Kako v živo gledati ICC World Cricket World Cup 2019 Live

Svet kriketa’Največji in najprestižnejši turnir, ICC kriket svetovnega pokala se začne 30. maja 2019 in bo obljubljal ekstravaganco močnih akcij, rekordnih podvigov in nekaj osupljivih tekem in nastopov.

Svetovni pokal za kriket tokrat poteka v Angliji, kriket’originalni dom, po razmiku 20 let.

Zadnji svetovni pokal v kriketu, ki je potekal v Angliji, je bil leta 1999, ko je Avstralija držala živce proti Lanceu Klusenerju’s napadom v polusu in nato izmučeni favoriti Pakistan v finalu, da bi si pridobil grozeče sijaj na svetlečem Cricket WC Trophyju.

Od takrat je Avstralija osvojila štiri svetovne pokale, vključno s tistim iz leta 1999, edina izjema je bil svetovni pokal 2011, ki ga je osvojila vstajajoča Indija.

Toda to svetovno prvenstvo v kriketu ne bo podobno tistim, ki so se zgodili v preteklosti, saj so se zdaj rezultati 350+ postavili in ekipe, kot sta Anglija in Indija, s svojimi polžnimi udarnimi črtami nadaljujejo z lovljenjem teh mamutskih rezultatov, ne da bi pri tem prelomili veliko znoja.

Mnogi celo napovedujejo, da bo rezultat več kot 500 voženj prvič viden na tem svetovnem pokalu.

To je’se odpravimo na izjemno težek turnir za ekipe in verjetno tisti, ki drži svoje živce do konca, ki bo 14. julija 2019 pri Lordu vložil zahtevek za pokal svetovnega pokala v srebrni posodi’s Cricket Ground, London.

Ne bi’ne zamudite nobene tekme na celotnem turnirju in če želite narediti isto, potem tukaj’s celovit vodič o gledanju ICC Cricket World Cup Live Online, vključno z več spletnimi pretočnimi kanali, podatki o vozovnicah, deblokiranje geo-omejitev za živo kriketo iz celega sveta na več!

Najboljše možnosti prenosa v živo za svetovni pokal v kriketu:

Mednarodni svet za kriket je z globalnim oboževalcem poskrbel, da je svetovni pokal na voljo v vseh regijah in državah na vsem svetu. Njen uradni seznam izdajateljev televizijskih programov, ki si ga lahko ogledate tukaj, je neverjetno dosegljiv in zajet.

In mnogi od teh izdajateljev redno prikazujejo tekme kriketa skozi celo leto, tako da tudi če želite vedeti, kako gledati kriket po spletu po koncu svetovnega pokala, lahko uporabite te možnosti za to.

Če pa si želite ogledati tekme svetovnega pokala prek pretakanja in ne’v svoji državi ne boste imeli dovolj dobre možnosti za pretakanje v živo, tu je 5 HD plačljivih HD in brezplačnih pretočnih kanalov, ki jih lahko z VPN odklenete od kjer koli na svetu in si ogledate svetovni pokal na:

Večina rešitev v živo za ICC Cricket World Cup je omejena na geo. Zato bi takšne možnosti pretakanja zahtevale lepo in hitro storitev VPN, da bi sprostile možnosti v živo. Surfshark je odlična izbira, saj ponuja 2000+ strežnikov in 5 več prijav, kar je priročno za gledanje športov v živo. Obiščite Surfshark30 dni garancije za vračilo denarja

HotStar

Regije pokritosti:

Kanada, Indija, Nepal, Maldivi, Butan, Združene države Amerike, Portoriko, Guam, Severno Mariansko otočje, ameriški Deviški otoki in Ameriška Samoa.

Najboljša indijska storitev pretakanja, Hotstar, je hitro postala priljubljena za vse vrste športov, predvsem kriket in njegova nedvomno najbolj priljubljena storitev za gledanje kriket v Indiji. Storitev ima svoje združljive aplikacije za Android in iOS ter spletno mesto http://www.hotstar.com/.

Njegova naročnina je tudi neverjetno poceni, če se želite naročiti nanjo samo za kriket!

Načrt Hotstar VIP stane le 5,22 USD / leto, če se nanj naročite prek indijskega strežnika iz VPN!

Obstaja tudi načrt za tiste, ki si želijo ogledati kriket v ZDA, vendar to’je drago, tako da’Še bolje, da se držite tega načrta, če želite uporabiti Hotstar za pretakanje svojih najljubših iger s svetovnega pokala.

