Kako gledati Coachella 2019 Live Online

Če nimaš’tja še nisem prejel vozovnice in še nisi dovolj srečen, da ne bi imel toliko časa, da bi se tokrat dejansko odpravil na skoraj mesečni festival, ne’t skrbite, saj ga lahko gledate tudi doma (čeprav to ne bi šlo’t tudi na pol zabaven kot pri izvirni stvari) ampak no, treba se je naučiti, da kar najbolje izkoristiš to, kar’imam!


Tu je izčrpen vodnik o tem, kako gledati Coachella Live Online v letu 2019, skupaj z vsemi možnostmi spletnega gledanja, ki jih imate’moram gledati dogodek, vodnike o tem, kako zaobiti geo-omejitve z najboljšimi VPN-ji v prenosih Coachella Live, kako gledati Coachello na Apple TV, uradnih seznamih radiotelevizij, kje kupiti BestWPN.co in več!

Kje je Coachella 2019?

Dogodek, ki je spremenil potek glasbenih festivalov v ZDA, The Coachella Valley Music & Umetniški festival bo potekal aprila letos in tega resno ne želite zamuditi!

Od leta 1999 do leta 2001 se je v klubu Empire Polo v Indiju v Kaliforniji od leta 2001 dobil znano ime po dolini Coachella, kjer se nahaja Indio.

Če ne’še ne veste o tem festivalu, morda živite pod skalo že od preloma tisočletja, ker je bil njegov morda najpomembnejši glasbeni dogodek ne le v ZDA, ampak po vsem svetu v celotnem prihodnjem letu.

Predstava’Oblika tokrat je zaporedna tridnevna vikenda aprila 2019.

Prvi vikend Coachelle se bo nadaljeval od 12. aprila do 14. aprila 2019, drugi Coachellin vikend pa se bo začel od 19. aprila do 21. aprila 2019.

Postava Coachella 2019

Nič ne more opisati osupljivosti zasedbe izvajalcev Coachella za vsako leto, kot je zdaj znana skladba ameriške pevke Kate Perry “ Linija vedno predstavlja najboljše v letu za preostali del leta.”

Koachella 2019 bo zasvojena z vrhunskimi igrami, kot so Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid in cel kup drugih.!

In to’s niso samo največji začetki, ki jih Coachella sploh predstavlja!

Ta dogodek je bolj v ospredju malo znanega glasbenega talenta, saj jim daje platformo za predstavitev svoje umetniške umetnosti.

Coachella je na orbito svetovne priljubljenosti s samo enim nastopom izstrelila številne male glasbenike in pevce, tako da kdo ve, da bo postava 2019 morda v prihodnji svetovni senzaciji!

Tu je celotna zasedba izvajalcev, ki jo delijo na Coachelli’s uradno stran!

kako gledati coachella

Kako gledati Coachella Live Stream v živo

Z najosnovnejšimi vstopnicami za festivale, ki se začnejo že od 429 dolarjev, razen drugih potrebnih dodatkov, kot so vozovnice za prevoz, hotelska nastanitev, kampiranje & parkirnine in podobno. Mnogi od nas nimajo toliko sreče, da bi odšli na festival Coachella, ne da bi pri tem zlomili našo banko.

Pa kaj’je naša naslednja najboljša možnost? Gledanje preko spleta od doma!

No, Coachella, za razliko od drugih večjih glasbenih dogodkov z vsega sveta, ne’t prenašajte v živo na katere koli zunanje kanale ali se povežite z izdajatelji televizijskih programov.

Namesto tega ima svoj YouTube kanal, kjer v živo prenaša svoj dogodek, in to povsem brezplačno!

Uradni kanal Coachella YouTube ponuja še veliko več, vključno z video utrinki s prejšnjih dogodkov Coachella, pesmimi izvajalcev z letošnjega in več, zato preverite to!

Kako gledati Coachella Live Stream v živo

Kako gledati Coachello v Veliki Britaniji

YouTube kanal Coachella ne’do zdaj v Združenem kraljestvu niso bili omejeni, če pa kanal postane letos, boste zagotovo potrebovali dovolj dober VPN, ki lahko kanal obide.’s geo-omejitve. Sicer pa je postopek gledanja dokaj preprost:

 1. Odprite YouTube.com ali prenesite aplikacijo YouTube na katero koli platformo, na kateri ste
 2. Išči “Coachella” in se naročite na uradni kanal Coachella YouTube
 3. Če live stream v vaši državi ni na voljo, potem dobite Top VPN, da obidete blok tako, da se povežete z delujočim ameriškim strežnikom
 4. Oba vikenda si v živo ogledajte prenose v živo in uživajte v Coachelli’2019’živijo največji umetniki in zvezde!

