Kako gledati spletno oddajanje v živo za odrasle – tukaj je na voljo celotni seznam

Tisti od nas, ki smo odraščali ob gledanju Cartoon Network-a, bi se vedno spomnili, da si želijo odrasle različice mreže’s programiranje. Plavanje odraslih je točno tisto, kar nam je naročil zdravnik “toon-a-holics”, prinaša jasnejše, nekonvencionalno in nenavadno programiranje za odrasle.
Plavati odrasli’s Storitev Video-on-Demand je bila uvedena že leta 2013, posebni portali pa so prek posebnih namenskih portalov na voljo tudi od Velike Britanije do Avstralije..

Plavati odrasli & Cartoon Network

Ime Adult Swim je bilo sprejeto iz časovnih razporedov javnih bazenov v ZDA, ki navajajo čas, ko lahko samo odrasli uporabljajo opremo. Od Cartoon Network’primarno občinstvo (starost 7–15 let) spi v poznih nočnih urah, Adult Swim je identiteto prejel poznonočno programiranje, kjer ‘otroci so vsekakor omejeni’.

Kako gledati odrasle plavati v živo & Katch-up TV

Plavanje odraslih je ni geografsko omejeno VoD & TV-storitev, ki jo je mogoče dojeti, do nje pa lahko dostopate kjer koli na svetu. Plavati odrasli’s prenos v živo je na voljo od 20:00 do 6:00 (ET / PT), medtem ko lahko vse zamujene televizijske programe zajamete prek “Oddaja”, “Toonami” in “Potoki” odseki v glavni navigaciji.

kako gledati odrasle plavati v živo

Spletno mesto Adult Swim ponuja dostop do:

 1. TV oddaje
 2. Prenos v živo
 3. Williamsov tok
 4. Maratoni
 5. TOONAMI
 6. Arhivi
 7. Glasba
 8. Igre

Adult Swim je dom nekaterih najbolj neverjetnih satiričnih in eksplicitnih animiranih zabav za odrasle, vključno z:

 1. Črni Jezus
 2. Piščanca robota
 3. Domači filmi
 4. Rick & Morty
 5. Ameriški oče
 6. Napad na Titan
 7. Boondocks
 8. Parasyte - The Maxim
 9. Poleg tega na stotine drugih animeov, risank in animiranih filmov.

Urnik plavanja za odrasle

Celoten urnik plavanja za odrasle je na voljo pri ponudniku’s spletnega mesta v glavni strani za navigacijo in do njega lahko dostopate tukaj.

urnik plavanja za odrasle

Urnik Adult Swim omogoča vsakodnevno programiranje plus možnost razvrščanja programov po datumu, prikazovanju in regiji. Poleg naštetega si lahko ogledate tudi urnik kaj’s oddajanjem na televizijskem kanalu in urnikom prenosa v živo v programu Adult Swim.

Samurai Jack - sezona 5 se vrača na Toonami

Za tiste, ki smo dobro desetletje čakali na vrnitev samotnega samuraja, ki se bo sprehodil ob sončnem zahodu, napovednik 6. februarja na AdultSwim’Uradni kanal YouTube je bil več kot opomnik:

#JackIsBack in tako je moje otroštvo

- John Harrington (@sunburstguru) 8. februarja 2017

In potem dražitelji nenehno prihajajo:

Srečno? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [odraslo plavanje] (@adultswim) 24. januar 2017

11. februarja 2017 AdultSwim ponovno oživi legendo o “Samuraj je poklical Jacka” ob 11.00. vzhodni čas.
Pisatelj & ustvarjalec Genndy Tartakovsky se bo vrnil kot izvršni producent AdultSwim’s Programi Toonami za 5. sezono štirih nagrad Primetime Emmy, 6 nagrad Annie in 1 nagrajene animirane serije OIAF.

Program za prenos v živo za TOALAMI v živo

TOONAMI je plaval za odrasle’animacija za odrasle & segment programiranja risanke se je začel leta 2012. Ta posebni sklop programa za odrasle plavanje je bil namenjen akcijsko usmerjenim anime žanrom iz ZDA in Japonske. Urnik Adult Swim TOONAMI je na voljo na uradni spletni strani in ga najdete s klikom na ‘TOONAMI’ na navigaciji po domači strani.

urnik plavanja za odrasle v plavanju odraslih

Ko ste v razdelku TOONAMI, poglejte desno in desno Urnik gumb mora biti viden v navigacijskem meniju, kot je prikazano na zgornji sliki.

