Kako gledati Supernatural Season 14 Live Online brezplačno

Na tem svetu so demoni. Nekateri strašljivejši in nasilnejši od drugih. V resničnem življenju zavzamemo svoje mesto samo mi ljudje. Vendar pa se bomo v TV seriji Supernatural raziskovali področij fikcije in spoznavali neverjetne zgodbe demonov, ki bodo pritegnile vašo pozornost. Če se želite otresti strahov in se podati v svet kaosa, morate vedeti, kje lahko gledate TV-nadaljevanke. Ta članek vsebuje podrobna navodila, kako gledati sezono Supernatural 14. Torej, pripravite se in se pridružite bratom, da se rešite sveta zla.

Kako gledati supernaravno sezono 13

Nadnaravna sezona 14

Štirinajsta sezona slovitega Supernatural bo premierno prikazana 11. oktobra 2018 dalje “CW”, ki bo sestavljen iz skupno 20 epizod, vsako oddajo pa vsak teden ob četrtkih ob 20. uri. Zdaj že vemo o razpravi o novi vlogi Jensena Acklesa, ko je Michael v finalu videl, da je Michael izdal Deana, nadangel pa je prevzel njegovo telo.

To nas postavlja pod vprašaj, ali bo Dean to izživel in če se bo Lucifer Jack spustil samo na človeka, kaj se bo na svetu zgodilo naslednjič. No, ker smo nori navijači Supernatural-a, je očitno, da na vsaki poti preverimo namige o zgodbi ali kot tisto, kar večina morda kliče po spojlerjih. Do zdaj je bilo naokoli precej presenetljivih novic.

Med njimi so tudi govorice, da bo Michael obtičal kar nekaj časa. Torej lahko pozabiš videti Deana’s usodo se kmalu rešuje. Igral bo vlogo zlikovca in morda predstavlja legitimno grožnjo! Še en spoiler namiguje, da bo Sam zdaj postal vodja lovcev, Rowena, Bobby in Charlie pa bodo imeli tudi glavne vloge.

Drugi namigi vključujejo, da se bo Jack boril s pridobitvijo svoje moči, saj se še vedno prilagaja novonastalem statusu človeka. Castiel bo morda začel trenirati Jacka in služiti kot mentor, ki vzpostavlja močan, vendar ljubek odnos, saj ga režiserji upajo vključiti v več epizod v tej sezoni. Nazadnje se lahko izkaže, da je nadnaravno nekoliko bolj prizemljeno kot prej in se bolj osredotoča na medosebne odnose!

Kako gledati nadnaravno od kjer koli

Če želite gledati Supernatural Season 14 od koder koli, imate dve možnosti: obiščite spletna mesta CW ali WB. Tako hit izdajatelji televizijskih programov kot zdaj priljubljena imena hit-streaminga omogočajo ogled vseh vsebin iz Supernatural-a, če imate naročnino. Ko obiščete obe strani in poskušate predvajati video, se lahko prikaže sporočilo z napisom “Vsebina ni na voljo na vaši lokaciji”.

Kako gledati Supernatural Season 14 Live Online brezplačno

Omrežje CW

Ni boljšega mesta za ogled vseh letnih časov Supernaturalja kot njena uradna mreža “CW”. Storitev VoD ponuja domače aplikacije za uporabnike pametnih telefonov / tabličnih računalnikov s sistemom Android in iOS, kar pomeni, da lahko uživate v gledanju epizod, brez kakršnih koli težav. Za druge uporabnike lahko uživate v pretakanju vseh sezon z uradnega spletnega mesta. Če pa se nahajate zunaj ZDA, se lahko stvari nekoliko zapletejo. Za odblokiranje pretočnih kanalov boste morali skriti svojo pravo lokacijo. Če želite zaobiti te lokacijske omejitve, je dobra izbira za uporabo storitve VPN. Spodaj je seznam najboljših ponudnikov, ki temelji na cenah, varnosti, podpori in uspešnosti.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako gledati nadnaravne celotne epizode na Putlockerju

Za uporabnike, ki ne želijo vlagati v storitev VPN ali se naročiti na katero koli storitev izdajatelja / pretakanja, obstaja rešitev za gledanje Supernatural. Prihaja v obliki uspešnega spletnega mesta Putlocker - ki se ponaša z ogromno zbirko TV oddaj / filmov. Ogledate si lahko vse svoje najljubše vsebine, ne da bi porabili en peni. Spletno mesto redno posodablja svojo vsebino, nove epizode objavlja dan po objavi.

Kako gledati nadnaravne celotne epizode na Putlockerju

Če si želite ogledati vse epizode Supernatural od 1. do 14. sezone, pojdite na putlockers.fm in poiščite TV-serijo. Izberite sezono, ki jo želite gledati, in uživajte v neprekinjeni in gladki izkušnji. Če si želite neposredno ogledati sezono 14 nadnaravnega, preprosto obiščite to povezavo. Tukaj je vodnik, kako dostopati do Putlockerja od kjer koli.

Kako gledati nadnaravno brez pretoka kabla na Kodi

Odlična možnost za ogled vseh vaših najljubših vsebin, ki vključuje uspešnico TV-serije Supernatural, je uporaba odprtokodnega, medijsko razvedrilnega centra Kodi. Platforma je edinstvena in omogoča dostop do vse blokirane vsebine s celega sveta z uporabo razširitev in dodatkov drugih proizvajalcev. Najboljše Kodijeve dodatke si lahko ogledate tukaj.