Kako gledati Coachello na Apple TV

Apple TV hitro raste, saj je zelo zaželena naprava za vse vrste spletnega pretoka in gledanje Coachella v živo na njej je neverjetno enostavno!

 1. Zaženite Apple TV
 2. Pojdite v trgovino z iTunes na njej
 3. Prenesite YouTube aplikacijo iz nje
 4. Iskanje “Coachella” na YouTubu
 5. Naročite se na uradni kanal Coachella, tako da ne’ne zamudim nobenih posodobitev
 6. Brez problema uživajte v prenosu v živo neposredno iz Coachelle na svojem Apple TV-ju!

Tu upoštevajte, da če ste v kateri koli državi zunaj ZDA in se v živo zaradi geo-omejitev ne prikaže, potem ne’Ne bojte se, saj je vse, kar potrebujete, dovolj dober VPN, ki ponuja storitev Media-streamer.

Trenutno je edini Top VPN, ki to počne na Apple TV, ExpressVPN in to lahko rečem, ker vsak dan testiram VPN. Da, obstajajo tudi drugi dobri VPN-ji za Apple TV, o katerih si lahko več preberete v našem priročniku o tej temi, toda po mojem mnenju ne’ne odločite se za katerega koli drugega ponudnika razen ExpressVPN, če ga ne’ne želite pokvariti svojega dogodka Coachella v letu 2019.

Od kod lahko kupim vstopnice Coachella 2019?

Lani se je Coachelle udeležilo več kot četrt milijona ljudi, tokrat pa bodo številke še višje!

Ja, dogodek je tako priljubljen, zato se vstopnice prodajajo kot vroče pogače in pohititi morate, če želite dobiti enega zase ali za druge..

Najosnovnejša vozovnica se pri Coachelli začne pri 429 dolarjih’s uradno spletno stranjo z nekaj resnično dragocenimi dodatki, kot so Shuttle Trips, prostori za kampiranje, nastanitev v hotelu, parkirišče, VIP vozovnice, bifeji za večerjo in še več. Ta dogodek postaja vedno bolj prijeten, ko postajate vedno bolj pripravljeni porabiti nekaj dobrih denarnic.

Od kod lahko kupim vozovnice Coachella 2019?

Ironija pa je, da so vstopnice večinoma razprodate na uradni strani in se morate pridružiti čakalnim seznamom, da jih dobite.

Ostale možnosti so še vedno na voljo, vendar ne za dolgo, zato zaračunavajo premijo za ohranjanje vozovnic. Tudi vstopne vstopnice Splošno tukaj vas lahko stanejo v razponu od 530 do 700 USD / osebo, druge ugodnosti, kot sta parkiranje in kampiranje, pa so drugi dodatki za stroške.

Tu je nekaj odličnih mest za nakup vstopnic za Coachella Event od:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Če želite obiskati Coachella 2019 v akciji, je najboljši čas za nakup vstopnic zdaj ali pa jih bo zmanjkalo ali pa vas bodo stale še več!

Posamezna vozovnica velja samo za en vikend.

Pogosta vprašanja:

Ali se Coachella prenaša v živo?

Da, Coachella se pretaka v živo prek svojega uradnega YouTube kanala in nima drugih možnosti v živo.

Koliko stane odhod na Coachello?

Koachella vikend vas lahko stane kjer koli v razponu od 1200 do 2600 dolarjev, odvisno od tega, kako razkošno želite, da dogodek za vas. Povprečni stroški pa znašajo 1500 USD za cel vikend od petka do nedelje. AirBnB ali Spanje v vašem avtomobilu vam bo pomagalo znižati stroške.

Koliko morate biti stari, če želite iti na Coachello?

Udeleženci morajo biti polnoletni, tj. Vsaj starejši od 18 let, da se udeležijo dogodka z uradno osebno številko, s katero lahko uprava preveri svojo starost na dogodku..

Kaj točno je Coachella?

Coachella je eden največjih in najbolj ekstravagantnih glasbenih in umetniških festivalov v Združenih državah Amerike, na katerem se dva tedna zapored izvajajo vrhunske zvezde in umetniki..

Zaključek

Ne glede na to, ali se boste odločili za dogodek ali si ga ogledali od doma v spletu, je Coachella 2019 dogodek. Headlinerji vključujejo Ariana Grande, Tame Impala in Childish Gambino ter desetine drugih, ki obljubljajo, da bo to dogodek leta!

Uradni YouTube Coachella Channel je na voljo za vas’s prenosi v živo in v večini dobre kakovosti, zato se nanjo hitro naročite.

VPN-ji lahko pomagajo tudi tistim, ki gledajo Coachello, ki se sooča z geo-omejitvami na kanalu YouTube, in tako odpre dogodek za vse na svetu.!

Če imate kakršna koli vprašanja ali težave v zvezi z dogodkom’Prenos v živo, to omenite v spodnjem polju za komentarje!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me