Kako gledati ameriški Netflix z VPN – Vodnik za enostavno nastavitev za naprave Android in Mac

Za vse tiste, ki radi gledate Netflix, tukaj je popoln vodič o tem, kako gledati ameriško Netflix, vključno s podatki o prepovedi Netflix VPN, najboljših VPN-jih, ki še vedno delujejo na deblokiranju spletnega mesta, VPN-ji, ki jih ne’ne delajte, kako do Best VPN dostopati do knjižnice Netflix US iz različnih regij in še več!

Netflix je svet’s priljubljeno spletno mesto za pretakanje, ki je spremenilo način uživanja naše zabave. To je povzročilo pojav opazovanja skozi izjemno zasvojenost z oddajami, ki so veliko boljše od tistega, kar trenutno ponujajo drugi ponudniki razvedrila, kot so običajni ponudniki kablov.

Toda kljub vsej svoji priljubljenosti Netflix ne’t vsem svojim uporabnikom omogočiti ogled vseh vsebin, ki jih ima v svoji knjižnici. Vsaka država dobi drugačno knjižnico zaradi obveznosti glede avtorskih pravic, ki jih mora Netflix izpolniti. To pomeni, da uporabniki Netflixa iz drugih držav ne morejo gledati vseh televizijskih oddaj, filmov in animacij, ki so na voljo v ameriški knjižnici Netflix.

Brezplačne Netflix-ove VPN-je so bile uporabljene za izogibanje tem omejitvam na spletnem mestu, potem pa je Netflix tudi prepoved VPN-ja uveljavil in s tem omejitve naredil strožje kot doslej. Kljub temu vam lahko samo najboljši VPN omogoči, da obidete geo-omejitve in enostavno dostopate do ameriškega Netflixa.

Contents

Kako gledati ameriški Netflix – kazalo

 1. Ameriška najnovejša knjižnica Netflix za gledalce bingeja
 2. Kako gledati ameriški Netflix 2023
 3. Najboljši VPN za gledanje ameriškega Netflixa
 4. Funkcije za ogled najboljšega omrežja VPN za gledanje ameriškega Netflixa
 5. Brezplačni VPN-ji, ki delujejo z ameriškim Netflixom
 6. VPN-ji, ki so zmagali’t naj gledam ameriški Netflix
 7. Kako gledati ameriški Netflix na napravah Android?
 8. Kako gledati ameriški Netflix na Apple napravah?

Ali je Netflix prepovedal VPN?

Netflix je velikanski pretočni medij in deluje po vzoru naročnine Video on Demand (SVOD). Vsebina v njegovi knjižnici je pridobljena iz različnih medijskih hiš, poleg tega pa ustvari veliko večino njene vsebine v hiši, tj. Netflix Originals.

Velik del te vsebine pa je omejen na geo, kar pomeni, da je ta vsebina na voljo v nekaterih državah, v drugih pa ne. Netflix mora te nadležne geo-omejitve postaviti na svojo vsebino, ker mora zaščititi avtorske pravice medijskih hiš, iz katerih izvira večino te vsebine..

Netflix je prepovedal VPN

Zaradi tega je Netflix veliko manj vreden za uporabnike zunaj Amerike, kjer je na voljo najboljša knjižnica Netflixa. Uporabniki VPN že vrsto let izogibajo geografskim omejitvam za povezavo do ZDA in dostop do ameriške knjižnice Netflix. A ker je to pomenilo Netflix’Geo-omejitve so poleg neuporabnih za tiste, ki nameščajo VPN za dostop do spletnega mesta, Netflix se je preselil, da na svojem spletnem mestu postavi prepoved VPN..

To je dejansko pomenilo, da je Netflix zmagal’t uporabnikom omogočajo ogled vsebine, ki ni na voljo v njihovi regiji.

Prepoved VPN na Netflixu je veliko večino VPN naredila nekoristno za izogibanje geo-omejitvam na Netflixu, vendar to ne’t nujno pomeni, da ne morete odblokirati geografskih omejitev na spletnem mestu. To lahko storite še vedno! Da pa se to zgodi, morate vedeti o VPN-jih, ki še vedno delujejo, ne le za obhod geo-omejitev na spletnem mestu, ampak tudi za izogibanje prepovedi VPN na spletnem mestu..

