Halloween Binge-Mania: Parhaat elokuvat / TV-ohjelmat, joita katsellaan vuonna 2019

Se’Melkein tuo erityinen vuodenaika, jolloin haamut tulevat leikkimään, zombeja juoksee kaduilla, ja lapsilla on pallo peläten paskaa ilman pelko-yötä ja piikkifestivaaleja. Kyllä, Halloween on aivan nurkan takana, ja jos sinäkin’uudelleen kuin viihde-geek kuin minä, sitten luultavasti kääntyt suosikki kauhuelokuvaasi / sarjaasi päästäksesi vuodenajan henkeen (etsiessään samalla inspiraatiota huippupuvulle).

Minun parhaat Halloween-elokuvat / TV-ohjelmat tuovat mukanaan tunteen putoamista, reippaista lämpötiloista ja kuuvalaisista öistä terveellä annoksella pelkoa. Jos sinä’sinulla on alhainen toleranssi hyppypelille, asiat muuttuvat entistäkin upeammiksi. Elokuvat / TV-sarjat ovat loppujen lopuksi täydellinen tapa viettää Halloweenia edeltäviä viikkoja, joten olen laatinut luettelon, jonka haluat ehdottomasti tarkistaa Best VPN: ssä.

Televisio-ohjelmat katsovat tätä Halloweenia!

Tämä jack-o-lyhtyjen, temppu- tai hoitopussien, väärennettyjen hämähäkkien, luurankojen ja hautakivien kausi tuo mukanaan mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua TV-kauhugenreen, koska niiden suosio kasvaa. Voit nyt pelotella itseäsi typerältä viikoittain lyömällä alla olevia alla olevia TV-ohjelmia ystävien / perheenjäsenten kanssa. Aseta rekvisiitta ja erilaiset hypätä pelättävät lelut, jotta kokemuksesta tulee vieläkin viihdyttävämpi!

Hannibal (2013-2015)

En rehellisesti’t osaa ilmaista pakkomielleni tästä hämmästyttävän pelottavasta, erittäin graafisesta ja hirveästi täytetystä TV-ohjelmasta. Se ei sovellu lapsille, mutta se on puhdas herkkupala katsella Halloween-kautta ystävien / perheenjäsenten kanssa. Hannibal on täynnä kohtauksia fyysisestä kidutuksesta, psykologisesta sodankäynnistä, ruhojen paaluista, verialtaista ja hiertyneestä iholta.!

parhaat halloween-elokuvat ja tv-ohjelmat

Se houkuttelee yleisöä kiinnostaviin mielikuviin kiinnittämällä heidän silmänsä juuttumaan näytölle. Katso sitä myöhään illalla parantaaksesi kokemusta, kun nautit poikkeuksellisesta kertomuksesta, suunnasta ja hahmoista, jotka vievät sinut kirjaimellisesti TUMMALLA, TUMMALLA frickiniin’ paikka. TV-ohjelma onnistuu vastaamaan kaikkia odotuksia huolimatta siitä, että se on samannimisen klassisen kauhujen uudelleenkäynnistys. minä’d Älä sano enää pilata hauskaa!

Kuormittaja (2016-2018)

VERY ensimmäinen kauhuelokuva, jota olen koskaan nähnyt elämässäni, ei ole kukaan muu kuin “Kuormittaja (1973)”. Katsoin sitä halloween-ajankohtana, joten minulla on silti tuore muisti elokuvasta ja tunne, että melkein kusta housuni. Käynnistä uudelleen TV-ohjelma ei’t myöskään petä, nostamalla Halloween-henkeni sisälleni. Et ehkä kuule paljon ehdotuksia katsoa sitä, mutta f ** mitä he sanovat, ja kokeile sitä.

Exorcist-elokuva halloweenille

The Exorcistin ensimmäiset trailerit olivat oikeastaan ​​melko moniselitteisiä ja kuvaavat alkuperäisestä elokuvasta poikkeavaa juoni, joka sai paljon ihmisiä katsomaan sitä. Myöhemmin olin kuitenkin vakuuttunut siitä, että se oli huono päätös, koska TV-ohjelma houkuttelee yleisön melko hyvin miellyttäviin, hyvin kirjoitettuihin hahmoihin, joilla on uskottavia inhimillisiä puutteita. voitin’Älä sano enää välttääksesi spoilereiden antamista, mutta voin vakuuttaa, että voitit’Älä tuhlaa aikaa tällä kauhupakatulla Halloween-kellolla!

Penny kauhistuttava (2014-2016)

Valmistaudu tutkimaan kauhistuttavien tarinoiden historiaa, joka tuotettiin takaisin 1800-luvun Iso-Britanniassa. Jos sinä’kun olet perehtynyt klassisiin kirjallisuushahmoihin, kuten Dorian Gray ja Dr. Frankenstein, saatat rakastaa tätä. Penny Dreadful on täydellinen televisio-ohjelma oppiaksesi suosikki roistoistasi ja pelottavista hahmosi tutkimalla heidän alkuperätarinoitaan eeppisessä psykologisessa trillerisessä Victorian Lontoon pimeimmistä kulmista.

