Kako gledati obleke brez kabla od koder koli – 9 možnosti brezplačnega prenosa v živo

Univerzalni kabelski original, “Obleke” je legalna dramska TV serija, ki se osredotoča na izmišljeno odvetniško družbo v New Yorku. Slovi po svojem sijaju v pripovedovanju zgodb, srčnih borbenih čustvih in dobro razvitih likih’ razmerja. Zdaj se je TV-serija vrnila s sredine sezone 7, ki jo je premierno nadaljevala 28. marec 2018. Iščete načine, kako gledati “Obleke” brez kabla od koder koli? Če je odgovor pritrdilen, preberite ta vodič pri Best VPN

Kako gledati obleke brez kabla

 1. Kako gledati “Obleke” brez kabla
 2. Kako gledati obleke 8. sezona, ki v živo prenašajo zunaj ZDA
 3. Kako gledati obleke v živo na spletu na Netflixu
 4. Kako gledati obleke v živo na spletu na Hulu
 5. Kako gledati obleke na spletu brezplačno
 6. Kako gledati popolne epizode sezone 7 na seriji Kodi

“Obleke” - Podrobnosti o sezoni 7!

SPOILER ALERT! V zadnjih nekaj epizodah smo videli, da se vsi v podjetju borijo, da bi se prilagodili po odhodu Jessice. Stvari niso videti dobro in veliko je zmede. Donna se odloči, da bo prevzela položaj COO in Alex (Harvey)’s prijatelj) pridruži ekipi. Louis začne videti terapevta in Harvey se znajde v prizorišču zmenkov s svojim nekdanjim terapevtom. Mike še naprej dela pro bono primere. Vendar pa eden od njih ogroža Harveyja, Alexa in druge. Phew…. Kakšna vožnja z rolerji!

Obleke Sezona7 Podrobnosti

Kaj’s Usodo Meghan Markle in Patricka J. Adamsa?

Če nimaš’Še nisem slišal, da so bile obleke obnovljene za 8. sezono, brez Meghan Markle in Patricka J. Adamsa. To je lahko problematično, saj nihče ne mara videti, kako njihovi najljubši liki odhajajo, kar neposredno pomeni zmanjšanje gledanosti! Zdaj se že poznamo Megan Markle (zdaj vojvodinja Susseks), ki se je poročila z mlajšim sinom Charlesa (princ od Walesa) Henryjem Charlesom Albertom Davidom. Ker je del kraljeve družine, se bo Megan morala popolnoma odmakniti od hollywoodske industrije.

To je sprožilo veliko ogorčenje, saj mnogi verjamejo, da Megan zapušča svojo kariero in se ustali v patriarhalnem življenjskem slogu, ki je v nasprotju s svojim progresivnim, feminističnim pogledom v življenju. Vendar razjasnimo, da lahko na višjem položaju vojvodinje naredi več dobrega kot igralka. Tudi s feminističnega stališča ne dela nič narobe, ampak sledi svojemu srcu in to bi morala imeti sposobnost. Če je vesela, kako so stvari, potem je ostalo le še neumnost.

Meghan in Patrick

Torej, čeprav je gledalcem morda težko, da se ji prepustijo in se zamislijo “Obleke” brez nje je pomembno, da njeni oboževalci izkažejo podporo. Glede Patricka J. Adamsa je imel nekaj lepih besed, ki jih je lahko delil s svojimi oboževalci. “Mike Ross me je naučil veliko o zavezanosti, trdem delu in moči, da verjamem vase in počutim se blagoslovljeno, da zdaj oba hodiva ven v življenje, o katerem se nisva nikoli sanjala, da bova dejansko imela srečo, da bova živela”. Oba lika sta obstajala nekaj tednov pred Marklom’v resničnem življenju princa Harryja, v katerem sta se Michael in Rachel poročila.

To pomeni, da je Meghan zagotovo trenirala pred svojo pravo poroko! Kljub temu to ne pomeni, da Michaela v oddaji ne boste več videli. Čeprav morda ni redni niz, je še vedno del prvotne zasedbe. Za zdaj lahko povemo vse, kar smo slišali, in to je: “V 8. sezoni bo vse od menjave zavezništev in notranjih iger moči, do skrivnosti, izdaje in ognjenih odnosov,” Torej, pripravite se na neverjetno fantje s potovanja in prekrižajte prste v upanju, da ne bomo razočarani nad televizijsko serijo, ki se bo vrnila 25. julija 2018.

