Kako gledati Ameriški idol 2018 v živo na spletu brezplačnih tokov od kjer koli

Ameriški idol je eden največjih televizijskih dogodkov, ki se ukvarja s predvajanjem filmov, American Idol, ki je 11. marca pripravljen na novo, saj se bo 11. marca predvajal z zavidanja vrednim ugledom televizijskega džungleta in osmim letom zbral mesto št. 1 kot najvišjo ocenjeno oddajo na ameriški TV je oddaja čista zabava. Običajnemu človeku z nadarjenostjo daje priložnost, da doseže superzvezdnost in oboževalcem opazuje, kako se odvija potovanje, ki se laja!

Glejte American Idol 2018 v živo na spletu brezplačnih pretokov od kjer koli

 1. American Idol Online Live Streaming
 2. Ameriški idol Youtube Streaming
 3. Je nocoj Ameriški idol?
 4. Kdo bodo sodniki v American Idolu
 5. Seznami kanalov / izdajateljev American Idol
 6. Kako gledati ameriškega idola od kjer koli
 7. Stream American Idol Online v Kanadi
 8. Ameriški idol na Roku
 9. Ameriški idol na Kodi

Ste tudi vi navdušeni, da ste priča iskanju Amerike’je naslednji pevski občutek? Če je odgovor pritrdilen, preberite naš celovit vodnik o tem, kako gledati American Idol v spletu z najboljšim vpn? Konec koncev, kdo ne’si želite ogledati predstavo? Dobesedno priklene vsakogar na televizor z vsako epizodo, ki prikazuje zgodbo v sebi. In potem pritisk, ki nastaja med krogi glasovanja in izločanja vsak teden, prekleto’je dih jemajoča pustolovščina!

Je nocoj Ameriški idol?

Je nocoj Ameriški idol

Premiera na 11. marec 2018 - Ameriški idol je tokrat pokazal nekaj izjemnega talenta z veliko zabave in zabavnih trenutkov, ki si jih je zapomniti za vse življenje. Do zdaj je bilo dokončanih skupno 15 epizod, kar pomeni, da jih imate še vedno veliko. Nove epizode bodo na voljo na 12. maja (sobota - Top 7), 13. maja (nedelja - top 5), 19. maja (sobota), bliža pa se finale 20. in 21. maja, kjer boste lahko videli, kako je kronan kot zmagovalec!

Kdo so sodniki, ki bodo v Ameriškem idolu?

S svojimi cenjenimi reakcijami in izjemnimi spretnostnimi presojami so sodniki morda najpomembnejša postava v oddaji American Idol. V tej sezoni bo šov ohranil svoj običajni format treh sodnikov nedotaknjen in v njem bodo igrali Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian kot del novih sodnikov’ plošča.

Kdo bodo sodniki v American Idolu?

Katy Perry, ena od sodnic v šovu!

Gostitelj oddaje bo radijski zvezdnik Ryan Seacrest, saj je bil kot oddaja izjemno dobro sprejet’s slavnostnim mojstrom slovesnosti v prejšnji sezoni.

Prva epizoda, ki se bo začela v nedeljo, 11. marca, se bo začela z začetnim krogom avdicij na ikoničnem Madison Square Gardenu v New Yorku, v katerem bo skupaj z zabavnimi trenutki na voljo veliko izjemnih glasov, zato ne’ne pozabite videti spodaj seznama kanalov, na katerih si lahko ogledate, kako se dogaja tam in nato!

Seznami kanalov / izdajateljev American Idol

Prepričani smo, da je v tej sezoni zmagal’ne more biti drugače. Toda na kaj morajo biti pozorni ljubitelji te ljubljene TV franšize, je sprememba kanala, po katerem oddaja. Ameriški idol se je v mreži NBC predvajal od prve do petnajste sezone naravnost, vendar bodo tokrat uporabniki morali šestnajsto sezono videti v mreži ABC.

Uradni partner za radiodifuzijo za American Idol 2018!

Seznami kanalov / oddajnikov American Idol 2018

V tej sezoni Ameriški idol’Uradni izdajatelj televizijskih programov je ABC Network, namesto NBC-ja v ZDA, tako da si lahko vsi, ki prebivajo v geografskih mejah države, vsako epizodo na ABC ogledate ob 20:00 EST, dvakrat tedensko ob nedeljah in ponedeljkih.

Ameriški idol lahko uživate tudi v prenosu uradnih aplikacij ABC iz trgovine Google Play za uporabnike Android ali iz trgovine Itunes za uporabnike Apple.

Za ljudi, ki ne živijo v ZDA, tukaj’s kako si lahko ogledate American Idol:

Država

Kanal

Kako pretakati zunaj ZDA

ZDA gledajte ABC v živo preko spletaABC Network      purevpn-logo

  Odblokirajte s PureVPN USA Server

za samo 2,48 $ / mesec

Združeno kraljestvo
Kanada
Francija
ZAE
Indija
Avstralija Lisica 8

Avstralija:

Kličejo ga mnogi kot naslednji “ZDA”, zaradi skupnih vrednot in interesov med obema narodoma nobena država ne bo zdela ameriškega idola bolj fascinantnega kot Avstralija. Za tiste, ki živite v Avstraliji, bo 11. marca kanal Fox8, ki ga boste lahko prilagodili!

Ostalo!