SkySports

Regije pokritosti:

Anglija, Wales, Škotska in Republika Irska

To spletno mesto za pretakanje ima sedež v Veliki Britaniji in je del širše nebesne športne mreže, ki vključuje več kanalov, namenjenih športnim oddajam. V Veliki Britaniji je ta kanal na voljo v večini naročnin na kabelsko televizijo.

Sky Sports je na voljo tudi v naročniških paketih različnih spletnih ponudnikov kablov, kot je Sling TV, in velja, da je najboljša možnost, da si ogledate kriket v Veliki Britaniji, tako da ga lahko dobite tudi znotraj svojega kabelskega paketa ali pojdite po individualnem načrtu.

Za strekerje vas bo namenjena naročnina na kriket za pretakanje na kriket stala le 10 funtov na mesec (ogledate si jo lahko tukaj), kar pomeni, da če si ogledate celoten turnir prek njega, boste zmagali’ne boste spali veliko luknje v denarnici, saj ta načrt ni le poceni, ampak ima tudi več funkcij, kot so kakovostni komentarji in analiza po tekmi, kakovost HD, zanesljiva povezljivost med drugimi.

Če živite zunaj Združenega kraljestva in želite gledati svetovni pokal v kriketu, boste morali SkySports prek VPN odblokirati s povezavo na delujoči strežnik v Veliki Britaniji, ki lahko podpira pretakanje HD.

PTV Šport

Območje pokrivanja:

Pakistan

Najboljša možnost na tem seznamu doslej! PTV sports, pakistanski športni kanali zdaj ponujajo tudi svoje spletno mesto za prenos v živo, tj. Http://sports.ptv.com.pk/.

Ogled PTV Sports je popolnoma brezplačen, vendar je kakovost gledanja na trenutke lahko nekoliko nižja od kakovosti HD.

Zmagali so PTV športi’t prenesite tekme k vam, če živite zunaj Pakistana, tako da če želite gledati kriket svetovnega pokala v živo preko spleta, ste zmagali’ne morete to storiti, razen če za deblokiranje spletnega mesta uporabite VPN.

SonyLiv

Območje pokrivanja:

Pakistan

Še ena neverjetna možnost brezplačnega pretakanja za svetovni pokal v kriketu ICC, SonyLiv je moj osebni favorit, kadar gre za pretakanje kriketov od koder koli. Včasih zagotovo dobi nekoliko zrnato kakovost videa, kakovost zvoka pa je odlična, tako tudi pokritost.

Najboljši del SonyLiv-a pa je, da med celotnim pokrivanjem tekem praktično nima oglasov, tako da če boste prek njega gledali svetovni pokal v kriketu, vam bo zagotovljena izkušnja brez težav..

SonyLive je tako pomemben za kriket in je tako priljubljen, da se pojavlja na vrhu večine rezultatov iskalnikov, če vnesete poizvedbo za “Svetovni pokal gledam na spletu”.

SonyLiv je lahko gledal za vse iz celega sveta, tako kot sem gledal prvo tekmo svetovnega pokala med Anglijo in Južnoafriško republiko prav tukaj na SonyLiv:

SonyLiv deluje domače tudi v Pakistanu in Indiji, vendar če živite zunaj teh ozemelj, vam lahko VPN pomaga, da se povežete s kanalom prek pakistanskega strežnika..

Najboljše možnosti prenosa v živo za svetovni pokal v kriketu

FoxSportsAsia

Območje pokrivanja:

Kitajska, Tajska, Japonska, Indonezija in Južna Koreja

Medtem ko primarno skrbi za območja Daljnega vzhoda, lahko FoxSportsAsia opazujemo tudi od koder koli po svetu s pomočjo dovolj dobrega ponudnika VPN-ja Streaming..

Če ne’t živite znotraj FoxSportsAsia’s področja pokrivanja, bo prišlo do te napake, če poskušate preko te platforme pretočiti katerokoli tekmo svetovnega pokala.

Kakovost je dobra in oglasov je veliko, a je’je brezplačen, tako da ga vsekakor lahko poskusite tudi vi.

Tu upoštevajte, da je FoxSportAsia’s pokritostjo Kitajske ne vključujejo njenih avtonomnih regij, tako da če želite gledati kriket v Hong Kongu, Makau ali katerem koli povezanem ozemlju Kitajske, boste morali za deblokiranje spletnega mesta uporabiti VPN.’s storitev pretakanja.

Kako najti najboljšo naročnino za pretakanje VPN-ja za svetovni pokal v kriketu ‘19

Pretakanje VPN-jev, ki dejansko lahko odblokirajo geografsko omejena spletna mesta in ponujajo pretoke visoke kakovosti HD s hitrimi hitrostmi, je precej redko, zato boste morali spodaj našteti ta seznam, če boste želeli kot VPN najti poceni, zanesljivo in vrhunsko možnost, da dopolnite svoj potrebe po pretakanju in omogočajo neovirano gledanje svetovnega pokala ICC:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Anglija Vs. West Indies – 14. junij 2019 – Kdo bo zmagal?

