Kako gledati Scandal All-Seasons Online brez kabla

Izvirnik ABC, “Škandali” je ameriška politična trilerjeva TV serija, ki se osredotoča na življenje nekdanjega medijskega svetovalca pri predsedniku, ki začenja lastno agencijo za krizno upravljanje! Znano je po svojih očarljivo poškodovanih likih, nadvse privlačnih zasvojenih zgodbah in srčnih zapletih. Sezona 7 se je začela predvajati 5. oktobra in že je uspela preseči vse’s pričakovanji, ki dodajo več skrivnosti in negotovosti. Iščete načine za ogled serije? Če je odgovor pritrdilen, preberite priročnik Best VPN o tem, kako gledati Scandal All-Seasons v spletu!

Contents

Kakšen kanal prihaja do škandala?

Če želite gledati televizijsko oddajo na kabelski televiziji, imajo uporabniki po vsem svetu več možnosti. Za tiste, ki se nahajajo v ZDA, preprosto preklopite televizor na “Kanal ABC”. Če prebivate v Latinski Ameriki, pojdite v Canal Sony. Gledalci z Bermudov si lahko zadnjo sezono ogledajo na ZFB-TV.

Na katerem kanalu se pojavlja škandal?

Tisti, ki prebivajo v Miamiju, si lahko ogledajo TV oddajo o WPLG, uporabniki Hong Konga pa lahko uživajo v Skandalu na TVB Pearl. Za ljubitelje škandalov v Avstraliji se serija vsak četrtek predvaja v mreži Seven. V nekaterih okoliščinah ste zamudili epizodo zaradi nekaj sranje sreče (ja, to se zgodi vsem nam); vedno lahko opazujete ponovitve, ki se oddajajo na SoHo.

Kako gledati škandal na spletu brez kabla

Za rezalnike kablov, ki se nahajajo v ZDA, boste morali ustvariti račun v ABC Go (storitev VoD uradne radiotelevizije). Oddajo si lahko ogledate neposredno s spletnega mesta ali pa prenesete aplikacijo za svoj iPhone na Android iz iTunes ali Google Play Store.

Kako gledati škandal na spletu brez kabla

Če prebivate zunaj ZDA, lahko uporabite a VPN da prikrijete svoj IP naslov in preusmerite svojo lokacijo v ZDA, hkrati pa uporabite šifriranje, da zaščitite svojo identiteto v spletu. Spodaj je seznam najboljših ponudnikov VPN glede na njihovo zanesljivost, cene, zmogljivost, podporo in varnost.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako gledati skandal v živo na spletu brezplačno brez kabla

Ko gre za gledanje “Škandal” BREZPLAČNO, edina pametna možnost je iskanje varnih virov v živo. Spodaj smo dodali seznam možnosti, kjer najdete delovne tokove za TV-serijo, s čimer ne boste zamudili niti ene epizode:

Opomba: uporabite storitev VPN za anonimno pretakanje na spodnjih kanalih za pretakanje!

Putlocker

Če ste navdušeni nad gledanjem Olivije Pope, ki igra novo vlogo vodje štaba, je dobra pot do Putlockerja. Spletno mesto je najboljša destinacija za rezalnike in brezplačne rezalnike, ki si želijo ogledati svoje najljubše TV-oddaje in filme na najbolj priročen način. Če si želite ogledati vse letne čase “Škandal”, preprosto obiščite povezavo tukaj. Epizode se redno nalagajo dan po prvotni izdaji. To pomeni, da če se epizoda prikaže v četrtek, si jo lahko v petek ogledate BREZPLAČNO na Putlockerju!

kako gledati škandale

CMoviesHD

Tako kot Putlocker je tudi CMoviesHD še ena hitra BREZPLAČNA spletna stran, kjer lahko najdete vse vrste vrhunske vsebine s spletnih mest, kot so Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer in še več. Sem spadajo filmi / TV oddaje vseh zvrsti. Mednje sodijo celoletne sezone za uspešnico o političnih trilerjih, “Škandal”. Kliknite tukaj za dostop do vsebine!

Kako gledati skandal v živo na spletu brezplačno brez kabla

123MoviesHub

Spletni indeks gostovalnih datotek za pretakanje zabavnih medijev, 123MoviesHub, je še ena najboljša destinacija za gledanje vseh letnih časov “Škandali” brez kabla BREZPLAČNO Spletno mesto je znano po svoji ogromni zbirki filmov / TV oddaj, ki so na voljo za gledanje od koder koli po svetu. Kliknite tukaj, če želite dobiti dostop do potokov!

