Kako gledati Billboard Music Awards 2018 Live Free Online Stream

Razstavljeni viralni trenutki pop kulture, nepričakovana sodelovanja, neokusni nastopi in najbolj vroča glasbena dejanja, Billboard Music Awards 2018 je le nekaj dni. Oboževalci z vsega sveta bodo o albumih, posamičnih izdajah, radijskem predvajanju, družabnem udejstvovanju, turnejah in pretočnih posnetkih spoznavali največjo prodajo, ki so jo spremljali Billboard, Next Big Sound in Nielsen Music. Pravice do oddajanja so pridobili NBC in najnovejši sodnik v “Glas”, Za gostovanje v oddaji bo odgovorna Kelly Clarkson! Iščete načine, kako si ogledati Billboard Music Awards 2018? Preberite ta celovit vodnik Best VPN.

Glejte Billboard Music Awards 2018 v živo na spletu brezplačni tokovi od kjer koli

 1. Datum in lokacija Billboard Music Awards 2018 Datum in lokacija
 2. Vstopnice za Billboard Music Awards 2018
 3. Kako gledati glasbene nagrade Billboard v Veliki Britaniji
 4. Kje gledati glasbene nagrade Billboard na Filipinih
 5. Kako gledati glasbene nagrade Billboard brez kabla
 6. Kako gledati glasbene nagrade Billboard Full Show Live Online
 7. Nominiranci za Billboard Music Awards 2018

Datum in lokacija Billboard Music Awards 2018 Datum in lokacija

Odločena lokacija za Billboard Music Awards 2018 je bila postavljena na sloviti in cenjeni MGM Grand Garden Arena v Las Vegasu, ki je večnamensko letovišče, ki je vrhunska izbira za borilne športe, športne šole in profesionalne športe. Dogodek se bo na NBC odvil 20. maja 2018 ob 20. uri. Za tiste, ki spremljate vzhodni čas (ET), lahko glasbeni dogodek začnete gledati ob 17. uri..

Vstopnice za Billboard Music Awards 2018

Nič bolj zabavnega in navdušujočega kot priča Billboard Music Awards 2018 tik pred tvojimi očmi, začenši od svojih najljubših pevcev in zvezd, ki krasijo rdečo preprogo, in celotno Areno s svojo prisotnostjo - kar je že samo po sebi izkušnja bloganja . Če ste to nedeljo v Las Vegasu, boste morda želeli razmisliti o nakupu vozovnice od tu. Cene so postavljene od 90,00 do 1,075,00 dolarja, odvisno od sedeža in časa nakupa.

Kako gledati glasbene nagrade Billboard v Veliki Britaniji

Ko gre za ogled Billboard Music Awards 2018 v Veliki Britaniji, imajo uporabniki veliko možnosti. Če pa iščete najugodnejšega, mora to biti uradni izdajalec dogodka, NBC. Program bo na kabelski televiziji predvajal ob 20:00. vendar lahko uporabniki celotno podelitev nagrad spremljajo v živo preko spleta prek NBC.com ali aplikacije NBC, ki je na voljo v Google Play Store in Apple iTunes. Lahko sledite tudi BBMA’s Twitterja in Facebooka za redno posodabljanje!

Kako gledati glasbene nagrade Billboard v Veliki Britaniji

Kje gledati glasbene nagrade Billboard na Filipinih

Za uporabnike, ki se nahajajo na Filipinih, je dostop do NBC-ja za ogled Billboard Music Awards 2018 lahko nekoliko težavna naloga. To je zato, ker spletna stran nalaga geo-omejitve, ki omejujejo samo obisk uporabnikov iz ZDA, Velike Britanije, Irske, Avstralije in Hayuja. Dober način je uporaba rešitve VPN za preseganje omejitev vsebine. Če premaknete svoj IP naslov in ga prikažete, da ste v drugi državi, se lahko enostavno prijavite pri NBC in si ogledate dogodek. Spodaj je seznam nekaterih hit ponudnikov, ki jih zagotovo razmislite o poskusu brezhibnih zmogljivosti za deblokiranje:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako gledati glasbene nagrade Billboard brez kabla