Jutri bodo favoriti za turnir Anglije prevzeli nepredvidljive Windies. Angleška zasedba je polna zmagovalnih igralcev svetovnega razreda, kot so Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root in Eoin Morgan, medtem ko so na drugi strani Windies videti nekoliko neizkušeni z novimi igralci’Niso imeli časa, da bi veliko dokazali na mednarodni sceni.

To je’pričakovali, da bo Anglija jutri zlahka zmagala’s tekmo v svojem galopu proti polpu in kvote so močno zložene proti Windiesju. Z mojega konca so najljubši Anglija, pri čemer Windies ohrani zelo malo možnosti, da bo jutri presenetil vse z zmago na pokalu Ageas v Hampshireu v Veliki Britaniji..

ICC Svetovni pokal 2019 polni razpored in skupinske razporeditve

Svetovni pokal v kriketu bo trajal večmesečno obdobje, ki se začne 30. maja 2019, končalo pa se bo 14. julija s finalom na Lord’s.

Prvo polfinale bo na sporedu 9. julija, drugo polfinale pa na sporedu dan kasneje, 11. julija, pri čemer so dnevi vmes rezervni dnevi, tako da če pride do nenačrtovane zamude zaradi dežja ali česar koli drugega, tekme lahko se še vedno dogajajo.

Začetni časi tekem v svetovnem pokalu:

Dnevne tekme se bodo začele ob 9:30 GMT, medtem ko se tekme dan / noč igrajo od 12:30 GMT naprej.

Tukaj lahko preverite celoten razpored vseh tekem in njihov čas.

Kako kupiti vstopnice za tekme svetovnega pokala ICC:

Angleški igrišča so neverjetno slikovita z ikoničnimi zgradbami, paviljoni, prepredenimi z očarljivimi zelenimi zaplatami, zato je užitek gledati igro v kriketu.

In kaj’bolj zanimive so množice, saj se lokalni angleški oboževalci mešajo z vrtoglavim izseljenskim prebivalstvom, da bi arene očarali.

Tam je veliko lokalne podpore ekipam, kot sta Indija in Pakistan, in včasih se zdi, da ti dve ekipi dobivata atmosfero domačega terena na večini angleških igrišč.

Tu so vsa prizorišča, kjer se bodo odigrale vse tekme:

 1. Gospod’s – London
 2. The Oval – London
 3. Trentski most – Nottingham
 4. Reka – Durham
 5. Old Trafford – Manchester
 6. Stadion Cardiff Wales – Cardiff
 7. Okrožje Bristol County – Bristol
 8. Okrožje Ground – Taunton
 9. Hampshire Bowl – Southampton
 10. Naglavno – vodi
 11. Edgbaston – Birmingham

Če želite vse to videti in doživeti, ima ICC svojo uradno spletno stran Ticketing, na kateri lahko rezervirate in kupite vstopnice za katero koli tekmo na spletu, vendar pohitite, saj bodo vstopnice kmalu ponehale!

Svetovni pokal se bo igral na podlagi osvojenega Robina

Od tistega neuspešnega svetovnega pokala leta 1992 je format Round Robin, kjer mora vsaka ekipa igrati vse druge ekipe za napredovanje v polfinale, postati redek pojav, a to svetovno prvenstvo se bo vrnilo, saj bodo vse te ekipe preostali igrajte vsaj enega, preden se lahko odloči polfinalist:

 1. Anglija
 2. Indija
 3. Južna Afrika
 4. Nova Zelandija
 5. Avstralija
 6. Pakistan
 7. Bangladeš
 8. Zahodne Indije
 9. Šrilanka
 10. Afganistan

Zaključek

Svetovni pokal ’19 obljublja, da bo menjalnik iger za šport kriketa, saj bo odločil o usodi kriketa ODI v prihodnjih časih, ko bo kriket T20 nadaljeval meteorni porast priljubljenosti med množicami. A vseeno je kriket ODI še vedno največji žreb in svetovni pokal ’19 bo dogodek, kjer bo ta oblika v najbolj avtentični obliki.

Veliko pričakovana tekma med Indijo in Pakistanom bo med druge konkurenčne ekipe med super tekmovalnimi ekipami pritegnila več kot milijardo ljudi s celega sveta.’Ne zamudite nobene tekme, saj boste tokrat zagotovo zaslužili svoj denar!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me