Netflix identificira povezavo VPN večinoma s preverjanjem, ali preveč povezav do svojih spletnih mest prihaja iz enega samega IP ali zelo podobnih naslovov IP. Ko je tak roj prepoznan, Netflix onemogoči dostop do njegovega spletnega mesta IP / skupini podobnih IP-jev in s tem uveljavi prepoved VPN na svojem spletnem mestu.

Prehod prepovedi VPN sploh ni enostaven, saj mora ponudnik VPN aktivno spreminjati svoje ameriške strežnike hitreje, kot jih lahko Netflix prepove, in danes je malo ponudnikov, ki to lahko storijo’čas zanesljivo. Več o tem v vodniku.

Najnovejša knjižnica ameriške Netflix za gledalce bingeja:

To je’Je odprta skrivnost, da je ameriška knjižnica Netflix precej boljša od tistega, kar ji preostali svet uspe dobiti na Netflixu. Najbolj priljubljene oddaje, kot so Hiša kartic, Črno ogledalo, Oranžna je nova črna, Neznane stvari itd., Niso na voljo v mnogih različnih državah na Netflixu. Toda ameriška knjižnica Netflix je vse dobila, tako da, če vam uspe pridobiti najboljši VPN za Netflix, ki vas lahko poveže z ameriško knjižnico na spletnem mestu, potem’pravkar sem zadel zlato!

Ponekod Netflix predloži le 1/3 svoje vsebine, kar močno omeji izbiro, ki jo ima uporabnik na spletnem mestu glede na njegove možnosti gledanja. To je izredno patetična situacija, v kateri se uporabnik trenutno zatakne ravno zaradi svoje lokacije.

Ampak ne’se morate dolgo držati te situacije, če začnete uporabljati VPN, ki je dovolj dober, da deblokira geo-omejitve na spletnem mestu in obide prepoved VPN, da boste lahko gledali ameriško knjižnico Netflix.

Tu je seznam nekaterih oddaj, filmov in celo animiranih filmov, ki niso bili na voljo na Netflix Australia, ki je ena najboljših Netflix knjižnic po ZDA.

 • Ex machina

Kako gledati ameriški Netflix

 • Doktor Strange

Doctor Strange ni na voljo

 • Vojne zvezd The Last Jedi

Vojne zvezd Zadnji Jedi niso na voljo

 • Zbirka forenzičnih spisov

Zbirka forenzičnih spisov

 • Penny Strašna

Penny Dreadful ni na voljo

 • Fosterji

rejniki niso na voljo

 • Zakon in red

Zakon in red ni na voljo

 • Škandal

Škandal ni na voljo

 • Jaz me zaničujoče 3

Despicable Me 3 ni na voljo

 • Zločinski umi

Kazenske misli niso na voljo

Te filme in TV oddaje smo poiskali na Netflix Australia, potem ko smo na domači strani ameriškega Netflixa samo videli naslove, zato smo’tukaj samo opraskaš površino. Naslovi, ki niso na voljo v krajih, kot so Avstralija, Poljska, Italija, Danska, Francija, Velika Britanija, Nova Zelandija, Kanada, Latvija, Nemčija in druge podobne države, so lahko nekaj tisoč.

Poglejte si samo domačo stran ameriškega Netflixa, da razumete, zakaj dajemo tako velik poudarek uporabnikom Netflixa, da dobijo VPN in se povežejo z Netflix US, da bi iz svojih naročnin pridobili polno vrednost..

  Kako v živo gledati ICC World Cricket World Cup 2023 Live

Ameriška najnovejša knjižnica Netflix za gledalce bingeja

Ali vidite vse filme in oddaje na teh slikah iz ameriškega Netflixa, ki niso bili prisotni v Netflix Australia? Točno to, kar mi’tu govorim!

Netflix US je kot da bi udaril v jackpot na spletnem mestu Netflix. Morda imate naročnino za Netflix v svoji državi, vendar to’je vreden arašidov v primerjavi s tistimi, ki jih lahko dobite na Netflix US.