Kako gledati “Obleke” brez kabla

Če želite gledati vse letne čase “Obleke” na spletu brez kabla imate na voljo veliko virov. Številne vrhunske storitve na spletu zbirajo vsebine številnih izdajateljev televizijskih programov in producentov, kar vam omogoča gledanje vaših najljubših TV oddaj / filmov od koder koli po svetu. Gledati “Obleke”, razmislite o prijavi z:

Novice Fifa Worldcup

“Če se na kanalih, ki smo jih omenili spodaj, srečujete z omejitvami regij, razmislite o uporabi storitve Best VPN, da jo obidete”

Odkleni kanale

Sling TV

Ta storitev pretoka VoD je na spletu razvila velik ugled pri zagotavljanju vsebin iz različnih premium kanalov. Sling TV vam od filmov, TV oddaj do športnih in drugih dogodkov v živo ponuja možnost gledanja vsega od kjer koli. Prijavite se, izkoristite 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje in si oglejte “Obleke” tukaj!

Glejte obleke sezona 7 na Sling TV

Vudu

Če ne zamerite porabe denarja, se lahko vedno odločite za ogled vseh letnih časov “Obleka” prek Vuduja. Ta pretočna platforma je najprimernejša izbira za številne pri gledanju TV oddaj in filmov. Celotno sezono 7 lahko prek spleta kupite tukaj.

Glejte obleke sezona 7 na Vudu

PlayStation Vue

PlayStation Vue se bo za proračunsko prijazen rezalnik kablov morda zdel POMOČEN! Osnovni paket se začne pri 29,99 USD na mesec in vam omogoča dostop do skoraj 50 kanalov iz celega sveta in ZDA, v katerih je dom “Obleke”.Najboljši del tega: na voljo je v vseh napravah, ki vključujejo, vendar niso omejene na konzole Roku, PS3 / 4, iPad / iPhone, Chromecast, Amazon Firestick itd..

Glejte obleke sezona 7 na PlayStation Vue

Kako gledati obleke v živo na spletu na Netflixu

Netflix je nedvomno ena najboljših pretočnih platform na spletu. V nadaljevanju je odlična izbira za pretakanje legalnih dramskih TV-serij, “Obleke”. Storitev VoD ponuja 6 sezon oddaje za ogled v največji možni meri. Če imate račun Netflix, kliknite to povezavo, da začnete pretakati podatke!

Glejte obleke sezona 7 na Netflixu

Kombinezoni sezona 7 so na voljo samo na ameriškem Netflixu, zato uporabite storitev VPN in se povežite z ameriškim strežnikom, tako da ne’Ne zamudite nove sezone!

Kako gledati obleke v živo na spletu na Hulu

Hulu je še en hit VoD storitev, ki ponuja veliko naslovov filmov / TV serij, ki jih lahko gledate in uživate kadarkoli in kjer koli. Žalostno, “Obleke” ni na voljo za pretok na zahtevo. Uporabniki z računi bodo morda morali preklopiti na Hulu s televizijo v živo. Tu se lahko prijavite za brezplačno preskusno različico.

Kako gledati obleke v živo na spletu na Hulu

Kako gledati obleke 8. sezona, ki v živo prenašajo zunaj ZDA

Spletna mesta, kot je Netflix, lahko naložijo geo-omejitve, ki omejujejo dostop do vsebine ali do samega spletnega mesta. Če se nahajate zunaj ZDA, lahko uporabite VPN, da prikrijete svoj IP naslov in ga prikažete, kot da prebivate v državi. Spodaj je seznam najboljših poceni ponudnikov VPN glede na njihovo zanesljivost, cene, zmogljivost, podporo in varnost.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako gledati obleke na spletu brezplačno

Ko gre za gledanje “Obleke” BREZPLAČNO, edina pametna možnost je iskanje varnih virov v živo. Spodaj smo dodali seznam možnosti, kjer najdete delovne tokove za TV-serijo, s čimer ne boste zamudili niti ene epizode:

CMoviesHD

CMoviesHD je še eno ugledno spletno mesto na seznamu BREZPLAČNIh spletnih pretočnih storitev. Ponaša se z veliko bazo premium vsebin, vključno z vsemi Seven Seasons “Obleke”. Dobite dostop do njih tukaj!

