Kako gledati Australian Open 2018 v živo na spletu

Kako gledati Australian Open Online

 1. Kdaj se odvija Australian Open?
 2. Kdo je uradni izdajatelj dogodka?
 3. Prenos v živo na avstralskem prvenstvu
 4. Kako gledati Australian Open 2018 na spletu
 5. Odkleni Australia Open 2018 na Sony Six
 6. Odkleni Australian Open 2018 na Seven Network

Z novim letom je končno čas, da se začne nova teniška sezona. Za tiste, ki ne veste, se je začel Australian Open, ki se je vrnil v Areno Rod Laver v Melbournu. Zdaj, če ste obtičali v službi ali nimate dostopa do brezplačne televizije, lahko gledanje sezone postane nekoliko težavno, vendar vas imamo na voljo. Sledite spodnjemu vodniku in si oglejte OP Avstralije 2018:

Kdaj se odvija Australian Open?

OP Avstralije se začne v ponedeljek, 15. januarja, v nedeljo, 28. januarja, pa bo zaključena v dveh tednih. Moški’s žrebom funkcije Stan Wawrinka, Noavk Đoković, Rafael Nadal in branilec prvaka Roger Federer.

Kako gledati Australian Open 2018 v živo na spletu

Ženske’Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova in Venus Williams. Dnevne seje se bodo začele okoli 10:30 do 18:00, nočne seje pa bodo predvidoma predvajane okoli 18:00 do 12:30.

Kdo je uradni izdajatelj dogodka?

Tako kot lani je bil Channel 7 izbran za ekskluzivno televizijsko postajo na OP Avstralije. Vse teniške tekme si lahko ogledate v omrežjih 7mate, 7two in Channel 7.

Kdo je uradni izdajatelj dogodka?

Če pa niste v Avstraliji in iščete rešitev za ogled dogodkov v tujini, glejte seznam uradnih radiotelevizijskih programov glede na spodnjo regijo:

Regija Izdajatelj
Azijska & Oceanija Kanal 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Veliki športi, GRT Sports, QIY, NHK, SKY
Afrika SuperSport, beIN in Eurosport
Severna Amerika TSN, RDS in Tennis Channel
srednji vzhod Eurosport in beIN Sport
Latinska Amerika & Karibi ESPN International
Evropa Eurosport
Srednja Azija Sony Six

Prenos v živo na avstralskem prvenstvu

Navijači v živo si lahko ogledajo Australian Open v živo od koder koli na svetu s pomočjo naštetih uradnih radijskih programov. Na tem mestu se spomnite, da so vse uradne radiotelevizijske postaje omejene na svoje regije. To pomeni, da ne morete gledati Indije’s premiernim športnim kanalom Sony Six v Maleziji ali avstralskim 7 Network streamom izven Avstralije.

Prenos v živo na avstralskem prvenstvu

Medtem ko večina uradnih radiotelevizij v tabeli zahteva naročnino, lahko v Indiji gledate avstrijski Open 2017’s Sony Six in Avstralija’s Seven Network. Potrebovali boste le storitev VPN, ki ponuja številne lokacije, vključno z Indijo in Avstralijo. Če se zdi, da se nahajate v državi, lahko preprosto zaobidete geo-omejitve.

Kako gledati Australian Open 2018 na spletu

Ko imate pripravljen VPN, dostop do toka v živo v programu Australia Open 2018 v živo ni veliko težav. VPN za Avstralijo sem testiral pri obeh Sony Six & Sedem omrežij, tukaj je, kako odblokirati & gledajte OP Avstralije 2018 od koder koli po svetu.

Kako gledati Australian Open 2018 na spletu

Odkleni Australia Open 2018 na Sony Six

Sony Six je Indija’s premierno spletno stranjo za športno predvajanje, ki ponuja oba računalnika & pretakanje mobilne naprave do uporabnikov z indijskim naslovom IP. Ker je storitev blokirana za dostop izven Indije, lahko z indijskim VPN strežnikom v živo spremljate Australian Open 2018 na Sony Six.

Upoštevajte naš korak za korakom navodila za deblokiranje storitve prenosa v živo Sony Six:

 1. Prijavite se na storitev VPN
 2. Ročno konfigurirajte VPN (priporočljivo za prenos v živo) ali prenesite ustrezno aplikacijo za storitev VPN za svojo napravoOdkleni Australia Open 2018 na Sony Six
 3. Povežite se s strežnikom VPN v Indiji, moj naslov IP & lokacija se zdaj prikaže v Indiji, kot lahko viditeOdkleni Australia Open 2018 na Sony Six
 4. Odprite okno brskalnika in pojdite na Sony SixOdkleni Australia Open 2018 na Sony Six

Zdaj bi lahko dostopali do spletnega mesta Sony Six in vseh njegovih lastnostih ter uživali v prenosu v živo!

Odkleni Australian Open 2018 na Seven Network

Seven Network je uradna izdajalec turnirja za Grand Slam 2018 na Avstraliji, na voljo pa je le Avstralcem & Novozelandsko občinstvo. Če želite odblokirati Sedem omrežja, naredite naslednje:

 1. Prijavite se na storitev VPN
 2. VPN konfigurirajte ročno (priporočljivo za prenos v živo) ali prenesite ponudnika VPN’s aplikacijo
 3. Povežite se z avstralskim strežnikom VPNOdkleni Australian Open 2018 na Seven Network
 4. Odprite spletno stran brskalnika in pojdite na Seven Network
 5. Sprejmite sporočilo o zahtevi po lokaciji, kliknite DovoliOdkleni Australian Open 2018 na Seven Network

Uživajte v OP Avstralije 2018 v živo!

Odkleni Australian Open 2018 na Seven Network

Zaključek

Začetek prvenstva Australian Open 2018 je v Melbournu, ko se vrhunski teniški športniki pripeljejo na spopad v starosti. Iz zgornje tabele izberite ponudnika, odblokirajte naše priporočene rešitve in si v živo poglejte spletno mesto Australian Open od kjerkoli po svetu.

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me