Kako gledati nadnaravno brez pretoka kabla na Kodi

Če želite gledati Supernatural na Kodi-ju, morate samo prenesti in namestiti razširitev Zaveze. Je nadomestilo za priljubljena dodatka Exodus in Genesis, ki sta se žal zaprla pred nekaj meseci (vendar se zdaj spet pripravljata in delujeta). Ko dobite dostop do dodatka Zaveze, preprosto vtipkajte “Nadnaravno” v iskalni vrstici in videli boste seznam vseh letnih časov, ki so na voljo.

Nasvet o bonusu: Obvozite geografske omejitve kodi z najboljšim vpn za kodi.

Kako gledati Supernatural Live Online brezplačno

Če iščete rešitve, podobne Putlockerju, ki vam omogočajo BREZPLAČNO gledanje svojih najljubših TV oddaj / filmov, boste morda želeli preveriti 5movies.to in watchmoviesfree.tv. Vsako spletno mesto se ponaša z ogromno zbirko TV oddaj / filmov. To pomeni, da uživate v gladki izkušnji pretakanja, ne glede na to, kaj želite gledati. Preprosto kliknite zgornje hiperpovezave, da neposredno dostopate do epizod Supernatural.

Kako gledati Supernatural Live Online brezplačno

CMoviesHD

Druga odlična možnost za učenje gledanja Supernatural vključuje raziskovanje uspešnega spletnega mesta za brezplačno pretakanje, CMoviesHD. Znana je po ogromni zbirki filmov / TV oddaj, ki pri predvajanju nikoli ne delajo težav. Pravzaprav imate na voljo različne vire, če ena od povezav za pretakanje ne deluje. Oglejte si to povezavo, da začnete svojo maniro Supernaturalja z opazovanjem popadkov!

Kako gledati Supernatural Season 14 Live Online brezplačno

Kako gledati Supernatural v Avstraliji

Če želite gledati Supernatural v Avstraliji, lahko vedno uporabite VPN, da obidete geo-omejitve na spletnih straneh za pretakanje CW in WB. Kot drugo možnost lahko poskusite uporabljati storitve, kot sta iTunes in Foxtel. Cene naročnine so morda stroški, ki jih morda ne želite razvajati. Zato boste morda želeli razmisliti o možnostih, kot sta Kodi in Popcorn Time zgoraj. Z zavarovanjem svojega omrežja s povezavo VPN lahko zagotovite, da ste popolnoma varni pred pravnimi težavami, ki se nanašajo na avtorsko vsebino.

Kako gledati Supernatural v Avstraliji

Kako gledati Supernatural v Veliki Britaniji

Če želite gledati Supernatural v Veliki Britaniji, lahko na kabelsko televizijo vedno preklopite na kanal4. Lahko celo obiščete justwatch.com in pridobite dostop do več povezav za pretakanje televizijskih serij, ki omogočajo ogled Supernatural v Veliki Britaniji. Kot drugo možnost za gledanje Supernatural v živo brezplačno v spletu, boste morda želeli razmisliti o namestitvi časa Popcorn.

Kako gledati Supernatural v Veliki Britaniji Če želite gledati Supernatural v Veliki Britaniji, lahko na kabelsko televizijo vedno preklopite na kanal4. Lahko celo obiščete justwatch.com in pridobite dostop do več povezav za pretakanje televizijskih serij, ki omogočajo ogled Supernatural v Veliki Britaniji. Kot drugo možnost za gledanje Supernatural v živo brezplačno v spletu, boste morda želeli razmisliti o namestitvi časa Popcorn.

Aplikacija je združitev naprednih tehnologij za pretakanje z zmogljivostmi BitTorrent. Uporabnikom omogoča nalaganje hudournikov za filme / TV oddaje, hkrati pa omogoča, da jih pretakajo neposredno iz programske opreme. Preprosto prenesite in namestite Popcorn Time in poiščite “Nadnaravno” v navigacijski vrstici po kliku na “TV oddaje” kategorija.

Kako gledati nadnaravno v Netflixu

Najboljša rešitev za gledanje vseh letnih časov hit fantastične grozljivke TV serije Supernatural je uporaba Netflixa. Uporabnikom iz ZDA omogoča pretakanje vseh epizod TV oddaje v največji možni meri. Ker pa Netflix nalaga geo-omejitve, tisti, ki se nahajajo zunaj, ne morejo dobiti dostopa do storitve pretakanja’popolna medijska knjižnica. Če želite zaobiti te omejitve, boste morda želeli razmisliti o uporabi izdelka VPN.

Kako gledati nadnaravno v Netflixu

Zaključne besede

Če želite gledati sezono Supernatural 14, izberite katero koli od zgoraj omenjenih metod glede na vaše udobje. Na voljo imate rešitve od plačanih do BREZPLAČNIh, ki vsem gledalcem omogočajo gledanje TV-oddaje, brez večjih težav. Članek morate deliti s prijatelji in družinskimi člani, ki morda iščejo rešitve za gledanje TV oddaj / filmov. Imej lep dan! &# 55357;&# 56898;

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me