Kako gledati WrestleMania 34 Live Online brez kablov brez pretakanja

Pripravite se na ogled svojih najljubših WWE Superstars še enkrat v lasti bojni prstan - WrestleMania 34 je končno tu. Lani smo videli Brocka Lesnarja s polnim potencialom, Hard Boyz se je senzacionalno vrnil na oder, a Undertaker namignil na upokojitev. Vendar so tokrat okoli stvari še toliko bolj razburljive, saj lahko vidite, da je Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H in celo Ronda Rousey največji spektakel v rokoborbi. Iščete načine, kako gledati WrestleMania 34 v živo v spletu? Preberite ta vodič s spletnega mesta BestVPN.co.

WrestleMania 34 Podrobnosti o boju

Največja noč v WWE’s koledarjem, WrestleMania 34 bo na sporedu v nedeljo, 8. aprila. Odločena lokacija dogodka je Mercedes-Benz Superdome v New Orleansu, Louisiana - ki že drugič gosti dogodek, najprej WrestleMania 30, kjer smo videli več kot 75.157 ljudi, ki se udeležujejo borbene manije. Oddaja se bo začela ob 23:00 ET / 20:00 popoldne in ob 16h po britanskem času.

WrestleMania 34 Podrobnosti o boju

Kaj pa prednastavitev Kickoff?

Tako kot kateri koli drug športni ali borbeni dogodek, bo tudi prednja oddaja WrestleMania, ki se bo začela v 17. uri po lokalnem času in ob 22. uri v Veliki Britaniji, na kateri bo gostoval gostitelj Renee Young. Prijavite se z WWE Network in njihovo uradno aplikacijo, če želite predvajati predvajanje. Druge možnosti vključujejo WrestleMania’s uradnimi WWE YouTube in Facebook stranmi, na katerih bodo prikazane vsaj tri tekme in dve uri posebne.

Kaj pa predstava Kickoff

Kako gledati WrestleMania brez kabla

Še nekaj dni do največje noči v Wrestlingu letos navijači po vsem svetu iščejo rešitve za pretok dogodka brez kabelske televizije. Najenostavnejša rešitev je, da se prijavite v WWE Network, da pridobite dostop do pretočnih dogodkov v živo. Če še nikoli niste imeli računa, lahko prvih 30 dni dobite BREZPLAČNO, nato pa boste morali plačevati 9,99 £ mesečno.

Opomba: Če živite v delih sveta, ki se lahko’t dostopajte do WWE Network in ne morete dostopati do brezplačnega računa za tok, priporočamo vam, da uporabite storitev VPN, da zaobidete omejitve regije in uživate v brez težav.

Kako gledati WrestleMania 34 brez kabla

Odkleni WWE Network

Ker je Sky Network uradni izdajalec dogodka za uporabnike v ZDA, lahko razmislite tudi o prijavi na njihovo VoD storitev. Trenutno je njihov spletni kanal dodal namensko stran, s katero bodo uporabniki pridobili vse informacije o WrestleMania 34. Vse kar morate storiti je, da plačate 19,95 £ za dostop do prenosov v živo za dogodek, skupaj s ponovnimi predvajanji v ponedeljek, 9. aprila do Četrtek, 12. aprila ob 10a m, 15.00 in 20.00.

WWE WrestleMania 34 o nebesnih športih

Kateri kanal je WrestleMania On?

Če niste pripravljeni porabiti veliko denarja za naročnino na WWE Network in Sky Network PPV, imate rešitev za znižanje stroškov. Preprosta rešitev je dostop do kanala Sky Network na kabelski televiziji. Tako lahko dogodek v živo prenašate v udobju svojega doma, ne da bi plačali niti en peni. Še naprej bomo dodajali več kanalov, saj bomo pridobili informacije o pravicah za oddajanje za WrestleMania 34!

Kateri kanal je vklopljen WrestleMania?

Kako gledati WrestleMania Live Free Free Streams

Za vse tiste BREZPLAČE tam, ki nimajo kabelske televizije, a si želijo ogledati dogodek WrestleMania 34, imamo tudi hrbet! Veliko spletnih strani za pretakanje bo 8. aprila omogočilo popolno zajetje vseh bojev. Med nekaj najboljših možnosti vključite:

Stream2Watch

Kot pove že ime, je Stream2Watch namenjen predvsem zagotavljanju najnovejših videov, utrinkov, novic in oddaj v živo za številne športe in igre. Vendar pa spletno mesto zajema tudi znane PPV dogodke za vse vaše najljubše akcije, kot je bila prejšnja WrestleMania 33 in zdaj 34!

Kako gledati WrestleMania Live Free Free Streams

AllWrestling

AllWrestling je še eno spletno mesto za gledanje najnovejše zabave v Wrestlingu, kjer najdete vse posodobitve v zvezi z borbenimi tekmami, skupaj s PPV dostopom BREZPLAČNO. Na dan dogodka preprosto obiščite spletno mesto in si oglejte vse povezave v živo.

WrestleMania 34 na AllWrestlingu

YouTube

Ker se YouTube ponaša s slovesom najbolj ocenjenega podjetja za skupno rabo videoposnetkov na svetu, lahko vedno pričakujete, da boste na posebnih kanalih za dogodke našli tokove dogodka. Tu je na primer povezava do strani WrestleMania 34 v živo, kjer lahko na dan dogodka dobite popolno poročanje..

