Kako gledati PSL 2018 Live Free Online brez kabla

Naložen z nacionalnimi in mednarodnimi zvezdniki za kriket, kot sta Shahid Afridi in AB De Villiers, bo HBL PSL 2019 še večji in boljši kot zadnjič!

Zdaj je ta turnir v svoji četrti sezoni obljublja najboljše v kriket zabavi s 6 ekipami, ki se borijo za naslov prvakov!

In da bi zagotovili, da ne’ne pozabite niti sekunde vseh akcij in dram s tega velikega turnirja, tukaj je naš vodič o tem, kako lahko preko uradnih partnerjev za oddajo in s prehodom geo-omejitev prek Best VPN v živo spremljate HBL PSL 2019 v spletu od kjer koli na svetu.!

Kje se bo predvajal HBL PSL?

Večji del turnirja bo odigran v ZAE’s tremi največjimi mesti, tj. Dubajem, Abu Dabijem in Šarjo zaradi varnostnih pomislekov. Vendar bo tokrat v Pakistanu odigranih zadnjih 8 tekem!

International Tours and Potovalne agencije ponujajo specializirane pakete za oboževalce, ki želijo potovati v ZAE, da bi si ogledali prvo tekmo turnirja v ZAE, tako da, če nameravate iti, potem ste za nekaj odličnih ponudb v zvezi s tem.

Uradni izdajatelji HBL PSL 2019

Pakistanska superliga je zdaj, Pakistan’največji športni turnir in očitno se bo predvajal na najrazličnejših lokalnih kanalih.

Za mednarodne uporabnike ni veliko izbire, pa tudi Pakistan Cricket Board ni pustil nobenega kamna pri zagotavljanju, da bodo turnir lahko spremljali oboževalci franšize iz celega sveta..

Tu je popoln seznam vseh uradnih televizijskih programov HBL PSL za različne regije po vsem svetu:

Možnosti prenosa v živo PSL-t20 Uradna stran (gledalci v Pakistanu) /

Cricketgateway (mednarodni gledalci)

Pakistan PTV Šport, Deset športov, Geo Super
Indija D-Sport, Airtel TV, Jio App
Šrilanka Dialog TV
ZAE Yupp TV
UK Kanal 44 UK, A-TV, Prime TV Sky 792
ZDA / Kanada Willow TV
Zahodne Indije Pretočna televizija
Nova Zelandija Sky Sports
Bangladeš Gazi TV
Afrika SuperSport
Severna afrika Yupp TV
Avstralija Kanal 44
srednji vzhod OSN Sports

Kje lahko dobim vstopnice za tekme za HBL PSL 2019?

psl 2019 vstopnic

Najboljše mesto za pridobitev vstopnic za katero koli tekmo turnirja je prek PSL’s uradnega spletnega mesta ali pri uradnem partnerju za prodajo vozovnic q-tickets.com. Vstopnice so praviloma razdeljene v tri kategorije:

 1. Vstopnice za tekme (za prireditve v enem samem koledarskem dnevu)
 2. Global Pass
 3. Sezona prepustnic

Vstopnice za tekme, ki se odvijajo v Pakistanu, bodo na voljo prek priljubljenih spletnih mest za e-trgovino v Pakistanu, kot je Yayvo, ali preko samih števcev za vstopnice na stadionu.

kako gledati psl

O teh informacijah vas bom sproti obveščal, ko bodo objavljene dodatne podrobnosti.

Kako gledati HBL PSL Live Online?

PSL’uradni partner za pretakanje je CricketGateway.ae, ki bo pretočen ves turnir’s tekme v živo na spletu. Toda ta možnost je plačana in morate enkrat plačati 14,99 USD, ki ste jih plačali za dostop do celotnega turnirja v živo.

Poleg tega je spletno mesto ponekod omejeno na geo, zlasti zunaj regij MENA in Južne Azije, zato boste morali dobiti najboljši pretočni VPN, da ne samo odblokirate spletnega mesta, ampak tudi, da vam ponudimo vrhunski ogled izkušnje.

Nekatera druga, enako dragocena spletna mesta za brezplačno pretakanje za HBL PSL so naslednja:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL na Kodi

Prej je bilo nekaj dodatkov, prek katerih boste lahko pretakali PSL na Kodi, vendar do zdaj še ne obstaja tak dodatek, ki bi vam lahko zanesljivo ponudil pretoke iz dogodka.

Nekateri blogi so omenili KodiIsrael repo, da vsebuje dodatke, ki dogodek še naprej pretakajo v živo, vendar te trditve niso utemeljene, ker med testiranji nisem našel nobene.

Kako gledati HBL PSL v ZDA in Kanadi?

Ob znatnem prebivalstvu Južne Azije, ki živi v obeh državah, je zagotovo veliko ljudi, ki bi radi spremljali PSL 2019, če bi ga gledali v spletu..

Najboljša možnost za ameriško občinstvo v zvezi s tem je televizija Willow, ki je uradni izdajatelj PSL v državi.

Willow TV je na voljo tudi na spletu prek svojega uradnega spletnega mesta, poleg tega pa je ponudnik združljiv s skoraj vsemi oblikami pregledovanja naprav, od Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV in Roku in še več.

Ta kanal je na voljo tudi v Kanadi.

Naslednji kabelski ponudniki ponujajo tudi Willow TV v svojih paketih:

 1. Jed
 2. Fios by Verizon
 3. Sling TV
 4. Spekter
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Optimalno
 8. CenturyLink

Willow TV lahko na YouTubu gledate tudi prek njenega uradnega kanala.

