Kako gledati Big Brother & ldquo; Zabavna in zanimiva resničnostna televizijska oddaja & rdquo;

Kaj je Big Brother?

Big Brother je resničnostna TV oddaja, ki temelji na istoimenskem nizozemskem kolegu. TV-nadaljevanka, ki jo je ustvaril John De Mol, je zaslove prišla leta 1997 in je po romanu dobila svoje ime “Devetnajst osemdeset štirih (1984). Julie Chen, ki jo je leta 2000 ponovno predstavila ameriška publika, je predvajana že 19 sezon. V njem je skupina neznancev, imenovanih “HouseGuests”, ki morajo živeti skupaj v hiši 24/7, skupno 90 dni ali več.

Kje gledati Big Brotherja?

Resničnostna TV oddaja že od začetka prodaje v ZDA predvaja na CBS. Kanal oddaja vsako epizodo svojim strankam. Če nimate naročnine, ki bi vam omogočala dostop do omrežja CBS, je skrajni čas, da ga dobite. Oddaja se običajno odpira v nedeljo (20.00), v sredo (20h) in v četrtek (21h). Če pa niste prepričani o terminah, lahko vedno preverite razpored televizije CBS tukaj.

Naročniki DZS si lahko celo ogledajo različno oblikovano različico prve sezone Big Brotherja, skupaj z epizodo druge sezone, ki ni prišla na vrsto na večini trgov. Če si želite ogledati ponovitve starih sezon, lahko preučite svoj kanal na TVGN. Resničnostno oddajo lahko spremljate tudi s podružnic CBS na različnih lokacijah. Tej vključujejo:

 1. Teksas - Dallas KTVT
 2. Pensilvanija - Pittsburgh KDKA
 3. Pensilvanija - Philadelphia KYW
 4. New York - newyorški WCBS
 5. Minnesota - Minneapolis WCCO
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Kolorado - Denver KCNC
 12. Kalifornija - Sacramento KOVR

Kako gledati Big Brotherja brez kabla?

Če razmišljate o tem, kako bi gledali Big Brother brez kabelske televizije, imamo rešitev za vas. Namesto da se naročite na televizijsko postajo, razmislite o gledanju resničnostnih iger v spletu. CBS ima spletni portal, ki uporabnikom omogoča gledanje Big Brotherja kadarkoli in kjer koli. Za to se boste morali naročiti na premijski načrt.

CBS All Access je na voljo za slabih 5,99 dolarja na mesec, kar vam omogoča tudi dostop do vira v televizijski oddaji. Sprva je bila ta funkcija na voljo brezplačno v prvi sezoni. Toda z začetkom druge sezone je bila potrebna naročnina za dostop do vira v živo v oddaji’uradno spletno mesto, ki ga gosti AOL. Če se pomaknete naprej v petnajsto sezono, se vživi zdaj oddajajo na uradni spletni strani CBS in ponovno zahtevajo naročnino.

Kako gledati Big Brotherja brez kabla

Big Brother si lahko tudi ogledate na svojem pametnem telefonu, tako da prenesete aplikacijo CBS za vaš ustrezen OS. Če ta možnost ne deluje, si lahko vedno ogledate ogled epizod ali prenosa v živo na priljubljenem spletnem mestu Channel 5. Časi se bodo razlikovali od prvotnih datumov predvajanja, zato tukaj preverite spored TV Big Brotherja.

Če vse možnosti ne uspejo, lahko preučite kodi Kodi. Ta odprtokodna aplikacija za domače medije za zabavo olajša dostop do plačljive vsebine po vsem svetu z le nekaj kliki gumba. Preprosto prenesite dodatek Exodus in uživajte v brskanju po neomejeni zbirki TV oddaj in filmov, med katere sodi tudi resničnostna TV, Big Brother!

Kako gledati epizode Big Brother na CBS zunaj ZDA

Če se ne nahajate v ZDA, se vam lahko gledanje epizod Big Brotherja nekako zdi težava. Vendar imamo za to tudi rešitev. Vedno lahko vzpostavite najboljšo povezavo vpn do lokacije v ZDA, da pridobite dostop do CBS in si ogledate Big Brother.

Kako gledati epizode Big Brotherja izven ZDA

Naročite se na storitev VPN, kot so Ivacy, PureVPN ali ExpressVPN, vse pa nudijo izjemne varnostne in geoblokirajoče funkcije. Prenesite namensko aplikacijo za svojo napravo / operacijski sistem. Povežite se s strežnikom, ki se nahaja v ZDA in uživajte v gledanju resničnostne oddaje z največjo možno mero udobja.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Kako gledati Big Brotherja v Kanadi

Poleg uporabe storitve VPN za povezavo s ameriškim strežnikom in gledanje Big Brotherja na CBS-ju imajo uporabniki možnost, da se naročijo na Global TV v Kanadi in si ogledajo resničnostno oddajo. Oddajalec ima svoj kanal, kjer lahko gledate Big Brotherja. Če se to ne izide, lahko epizode vedno pretočite na njegovem uradnem spletnem mestu. Časi se bodo razlikovali od prvotnih datumov predvajanja, zato tukaj preverite spored TV Big Brotherja.

kako gledati večjega brata v Kanadi

Kako gledati Big Brother na spletu brezplačno

Če iščete najugodnejšo možnost za gledanje Big Brotherja v spletu - ne da bi plačali niti en peni - razmislite o uporabi DirectTV ali MyWatchSeries. Obe spletni strani sta bili vsako sezono razvrščeni po številu. Tako lahko gledate resničnostno TV oddajo in njene epizode od zadaj, ne da bi se morali bati naročnino na plačljivo storitev.

Glavna tema oddaje Reality TV:

Med bivanjem so se tekmovalci popolnoma izolirali od zunanjega sveta. Ne morejo komunicirati z družinskimi člani / prijatelji in se za preživetje lotevati različnih izzivov in iger. Igralci v oddaji nimajo nobene zasebnosti. Pod stalnim nadzorom so gledalci. Ta edinstven koncept polnjenja hiše z neznanci iz različnih okolij je zelo pameten. Lahko vidite ljudi, ki se medsebojno povezujejo, oblikujejo skupinska zavezništva, prijateljstva in romance.

Tudi družbena dinamika predstave se nenehno spreminja, saj se srečanja in izzivi stopnjujejo. Šibek padec ob strani, močnejši pa postopoma prihajajo v finale. Nekaterim igralcem uspe prevladati z igranjem umazane politike; drugi pokažejo svojo sposobnost v igrah. Na splošno je televizijska oddaja prava poslastica, ki jo lahko gledamo vsi, saj se pojavijo pretepi in rešujejo spori. Če iščete resničnostni šov, v katerem bi uživali, bi moral biti Big Brother zagotovo na vrhu seznama!

Uživajte ob gledanju Big Brotherja!

In s tem smo odgovorili na dolgo pričakovano vprašanje o tem, kako gledati Big Brotherja v spletu, v živo in na televiziji za vas. Zdaj morate le izbrati ustrezen način, glede na vaše potrebe. Želimo vam doživeti neverjetno doživetje gledanja Bingeja! Ne pozabite pomagati drugim v stiski in članek delite z ljudmi, ki iščejo primeren način za gledanje Big Brotherja!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me