Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 v živo na spletu brezplačno od kjer koli

Uradno znan kot XXIII zimska olimpijska igra in splošno znana kot PyeongChang 2018, največji mednarodni multi-športni dogodek končno poteka. Torej, čas je, da se pripravite na nekaj najboljših športnih prvenstev, kar ste jih kdaj videli. Spodaj je seznam uradnih partnerjev in sponzorjev dogodka.

Uradni partnerji Zimskih olimpijskih iger 2018

PyeongChang je prej ponudil gostitelja na olimpijskih igrah 2010 in 2014, a je izgubil s tremi in štirimi glasovi. Vendar so zmagali na ponudbi za leto 2018, kar pomeni, da so se na dogodek pripravljali že dlje časa. Preberite ta priročnik za več informacij o tem, kako gledati zimske olimpijske igre 2018 s strani najboljšega vpna:

Glejte zimske olimpijske igre 2018 v živo na spletu brezplačno od kjer koli

 1. Zimske olimpijske igre 2018 Lokacija
 2. Program zimskih olimpijskih iger 2018
 3. Zimske olimpijske igre 2018 Uradni izdajatelji televizijskih programov in kanali
 4. Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 od koder koli
 5. Kako gledati zimske olimpijske igre na ROKU
 6. Kako gledati odprtje zimskih olimpijskih iger v živo
 7. Oglejte si zimske olimpijske igre na Hulu
 8. Zimske olimpijske igre tečejo brez kabla
 9. Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na spletu brezplačno v živo
 10. Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi
 11. Igre iskati na zimskih olimpijskih igrah 2018
 12. Prihodnji razpored zimskih olimpijskih iger
 13. Zimske olimpijske igre 2018 Dejstva in številke s prikolicami

Zimske olimpijske igre 2018 Lokacija

Zimske olimpijske igre PyeongChang 2018 bodo na okrožju Pyeongchang slovesno otvorile 9. februarja. Začelo se bo ob 20. uri. (Standardni korejski čas). Ker med vzhodnim standardnim časom obstaja 14 ur razlike, bi se morali ljudje v ZDA uglasiti ob 18. uri. Zaključne slovesnosti bodo v nedeljo, 25. februarja.

Zima-olimpijske igre-2018-lokacija

Program zimskih olimpijskih iger 2018

Čeprav bo uradna otvoritvena slovesnost 9. februarja, se igre ne začnejo šele naslednji dan (v soboto, 10. februarja). Nekatera tekmovanja v medalji, ki bodo predvidena v soboto, vključujejo ženske’Biatlon, moški’s smučarskimi skoki in ženskami’s hitrostnim drsanjem.

Zima-olimpijske igre-2018-spored

Poleg običajnih dogodkov, kot so drsanje, smučanje in bobsledding, so letos dodani še štirje novi dogodki: mešani dvojni curling, veliki zračni deskanje na snegu, smučanje v prostem slogu in hitrostno drsanje. Zagotovo se boste odlično zabavali ob gledanju raznolikosti v športu! Kliknite tukaj za celoten razpored zimskih olimpijskih iger 2018.

Zimske olimpijske igre 2018 Uradni izdajatelji televizijskih programov in kanali

Pomembno obvestilo!  Če zaradi geo-omejitve ne morete dostopati do spodnjih kanalov, razmislite o uporabi storitve VPN & blokiranje regije obvoznice ne glede na državo, v kateri se nahajate.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 v živo na spletu brezplačno od kjer koliČe se nahajate v ZDA, lahko zlahka opazujete zimske olimpijske igre 2018 na NBC, ki je uradni izdajatelj iger. Če nimate naročnine na storitev, razmislite, da jo prej dobite. Tu se lahko prijavite in izkoristite brezplačne ponudbe na svojem mobilnem telefonu / tabličnem računalniku!

Zima-olimpijske igre-2018-NBC

Če živite čez ribnik, potem lahko razmislite o prijavi pri Eurosportu. Kanal je bil označen kot eden od uradnih izdajateljev televizijskih programov za Združeno kraljestvo. Posodobitve za olimpijske igre lahko spremljate tukaj. Običajno sta na voljo dva naročniška načrta: 5 £ na dan in 30 £ na leto.

Zima-olimpijske igre-2018-Eurosport

Če nimate Eurosport računa, lahko vedno razmišljate o uporabi BBC-ja (drugega uradnega izdajatelja UK za olimpijske igre 2018). Čeprav cene še niso napovedane, lahko sledite strani za posodobitve v toku BBC tukaj.

Zima-olimpijske igre-2018-BBC-Sport

Če živite v Kanadi, preprosto preklopite svoj kanal na CBC za prenose v živo in dodatno pokritost za olimpijske igre. Podobno kot BBC ni bilo objavljenih nobenih cen, vendar lahko spletno mesto spremljate za posodobitve tukaj.