Časi tekem za občinstvo ZDA V skladu z vzhodnim standardnim časom so (časovnice samo za tekme v ZAE):

 • 6: .30 po vzhodnem standardnem času (prva tekma dneva)
 • 11: 00h vzhodni standardni čas (druga tekma dneva)

Isti termini veljajo tudi za Toronto v Kanadi.

Če PSL 2019 ne morete gledati na televiziji Willow, lahko s programom Best VPN odblokirate CricketGateway.ae ali PTV Sports in v živo spremljate vse tekme v spletu.

psl na ptv športih v živo v živo

Kako gledati HBL PSL v Združenem kraljestvu?

Spet drug kraj, kjer boste našli južnoazijske aloure, ne da bi prezrli dejstvo, da je tudi lokalno prebivalstvo zelo noro na šport.

Velika Britanija ima veliko več možnosti kot drugi kraji, ko gre za gledanje PSL.

Tu je seznam kanalov, ki oddajajo neverjetno ligo v živo v kraljestvu:

 1. Kanal 44 UK
 2. A-Plus TV
 3. Prime TV: Sky 792

Kanal 44 in A-Plus TV sta južnoazijska kanala, tako da, če želite uživati ​​v pakistanskih oglasih in drugih oddajah, povezanih s PSL, priporočam, da si ogledate PSL na teh kanalih.

Prenos v živo se lahko izvede tudi prek PTV Sports in CricketGateway.ae v Veliki Britaniji za PSL z uporabo VPN za deblokiranje geo-omejitev.

psl na kriket vrata

Tekme se bodo v Veliki Britaniji predvajale naslednje čase:

 1. 11:30 London, Velika Britanija (prva tekma dneva)
 2. 16:00 London, Velika Britanija (druga tekma dneva)

Kako gledati PSL v Indiji?

Kljub neprijaznosti med sosednjima državama bo v Pakistanu veliko zanimanja za milijone ljudi v Indiji’s premier športnim dogodkom, to je PSL.

Če ste med tistimi indijskimi navijači, ki se veselijo spremljanja PSL 2019, bo D-Sport vse tekme prenašal v živo.

Druga velika možnost za navijače PSL v Indiji je, da tekme v živo prenašate prek spleta prek CricketGateway.com ali Airtel & Jio aplikacije.

Tekme PSL se bodo odigrale v skladu z naslednjimi časi:

 1. 17:00 IST (prva tekma dneva)
 2. 21:30 IST (druga tekma dneva)

Koliko tekem PSL bo potekalo v Pakistanu?

Zadnjih 8 tekem bo odigranih v Pakistanu, kar je velik skok s treh, ki so bili zadnjič v državi.

Tekme se bodo odvijale na stadionu Qaddafi, Lahore in National Stadium v ​​Karačiju, finale pa bo potekalo 17. marca 2019 v slednjem.

Varnostne razmere so se v državi izjemno izboljšale od zadnjih nekaj let, zato je odličen čas za ogled tekem na stadionih.

Pakistan’s trenutnim premierjem Imranom Khanom, ki je bil tudi eden najslavnejših kriketskih kapitanov v državi, naj bi prišel v finale in tudi govoril o uspehu PSL.

Oglejte si PSL na mobilnem telefonu

Za uporabnike mobilnih naprav, zlasti tiste v operacijskem sistemu Android, se je veliko razveseliti, saj si lahko PSL 2019 ogledajo skozi legijo uradnih aplikacij vseh večjih izdajateljev televizijskih programov.

PTV Sports, CricketGateway.com (zahteva naročnino), WillowTV in PSL’Službene storitve pretočnega pretoka so na voljo na mobilnih platformah bodisi prek njihovih uradnih aplikacij bodisi prek spletnih strani, optimiziranih za mobilne naprave.

Tu upoštevajte, da so mnogi od njih, kot sta Willow TV in CricketGateway.com, omejeni z geo in so morda potrebni nekaj zelo močnih pretočnih VPN-jev, da jih prekličete in si ogledate PSL skozi njih.

PSL je na YouTubu

Najboljši del PSL-a je, da so številni njegovi tokovi popolnoma brezplačni, zato je oboževalcem iz celega sveta neverjetno priročno gledati vsako tekmo.

Toda noben od njih ni tako priročen kot gledanje skozi PSL’s uradnim YouTubovim kanalom, ki ponuja v živo vsake tekme PSL 2019 v živo.

Kanal ponuja tudi vrhunce iz prejšnjih tekem, najboljše trenutke, analize vrhunskih strokovnjakov in še veliko več.

Edina pomanjkljivost je ta, da je kakovost včasih nekoliko nizka, toda hej, če imamo nekaj boljšega kot sploh nič!

Zaključek

PSL 2019 se bo prižgal z vsemi zvezdniki kriketa, ki se borijo za vrhunsko krono in navijači bodo uživali v vsakem koščku tega.

Vsem oboževalcem bo naslednji mesec ponudil nič drugega kot čisto zabavo in obilo drame’Ne boste zamudili nobene tekme s pomočjo obsežnih možnosti ogleda, ki so na voljo tukaj v našem priročniku za PSL 2019.

Če imate kaj povedati v zvezi s tem vodnikom, vas prosimo, da to obvestite v spodnjih komentarjih!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me