Kako gledati ameriški Netflix 2023

Če niste zadovoljni s svojo omejeno regijsko knjižnico Netflix, kot ostali, in si želite, da bi ameriški Netflix lahko gledal najnovejše oddaje, filme in animirane serije na spletnem mestu, potem tukaj’kako lahko to storite:

 1. Kupite naročniški načrt pri katerem koli od 3 najboljše VPN-je navedeno spodaj
 2. Pridobite uporabniške podatke od svojega ponudnika in namestite njegovo izvorno aplikacijo
 3. Vprašajte VPN’s podporo prek funkcije za podporo v klepetu v živo ali z dvigom vozovnice o tem, kateri strežniki so razmejeni za deblokiranje Netflix US
 4. Obiščite Netflix.com in uživajte v polnem dostopu do ameriške Netflix!

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 2. NordVPN

  NordVPN

  11,95 $3,49Na mesec

  • 5200+ strežnikov v 60 državah
  • 6 hkratnih povezav
  • Sodeluje z US / UK / JP Netflix
  • Odlične zmogljivosti P2p / torrenting
  • Dvojno VPN in čebula nad VPN
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 70%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

Najboljši VPN za gledanje ameriškega Netflixa

Tako kot smo vam povedali v tem priročniku, ni vsak VPN primeren za deblokiranje ameriškega Netflixa in obstajajo nekatere funkcije, ki jih morate iskati, če želite izvedeti o najboljših VPN-jih za Netflix.

Ampak želeli smo vas rešiti pred pretirano izvedbo te obsežne in okorne vaje sami, zato smo sami naredili seznam takšnih VPN-jev. Ta seznam je bil sestavljen šele potem, ko smo izvedli vrsto obsežnih testov, v katerih smo preverjali VPN po VPN, tako da smo vse skupaj postavili na vrhunske preizkuse njihove sposobnosti in zrnja pri prizadevanju za deblokiranje ameriškega Netflixa.

Tukaj so TOP 3 najboljših VPN-jev za Netflix da vam ga lahko varno priporočimo, ko smo zaključili s testi:

1. PureVPN:

Verjetno najboljši VPN tam, ko gre za deblokiranje kakršnih koli geo-omejitev. Ne glede na to, ali je njegov iPlayer BBC, Hulu ali celo ameriški Netflix, PureVPN nikoli ne razočara. Njegova ekipa je vedno na voljo za zagotovitev, da bodo uporabniki dobili zanesljivo izkušnjo odblokiranja in vsi njegovi namenski strežniki za deblokiranje geo-omejitev so v ustreznem delovnem stanju.

Najboljši VPN za gledanje ameriškega Netflixa

Kaj’Še več je, da PureVPN ponuja izjemno hitro podporo za klepet v živo, s pomočjo katere lahko sami izvedete več o teh strežnikih. Raven varnosti je tudi pri tem VPN izjemno visoka, saj ponuja šifriranje AES-256 in podporo več protokolov, vključno z OpenVPN.

Ponuja tudi druge odmevne varnostne funkcije, kot sta Double VPN in Onion over VPN, kar je lahko zelo priročno pri drugih dejavnostih, kot sta Torrenting in P2P share.

Poleg tega ima tudi funkcijo deljenega tuneliranja, ki vam omogoča, da samo del prometa usmerite prek njegovega VPN-ja, preostali del pa brez njega.

Načrti za oblikovanje cen so eden najbolj razumnih in najcenejših VPN med najboljšimi ponudniki dneva, saj 5-letni naročninski načrt stane le 99,00 USD. Zmagal si’t za boljšo ceno VPN za Netflix dobite boljšo ceno kot vi’dobite na tej VPN.

 • Mesečna naročnina: 10,95 USD enkrat zaračunanih
 • Letna naročnina: 5,81 USD / mesec (69,72 $ enkrat zaračunanih)
 • 5-letna naročnina: 1,65 USD na mesec (enkrat zaračunanih 99 USD)

pregled cen purevpn

Prednosti

 • Zelo ugodni načrti za cene kot Netflix ZDA VPN
 • 2000 lokacij strežnika
 • Najboljša podpora za klepet v živo za vse vrste tehničnih napotkov
 • Namenska storitev za ameriški Netflix
 • Split tuneliranje
 • Hitro pospeši

Slabosti

 • Včasih morate preveriti podporo za najnovejši ameriški strežnik za deblokiranje ameriškega Netflixa, saj ta strežnike vedno spreminja, da bo storitev zanesljivo delovala

ponudnik obiskov

2. NordVPN:

Z zmogljivo in zelo zanesljivo storitvijo lahko NordVPN z lahkoto odklene ameriški Netflix. Najboljši del NordVPN je, da je čas izstopa, ki ga ponuja, občutno majhen, da si privoščite največji čas zaslona z najmanj okvarami v storitvi..