Glejte obleke sezona 7 na CmoviesHD

Putlocker

Spletni indeks gostovalnih datotek za pretakanje zabavnih medijev, Putlocker, je še ena izmed najboljših destinacij za gledanje vseh petih sezon oblek v živo. Kliknite tukaj, če želite dobiti dostop do potokov!

Oglejte si sezono 7 sezone na Putlockerju

Popcorn-Time.to

Ta programska oprema vam ponuja neverjetno priložnost za ogled najljubših video vsebin na najprimernejši možni način. Najboljši del vseh: gledalci imajo na voljo ogromen seznam gledanih televizijskih oddaj / filmov, med katerimi so tudi “Obleke” in vse njene letne čase. Več podrobnosti preberite tukaj: najboljši vpn za čas kokic

Glejte obleke sezona 7 na Popcorntime.to

Izjava o omejitvi odgovornosti: Storitev z VPN vedno uporabljajte v državah s strogimi zakoni o avtorskih pravicah, tako da lahko svojo najljubšo oddajo prenašate anonimno.

Kako gledati popolne epizode sezone 7 na seriji Kodi

Če zgornje možnosti ne delujejo, razmislite o izbiri KODI! Ta medijska razvedrilna platforma uporablja razširitve drugih proizvajalcev za združevanje vsebin z ogromnega seznama premium VoD storitev. Običajno: v dodatkih za pretakanje imate veliko možnosti “Obleke”, toda za Zavezo se nič ne ujema. Za namestitev razširitve sledite spodnjim korakom:

 1. OdprtoKodi in kliknite na “Gear” ikono za vnos nastavitev
 2. S seznama možnosti, izberi“Upravitelj datotek”
 3. Kliknite naprej “Dodaj vir” in potem Dvojni klik naprej “Noben”
 4. Vnesite http://kdil.co/repo v vrstico URL in ime to Kodi Izrael
 5. Vodja nazaj v glavni meni in pojdi do “Dodatki”
 6. Kliknite na “Paket” simbol in torej “Namestitev iz datoteke Zip”
 7. Najti“Kodi Izrael” in kliknite naprej “kdil.zip” namestiti repo
 8. Vrnitev v prejšnji meni in izberi “Namestitev iz skladišča”
 9. Najti“www.Kodisrael.co repozitorij” in izberi “Video dodatki”
 10. Pomaknite se navzdol do “C”, izberi “Zaveza”, in zadeti gumb za namestitev
 11. Odprto dodatek, kliknite naprej “Iskanje” in vnesti “Obleke”
 12. Uživajte gledanje TV nadaljevank!

Oglejte si 7. obleko sezone na Kodi

Kje gledati obleke na Redditu

Noben vodnik za pretakanje teh programov še nikoli ni popoln, ne da bi vključili mnenja ljudi, ki so najbolj pomembni, tj. Dejanskih oboževalcev oddaje ali storitve. In kaj je boljše mesto za merjenje mnenja uporabnikov od prehoda na Reddit.
Ko smo šli v Reddit in preverili, na katerih kanalih in storitvah so ti ljudje uporabljali, da bi gledali Suites, smo ugotovili, da je večina njih raje spletna pretočna spletna mesta, kot sta Netflix in Amazon Prime, saj ponujajo skoraj vse sezone apartmajev, kar omogoča celo novim uporabnikom oz. glavni oboževalci oddaje, da si ogledajo katero koli epizodo na zahtevo.
Tu je nekaj odrezkov iz teme Reddit, kjer so uporabniki komentirali isto:

Kje lahko gledam stare sezone in epizode? iz oblek

Komentar iz razprave [račun izbrisan]’s komentar iz razprave "Kje lahko gledam stare sezone in epizode?".

Ali bodo sezone 8?

Po predvajanju 7. dela B sezone se mnogi že sprašujejo, ali bo prišla sezona 8 in ali se bosta vrnila Patrick J. Adams in Meghan Markle. No, pustite svoje skrbi ob strani, saj je USA Network potrdil novo sezono. Vendar Patrick in Meghan morda ne boste videli, saj sta se oba odločila, da se pridružita “Princ Harry” pozneje letos.

Zavijanje stvari

Upamo, da vam bo ta vodič pomagal razumeti, kako gledati “Obleke” v živo preko spleta. Če pa naletite na kakršne koli težave ali najdete druge rešitve za predvajanje televizijskih serij, ne odlašajte s komentarji spodaj. Članek lahko tudi delite s prijatelji / družinskimi člani, ki so navdušeni oboževalci TV-serije. Uživajte!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me