Kako gledati oskarje 2018 brez kabla v živo na spletu brezplačne tokove

Vsako leto filmski geeji, kakršni smo mi, nestrpno pričakujejo letni obred: predstavitev oskarjev kipcev! In zdaj, ko smo le nekaj dni stran od 90. oskarjevske nagrade, to’postajajo vse bolj zahtevni za nadzor nad navdušenjem. Ja, prav ste slišali, oskarji 2018 so TUKAJ, kar še enkrat pomeni, da’Imeli boste lahko priložnost, da svoje najljubše zvezdnice sprehodite po rdeči preprogi.

Kako gledati oskarje 2018 brez kabla

Za vse, ki ste fashionistas tam zunaj’Definitivno bi uživali v izbiri kostumov znanih oblikovalcev. In vsi zabavni čudaki smo tu, fant lahko’t čakamo, da vidimo, kdo je zmagal v kateri kategoriji. Ker dogodki, kot je ta, sodijo med najbolj gledane v letu, imamo celo ogromno občinstva, ki lahko deli naše sporočilo, ob tem pa se zavezujemo za podporo našim najljubšim zvezdnikom!

Ste tudi vi navdušeni nad 90. oskarjevskimi nagradami? Iščete rešitve za ogled dogodka na najbolj brez težav? Preberite ta izčrpen vodnik, kako gledati oskarja 2018 brez kabla! Pustiti’začnimo najprej z malo ozadja ...

Kako gledati oskarja 2018 brez kabla - Ultimate guide

  1. Kaj je nagrada Akademija 2018?
  2. Kdo bo gostitelj akademskih nagrad 2018?
  3. Popoln seznam izdajateljev televizijskih programov / seznam kanalov
  4. Kako gledati oskarje 2018 brez kabla
  5. Kako gledati celotne oddaje Live Awards 2018 v živo na spletu
  6. Kako gledati oskarje 2018 na Roku
  7. Kako gledati oskarja Awards 2018 v Veliki Britaniji
  8. Kako gledati oskarje 2018 v Avstraliji
  9. Kako gledati oskarja Awards 2018 prek Kodija
  10. Nominiranci za oskarja 2018
  11. Kdo’s Dobila bo nagrado za najboljšo sliko?
  12. Kako gledati oskarje brez pogostih vprašanj o kablu

Kaj je nagrada Akademija 2018?

90. podelitev nagrad Akademije za filmsko umetnost in znanost (AMPAS) bo potekala v gledališču Dolby Theatre v Hollywoodu v Los Angelesu v Kaliforniji. Določen datum je bil določen za 4. marec 2018. Zabavno dejstvo: od odprtja avditorija leta 2001 so v The Dolby Theatre gostili vse oskarjeve slovesnosti! To je’težko si predstavljam, kako lepo mora biti v resnici.

Kakšna je lokacija nagrada Academy Awards 2018?

Kdo bo gostitelj akademskih nagrad 2018?

Oh, ti’rad bom slišal to. Naš najljubši televizijski voditelj in osebnost, zabaven in nadvse šarmanten Jimmy Kimmel bo še enkrat vodil oskarja za leto 2018. To bo že drugo leto, prevzel je naloge za gostovanje za oskarjeve nagrade. Jimmy je petkrat podelil tudi American Music Awards, 2007 ESPYS ter nagrad 2012 in 2016 Emmy. Prejšnji predstavniki oskarjev so bili Chris Rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris in Ellen DeGeneres.

Kdo bo gostitelj akademskih nagrad 2018?

Popoln seznam izdajateljev televizijskih programov / seznam kanalov

Mreža ABC je bila nominirana za uradnega izdajatelja televizijskih programov za 90. nagrad Akademije. Vsi, ki se nahajajo v ZDA, lahko preprosto preklopijo svoje kanale na ABC za ogled dogodka v živo ali na zahtevo naslednji dan. Za druge države glejte spodnji seznam:

Madžarska

Če se nahajate na Madžarskem, si lahko Oscarja 2018 v živo ogledate prek javnega televizijskega programa Šest kanalov, MTVA. Preklopite na glavni kanal omrežja, Duna TV.

Mehika

Za tiste, ki se nahajajo v Mehiki, “TNT Latinska Amerika” bodo dogodek prenašali v živo. Preklopite svoje kanale ob 5:30 ostro, da si ogledate dogodek neposredno iz vnosov na Red Carpet.

Koreja

CJ E&M’s ugledna in slavna CGV bo odgovorna za oddajo Oscarjev 2018 v živo iz Hollywooda.