Wrestlemania 34 na youtubeu

Kako gledati WrestleMania na Kodi

Če zgornje možnosti pretakanja ne delujejo, imamo rešitev, ki premaga vse. Gre po imenu “Kodi” - zabavna programska oprema z več platformami z odprto kodo, ki uporablja razširitve drugih proizvajalcev, da uporabnikom nudi vrhunsko vsebino za pretakanje filmov, TV oddaj in dogodkov PPV v živo. Če želite pretočiti WrestleMania 34 na Kodi, razmislite o namestitvi Halow Live TV ali cCloud TV:

Čakanja je konec: Dobre novice za Kodi & Ljubitelji FIFA, spremljajte FIFA svetovni pokal 2018 na Kodi

Imate težko dostop do potoka? se soočate s kakršnimi koli napakami? Če je odgovor pritrdilen potem ne’t skrbi, da se morda srečujete z omejitvami regij, razmislite o uporabi storitve VPN za dostop do tokov brez težav.

Navodila za namestitev televizije v živo in vodnik za WrestleMania 34

 1. Odprto Kodi in kliknite ikono v obliki zobnika (Nastavitve)
 2. Izberite “Upravitelj datotek” in potem dvojni klik naprej “Dodaj vir”
 3. Pojavi se polje, kliknite “Noben” za dodajanje URL-ja
 4. Kopiraj prilepi naslednje: http://kurdmovie.net/repo
 5. Ime vir medijev “Halow Repo” in kliknite v redu
 6. Vrnitev na začetni zaslon, kliknite za dodatke in torej the “Paket” simbol
 7. Izberite the “Namestitev iz zip datoteke” možnost in najti “Halow Repo”
 8. Kliknite naprej “repozitorij.HalowTV-6.0.0.zip” in počakaj za namestitev dodatka
 9. Vrnitev na začetni zaslon, kliknite na dodatkih in nato na “Paket” simbol
 10. Izberite “Namestitev iz skladišča” in izberi the “HALOW Repozitorij”
 11. Pojdi do “Video dodatki”, najti “Halow TV v živo” in zadeti gumb za namestitev!
 12. Odprto dodatek in kliknite naprej “Državni kanali”
 13. Prejeli boste poziv za namestitev “GUL LIVE TV”
 14. Kliknite naprej “Da”, vrnitev v prejšnji meni, izberi “ŽIVI ŠPORT”
 15. Najti in izberi Sky Sports HD za gledanje WrestleMania 34

Kako gledati WrestleMania na Kodi

cCloudTV Vodnik za namestitev in WrestleMania 34

 1. Odprto Kodi in kliknite na “Nastavitve” ikono.
 2. Izberite “Upravitelj datotek” in kliknite naprej “Dodaj vir”.
 3. Dvojni klik na “Noben” možnost in vnesti naslednji URL: http://kdil.co/repo
 4. Vtipkajte “Kodi Izrael” v polju z imeni in kliknite
 5. Pojdi do doma Kodi, kliknite naprej “Dodatek”, in torej the “paket” simbol.
 6. Izberite “Namestitev iz datoteke Zip” in kliknite naprej “Kodi Izrael”.
 7. Izberite “kodil.zip” in počakajte, da se namesti.
 8. Pojdi do “Namestitev iz skladišča” in kliknite naprej “.www.Kodisrael.co.il Repozitorij”.
 9. Izberite “Video dodatki” in najti “cCloud TV”.
 10. Hit gumb za namestitev, odprto dodatek in pojdi do “Športni kanali”.
 11. Izberite Sky Sports za prenose v živo iz WrestleMania 34

Wrestlemania 34 na kodi xbmc

Kartica za tekmo WrestleMania 34

Legenda UFC Ronda Rousey se bo pridružila Kurtu Angel (WWE Hall of Famer), ki bo prevzel 14-kratno svetovno prvakinjo Triple H in komisarko RAW Stephanie McMahon. Undertaker se vrne za revanš z osebo, ki je ne vidite, John Cena. Reigns se bo spopadel z Lesnarjem za univerzalni naslov, Randy Orton pa se bo spopadel z dvema nasprotnikoma za naslov ZDA proti Jinderju Mahalu in Bobbyju Roodeu. To so glavni boji, ki se bodo odvijali. Druge vključujejo:

 1. Univerzalno prvenstvo.
 2. Nia Jax proti Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs. Bar
 4. Mustafa Ali proti Cedric Alexander
 5. AJ Styles proti Shinsuke Nakamura
 6. Surove ženske’s prvenstvo
 7. Surovo ekipno prvenstvo
 8. Medcelinsko prvenstvo
 9. Smackdown Tag-ekipno prvenstvo
 10. Smackdown Tag-ekipno prvenstvo
 11. Finn Balor vs. The Miz proti Seth Rollins
 12. Kraljevski spomenik Andre The Giant Memorial Battle Royal
 13. Sami Zayn in Kevin Owens proti Daniel Bryan in Shane McMahon
 14. The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers

Zavijanje stvari

In s tem smo zaključili svoje “Kako gledati WrestleMania 34” vodnik. Izberite katerega od zgoraj omenjenih načinov, da začnete s pretakanjem dogodka. Če se soočate s kakršnimi koli težavami, ne odlašajte, če spusti komentar spodaj. Članek lahko tudi delite s prijatelji in družinskimi člani, ki so oboževalci WWE!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me