Emmys 2018: Kuinka katsoa 70. Emmy-palkinnon 2018 kohokohtia

Kun siirrymme syyskuuhun, 70. Primetime Emmy -palkintojen jännitys ja jännitys kasvaa edelleen. Tämä tarkoittaa, että pian näet suosikkisi alkavan kunnioittaa heidän suoritustaan ​​näytöllä parhaimmissa näyttelyissä samalla kun näet ne kaikessa glamourissaan (älä missaa Red Carpet -seremonian ihmisiä!). Koska on palkintojakson 70. vuosi, voit olla varma, että asiat tulevat olemaan suuria!

Kuinka katsoa 70. Emmy-palkintoa 2018 verkossa

 1. Emmy Awards 2018 -paikka ja -päivämäärä
 2. Mistä katsella Emmy-palkintoja 2018
 3. Kuinka seurata Emmy Awards 2018 -palkintoa verkossa ilman kaapelia
 4. Kuinka katsella Emmy Awards 2018 Live Online -sarjaa ilmaiseksi
 5. Emmy-palkinnot 2018 Kodilla

Loppujen lopuksi kuka haluaisi unohtaa tällaisen tapahtuman, joka tapahtuu vain kerran vuodessa? Emmy’s tunnustavat huippuosaamisen televisio-ohjelmien alalla. Televisioakatemiasta kuuluu melkein 23 000 jäsentä, jotka äänestivät erityisalojen erityisalueille parhaan voiton saavuttamiseksi. Kun ehdokkaat ovat jo poissa, olemme jo nähneet, että kilpailu tulee olemaan kova tänä vuonna. Olemme kuitenkin vain innostuneita näkemään, mitä draama Emmy Awards 2018 tuo!

Kuinka katsoa 70. Emmy-palkintoa 2018 verkossa

Emmy Awards 2018 -paikka ja -päivämäärä

70. Primetime Emmy -palkinnon saamiseksi on vain viisasta mennä kaikki juhliin toisen vuosipäivän juhlaksi ja tietysti joidenkin todella badassien ja osuma-TV-ohjelmien alkamista. Sellaisena sijainti on asetettu humongoiseen ja kauniiseen Microsoftin teatteriin Los Angelesissa, johon mahtuu helposti 7 100 ihmistä. Sillä on myös yksi Yhdysvaltain suurimmista sisätiloista, joten se on paras valinta Emmy-palkinnoille, punaiselle matolle ja päätösjuhlalle! Emmy-palkinnot 2018 järjestetään 17. syyskuuta klo 20.00. EST maanantaina.

Emmy Awards 2018 -paikka ja -päivämäärä

Kuka isännöi Emmy Awards 2018 -seremoniaa?

Kaikkien Emmy-palkintojen suhteen hulluja, sinun on ilo kuulla, että Michael Che ja Colin Jost on valittu 70. Primetime Emmy -palkinnon isännöitsijöiksi. Jost, 35 ja Che, 35, ovat molemmat ikonien ja pisin juoksija “Viikonlopun päivitys” NBC myöhäisillan sarja “Saturday Night Live”. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että Emmy-palkinnot ovat viihdyttäviä kuin helvetti tänä vuonna voimakkaan duo kanssa - aloittaen tuleen keskustelujensa ja uskomattomien isäntätaitojensa avulla!

Kuka isännöi Emmy Awards 2018 -seremoniaa?

Mistä katsella Emmy-palkintoja 2018

Vaikean kilpailun jälkeen ABC: n, NBC: n ja CBS: n välillä vain yksi osoittautui voittajaksi saamaan lähetysoikeudet vuoden 2018 Emmy-palkintoihin, eli NBC. Siksi, jos haluat katsella seremoniaa Yhdysvalloissa, vaihda televisiokanavasi NBC-tilaan. Johdinleikkurit voivat suoratoistaa palkinnot suorana verkossa työpöydällään tai kannettavalla tietokoneellaan NBC live -palvelun kautta klo 12–15 (GMT)..

Mistä katsella Emmy-palkintoja 2018

Jos sijait Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit halutun VPN-palvelun avulla suoratoistaa vapaasti NBC Live -palvelussa. Yhdistämällä palvelimeen Yhdysvalloissa on uskomattoman helppo poistaa NBC: n esto muista maista. Seuraavaksi olemme lisänneet luettelon parhaista VPN-verkoista suoratoistoa / vapauttamista varten luotettavuuden, suorituskyvyn, palvelimen sijaintien ja tuen perusteella. Matkapuhelimen käyttäjät voivat ladata NBC-sovelluksen myös Google Play Kaupasta ja iTunesista!