NordVPN za ameriški Netflix

Šifriranje, ki ga ponuja NordVPN, je AES-256, kar vam daje prednost pri zaščiti podatkov, saj je skorajda nemogoče prekiniti šifriranje in prepisovanje podatkov.

Ta ponudnik ponuja tudi široko paleto domačih strank, ki pokrivajo skoraj vse priljubljene OS, kot so Windows, Macs, Android, iOS itd. Ponuja tudi podporo nišnim napravam, kot so Roku in usmerjevalniki..

Strežniška infrastruktura v NordVPN zdaj vključuje več kot 4800 strežnikov v omrežju, ki sega v široko širino sveta. To pomeni, da z njim ne morete samo odblokirati ameriškega Netflixa, temveč se tudi omejiti na geo-omejitve na spletnem mestu v drugih državah. Na primer z NordVPN Netflix, ne’Ne glede na to, ali želite dostopati do ameriškega Netflixa ali nemškega Netflixa, VPN deluje enako dobro pri obeh nalogah.

Načrti za oblikovanje cen so bili pred nekaj časa v dostopnem razponu, vendar se zdi, da je NordVPN s svojega seznama umaknil cenovno dostopnejši triletni načrt cen in zdaj imamo samo te načrte:

 • Mesečna naročnina: 11,99 USD enkrat zaračunanih
 • Letna naročnina: 83,88 ameriških dolarjev enkrat zaračunanih
 • 3-letna naročnina: 125,64 USD enkrat zaračunanih

To so nekoliko visoke cene, vendar če želite sami pridobiti naročnino NordVPN, se odločite za triletni načrt’s je na tem seznamu najbolj dostopna.

Naročnine, ki jih ponuja NordVPN

Prednosti

 • Ponuja namenske ameriške strežnike za deblokiranje ameriškega Netflixa
 • Čebula čez VPN
 • Pravilnik o ničelnem zapisovanju
 • Brezplačna preizkusna različica 3 dni
 • Možnost plačila z Bitcoin
 • Hitro pospeši

Slabosti

 • Klepet v živo ne’t obstajajo. Za rešitev težav morate ustvariti vstopnice

ponudnik obiskov

3. ExpressVPN:

Ta ponudnik VPN je priljubljen za uporabnika zaradi njegove stalne integritete in zvezdnega delovanja kot VPN skozi leta. ExpressVPN ima zelo velik vpliv na domeno VPN kot izjemno strmo storitev, ki nikoli ne bi ogrozila integritete uporabnika, ne glede na okoliščine..

EpressVPN za ameriški Netflix

Vendar je najboljši del ExpressVPN-a v tem, da zagotavlja, da vsi njegovi strežniki v ZDA delajo na tem, da uporabniku omogoči dostop do ameriškega Netflixa, kar je prelom od običajnega modusa operandi v domeni VPN, kjer ponudnik ponuja namenske strežnike za isto nalogo.

Na prednji strani je ExpressVPN neverjetno primeren, saj vodi nič dnevnikov, ponuja šifriranje AES 256, podpira protokol OpenVPN, s čimer se potrudi naprej, da uporabnik ostane zaščiten, ko uporablja svojo storitev.

Ponuja tudi pametni DNS, kar olajša deblokiranje ameriškega Netflixa na Medistreamers, kot sta Apple TV in Roku.

Podpora za klepet v živo je neverjetno učinkovita pri reševanju tudi najzahtevnejših tehničnih izzivov. Obstajajo nekateri najboljši vodniki in videoposnetki, ki vas vodijo skozi skoraj vse namestitvene postopke.

A kljub vsemu ExpressVPN’Cenovni načrti so v primerjavi z drugimi ponudniki VPN izjemno visoki.