Penny kauhistuttava show Halloween

Sinulla on todennäköisesti idea, miksi minä’mainitsit tämän Halloweenin’s TV-ohjelmaluettelo, mutta enemmän kuin tuttuja yliluonnollisia hahmoja, uskon henkilökohtaisesti, että Penny Dreadful on hämmästyttävä kello. Täydellisellä tumman huumorin, kypsän sisällön, alastomien luolien ja groteskien kuvien kanssa täydellisellä tasapainollaan TV kykenee ehdottomasti asettamaan palkin korkealle kauhugenrelle, joten se on loistava valinta Halloweeniksi!

Bates-motelli (2013-2017)

Samanlainen “Hannibal” ja “Kuormittaja”, minä’Olet saanut toisen elokuvan, katsotun televisiosta, katsomassa teille. Bates Motel on alkuperäisen vuoden 1987 elokuvan esiosa, jossa saimme nähdä Bud Cortin liittyvän uudelleen yhteiskuntaan johtajan tehtävän suorittamisen jälkeen kummittelemassa motellissa (jonka perintö on kuuluisa tappaja Norman Bates). Tämä show keskittyy Norman Batesin päähenkilöön ja siihen, mikä sai hänet tappajaksi.

Bates-motelli Halloweenille

Me’Olen jo nähnyt hänet toiminnassa 1960-elokuvassa “psykopaatti”, mutta tämän kuvitteellisen hahmon historian oppiminen Bates Motelissa on ehdottomasti arvokas kokemus sinulle, varsinkin jos kaipaat tummaa, pahaa teemaa Halloweeniin. Vaikka show ei’t saavuttaa samat korkeudet kuin Hannibal, se onnistuu edelleen luomaan vankan kokemuksen, joka on täynnä jännitystä, jännitystä ja suoraa kauhua!

Amerikkalainen kauhu tarina (2011-2018)

minä’Ve lisäsi American Horror Story -sarjan viimeiseen TV-ohjelmaluetteloon, koska minusta tuntuu, että monet tietävät jo tämän antologiasarjan. Hyödynnä mahdollisuus, jolla olet’t, niin AHS on selvästi Halloween-näyttely. Jokainen vuodenaika tuo mukanaan aivan toisenlaisen ja ainutlaatuisen mutta mutkattoman ja mielessä-f ** k-tarinan, joka antaa sinulle pelottelu’en ole koskaan tuntenut kuin ennen.

Amerikkalainen kauhu tarina Halloweenille

Heti ensimmäisen kauden alusta, olet kiinnostunut ratkaisemaan erilaisia ​​salaisuuksia ja kysymyksiä. Jos tarvitset jotain Halloweenin aloittamiseen, katso kuitenkin 4. kautta suoraan. “Amerikkalainen kauhu tarina: Freak Show”, kerätä kaikkiaan kaksikymmentä Emmy-palkintoehdokkuutta ja sopii hienosti salaperäisten näköisten hahmojen Halloween-aiheeseen mm.!

Elokuvat katsomassa tätä Halloweenia!

Sinä’olemme jo saaneet joitain hyviä ehdotuksia televisio-ohjelmien katseluun viikonloppuisin Halloweeniin asti, mutta se’Se on aina mukava idea pitää vuosittainen elokuvayö rituaali päivää aiemmin! Se’Se on loistava tapa viettää aikaa perheesi kanssa luomalla muistoja, jotka kestävät vuosia. Kuka tietää, että lapsesi voivat kasvaa seuraamaan samaa rituaaalia joka vuosi? Alla on joitain koko perheen suosikki Halloween-välkkymiä!

Scream (1996)

Ajattelin, että voisi olla hyvä idea mennä alkuperäisen Halloween 1978 -elokuvan mukana (voit silti lisätä, että ehdotuksiisi), koska sitä pidetään laajalti ensimmäisenä elokuvana modernissa leikkausperinteessä. Koska se käyttää vähemmän väkivaltaa ja verta kuin elokuvat, joista se inspiroi, minä’d mieluummin, että annat perheellesi maun Ghostface-tappajasta, samanlainen kuin kuinka meillä se oli lapsina!

Elokuvat katsomassa tätä Halloween 2018 -tapahtumaa

Elokuva on uudelleen keksitty ja elvytetty versio klassisesta 1981 Screamista, joka lisää sekoitukseen hiukan enemmän arkautta, tajuutta ja hauskoja kohtauksia. Juoni paljastaa meille historiasta pelkon naamioidun maniakin, joka vaeltaa lukion oppilaita ja tappaa heidät myöhemmin omaan paholaiseen tarkoitukseen. Se on loistava Halloween-kello, ja Ghostface Killer ahdisti minua varhaisessa teini-ikässäni.!