tarjoajat

Surfshark Käy sivustolla www.surfshark.com PureVPN Käy sivustolla www.purevpn.com ExpressVPN Käy sivustossa www.expressvpn.com Ivacy Käy sivustossa www.ivacy.com CyberGhost Käy sivustossa www.cyberghostvpn.com
Hinta $ 11,95 $1,99kuukaudessa $ 10,95 $2,91kuukaudessa $ 12,95 $8,32kuukaudessa $ 9,95 $2,25kuukaudessa $ 12,99 $2,75kuukaudessa
Arvostelut Trustpilotissa N / A TrustPilot arvostelut

Arvostelut (7497) | Erinomainen

TrustPilot arvostelut

Arviot (661) | Erinomainen

TrustPilot arvostelut

Arviot (187) | Erinomainen

TrustPilot arvostelut

Arvostelut (2727) | Erinomainen

Palvelimien määrä 1040 palvelimet 2000 palvelimet 3000 palvelimet 1000 palvelimet 5800 palvelimet
Suoratoistonopeus 1000 kbps 28200 kbps 25600 kbps 18700 kbps 17300 kbps
Nopea palvelin Joo Joo Joo Joo Joo
Samanaikainen yhteys 100 liitännät 05 liitännät 03 liitännät 05 liitännät 07 liitännät
Palautusoikeus N / A 31 päivää 30 päivää 30 päivää 45 päivää
Alennus 83% Vinossa 73% Vinossa 49% Vinossa 77% Vinossa 77% Vinossa
Asiakaspalvelu 24/7 Tuki 24/7 Tuki 24/7 Tuki 24/7 Tuki 24/7 Tuki
Lisätietoja Käy sivustolla www.surfshark.com Käy sivustolla www.purevpn.com Käy sivustossa www.expressvpn.com Käy sivustossa www.ivacy.com Käy sivustossa www.cyberghostvpn.com

Kuinka seurata Emmy Awards 2018 -palkintoa verkossa ilman kaapelia

Jos olet johtoleikkuri, joka luottaa online-lähteisiin elokuvien / TV-ohjelmien, uutisten ja tapahtumien katseluun, olet oikeassa paikassa. NBC Live-streamin lisäksi sinulla on useita vaihtoehtoja suoratoistaa Emmy Awards 2018 -palvelun verkossa ilman kaapelia. Joitakin parhaimmista ovat:

Fifa Worldcup -uutiset

Huomaa: Jäljempänä mainittu palvelu tarjoaa HD Streams of Emmy Awards -palvelun, mutta se voi olla aluerajoitettu. Suosittelemme, että käytät VPN-palvelua Emmyn suoratoistoon kaikkialla maailmassa millä tahansa laitteella!

Poista streamien estäminen

CTV

CTV on kanadalainen lähetysverkko, jossa voit seurata Emmy Awards 2018 -palvelun suorana lähetyksenä verkossa. Sen avulla käyttäjät voivat katsella suosikki TV-sarjojaan parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttäjät, jotka haluavat suoratoistaa väritelevisiosta, mutta eivät sijaitse Kanadassa, voivat käyttää VPN-palvelua siirtääkseen sijaintiaan. Kun olet valmis, siirry vain osoitteeseen https://www.ctv.ca/Video/CTV. Kirjaudu sisään väritelevisiotilillesi, siirry live-stream-sivulle ja rentoudu nauttimaan Emmy Awards 2018 -palvelusta.

Kuinka seurata Emmy Awards 2018 -palkintoa verkossa ilman kaapelia

Foxtel

Jos NBC- ja CTV-vaihtoehdot eivät toimi sinulle, Foxtel on toinen vaihtoehto, johon voit luottaa. Tämä online-suoratoistopalvelu on australialaisten yleisöjen käytettävissä verkossa, mutta voit käyttää parasta VPN-palveluntarjoajaa siirtääksesi sijaintisi palvelimeen Australiassa. Siirry vain osoitteeseen https://www.foxtel.com.au/now/index.html ja kirjaudu ilmaiseen kokeiluversioon. Kaapelitelevisiota käyttävät voivat luottaa FOX8: een Emmy Awards 2018 -kampanjan seuraamiseen suoraan Los Angelesista tiistaina 18. syyskuuta klo 10!

Foxtel Emmy -palkinnot 2018

Sling TV

Jos yllä olevien palveluiden tilaaminen osoittautuu liian kalliiksi, sinulla on edullinen vaihtoehto suoratoistaa 2018 Emmy-palkinnot ilman kaapelia. Sling TV on VoD-palvelu, joka isännöi kaikkia suosittuja kanavia, kuten NBC, jolloin voit katsella palkintoseremoniaa parhaalla mahdollisella tavalla. Hinnoittelu alkaa 25 dollarista kuukaudessa, mutta sinulla on mahdollisuus hyödyntää 7 päivän ilmaista kokeilua. Koska Emmy-palkinnot kestävät vain yhden päivän, voit suoratoistaa koko seremonian ILMAISEKSI!