 • Mesečna naročnina: 12,95 USD zaračunanih enkrat
 • Polletna naročnina: 9,99 USD na mesec (enkrat zaračunanih 59,95 USD)
 • Letna naročnina: 8,32 USD / mesec (99,95 USD enkrat zaračunanih)

Načrtovalni načrti ExpressVPN za ameriške netflix

Prednosti

 • Vsi ameriški strežniki delajo za deblokiranje Netflix US
 • Pravilnik o ničelnem zapisovanju
 • Najboljši vodniki in videoposnetki o postopkih namestitve
 • AES 256 Šifriranje
 • Namenske stranke VPN
 • SmartDNS na voljo

Slabosti

 • Cene so previsoke

ponudnik obiskov

Funkcije za ogled najboljšega omrežja VPN za gledanje ameriškega Netflixa

Kako natančno določite VPN, ki bo dovolj dober za vaše Netflixove potrebe? Obstaja na stotine ponudnikov VPN, pri čemer vsak trdi, da je boljši od zadnjega, vendar ko gre za Netflix, skoraj vsi izgubijo paro, razen nekaj izbranih.

Te izbrane storitve VPN, ki vam omogočajo ogled ameriške knjižnice Netflix, imajo nekatere značilnosti, ki jih imajo drugi’nimam. Tukaj je opis, kako jih lahko prepoznate s pomočjo natančne funkcije:

Delovni strežniki ZDA za Netflix:

Če želite odblokirati Netflix US, mora biti VPN dovolj hiter, da lahko še naprej spreminja svoje ameriške strežnike, preden lahko Netflix nanje naleti in jih prepove. Večina VPN-jev, ki sodelujejo z Netflix US, sledi strategiji dodeljevanja namenskih lokacij za dostop do Netflixa, kar lahko ugotovite, če preprosto vprašate njihovo podporo za klepet v živo.

Hitre hitrosti:

Nima smisla dobiti najhitrejšega VPN-ja za deblokiranje Netflix US-a, če dosežete patetične hitrosti. VPN, ki ubije več kot 35% vaše dejanske hitrosti ISP’bodi to, kar si’iščete

Aplikacije namenskih strank:

Netflix lahko gledate v kateri koli napravi, od mobilnega telefona do pametne televizije do medijastreamerja, tako’s nujno, da VPN zagotovi svoje namenske odjemalce, ki olajšajo namestitev VPN na napravi, ki jo uporabljate na Netflixu

Varnost:

Vojaško šifriranje AES 256 in podpora protokola OpenVPN morata imeti funkcije VPN-ja, ker lahko vsakdo, ko je v spletu, pobere v vaše podatke in jih uporablja za zmerne namene. Nikoli se ne bi tako izpostavljali v digitalnem okolju, tako da ne’t poravnati VPN, ki ne’ne ponujam teh predhodnih varnostnih funkcij!

Hkratne povezave:

Če kupite naročnino na Netflix, je običajno, da si z družino delite poverilnice za prijavo ali si ogledate Netflix na različnih napravah v različnih obdobjih dneva, zato mora VPN ponuditi vsaj 3 hkratne povezave naenkrat, tako kot Netflix počne moč lažja združljivost

Ugodni dolgoročni načrti:

Uporabniki Netflixa bi morali iskati VPN-je, s katerimi se lahko dolgoročno povežejo. VPN-ji z ​​pretirano velikimi cenami za uporabnike Netflix ne potrebujejo več!

* Upoštevajoč vse stvari, ki bi jih moral imeti Netflix VPN, smo ugotovili, da je PureVPN najbolje deloval pri pretakanju z zelo dostopnim cenovnim paketom.

Najboljši Netflix VPN

Brezplačni VPN-ji, ki delujejo z ameriškim Netflixom

Če poskušate najti brezplačno VPN, ki deluje proti deblokiranju ameriškega Netflixa, potem ne počnete nič drugega kot prevaravanje svojega jaza. Brezplačni VPN-ji nikoli ne morejo biti združljivi s spletnimi mesti za pretakanje, kaj šele do njih poskušajo dostopati do ameriškega Netflixa. To je zaradi hudih omejitev, ki jih brezplačni VPN-ji prizadevajo premagati to zastrašujočo nalogo

Prva omejitev je, da brezplačni VPN-ji ne’t ponujajo neomejeno pasovno širino in njihove zgornje meje pasovne širine se gibljejo v razponu od samo 500 MB -10 GB / mesec, kar ni dovolj dobro, da bi podprlo vedno večje potrebe po gledanju napake sodobnega uporabnika Netflixa.