Zombieland (2009)

Halloween-kauden ei pitäisi’t ei välttämättä pyöri peläten paskaa muiden ihmisten ympäriltä. Loppujen lopuksi kaikilla ei ole niissä sallittavaa pelottelua ja kusta pumppaavia kauhuelokuvia. Uskon, että Zombieland on puhdas herkku katsottavaksi yleisölle, jolla on heikko pelottelutoleranssi. Siinä on täydellinen tasapaino väkivaltaa, gorea ja komediaa, mikä voi tehdä Halloweenista paljon hauskemman!

zombi maa Halloween

Kuten nimestä voi päätellä, juoni keskittyy virukseen, joka muuttaa melkein kaikki zombeiksi. Selviytyneiden ihmisten on jatkettava taistelua kuolleiden kanssa pysyäkseen terveinä ja hengissä. Elokuvassa on neljä päähenkilöä, näyttelijöinä Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin ja Woody Harrelson, jotka kaikki ovat kuuluisia näyttelijöitä, joilla on kiehtova ura.

Temppu ‘R-hoito (2007)

Jos etsit jotain enemmän Halloween-teemasta, elokuvayölle ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin Trick ‘R Treat (2007). Jos sinulla on’Eikö jo kuullut, elokuva kertoo kietoutuneista tarinoista pikkukaupungista, jossa joitain perinteitä ei parasta unohtaa!

Trick & lsquo; R Hoita Halloween

Kuvitteellisen Warren Valley -kaupungin asukkaat joutuvat keskelle kaupungin legendaa nimeltään “Halloween-koulubussi-joukkomurha”. Täynnä hyppypelkoja, pelottavia kuvia ja pelottavia hahmoja, elokuva on täydellinen katsella pitämään teini-ikäisten viihdyttävä ennen Halloween-päivää.

Ulos (2017)

Todennäköisesti yksi pahimmista, kiertyneimmistä ja mieluisimmista mielestäni f ** K -elokuvista I’Äskettäin nähnyt Get Out (2017) pitää erityisen paikan sydämessäni voimakkaasta mysteeri- / jännitystietoisesta tarinassa, joka onnistuu pitämään sinut koukussa näytöllä. Päähenkilö Chris menee tapaamaan tyttöystäväänsä’vanhemmat, hermostunut yrittää selvittää, miten he’Reagoin heidän tyttärensä seuraan musta mies.

Ulos Halloweeniin
Vaikka perhe tuntuu aluksi uskomattoman viileältä ja normaalilta, asiat alkavat pian spiraaliin hallitsemattomilla tavoilla. Chris tajuaa yhtäkkiä, että hänen ei pitäisi’t ole ollut hermostunut tapaamaan tätä perhettä, mutta oikeasti pitäisi’olet ollut kuollut peloissaan. Perheellä on pimeä salaisuus, mikä voi johtaa Chrisin menettämiseen. Elokuva on täydellinen väliaikainen katsella Halloweenia!

Lämpimät rungot (2013)

Jos pidät itseäsi toivottomana romanttisena, kannattaa ehkä viedä asiat toiselle reitille. Harkitse lämpimien elinten katsomista kumppanisi kanssa todistaessasi tarinaa epätavallisesta zombista, joka pelastaa elävän tytön sijasta. Tuloksena on orastava suhde, jossa toivotaan kuolleiden palauttamista elämään post-apokalyptisessa maailmassa.!

Lämpimät kehot Halloween

En henkilökohtaisesti ole romanttisen genren fani, mutta kumppanini vakuutti minut seuraamaan tätä hänen kanssaan’d sai suosituksen ystävältään. Elokuva ei ollut, vaikka kesti hetken kiinnittää huomiota tapahtuvaan’t ollenkaan huono. Minä ajattelen sitä’Se on täydellinen kello pariskunnille, jotka tarvitsevat jotain hienoa mutta houkuttelevaa Halloweeniin.

Asioiden kääriminen

Ja tämän, minä’olemme päättäneet tämän Halloween-viihdeoppaan. Varmista, että varastat paljon moneja elokuvia, jotta saisit televisio-ohjelmat viikonloppuisin, jotka johtavat pelottavaan päivään, kun valitset täydellisen elokuvan, jota haluat katsella vuotuisen elokuvayön Halloween-rituaalin yhteydessä. Kerro minulle, mikä elokuva / TV-ohjelma löydät parhaiten alla olevista kommentteista. Älä myöskään’Älä unohda jakaa tätä kappaletta ystävien ja perheenjäsenten kanssa, etsien hyviä viihde-ehdotuksia Halloweenista!

Seuraa meitä Twitterissä ja pysy ajan tasalla.

Seuraa: @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me