Emmy-palkinnot 2018 Sling TV

Kuinka katsella Emmy Awards 2018 Live Online -sarjaa ilmaiseksi

Johtoleikkureille ympäri maailmaa ILMAISIEN palveluiden ilmoittautuminen on yleensä siirrettävissä oleva vaihtoehto kaikkien tärkeimpien tapahtumien, urheilun tai palkintojenjakoseremonian suoratoistoon. Onnea sinulle, olemme tutkineet parhaita suoratoistovaihtoehtoja, jotka antavat sinulle pääsyn Emmy Awards 2018 ILMAISEKSI live:

Huomautus: Palvelut kuten DirecTV Now ja muut voivat antaa sinun suoratoistaa Emmy-palkintoja ilmaiseksi, mutta näitä palveluita voidaan rajoittaa alueittain osissa maailmaa. Joten suosittelemme, että käytät VPN-palvelua streamien estämiseen.

Poista streamien estäminen

YouTube TV

Kuinka katsella Emmy Awards 2018 Live Online -sarjaa ilmaiseksi

Yksi parhaista vaihtoehdoista suurten tapahtumien suoratoistoon nykyään on YouTube TV. Huolimatta siitä, että palvelu on uusi VoD: n markkinoilla, se on onnistunut nopeasti kehittämään valtavan maineen etenkin Yhdysvalloissa. Voit kuitenkin käyttää VPN: ää pääsyä suoratoistoihin. Hinnoittelu alkaa 40 dollarista kuukaudessa, mutta sinulla on mahdollisuus kokeilla sitä ILMAISEKSI - kahden viikon kokeilun ansiosta. Ilmoittaudu Emmy Awards 2018 -päivänä nauttimaan suosikkialkujesi katselusta maksamatta yhden penniäkään! Punaisella matolla saapuvat virittävät E! YouTube-kanava. 

DirectTV nyt

Emmy-palkinnot DirecTV Now -palvelussa

Toinen osumaratkaisu 70. Primetime Emmy Awards 2018 -esityksen suoratoistoon on käyttää DIRECTV NYT. Sivusto on kuuluisa tarjoamaan streamia kaikista tärkeimmistä turnauksista ja palkintojenjakotilaisuuksista. Tarjoaa käyttäjille pääsyn kanaville, kuten NBC, TBS, Fox, CBS ja ABS, niinkin alhaisille kuin 35 dollaria kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa suoratoiston lähes heti! Sinulla on jopa 7 päivän ilmainen kokeiluversio. Jos kirjaudut 17. syyskuuta, voit katsoa tapahtumaa ILMAISEKSI teknisesti!

Hulu Live TV

Emmy-palkinnot Hulu Live TV: ssä

Samoin kuin Sling TV, YouTube TV ja DirecTV Now, Hulu Live TV on toinen VoD-palvelu, joka sisältää valtavan elokuvien / televisio-ohjelmien kirjaston, koska se tarjoaa käyttäjille ympäri maailmaa pääsyn kaikille Yhdysvaltojen kanaville, mukaan lukien Emmy Awards 2018 -tapahtuma, NBC. Hulu Live TV -palveluun liittymisen hinta on 39,99 dollaria kuukaudessa. Samoin kuin yllä olevat vaihtoehdot, voit testata palvelua sen 7-päivän kokeilun kautta tapahtumapäivänä katsoaksesi palkintoja ILMAISEKSI!

Emmy-palkinnot 2018 Kodilla

Kaikkien johtoleikkureiden tulisi tietää tunnetusta monialustaisesta avoimen lähdekoodin viihdekeskuksesta, joka menee nimellä KODI! Ohjelmisto on sisällönkerääjä, joka käyttää kolmansien osapuolten ja virallisia lisäosia antamaan sinulle pääsyn valtavaan elokuvien / TV-ohjelmien kirjastoon. Sinulla on jopa laajennuksia, jotka antavat pääsyn live-kanaviin, kuten NBC, katsomaan Emmy Awards 2018 -sarjaa.

Emmy-palkinnot 2018 Kodilla

Fifa Worldcup -uutiset

Huomaa: Jos et kohtaa streamia tai tarkista lokivirhettä, tarvitset parhaan vpn-tiedoston kodille, jotta blokit voidaan estää nauttiaksesi pelistä verkossa!