Drugič in še pomembneje je, da brezplačni VPN-ji lahko’ne odblokirajte Netflix US, ker mora za to storiti VPN korak pred prepovedjo Netflix VPN z nenehnim preklapljanjem svojih strežnikov. To zahteva zelo visoke finančne naložbe pri delu ponudnika in noben brezplačni VPN si ne more privoščiti, da bi to storitev ponudil svojim uporabnikom.

Kako gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji? Kako gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji

Če živite v Združenem kraljestvu, boste morda imeli dostop do boljše knjižnice Netflix od ostalih držav, vendar še vedno ni najboljša v primerjavi z ameriško različico spletnega mesta. Če želite poiskati enega in dostopati do ameriškega Netflixa iz Velike Britanije, boste morali slediti tem korakom:

 1. Izberite najboljši VPN za ameriški Netflix in plačajte njegov načrt cen
 2. Prenesite in namestite odjemalca VPN v svojo napravo
 3. Povežite se s posebej določenim ameriškim strežnikom za deblokiranje ameriškega Netflixa s strani ponudnika
 4. Obiščite Netflix.com ali odprite aplikacijo Netflix in ogledali si boste polno ameriško knjižnico Netflix!

Kako gledati ameriški Netflix v Evropi?

Kako gledati ameriški Netflix v Evropi

Kljub zahodu Evropa dobiva nekaj najhujših knjižnic Netflixa na svetu. Države, kot so Poljska, Latvija, Češka, Hrvaška in druge, najbolj trpijo, ker Netflix ne’t vložiti veliko truda v dodajanje več vsebine tem knjižnicam zaradi majhnega števila prebivalstva teh držav.

Če se soočate s podobno situacijo kot evropski prebivalec, ki je naročnik Netflixa, potem lahko na naslednji način zaobidete geo-omejitve in dostopate do veliko, veliko boljše ameriške knjižnice Netflix:

 • Izberite najboljši VPN za ameriški Netflix v Evropi
 • Izberite načrt cen med tistimi, ki jih ponuja vaš VPN, in ga plačajte
 • Ko ga naložite, v napravi nastavite aplikacijo za odjemalce VPN
 • Povežite se s ameriškim strežnikom, za katerega trdi, da vaš ponudnik deluje z ameriškim Netflixom
 • V svoji napravi kadar koli uživajte v celotni ameriški knjižnici Netflix!

Kako gledati ameriški Netflix v Avstraliji?

Kako gledati ameriški Netflix v Avstraliji

Uporabnikov Netflixa od spodaj navzdol Netflix ne obravnava pošteno, saj je avstralska različica tega spletnega mesta zelo dolga, saj so na seznamu manjkale nekatere večje oddaje. Netflix US ima vse oddaje, zaradi katerih bo uporaba Netflixa veliko boljša izkušnja.

Pojdimo skozi postopek, prek katerega lahko dostopate do Netflix US iz Avstralije:

 • Kupite naročniški načrt v najboljšem VPN-ju za Netflix US
 • Prenesite in nastavite VPN’s odjemalsko aplikacijo v vašem OS / napravi
 • Povežite se s posredniškim strežnikom VPN v ZDA iz odjemalca VPN
 • Ameriška knjižnica Netflix vam bo zdaj dostopna v vaši napravi!

Kako gledati ameriški Netflix v Kanadi?Kako gledati ameriški Netflix v Kanadi

Kljub temu, da je tako blizu ZDA, kanadska knjižnica Netflix ni med najboljšimi knjižnicami, ki jih ponuja Netflix. Kanadski državljani so za dostop do Netflixa v ZDA nujni, če želijo Netflix uporabljati na najbolj optimalen in prijeten način:

 • Izberite najboljši VPN za Netflix, ki deblokira Netflix US
 • Plačajte za njen načrt cen in nato na svojo napravo naložite in namestite aplikacijo za odjemalca VPN
 • Povežite se s delujočim ameriškim strežnikom
 • Odblokirajte ameriški Netflix in si oglejte vse oddaje, do katerih nikoli ne bi dostopali brez VPN-ja!