Japonska

Če živite na Japonskem, si lahko v udobju svojega doma ogledate 90. podelitev akademskih nagrad prek slovitega satelitskega omrežja WOWOW.

Francija

Za tiste, ki se nahajajo v Franciji, še ni nobenih nobenih televizijskih programov. Če pa želite dogodek pretočiti v spletu, obiščite CanalPlus za popolno poročanje.

Indija

90. svečano podelitev nagrad za akademijo si lahko ogledate po Indiji’s 21. stoletja Fox’s Star omrežje. Preklopite svoje kanale na Zvezdne filme ob 5.30 (pripravite se, da se zbudite zgodaj, prijatelji!).

Nemčija

Če si želite ogledati oskarja 2018 v Nemčiji, preklopite na kanal komercialnega omrežja “ProSieben”. Vrhunec dogodka si lahko ogledate tudi naslednji dan.

Južna Afrika

Za tiste, ki se nahajajo v Južni Afriki, se boste morali naročiti na plačljivi kanal M-Net Movies, saj bodo dogodek prenašali v živo.

Latinska Amerika

Podobno kot v Mehiki bo tudi letos TNT Latina Amerika dogodek predvajala. Če nimate TV naročnine, se prijavite za storitev TNT Go.

Opomba: Če se med pretakanjem oskarjev na zgoraj omenjenih kanalih srečujete z omejitvami regije, razmislite o uporabi storitve VPN za deblokiranje Oscarjevih tokov.

Odblokirajte Oskarjeve tokove

Kako gledati oskarje 2018 brez kabla

Za vse vaše rezalnike vrvic obstaja veliko rešitev za gledanje Oscarjev 2018 v živo v spletu. Če imate naročnino na ABC, jih lahko preprosto obiščete “Glejte v živo” stran na dan dogodka za celotno Akademijsko doživetje.

Kako gledati nagrade akademije 2018 na abc mreži

Oskarji bodo na svojem glavnem spletnem mestu Go zagotovili prenos dogodkov v živo. Če se nahajate zunaj ZDA, je najpreprostejši način, da se prijavite na abc.go.com. Prenesite namensko aplikacijo za svojo napravo od tu. Uporabite katero koli od spodnjih VPN storitev in se povežite z ameriškim strežnikom, da boste uživali v prenosu oskarjev 2018!

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Sling TV

Če se vam zgornji postopek zdi nekoliko preveč zapleten, lahko vedno razmislite o uporabi prenosa v živo, Sling TV. Naročnine se začnejo pri 20 USD na mesec in lahko celo izkoristite 7-dnevno preskusno različico, kar tehnično pomeni’BREZPLAČNO si bom ogledal 90. nagrado Akademije!

Kako gledati oskarje 2018 na SlingTV

Odblokirajte Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue je še ena neverjetna storitev prenosa v živo, ki bo zagotavljala oddajanje 90. akademskih nagrad. Naročnine se začnejo pri 33,99 USD na mesec in tako kot Sling TV imate na voljo 7-dnevno brezplačno preskusno različico (kar več kot kompenzira visoke cene).

Kako gledati nagrade akademije 2018 na PlayStation Vue

Kako gledati celotno oddajo Oscarji 2018 v celoti na spletu brezplačnih tokov

Če želite gledati 90. podelitev akademskih nagrad, vendar niste pripravljeni zažgati denarja na naročninah - potem imamo za vas tudi BREZPLAČNE rešitve. Ja, to’Prav in na vaše presenečenje - te rešitve so pravzaprav precej pogoste v našem vsakdanjem življenju:

Facebook v živo

Da, ni bilo uradnih objav o tem, da se bo oskarjev 2018 v živo prenašal na platformi SM. Vendar pa smo z uvedbo Facebooka v živo in dostopnih pretokov za številne pretekle dogodke, kot je Emmy, prepričani, da boste tukaj morda kaj našli. Kot drugo možnost razmislite o izdelavi iskalne poizvedbe s hashtago # Oscars2018Live.

Kako gledati celotno oddajo Oscarji 2018 v celoti na spletu brezplačnih tokov

YouTube

Uradna oskarjeva stran bo vsekakor zagotovila prenos v živo nagrad Akademije. Za posodobitve sledite njihovemu profilu tukaj. Če pa na YouTubu ne najdete ničesar, razmislite o drugih možnostih, kot sta Vimeo in Daily Motion.