Zima-olimpijske igre-2018-CBC-šport

Če ne živite v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi ali kjer koli v Evropi, ampak nekje v Aziji ali na kateri koli drugi lokaciji, lahko uporabite 7 Live za ogled zimskih olimpijskih iger 2018. V soboto, 10. februarja, preprosto nastavite tukaj, da dobite tok v živo.

Zima-olimpijske igre-2018-na-7-živo

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 od koder koli

Če si želite zimske olimpijske igre 2018 ogledati kjer koli, ni boljše možnosti kot uporaba storitve VPN. Z zamaskiranjem vašega naslova IP in šifriranjem internetne povezave VPN-ji omogočajo uporabnikom, da obidejo geo-omejitve na spletnih mestih, kot so CBC, BBC, NBC itd..

Zima-olimpijske igre-2018-od koder koli

Spodaj je seznam najboljših ponudnikov v letu 2018, ki temelji na njihovi zanesljivosti, učinkovitosti, podpori, cenah in združljivosti aplikacij. Izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam glede zasebnosti in proračunskim zahtevam. Povežite se s katerim koli strežnikom Združenega kraljestva, Kanade ali ZDA in pridobite dostop do lokacij, ki so omejena na geo.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako gledati zimske olimpijske igre na ROKU

Navdušenje nad zimskimi olimpijskimi igrami se še naprej krepi, saj le en dan ostane za začetek prireditve! Zavedajoč se priljubljenosti priložnosti je Roku objavil uradni blog, s katerim je stranke usmeril k gledanju olimpijskih iger. V živo dogajanje dogodka lahko prenašate iz športne aplikacije NBC.

kako gledati zimske olimpijske igre na Roku

Upoštevajte pa, da za dostop do vrhuncev, najnovejših posnetkov in komentarjev potrebujete ID uporabnika in geslo. To lahko vključuje poverilnice plačljivih naročnin na TV, ki podpirajo Roku, kot so YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now in CenturyLink.

Kako gledati odprtje zimskih olimpijskih iger v živo

Če niste pripravljeni zapravljati denarja za naročnine na premium in iščete BREZPLAČNE rešitve, potem smo tudi vi zajeti. Tu lahko sledite tej Facebook strani. Socialni mediji so najboljši vir za prenose v živo slovesnosti ob odprtju, saj bodo številni uradni partnerji objavljali tokove za promocijo.

Kako gledati odprtje zimskih olimpijskih iger v živo

Kot drugo možnost lahko razmislite o prijavi na Fubo TV, ki se pretaka tudi na zimske olimpijske igre 2018. Na voljo je 7-dnevna BREZPLAČNA preizkusna različica, ki jo lahko uporabite za ogled slovesnosti otvoritve in prvega tedna iger.

Otvoritev zimskih olimpijskih iger v živo na FUBO TV

Če to ne deluje, se naročite na zaupanja vreden VPN in se povežite s strežnikom v Veliki Britaniji. S pravim naslovom IP lahko nastavite BBC’s brezplačno pokritost iger PyeongChang. Tako se lahko počutite prepričani, da ne boste zamudili niti enega pomembnega dogodka.

kako gledati zimske olimpijske igre BBC Sport Stream

Ali lahko gledam zimske olimpijske igre na Hulu

Če si želite ogledati olimpijske igre na storitvi Hulu VoD, morate samo naročiti njihov premijski načrt. Na srečo nam je podkrepljeno z BREZPLAČNIM preizkusom. To pomeni, da lahko uživate v gledanju celotne olimpijske igre, brez plačevanja zajetnih honorarjev. Hulu je celo dodatna milja pri personaliziranju vaše izkušnje za to zimsko sezono. Za več informacij preberite njihov blog tukaj.

zimske olimpijske igre na Hulu

Zimske olimpijske igre tečejo brez kabla

Če ste rezalnik kablov, ki nima dostopa do premium računa na NBC, imate še vedno možnost opazovanja zimskih olimpijskih iger z uporabo najboljšega vpn-a za kodi. Poleg uporabe Kodi (dodatkov cCloud in Radix) lahko uporabniki naložijo tudi uradne aplikacije za Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now in Century Link, da dobijo dostop do pretočnih dogodkov v živo brez kabelske povezave..

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na spletu brezplačno v živo

Ko gre za gledanje dogodkov, kot so zimske olimpijske igre na spletu, mnogi poskusijo iskati rešitve, ki ne vključujejo plačila TV naročnine. Če ste eden od teh ljudi, se prijavite na Sling TV. Dogodek bo na spletni strani predvajan v živo.

Najboljši del vsega: storitev ponuja brezplačne preizkuse storitve. Spletno mesto lahko uporabljate BREZPLAČNO sedem dni. Poskrbite, da se prijavite blizu zimskih olimpijskih terminov in si ogledate dogodek, ne da bi plačali denar. Kot drugo možnost pa lahko na dan dogodka raziščite tudi UStream, Facebook, Periscope in YouTube za povezave v živo..