Plavati odrasli’s Eric Andre Show

Predstava komika Erica Andreja, šova Eric Andre je znana po satiričnem humorju in parodijah običajnih pogovornih oddaj. Oddaja ima velik ugled med oboževalci, kar je vidno iz njene vrhunske 8.7 / 10 IMDB ocena.

odrasli plavajo show eric andre

Šotor Eric Andre je zdaj s štirimi sezonami eden vodilnih segmentov plavanja odraslih. Oddaja je bila dovolj všeč, da ima svoj pod Reddit, tu jo lahko obiščete za zabavne meme, razprave, trendi video posnetke in še veliko več.

Rick & Morty na odraslem plavanju

Komedija za odrasle v komediji, ki sta jo ustvarila Justin Roiland in Dan Harmon, Adult Swim’s Rick in Morty ni samo vodilni šov, ampak tudi ena izmed najbolj priljubljenih oddaj na spletu. Pridružite se dogodivščinam super genijalnega znanstvenika in njegovega podpovprečno inteligentnega vnuka, ko raztrgata animirani multiverse.

odrasli plavati rik in morty

Povezave tonami v živo v živo

Adult Swim je uradno portal za pretakanje oddaj Toonami, toda, v primeru, da ne morete dobiti prenosa v živo, si lahko Toonamije v živo ogledate tudi na naslednjih neuradnih povezavah:

 1. Glejte Toonami Online
 2. Desi Brezplačna televizija
 3. Toonami Azija
 4. Vaughn TV

Ne pozabite, da te spletne strani niso uradni ponudniki prenosov Toonami v živo. Lahko vsebujejo zlonamerno programsko opremo in oglaševalsko programsko opremo. Razmislite o uporabi bloka oglasov v teh domenah.

Kanali toka v živo Toonami v hindujščini

Turner Media je v Indiji predstavil namenski portal Toonami za Indijo v začetku leta 2015. Storitev oddaja 24 ur in zagotavlja celoten razpored oddaje Toonami, ko je na plavanju za odrasle. Nekaj ​​oddaj prikazuje hindujski jezik, kanal pa oddaja samo na televiziji. Če želite predvajati Toonami India v živo, boste morali uporabiti zgoraj omenjeni neuradni spletni portal ZengaTV.

Toonami Live Stream Reddit Povezave

Toonami ni kanal, ampak norost, to sem spoznal med brskanjem po forumu Toonami Reddit. Pod-Reddit Toonami je morda najboljše mesto za pridobivanje vseh informacij o oddajah in urnikih.

toonami live stream reddit

Če pogosto obiskujete nit, boste lahko, ko izidejo, prejeli povezave v živo in nove posnetke v živo. Forum Toonami Reddit prav tako ponuja podrejene rdeče ure za vse obstoječe oddaje Toonami in vam na enem mestu zagotavlja vse informacije. Dober vidik, ki sem ga videl na Redditu, je bil Toonami’uradna prisotnost na forumu.

Če mora izdajatelj televizijskih programov objaviti sporočilo, bo za širjenje besede ustvaril ustrezen podrejeni red. Po uradnih razpravah o Toonamiju lahko iščete po Redditu, teme pa bodo prikazane po datumu, kot lahko na desni strani.

Prav tako lahko obiščete AdultSwim Reddit in pridobite uradne informacije o povezavah za pretakanje, oddaje, urnike oddaj, prihajajoče naslove in druge informacije o Toonami.

prevečnamijska razprava o redditu

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Pretekli december je Adult Swim v svoj natančen programski urnik dodal Dragon Ball Super. Znana risanka je bila ena izmed najbolj iskanih in najljubših oddaj, poleg tega pa je bila ena najbolj iskanih oddaj v domeni.

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Najnovejše epizode Dragon Ball Super lahko lovite vsako soboto @ 20:00 na Adult Swim Toonami.

V matici

Oglejte si Adult Swim’neverjetna izbira sitcomov, pogovornih oddaj, glasbe in iger danes. Pridružite se eni najbolj zlomljivih komedij, ki so na voljo na spletu in kaj’je najbolje’tudi niso geografsko omejene. Uživajte v humorju, ki vas bo zasukal, poslušajte& prenesite nekaj najboljših underground glasbe in uživajte v izbiri spletnih iger, ki so vam na voljo.

Nastavite se za vrnitev Samuraja Jacka na AdultSwim in se pridružite #JackisBack kampanjo na Twitterju, da bi našemu junaku podelili dobrodošlico, ki si jo zasluži. Za povratne informacije in težave spustite komentar v spodnjem razdelku in ne pozabite deliti našega bloga s pomočjo socialnih gumbov.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me