Vodnik o tem, kako gledati Outlander sezono 3 v živo v spletu

Na podlagi inovativne serije romanov Diane Gabaldon je Outlander britansko-ameriška TV-oddaja, ki sta jo producirala Left Bank Pictures in Sony Pictures Television. Razvil jo je Ronald D. Moore, predstava pa je bila premierno predstavljena 9. avgusta 2014. Gre za epsko romanco, ki uvaja nekatere najbolj čudne zasuke. Poleg neverjetnih scen seksa in visokokakovostnih pletenin se Outlander ponaša z edinstvenim pristopom kinematografije in pritegne pozornost občinstva. Ali želite gledati Outlanderja? Če je odgovor pritrdilen, preberite ta priročnik spodaj!

Vodnik o tem, kako gledati Outlander sezono 3

Kako gledati Outlanderja z uporabo VPN

Če razmišljate, kako bi gledali Outlander Season 3, razmislite o pristopu k mreži Starz. Po 7-dnevnem brezplačnem preizkusu morate plačati 8,99 USD na mesec, da lahko dostopate do ogromne zbirke TV oddaj / filmov. Mednje uvrstite drugega kot Outlanderja in vse njegove letne čase. To je majhna cena za tako neverjetno TV-oddajo.

Kako gledati Outlanderja z uporabo VPN-ja v aplikaciji Starz

Upoštevajte pa, da je Starz geografsko omejen in uporabnikom iz ZDA dovoljuje dostop samo do njihovih vsebin. To pomeni, da če se želite naročiti na storitev in gledati sezono Outlander 3, boste morali uporabiti storitev VPN. Če prikrijete svoj IP naslov in šifrirate povezavo, lahko preprosto zaobidete geografske omejitve. Za lažji postopek odločanja je spodaj seznam najboljših poceni VPN-jev.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako gledati Outlanderja brez Starza

Če ne želite porabiti denarja za gledanje sezone 3 Outlander, imamo za to tudi rešitev. Razmislite o namestitvi brezplačne in odprtokodne programske opreme za predvajalnike medijev, Kodi. Ta aplikacija, ki jo je razvila fundacija XBMC, uporablja dodatke drugih proizvajalcev za zagotavljanje neomejene in geografsko omejene vsebine BREZPLAČNO. Preprosto namestite razširitev Zaveze, kliknite na TV-oddaje, iščite “Outlander”, in dobili boste dostop do vseh treh letnih časov izjemne TV-serije.

Kako gledati Outlanderja brez Starza

Druga rešitev za gledanje vseh letnih časov uspešnega televizijskega šova “Outlander” je namestiti storitev za pretakanje torrentov, Popcorn Time. Aplikacija se ponaša z elegantnim dizajnom, ki prikazuje filme / TV oddaje v obliki sličic, skupaj s podrobnostmi o vsaki seriji / epizodi / datoteki s prikolicami, sinopsi in ocenami zvezd. Preprosto poiščite “Outlander” v kategoriji TV oddaj in začnite pretakanje. Vendar pa poskrbite, da uporabite Popcorn Time VPN, da ohranite svojo identiteto! (preverite tukaj: https://www.popcorntimevpn.org/

Kako gledati Outlander na kokice

Kako gledati Outlanderja na spletu brezplačno pretakanje v živo

Če niste pripravljeni na težavo z nameščanjem aplikacij za ogled 3. sezone Outlanderja, boste morda razmišljali o možnostih spletnega pretakanja. Na srečo imamo tudi vas na tem področju. Obstaja ogromno spletnih mest za pretakanje, ki vam omogočajo, da si ogledate uspešnost TV oddaje z največjo možno mero priročnosti. Oglejte si naslednje povezave: cmovieshd.com, gostream.is, watchmoviesfree.tv in 5movies.to. Vsako sezono / epizodo boste našli v kategoriji.

Kako gledati Outlanderja na spletu brezplačno pretakanje v živo

Kako gledati Outlanderja na Putlockerju

Če zgornje možnosti spletnega pretakanja ne delujejo glede gledanja sezone Outlander 3, lahko vedno uporabite aplikacijo Putlocker. Na spletnem mestu je ogromna zbirka filmov / TV oddaj z najboljšimi povezavami za predvajanje za ogled vaših priljubljenih v HD kakovosti. Preprosto obiščite spletno mesto in poiščite Outlander. Rezultati vas bodo usmerili v vsako sezono, ki jo nameravate gledati. Najboljši del vsega: tako kot zgoraj navedene možnosti vam ni treba plačati niti enega penija. Preberite naš podroben vodič o tem, kako si ogledati program za zaklepanje.

Kako gledati Outlanderja na Putlockerju

Kako gledati Outlanderja na Hulu

Če razmišljate, kako bi gledali Outlander Season 3 na Hulu, se morate nujno zavedati potrebe po naročnini. Za dostop do ekskluzivnega inventarja filmov in TV oddaj, ki vključuje vse sezone Outlanderja, se boste morali prijaviti in plačati račun na Hulu. Če že imate naročnino, preprosto kliknite to povezavo, da začnete s TV oddajo! Za uporabnike, ki se nahajajo zunaj ZDA, boste morda želeli razmisliti o uporabi VPN, da bi obšli geo-omejitve na Hulu.

Kako gledati Outlanderja na Hulu

Kako gledati Outlanderja na Amazon Prime

S toliko televizijskimi ponudniki in spletnimi storitvami, ki so uvedle spletno mesto s plačljivim pretakanjem za gledanje uspešnic TV oddaj / filmov, se je Amazon odločil, da bo ustvaril svoj edinstven izdelek, Prime Video. Naročnino morate plačati, toda Amazon je ponudil 7-dnevno brezplačno preskusno različico. To omogoča raziskovanje spletnega mesta in njegove vsebine z vsega sveta. Outlander lahko celo gledate. Preprosto kliknite kategorijo televizijskih oddaj ali v navigacijski vrstici poiščite TV-serije.

Kako gledati Outlanderja na Amazon Prime

Kako gledati Outlanderja na Netflixu

Podobno kot Starz, Hulu in Amazon Prime, če si želite ogledati 3. sezono Outlanderja na Netflixu, je nujno, da imate na voljo naročnino. Kot vrhunski uporabnik lahko pridobite dostop do vse vsebine na Netflixu, ki vključuje uspešnico TV-serije “Outlander”. Če se nahajate zunaj ZDA, boste morda želeli razmisliti o uporabi VPN, da bi zaobšli geo-omejitve in gledali TV-oddajo brez težav!

Kako gledati Outlanderja na Netflixu

Uživajte v gledanju TV oddaje!

Upamo, da ta priročnik pomaga rešiti dilemo, kako gledati Outlander 3. sezono. Če ste spremljali prejšnji dve sezoni, imate predstavo o intenzivnosti premierne epizode. Kako se bo noseča Claire spet prilagodila življenju v štiridesetih letih in kaj se bo zgodilo z Jamiejem? Se bosta oba zaljubljenca ločila za vedno ali se bosta ponovno združila? Delite svoje mnenje v spodnjih komentarjih!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me