Če ste rezalnik kablov, ki nimate dostopa do kabelske televizije v bližini, vendar želite poskrbeti, da ne boste zamudili niti sekunde podelitve nagrad, skupaj z izjemnimi nastopi v živo - potem imamo nekaj vrhunskih spletnih rešitev za vas, da poskusi. Spodaj je seznam nekaterih najboljših spletnih mest za VoD, ki ponujajo dostop do NBC. Najboljši del vseh: vsak ponuja brezplačno preizkusno različico za vas! Počakajte na varno: Oglejte si otvoritveno slovesnost Fifa World Cup 2018 v živo tukaj.

Opomba: Spodaj navedeni spletni tokovi so lahko v nekaterih državah omejeni na zemljevid, če želite uživati ​​v brezplačnih preskušanjih, s pomočjo storitve VPN za lažjo lokacijo!

Odkleni tokove

Sling TV

Sling TV je na spletu uveljavil dober ugled pri zagotavljanju prenosov v živo o vseh priljubljenih dogodkih in podelitvah nagrad, ki potekajo po vsem svetu, vključno z Billboard Music Awards 2018. Osnovni načrt za 20 $ vam omogoča dostop do kanala NCB, skupaj s 30 drugimi znanimi imeni kot ESPN, AMC, CNN, TNT in TBS. Najboljši del tega: na voljo imate celo 7-dnevno preskusno različico za preizkušanje storitve.

Glejte Billboard Music Awards na SlingTV

PlayStation Vue

Za uporabnike, ki filme / TV oddaje prenašajo na svojih, bo PlayStation lahko poiskal tudi rešitve za ogled dogodkov v ŽIVO na svojih igralnih napravah. Tukaj prihaja PlayStation Vue, ki ponuja izjemno storitev za 40 dolarjev na mesec, ki je podprta s 14-dnevno BREZPLAČNO preizkušnjo. Ko se prijavite, lahko pridobite dostop do prenosov v živo Billboard Music Awards 2018!

Stream Billboard Music Awards na PlayStation VUe

Hulu TV v živo

Hulu je še ena VoD-storitev, podobna DIRECTV Now in Sling TV, ki ponuja ogromno knjižnice vsebine s celega sveta, vključno s filmi / TV oddajami, novicami in športom v živo. Popoln dostop do storitve lahko dobite tako, da plačate le 39,99 USD na mesec. Uporabite lahko celo 7-dnevno preskusno različico za preskusno vožnjo. Vendar je zagotovljeno, da bodo na Hulu na voljo pretočni prenosi v živo.

Relay Billboard Music Awards na televiziji Hulu Live

YouTube TV

Ker so se ljudje začeli bolj zanašati na vrhunske storitve pretakanja, se je YouTube odločil, da bo ustvaril rešitev brezžičnega televizije v živo po imenu “YouTube TV”, ki vam omogoča dostop do tokov iz več kot 50+ svetovnih omrežij, vključno z lokalnimi športi, novicami, mednarodnimi igrami in dogodki, kot so Billboard Music Awards 2018. Prijavite se tukaj, če želite začeti in gledati glasbene nagrade brez težav..

Glasbene nagrade Billboard na YouTube TV

Kako gledati glasbene nagrade Billboard Full Show Live Online

Ne bodo si vsi želeli kupiti dragih naročnin, da bi spremljali svoje najljubše dogodke. Imamo tudi nekaj PROSTIH, ki z veseljem iščejo vire, ki omogočajo pretakanje večjih turnirjev in podelitev slovesnosti, ne da bi plačali en peni. Če ste eden od teh ljudi, potem spodaj najdete nekaj rešitev za pretakanje Billboard Music Awards 2018 Live Online BREZPLAČNO:

DIRECTV Zdaj

Druga hitra rešitev za pretakanje Billboard Music Awards 2018 v živo je uporaba DIRECTV NOW. Spletno mesto je znano po zagotavljanju pretokov z vseh večjih turnirjev in podelitev slovesnosti, kot je Sling TV, in ponuja dostop do kanalov, kot so TBS, ABS, CBS, Fox in NBC, za kar 35 dolarjev na mesec, kar pomeni, da lahko začnete pretakati skoraj takoj! Na voljo imate celo 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Če se prijavite v soboto, si lahko dogodek ogledate BREZPLAČNO tehnično!