Kako gledati oskarje 2018 na youtube

Reddit

Ko vse drugo odpove, je edina pametna možnost uporaba REDDIT. Tukaj lahko najdete seznam niti, povezanih z oskarji 2018. Na dan dogodka lahko tudi sami najdete veliko povezav za pretakanje, brez kakršnih koli oglasov in pojavnih oken..

Kako gledati nagrade Akademije 2018 na Redditu

Druge možnosti

Glede na to, kako ZDA radi tovrstne dogodke omejijo na svojo državo’Celotno občinstvo se moramo pogosto zanesti na ogromno drugih možnosti. Med nekaterimi, za katere se predvideva, da bodo ponujali prenose v živo, BREZPLAČNO vključujejo Time.com, InStyle.com, EW.com in PEOPLE.com.

Kako gledati oskarje 2018 na Roku

Roku obstaja kot eden najboljših pretočnih igralcev trenutno. Če si želite ogledati oskarja 2018, se prepričajte, da ste dodali naslednje kanale: ABC & Zvezdni filmi ali kateri koli od kanalov, omenjenih na seznamu oddaj. Če nimate naročnine, razmislite o namestitvi Kodija na Roku in sledite navodilom v Vodiju Kodi za gledanje Oscarjev 2018 spodaj:

Kako gledati oskarje 2018 na Roku

Kako gledati oskarje 2018 v Veliki Britaniji

Če si želite ogledati slovesnost oskarjev 2018 v Veliki Britaniji, preprosto preklopite svoj kanal na filmski oskarji SKY. Oddajalec televizijskih programov Sky Networks bo zagotovil popolno poročanje o dogodku od Rdeče preproge do podelitve nagrad.

Kako gledati nagrade akademije 2018 v Veliki Britaniji

Kako gledati oskarje 2018 v Avstraliji

Avstralci imajo srečo! Vedno dobijo dostop do vsebine prek Nine Network. Torej preklopite svoje kanale točno ob 12.30 v ponedeljek, 4. marca 2018. Če nimate naročnine na kabel, potem dogodek še vedno spremljate prek 9 Zdaj v spletu.

Kako gledati oskarje 2018 v Avstraliji

Kako gledati oskarje 2018 preko Kodija

Ko gre za gledanje 90. podelitve nagrad Akademije na Kodi, imate dve možnosti: cCloud TV ali Halow Live TV. Spodaj smo podali navodila po korakih za namestitev dodatkov na najbolj brez težav:

Opomba: Če se pri Kodi Oscar Streams srečujete s kakršnimi koli regijskimi omejitvami, razmislite o uporabi storitve VPN za deblokiranje toka in zaoblikovanje napake v preverjanju dnevnika Kodi Streams.

Odblokirajte Oskarjeve tokove

cCloud TV Namestitev in vodnik za oskarje 2018

 • Odprto Kodi in kliknite na “Nastavitve” ikono
 • Izberite “Upravitelj datotek” in kliknite naprej “Dodaj vir”
 • Dvojni klik na “Noben” možnost in vnesti naslednji URL: http://kdil.co/repo
 • Vtipkajte “Kodi Izrael” v polju z imeni in kliknite v redu
 • Pojdi do doma Kodi, kliknite naprej “Dodatek”, in nato “paket” simbol
 • Izberite “Namestitev iz datoteke Zip” in kliknite naprej “Kodi Izrael”
 • Izberite “kodil.zip” in počakaj da se namesti
 • Pojdi do “Namestitev iz skladišča” in kliknite naprej “.www.Kodisrael.co.il Repozitorij”
 • Izberite “Video dodatki” in najti “cCloud TV”
 • Hit gumb za namestitev, odprto dodatek in pojdi do “Vsi kanali”
 • Izberite ABC News za prenose v živo z oskarji 2018

Kako gledati nagrade akademije 2018 prek Kodija

Navodila za namestitev in prenos oskarjev v živo v živo

 • Odprto Kodi in kliknite na ikoni v obliki zobnika (Nastavitve)
 • Izberite “Upravitelj datotek” in potem dvojni klik naprej “Dodaj vir”
 • Pojavi se polje, kliknite “Noben” za dodajanje URL-ja
 • Kopiraj prilepi naslednje: http://kurdmovie.net/repo
 • Ime vir medijev “Halow Repo” in kliknite v redu
 • Vrnitev na začetni zaslon, kliknite na dodatkih in nato na “Paket” simbol
 • Izberite the “Namestitev iz zip datoteke” možnost in najti “Halow Repo”
 • Kliknite naprej “repozitorij.HalowTV-6.0.0.zip” in počakaj za namestitev dodatka
 • Vrnitev na začetni zaslon, kliknite na dodatkih in nato na “Paket” simbol
 • Izberite “Namestitev iz skladišča” in izberi the “HALOW Repozitorij”
 • Pojdi do “Video dodatki”, najti “Halow TV v živo” in pritisnite tipko za namestitev!
 • Odprto dodatek in kliknite naprej “Državni kanali”
 • Prejeli boste poziv k namestite “GUL LIVE TV”
 • Kliknite naprej “Da”, pomaknite navzdol in izberi “USA Live TV”
 • Najti in izberi “ABC News” gledati oskarje 2018!

