Kako gledati g. Robota sezono 3 Vse epizode v živo preko spleta

G. Robot je zgodba o Elliotu Aldersonu (Rami Malek), inženirju kibernetske varnosti podnevi, in ponoči vigilante. Njegovo življenje se obrne na glavo, ko prejme ponudbo tajne skupine hekerjev, ki se oglasijo sami “družbo” uničiti tisto korporacijo, za katero je plačan, da jo zaščiti. Tajna aktivistična skupina ima en cilj izbrisati vse potrošniške dolgove, tako da uniči vse podatke Evil Corp, največje tehnološke organizacije na svetu.

G. Robot je ekskluziven za mrežo ZDA v Združenih državah Amerike, medtem ko je Amazon Prime Instant kraj za pretakanje prek spleta, če ste v Združenem kraljestvu. Avstralski navijači Mr. Robot lahko novo sezono 2 ujamejo na elitnem spletnem servisu Presto za rezalnike vrvic Aussie Presto

Kljub temu, da je gospod Robot osredotočen na to, da vam odvzame zasebnost pri velikih korporacijah, se producenti odločijo za geo-omejitev prenosa oddaje v živo in mnogim oboževalcem odvzamejo pravico, da gledajo oddajo. Zahvaljujoč najboljšemu VPN-ju (navidezna zasebna omrežja) lahko g. Robota gledate v spletu od kjer koli na svetu. Tukaj je seznam prvih petih preizkušenih VPN-jev za ogled g. Robota v spletu iz katere koli regije na USA TV, ki se pretaka storitev:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

G. Robot Sezona 3 je zdaj na spletu

Tihi hit šov ameriške mreže Mr. Robot vas bo 11. oktobra 2017 očaral s premiero sezone 3. [SPOILER ALERT] Zgodba se bo začela od tam, kjer ste jo pustili v 2. sezoni, ko je Tyrell ustrelil Elliota, ko je poskušal preprečiti načrt, da bi razstrelil stavbo Evil Corp.

G. Robot’tretja sezona se bo začela z nemiri in paranojo v Dark Army, White Rose, fsociety in E Corp, dogodki pa se bodo razvili na način, da vas očarajo.

Kako gledati g. Robota sezono 3 Vse epizode v živo preko spleta

Kako gledati gospoda Robota na spletu brez kabla

Če želite gledati gospoda Robota brez spleta brez kabla zunaj ZDA & UK, potem boste zagotovo potrebovali VPN. G. Robot se bo premierno predstavil v ZDA Network oktobra 2017, toda številni oboževalci morda ne bodo mogli gledati predstave, ker nimajo naročnine na kabel.

G. Robota lahko preprosto gledate prek spleta brez kabla z Amazon Prime Instant & ZDA Network na spletu. Če pa niste v ZDA, Veliki Britaniji, Avstriji, na Japonskem ali v EU, boste morda potrebovali tudi VPN za deblokiranje gospoda Robota v spletu.

Ali lahko gledam gospoda Robota na Amazon Prime zunaj Velike Britanije

Čeprav je Amazon Prime Instant odlična storitev za spletno pretakanje videoposnetkov, je geoblokiran. Z naročnino na Amazon Prime lahko enostavno opazujete gospoda Robota, vendar le, če se nahajate v ZDA, Veliki Britaniji, Nemčiji, na Japonskem ali v Avstriji.

Na žalost je g. Robot prvih nekaj sezon ustvaril super hrup za razstave po vsem svetu in postavljanje geo-omejitev za spalni hit mreže USA Mr. Robot je kot zla korporacija, ki odvzema ljudem pravico, da gledajo svojo najljubšo oddajo.

Na srečo lahko prek storitve VPN deblokirate vse spletne storitve g. Robota. Dostop do strokovnih VPN mnenj, naštetih zgoraj, in izberite eno od naših ekskluzivnih preizkušenih storitev, da jih sprostite & opazujte gospoda Robota od koder koli po svetu.