Poista streamien estäminen

cCloud TV: n asennusprosessi

 1. Avata Kodi Krypton V17 ja klikkaus “vaihde” -kuvaketta oikeassa yläkulmassa
 2. Valitse valikon oikeasta alakulmasta “Tiedostonhallinta”
 3. Avata “Lisää lähde” vierittämällä alas vasemmasta valikosta
 4. Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään” ja tulla sisään http://lazykodi.com/
 5. Nimi medialähde “Laiska Kodi” ja paina OK-painiketta
 6. Mennä takaisin Kodi-päävalikkoon ja klikkaus päällä “Lisäosia”.
 7. Osuma “Paketti” symboli aloittaaksesi asennusprosessin.
 8. valita “Asenna zip-tiedostosta” ja löytö “Laiska Kodi” medialähde.
 9. Valita “Repositories” ja hana päällä “ANDROIDABA”
 10. valita “säilytyspaikka” ja klikkaus päällä “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Odota muutama minuutti “Lisäosa asennettu” ilmoitus.
 12. Palata edelliseen valikkoon ja napsauta “Asenna arkistosta”
 13. valita “..Kodilin arkisto” ja avata “Video-lisäosat” lista
 14. Mennä “Hae” kieleke, tyyppi sisään “cCloud TV”, ja osuma asennuspainike

Kuka on 2018 Emmy-ehdokas?

Vuoden 2018 Emmy-ehdokkaat ovat poissa ja ovat jo ottaneet kaikki myrskyn päälle. Kuninkaalliset, neiti ja robotit hallitsivat Emmy-ehdokkaita. Emme voi odottaa nähdäksesi, mitkä TV-sarjat ja näyttelijät voittavat eniten palkintoja. Alla on muutamia yksityiskohtia joistakin 70. Primetime Emmy -palkintojen ehdokkaista. Tarkista koko linkki ehdokasluettelosta.

Draamasarja

 1. Westworld
 2. Tässä olemme
 3. Kruunu
 4. Stranger asiat
 5. Amerikkalaiset
 6. Valtaistuinpeli
 7. Käsimoito’s tarina

Komedia-sarja

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Musta-ish (ABC)
 5. Piilaakso (HBO)
 6. Hillitä innostumistasi (HBO)
 7. Upea rouva Maisel (Amazon)
 8. Särkymätön Kimmy Schmidt (Netflix)

Draamasarjan päänäyttelijä

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (Tämä on meitä)
 3. Matthew Rhys (amerikkalaiset)
 4. Sterling K. Brown (Tämä on meitä)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

Päänäyttelijä draamasarjassa

 1. Evan Rachel Wood (länsimaailma)
 2. Keri Russell (amerikkalaiset)
 3. Sandra Oh (Killing Eve)
 4. Claire Foy (kruunu)
 5. Tatiana Maslany (harvinainen musta)
 6. Elisabeth Moss’s tarina)

Komediosarjan päänäyttelijä

 1. Larry David (pidä intoa)
 2. William H. Macy (häpeämätön)
 3. Anthony Anderson (musta-ish)
 4. Ted Danson (hyvä paikka)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Komediosarjan päänäyttelijä

 1. Lily Tomlin (Armo ja Frankie)
 2. Pamala Adlon (parempia asioita)
 3. Jälki Ellis Ross (musta-ish)
 4. Allison Janney (äiti)
 5. Issa Rae (epävarma)

Emmy Awards 2018 FAQ

Mikä TV-ohjelma on voittanut Emmy-palkinnot?

On olemassa valtava lista televisio-ohjelmista, jotka ovat voittaneet yli 15 Emmy-palkintoa, joiden nimien pituus on jopa 30. Kuitenkin, jos on yksi ohjelma, joka on onnistunut keräämään valtavan määrän palkintoja lyhyessä ajassa, se on olisi Game of Thrones. Televisio-ohjelmasta on voittanut 38 All-Time Emmyt ja nimitetty yhteensä 128 kertaa.

Onko toimisto voittanut kaikki Emmyt?

Kyllä, todellakin iloiset ja nauravat sovitukset täyttyneet “Toimisto” on voittanut noin 5 Primetime Emmy -palkintoa seuraavissa kategorioissa: Erinomainen yhden kameran kuvanmuokkaus (2 palkintoa), Ohjaus - Komedia, Kirjoittaminen - Komedia ja Paras komedia.

Asioiden kääriminen

Emmys 2018

Toivomme, että tämä opas auttaa sekä johtoleikkureita että televisionkatselijoita ymmärtämään kuinka katsella Emmy Awards 2018 -palkintoa mahdollisimman mukavasti. Jos sinulla on ongelmia, älä epäröi pudottaa kommentti alla. Jaa opas ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Kuormittu koirillesi ja popcornillesi ja katsele suosikki tähtiäsi kävelemässä punaisella matolla, vitsailla ja vastaanottamaan nimikkeitä esityksistään!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me