Namestitev TV v živo in oskarji 2018 v živo

Nominiranci za oskarja 2018

Nominacije za oskarja 2018 so končno razkrite in nismo’nisem bil bolj navdušen kot prej. Letos lahko na seznamu vidite veliko novih imen in vsekakor zasluženo priznanje. Kdo misliš, da bo zmagal?

Najboljši igralec

 1. Daniel Day-Lewis kot Reynolds Woodcock - ”Fantomska nit”
 2. Timothée Chalamet kot Elio Perlman - ”Pokliči me s svojim imenom”
 3. Denzel Washington kot Roman J. Izrael - ”Roman J. Izrael, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya kot Chris Washington– ”Pojdi ven”
 5. Gary Oldman kot Winston Churchill - ”Najtemnejša ura”

Najboljša igralka

 1. Meryl Streep kot Katharine Graham - ”Objava”
 2. Margot Robbie kot Tonya Harding - ”Jaz, Tonya”
 3. Sally Hawkins kot Elisa Esposito - ”Oblika vode”
 4. Saoirse Ronan kot Christine “Lady Bird” McPherson v “Lady Bird”
 5. Frances McDormand kot Mildred Hayes - “Tri panoje zunaj Ebinga, Missouri”

Najboljša slika

 1. “Dunkirk” - režija Christopher Nolan
 2. ” Pojdi ven” - režija Jordan Peele
 3. ” Objava” - režija Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - režija Greta Gerwig
 5. ” Najtemnejša ura” - režija Joe Wright
 6. ” Fantomska nit”  - režija Paul Thomas Anderson
 7. ” Oblika vode”  - režija Guillermo del Toro
 8. ” Pokliči me s svojim imenom” - režija Luca Guadagnino
 9. ” Tri panoje zunaj Ebinga, Missouri” - režija Martin McDonagh

Kdo’s Dobila bo nagrado za najboljšo sliko?

Nedvomno letos’Sezona nagrad je najbolj širila ozaveščenost med vsemi, ki sta jo sprožila gibanja #MeToo in #TimesUp, ki sta sprožila veliko razprav o hollywoodskem načinu življenja in kinematografiji. Kljub temu je dirka za najboljšo sliko še vedno vesela, še posebej, če pogledamo nominacije, ki so polne vrednih kandidatov.

Kdo bo osvojil nagrado za najboljšo sliko?

Za nas se vse skupaj spusti v dva filma: Three Billboards and Get Out. Na podlagi prvega’Sodelovanje v osvajanju glavnih nagrad na filmskih nagradah britanske Akademije, zlatih globusov in nagrad Ceha filmskega igralca, prepričani smo, da bo polarizirajoča temna komedija odnesla kip Oscarja za “Najboljša slika”. Vendar v naših očeh, “Pojdi ven” bi moral biti zmagovalec.

Kako gledati oskarja brez pogostih vprašanj o kablu:

Kakšen dan je oskar?

90. podelitev akademskih nagrad bo 4. marca 2018 ob 18:30 ostro v ZDA.

Kako dolga je nagrada Akademije?

Slovesnost običajno traja približno tri ure in pol od Rdeče preproge do konca.

Kakšna postaja je nagrada Akademije?

Če se nahajate v ZDA, preprosto preklopite svoje kanale na omrežje ABC.

Opazujte svoje najljubše zvezde na rdeči preprogi!

Upamo, da vam bo ta vodič pomagal odgovoriti na vaše vprašanje, kako gledati oskarje 2018 brez kabla. Glede na geo-omejitve na nekaterih spletnih mestih smo dodali ogromen seznam možnosti pretakanja in njihove alternative. Sporočite nam, katera dela za vas in ne! Poleg tega, prosimo, delite dva centa na koga’s katero bo osvojil nagrado v spodnjem razdelku za komentarje. Imejte lep dan!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me