Če želite g. Robota gledati v spletu na Amazon Prime, se morate povezati s strežnikom VPN, ki se nahaja v Veliki Britaniji, ZDA, Nemčiji, Avstriji ali na Japonskem in si ogledati oddajo.

Kako gledam gospoda Robota v ZDA Network zunaj ZDA

Najboljši način za ogled gospoda Robota na isti dan izida je gledanje na USA Network. Če želite to narediti, potrebujete VPN s strežniki v ZDA. Preprosto se naročite na enega izmed najboljših ponudnikov VPN, ki smo ga predlagali zgoraj, povežite se z enim od številnih strežnikov, ki se nahajajo v ZDA, in isti dan od izdaje opazujte gospoda Robota..

Nasvet: Prav tako potrebujete naročnino na omrežje ZDA in VPN. 

Kako gledati celotne epizode g. Robota 3 sezone na Hulu

Na žalost gospod Robot ni na voljo za tok na zahtevo prek Huluja. Potem ko smo nekoliko raziskali, je postalo znano, da boste lahko TV serijo na Hulu gledali s TV Live. Vendar se to lahko izkaže za zelo neprijetno, saj nimate določenega časa za gledanje TV oddaj. Posledično boste morda želeli preizkusiti ogled Amazon Prime Instant ali spodaj naštetih brezplačnih možnosti.

Kako gledati celotne epizode g. Robota 3 sezone na Hulu

Kako gledati g. Robota sezono 3 brez kabla na Netflixu

Na žalost tudi gospod Robot ni na voljo za pretakanje na Netflixu. Spletna stran za pretakanje na žalost nima pravic do prenosa televizijskih serij, saj so bile ekskluzivno urejene z Amazon Prime. Seveda je to lahko gnusno za oboževalce gospoda Robota, vendar Amazon ne bo mogel kmalu kmalu izpustiti dovoljenja za pretakanje. Če si želite ogledati TV oddajo, boste morda želeli preveriti spodnje brezplačne možnosti.

Kako gledati g. Robota sezono 3 brez kabla na Netflixu

Kako gledati g. Robota sezono 3 v živo na spletu na Putlockerju

Če iščete brezplačno rešitev za ogled gospoda Robota’Z novo sezono ni boljše izbire kot uporaba Putlockerja. Spletno mesto je priljubljeno po svoji ogromni zbirki filmov / TV oddaj, ki so na voljo BREZPLAČNO. Večina epizod se naloži dan po izidu. To pomeni, da lahko vedno ostanete v koraku s svojimi najljubšimi TV serijami. Enako velja za gospoda Robota. Vse tri sezone si lahko ogledate na tej povezavi. Za uporabnike, ki ne morejo dostopati do spletnega mesta, sledite tem spletnemu dnevniku in ga odblokirajte.

Kako gledati g. Robota sezono 3 v živo na spletu na Putlockerju

Ali lahko opazujete gospoda Robota ob času kokic?

Da najbolj zagotovo, vedno lahko najdete katero koli TV oddajo na Popcorn Time. To je dobesedno edini kraj po Kodiju, kjer lahko uživate v enostavnem dostopu do ogromne baze filmov in TV oddaj po vsem svetu - vse na enem mestu. Platforma se ponaša s čudovitim videzom in ima na voljo nekaj najboljših tokov za ogled vseh letnih let gospoda Robota. Preprosto poiščite TV-serijo na Popcorn Time in kliknite sezono / epizodo, ki jo želite gledati.

Ali lahko opazujete gospoda Robota ob času kokic?

V matici

Najpomembnejša točka je, da se gospod Robot predvaja prek spleta samo v izbranih državah, kljub temu, da ima gospod Robot v vseh koncih sveta bazo oboževalcev. Če oddaja v vaši državi ne bo izdana ali pa bo izšla nekje pozneje, je edini način, da si oddajo ogledate isti dan ob oddaji, prek VPN.

Če imate kakršne koli težave, nam pustite sporočilo spodaj in potrudili se bomo, da težavo rešimo za vas. Če vam je bila objava všeč in je rešitev za vas delovala odlično, si zapomnite, da jo delite s prijatelji.

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me