Kako gledati glasbene nagrade Billboard Full Show Live Online

Kodi - dodatek za cCloud TV

Odprtokodni center za zabavo z več platformami, Kodi je izvrstna izbira za iskanje piratske vsebine, ki bo pretočna BREZPLAČNO, če uporabljate kodi vpn. Uporablja razširitve za tretje osebe za zagotavljanje dostopa do geo-omejene vsebine po vsem svetu, ki vključuje pretočne dogodke v živo. Med najbolj priljubljene dodatke sodi televizija cCloud, ki ponuja ogromen seznam kanalov z vsega sveta, da lahko v računalniku, mobilnem telefonu, tablici ali prenosniku uživate v kabelsko televizijo.!

Nagrade Billboard Music Awards na Kodiju prek cCloud TV

Odkleni tok NBC

Glasovanje za Billboard Music Awards 2018

Ko se slovesna podelitev nagrad bliža datumu izida, glasbeni oboževalci z vsega sveta glasujejo za svoje najljubše zvezde različnih žanrov in dosežkov. Na srečo ima Billboard Music Awards uradno spletno stran, kjer lahko dostopate do celotnega seznama nominirancev in njihovih namenskih nastopov. Kliknite tukaj, da začnete glasovati za svoje najljubše izvajalce!

Nominiranci za Billboard Music Awards 2018

Obstaja veliko različnih kategorij, za katere se različni umetniki in zvezde nominirajo in pozneje prejmejo nagrade. Večina ljudi se veseli “Vrhunski družabni umetnik”, večletno zasedajo vrhove na Billboardu’s Diagram družbe 50. Spodaj izpostavljamo vse različne kategorije in nominirance zanje:

Vrhunski izvajalec

 1. Taylor Swift
 2. ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Vrhunska umetnica

 1. Camila Cabello
 2. Taylor Swift
 3. Demi Lovato
 4. Halsey
 5. Cardi B

Vrhunski moški umetnik

 1. Post Malone
 2. ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. Drake

Vrhunski novi izvajalec

 1. Kodak Črni
 2. Khalid
 3. Cardi B
 4. Camila Cabello
 5. 21 Divljak

Vrhunski duo / skupina

 1. U2
 2. Migos
 3. Coldplay
 4. Predstavljajte si Dragons
 5. Chainsmokerji

NAJBOLJ PRODAJNI ALBUM

 1. Iz sobe: zvezek 1, Chris Stapleton
 2. Ugled, Taylor Swift
 3. , Kendrick Lamar
 4. Lepa travma, roza
 5. ÷, Ed Sheeran

Top Hot 100 pesmi

 1. “Oblika tebe,” ed Sheeran
 2. “Rock zvezda,” Post Malone in 21 Savage
 3. “To’s Kaj mi je všeč,” Bruno Mars
 4. “Ponižni.,” Kendrick Lamar
 5. “Despacito,” Luis Fonsi in očka Yankee z Justinom Bieberjem
Zavijanje stvari

Upamo, da vam bo ta vodnik pomagal razumeti, kako gledati Billboard Music Awards 2018 Live Online. Če naletite na kakršne koli težave ali najdete kakšna druga priporočila za pretakanje dogodka, lahko spusti komentar spodaj. Prav tako ne odlašajte, če vodnik delite s prijatelji in družinskimi člani, ki so oboževalci slovesnosti Glasbene nagrade.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me