Glejte Scandal na 123MoviesHub

Kako gledati škandal na Kodi

Druga odlična možnost za rezalnike in brezplačne rezalnike je prenos in namestitev odprtokodne aplikacije za medijsko razvedrilo Kodi. Ta platforma kateri koli pametni telefon, prenosni računalnik, računalnik ali tablični računalnik pretvori v TV škatlo, da boste uživali v svoji najljubši zabavi, brez težav. Če želite gledati celoletne sezone “Škandal”, razmislite o uporabi razširitve Zaveze. Za namestitev dodatka sledite spodnjim korakom:

 1. OdprtoKodi in kliknite na “Gear” ikono za vnos nastavitev
 2. S seznama možnosti, izberi“Upravitelj datotek”
 3. Kliknite naprej “Dodaj vir” in potem Dvojni klik naprej “Noben”
 4. Vnesite http://kdil.co/repo v vrstico URL in ime to Kodi Izrael
 5. Vodja nazaj v glavni meni in pojdi do “Dodatki”
 6. Kliknite na “Paket” simbol in torej “Namestitev iz datoteke Zip”
 7. Najti“Kodi Izrael” in kliknite naprej “kdil.zip” namestiti repo
 8. Vrnitev v prejšnji meni in izberi “Namestitev iz skladišča”
 9. Najti “www.Kodisrael.co repozitorij” in izberi “Video dodatki”
 10. Pomaknite se navzdol do “C”, izberi “Zaveza”, in zadeti gumb za namestitev
 11. Odprto dodatek, kliknite naprej “Iskanje” in vnesti “Škandal”
 12. Uživajte gledanje TV-serije na spletu BREZPLAČNO!

Kako gledati škandal na Kodi

Kako gledati škandal v času kokic

Ko vse drugo ne uspe, razmislite o namestitvi uspešnega tokovnega programa za pretakanje torrentov, Popcorn Time. Ta večpredstavnostna platforma vam ponuja neverjetno priložnost za ogled najljubših video vsebin na najprimernejši možni način. Odlikuje ga dizajn, podoben uspešnemu spletnemu mestu (Netflix). Najboljši del vseh: gledalci imajo na voljo ogromen seznam televizijskih oddaj / filmov, ki jih je mogoče spremljati, med njimi pa so vse sezone “Škandal”. Preberite več podrobnosti: kokice čas vpn

Opomba: Pretakanje v programu PopcornTime je tako kot nalaganje & pretakanje hudournikov, tako da če živite v delih sveta s strogimi zakoni o avtorskih pravicah, uporabite storitev VPN za pretok anonimno!

Kako gledati škandal v času kokic

Oglejte si pogosta vprašanja o škandalih

Ali lahko gledate škandal na Netflixu?

Ja, zagotovo lahko gledate “Škandal” na Netflixu. Edini problem: morda nimate dostopa vseh sedem letnih časov. Storitev VoD ponuja trenutno le 6 sezon. Če si želite ogledati zadnjo sezono, se prijava na storitev morda ne bo izbrala. Več podrobnosti: Netflix VPN

Koliko letnih časov je tam “Škandal”?

“Škandal” ima skupaj sedem razburljivih in srhljivih letnih časov z neverjetnimi zgodbami, ki vas bodo priklenile na zaslon, še posebej, če se odločite za bingljanje. Pojavile so se tudi novice o prihodu sezone 8. Vendar bomo morali še počakati na konec sezone 7, da bomo to ugotovili.

Koliko epizod je v zadnji sezoni leta 2007 “Škandal”?

Zadnja sezona leta 2007 “Škandal” skupaj je imel 16 epizod, kar je za 4 manj kot sezona 5. Glede na to, da bo sezona 7 zaznamovala zadnjo TV oddajo, pričakujemo, da se bo razširila na vsaj 20 epizod.

Zavijanje stvari

In s tem smo zaključili naš podroben vodič o tem, kako gledati “Škandal” All-Seasons Izberite katero koli od zgornjih rešitev za predvajanje televizijskih serij na najvišji ravni udobje in zabavo. Članek lahko delite z najboljšimi prijatelji in družinskimi člani. Prav tako ne pozabite dati povratnih informacij o tem, ali se je ta članek izkazal za koristnega ali ne. Imej lep dan!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kako v živo gledati ICC World Cricket World Cup 2023 Live