimmäisellä kaudella.
 • Daenerys, vaikka hedelmättömässäkin voi olla yllättävä raskaus (insestivauva!).
 • Suuri yllätys olisi havainto, että Tyrion on myös Targaryen.
 • Nymeria palaa jälleen kerran susipakkauksellaan auttaakseen taistelemaan Valkoisia kävelijöitä.
 • Melisandre ja Varys kuolevat molemmat, kuten hän sanoi olevansa seitsemän kauden lopussa.
 • Koira näkee taas Sanan ja Aryan, jotka ovat kehittyneet suuresti Sandorin jälkeen.
 • Gilly ja Sam oppivat lisää Long Nightista ja Azor Ahaista varastetuista Citadel-kirjoista.
 • Jotkut fanit uskovat, että BRAN on NIGHT KING, ja hän’s se, joka rakensi seinän.
 • On täysin mahdollista, että hienosta taistelusta huolimatta valkoiset kävelijät voittavat sodan!

Kuinka seurata valtaistuimien pelikysymyksiä

Voitko seurata valtaistuimien peliä Netflixissä?

Tässä on arvoitus Game of Thrones -faneille. Voitteko katsoa ohjelmaa Netflixissä? Niin valtava kuin Netflix on, valitettavasti ei’Tarjoa Game of Thrones.

Ensisijainen syy tähän on se, että sisältöoikeudet ovat HBO: lla ja se voitti’t jaa se sen välittömien kilpailijoiden kanssa. Mutta vaihtoehtona voit käyttää mitä tahansa menetelmistä (maksettu tai ilmainen) katsella valtaistuimien peliä ilman Netflixiä.

Kuinka monta vuodenaikaa on “Valtaistuinpeli”?

“Valtaistuinpeli” on seitsemän sydäntä pysäyttävää ja henkeäsalpaavaa vuodenaikaa uskomattomilla tarinoilla, jotka pitävät sinut kiinni sohvalla. Se on loistava televisio-ohjelma, jonka avulla voi katsella. Kausi 8 on tällä hetkellä tuotantoprosessissa, ja sen ensi-ilta on huhtikuussa 2019.

Kuinka monta jaksoa on “Valtaistuinpeli”?

Kausi 7 / “Valtaistuinpeli” oli yhteensä vain seitsemän jaksoa, 3 vähemmän kuin aikaisempina kausina. Koska kausi 8 merkitsee viimeistä näkemäämme televisio-ohjelmasta, GoT on päättänyt pitää sen lyhyenä. He julkaisevat vain kuusi jaksoa ensi vuoden huhtikuussa!

Asioiden kääriminen

GoT yhdessä lauseessa

Phew, ja tämän avulla lopetan tämän “Valtaistuinpeli” suoratoisto-opas! Toivon, että toimitetut lähteet auttavat muita GoT-faneja löytämään ihanteellisen lähteen katsomaan heidän suosikki-ohjelmaansa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tietystä palvelusta, älä epäröi jättää minulle viestin alla. Vastaan ​​henkilökohtaisesti tarvittavasta avusta. Hyvää päivää!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me