VPN-ji, ki so zmagali’t naj gledam ameriški Netflix

Obstaja veliko ponudnikov VPN, ki bodo trdili, da vam lahko pomagajo do ameriškega Netflixa, vendar njihove trditve niso nič drugega kot lažni upi. To lahko rečemo, ker smo’vse sem jih preizkusil. Nekaj ​​teh VPN-jev, ki jih mi’spodaj našteti, don’t sploh ne delajte, ostali pa imajo zelo zapletene rezultate delovanja, kar pomeni, da zmorete’ne zanašajte se na njih za vaše potrebe za odklepanje Netflixa:

 1. Tunnelbear (brezplačno) & Plačano oboje)
 2. Torgaurd (Patchy izvedba)
 3. Zenmate
 4. Ščit omrežne točke
 5. MočanVPN
 6. Getflix

Kako gledati ameriški Netflix na napravah Android?

Glejte ameriški Netflix v napravah Android

Android je najbolj priljubljen OS med pametnimi telefoni, poleg tega pa prevladuje OS v drugih napravah, kot so pametni televizorji in tablični računalniki. To je predvsem posledica njegove izredno prijaznosti do uporabnika in zelo enostavnega in interaktivnega vmesnika. Še ena močna funkcija, ki igra veliko vlogo v tem operacijskem sistemu’s priljubljenostjo je ogromen repertoar aplikacij, ki jih podpira prek Google Play.

In ker si velik del uporabnikov želi ogledati ameriški Netflix na napravi Android, je tu način, s katerim lahko to storite v nekaj preprostih korakih:

 • Pridobite naročnino VPN z nakupom njenega načrta cen
 • Enkrat ti’ste dobili uporabniške poverilnice, pojdite na Google Play, da prenesete domačo stranko za Android in jo nato namestite v svojo napravo
 • V aplikacijo Android VPN vnesite poverilnice uporabnikov in se nato povežite z delujočim ameriškim strežnikom, ki deblokira ameriški Netflix
 • Uživajte v celotni ameriški knjižnici Netflix v ZDA na napravi Android!

Kako gledati ameriški Netflix na Apple napravah?

Oglejte si ameriški Netflix na Apple napravah

Apple je pred kratkim postal svet’je prva družba, ki se je dotaknila trilionske znamke v smislu vrednotenja, kar govori o zaupanju uporabnikov v naprave, ki jih daje Apple, kot sta iPhone in iPad.

Vrhunski VPN-ji omogočajo izvorno združljivost s temi napravami Apple iOS s ponudbo izvornih odjemalcev v trgovini iTunes. Če želite s temi aplikacijami odblokirati ameriški Netflix na svoji napravi Apple, je to na naslednji način:

 • Izberite Top Mac VPN in nato pridobite naročnino tako, da izberete načrt cen in ga plačate
 • Prenesite in namestite njegov izvorni odjemalec iOS iz trgovine iTunes
 • Povežite se s ameriškim strežnikom v tem odjemalcu (ki deluje proti deblokiranju Netflix US)
 • Odprite aplikacijo Netflix in zdaj boste dostopali do ameriške knjižnice Netflix!

Zaključek

Netflix nenehno dodaja vedno več vsebine na svojem spletnem mestu, da zadovolji zahteve za zabavo na naraščajočih seznamih milijonov uporabnikov, vendar mora zaščititi tudi svoje avtorske obveznosti do medijskih hiš, kar pomeni, da geo-omejitve in prepoved VPN ne gredo kjer koli v bližnji prihodnosti. Morda bodo še močnejši in strožji, ko storitev še naprej raste, zato je edini odgovor na vprašanje “Kako gledati ameriški Netflix?” je, da pridobite zanesljivo storitev VPN, ki vam omogoča, da z naročnino pridobite polno vrednost, tako da enostavno dostopate do ameriškega Netflixa.

V spodnjo nit za komentar dodajte svoje predloge ali mnenja. Če so nam všeč, jih lahko v ta priročnik celo dodamo kot pristno mnenje / mnenje uporabnika! Vesel Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kako gledati Scandal All-Seasons Online brez kabla