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi

Če zgornje možnosti za gledanje zimskih olimpijskih iger 2018 BREZPLAČNO ne uspejo, se lahko vedno zanesete na dodatke KODI! To odprtokodno središče za zabavo z več platformami je najboljša izbira za varno gledanje filmov, TV oddaj in televizijo v živo. Preprosto prenesite in namestite dodatek za televizor WNBC ali cCloud, da boste uživali v potekih za zimske olimpijske igre 2018. Za več informacij si lahko ogledate tudi naš Kodi VPN vodič.

Pomembno obvestilo!  Če se nahajate v državah, v katerih prevladujejo zakoni o avtorskih pravicah in DCMA, priporočamo, da uporabite Kodi VPN za anonimno pretakanje..                                                                                                                                                                  Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 v živo na spletu brezplačno od kjer koli

Programi WNBC

 1. Odprto aplikacijo Kodi V17 in izberi “Dodatki”
 2. Kliknite na “Paket” simbol v zgornjem levem kotu
 3. Izberite “Namestitev iz datoteke Zip” s seznama možnosti
 4. Kliknite na “Repozitorij dodatkov Kodi” in torej “Video dodatki”
 5. Pomaknite navzdol po abecednem redu “W” in najti Programi WNBC
 6. Odprto razširitev in zadeti gumb za namestitev
 7. Dostop Programi WNBC iz video dodatkov

Zima-olimpijske igre-2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Odprto aplikacijo Kodi V17 in kliknite na “Gear” ikono
 2. Izberite “Upravitelj datotek” s seznama možnosti
 3. Pomaknite navzdol in kliknite naprej “Dodaj vir”
 4. Vnesite http://kdil.co/repo v polju URL
 5. Ime medijski vir Kodi Israel
 6. Vrnitev v glavni meni in izberi “Dodatki”
 7. Kliknite na “Paket” simbol v zgornjem levem kotu
 8. Izberite “Namestitev iz zip datoteke” in kliknite na Kodi Izrael
 9. Kliknite naprej “Kodil.zip” za namestitev skladišča
 10. Počakaj za “Dodatek je nameščen” obvestilo
 11. Vodja v smeri “Namestitev iz skladišča”
 12. Izberite “..Regija za skladišče Kodil” in torej “Video dodatki”
 13. Pomaknite navzdol, najti cCloud TV in zadeti gumb za namestitev
 14. Odprto dodatek, izberi “Vsi kanali”
 15. Pritisnite levi gumb na tipkovnici
 16. Izberite “Iskanje” in tip v “NBC”
 17. Uživajte gledanje zimskih olimpijskih iger 2018!

Zima-olimpijske igre-2018-Kodi-cCloud-TV

Igre iskati na zimskih olimpijskih igrah 2018

 1. Drsanje na kratkih progah
 2. Tek na smučeh
 3. Nordijsko kombinirano
 4. Smučanje na prostem
 5. Deskanje na snegu
 6. Umetnostno drsanje
 7. Hitrostno drsanje
 8. Alpsko smučanje
 9. Smučarski skoki
 10. Hokej na ledu
 11. Okostje
 12. Biatlon
 13. Curling
 14. Bobsled
 15. Luge

Prihodnji razpored zimskih olimpijskih iger

Navdušenje nad zimskimi olimpijskimi igrami je povsem evforičen občutek, saj navadnemu človeku daje priložnost, da v akciji opazuje raznolikost športa in njihove znane športnike. Se že veselite prihodnjih dogodkov? Če je tako, potem morate vedeti, da je bil Tokio izvoljen na poletnih olimpijskih igrah 2020, Peking leta 2022, Pariz leta 2024 in Los Angeles za leto 2028!

Zimske olimpijske igre 2018 Dejstva in številke s prikolicami

 1. Čeprav so bile poletne olimpijske igre leta 1988 v Seulu, je to Južna Koreja prvič gostitelj zimskih olimpijskih iger!
 2. V primerjavi s stroški olimpijskih iger v Sočiju 2014 so zimske olimpijske igre PyeongChang ocenjene na 10 milijard dolarjev, kar je petkrat manj!
 3. Za dogodek 2018 je PyeongChang na olimpijske igre dodal štiri nove športe. Sem spadajo snowboard veliki zrak, alpsko smučanje, hitrostno drsanje in curling mešani dvojčki.
 4. Zadnje zimske olimpijske igre so se odvijale v Sočiju v Rusiji, ki so vodile na lestvici s 33 odličji, vključno s 13 ZLATIM! Južna Koreja je skupno od njih osvojila osem medalj.

Zavijanje stvari

Če poskušate ugotoviti, kako gledati zimske olimpijske igre 2018 v spletu, se prepričajte, da upoštevate zgoraj omenjene nasvete. Kljub temu, če naletite na kakršne koli težave, nas ne odlašajte in nas obvestite spodaj. Članek lahko delite s prijatelji / družinami in se veselite športne slovesnosti. Imejte neverjeten teden!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me