Če živite v kateri koli državi zunaj zgoraj omenjenih krajev, se boste morda v prihodnjih dneh s to sliko seznanili, če si boste ogledali Ameriški idol!

kako gledati ameriškega idola od kjer koli

Od ognjene stene na Kitajskem do Združenega kraljestva so zmagali oboževalci American Idol’nimate dostopa do oddaje v mreži ABC ali na katerem koli drugem kanalu v svoji državi.

Vendar je na voljo rešitev, ki ne bo samo odklenila vašega prehoda v American Idol, ampak bo tudi v prihodnosti odlično sodelovala za podobne geografsko omejene vsebine. Če želite izvedeti več o tem, kako lahko preprosto gledate American Idol, nadaljujte z branjem vodnika!

Kako gledati ameriškega idola od kjer koli?

To je’ne samo American Idol, ampak vsak drugi program se danes sooča z geo-omejitvami in s tem milijone ljudi prikrajša za gledanje svojih najljubših programov, ampak tukaj’s, kjer so priročni VPN-ji.

VPN-ji niso samo tam, da bi vam zagotovili odlično spletno varnost in zaščito podatkov, čeprav so tudi pri tem odlični, lahko vam tudi omogočijo, da odklenite geo-omejeno vsebino, kot je American Idol, s ponarejanjem svojega IP-ja.

Najbolj priljubljeni ponudniki VPN, kot so Nord VPN, Pure VPN in drugi ponudnik, omenjeni v spodnji tabeli, so nekateri najbolj priljubljenih in zelo verodostojnih odstranjevalcev vsebin, ki so omejeni na geo..

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

VPN sicer ne’t odpravite potrebo po prijavi na kabelsko naročnino pri ABC, zagotovo vam bo omogočil ogled, ko boste dejansko imeli veljavno naročnino, ne glede na to, kje ste zunaj ZDA ali njenih ozemelj.

Večina zgoraj omenjenih ponudnikov VPN ima namenjene aplikacije VPN za združljive naprave, kot so Windows, Mac OS, IOS, Android in druge, zato ne’ne bi smeli skrbeti za izbiro določene naprave, da bo VPN deloval.

Prenesite aplikacijo VPN skupaj z uradno aplikacijo ABC, prijavite se z veljavno naročnino na oba in veste, kako enostavno gledati American Idol.

Kako gledati American Idol Online v Kanadi?

Če živite tik čez mejo v Kanadi, ste eden redkih srečnežev, ki si lahko ogledajo American Idol, ne da bi uporabili VPN. Dolgo pričakovano oddajo si lahko ogledate na CTV. Torej ne’ne pozabite, da se nastavite na 19. uri CT naprej 11. marec za ogled vznemirljive prve epizode!

Kako gledati Ameriški idol na Roku?

Roku je odličen način za ogled programov, kot je American Idol, na velikem zaslonu na televizorju. Pionirska storitev pretakanja televizije je neverjetno enostavna za namestitev in konfiguriranje. Če si želite ogledati zadnjo sezono pevskih tekmovanj, boste morali svojo napravo Roku opremiti z dodatkom ABC, ki je na voljo za prenos tukaj. Ne pozabite, da uporabite VPN in izberite ameriški strežnik, da začnete uživati ​​v oddaji.

Kako gledati Ameriški idol na Roku

Kako gledati ameriški idol na spletu v živo brezplačno

Trenutno ABC hasn’t je napovedal kakršno koli brezplačno spletno pretakanje za American Idol Season 16, zagotovili pa jih bodo le tretji viri. Vendar smo zmagali’t priporočam, da je vaša glavna možnost ogleda, ker ne’še ne vem, kdo bo program predvajal brezplačno prek spleta in drugič, številne storitve pretočnega pretoka takšnih programov pogosto spremljajo številni nadležni oglasi, zlonamerne povezave z neželeno pošto in drugi spojlerji, kar uniči celotno izkušnjo! Don’ne grem za to! Uživajte v ceremoniji odprtja svetovnega pokala FIFA 2k18 v živo na BestVPN.co

Ameriški idol YouTube Streaming

ameriški idol youtube streaming

Na žalost ni na voljo nobenih povezav v toku, ki bi vam omogočile ogled spletnih epizod 2018 American Idol z YouTuba. Obstaja pa uradna stran American Idol, kjer lahko prejmete redne posodobitve v obliki videoposnetkov o zadnjih dogodkih v oddaji. Morda bi bilo bolje izbrati druge vire za pretakanje, omenjene v zgornjem vodniku.

Kako gledati American Idol na Kodi?

Kodi iz dneva v dan postaja priljubljen in toplo priporočamo, da si ogledate prihajajočo sezono American Idol na tej odlični spletni platformi za ogled medijev. Eden najboljših načinov za to bi bil prenos dodatka USTV, ki vam ne omogoča le dostopa do ABC, ampak vam omogoča tudi gledanje drugih priljubljenih ameriških kanalov, kot je NBC..

Poleg tega je povsem zakonito in brezplačno:

Kako gledati ameriškega idola 2018 v živo na Kodi

Tukaj’s najlažji način za namestitev USTV na svoj Kodi:

Opomba: Za dostop do tokov USTV ZDAJ izven ZDA boste potrebovali storitev VPN 

 1. Prenesite in namestite Kodi od tu
 2. Ko zaženete aplikacijo Kodi, izberite “Dodatki”
 3. V zgornjem levem kotu bo možnost “Namestitev paketov”, kliknite nanj
 4. Zdaj izberite “Namestitev iz skladišča” > Repozitorij dodatkov Kodi
 5. Kliknite na USTVNow in začnite postopek namestitve
 6. Zdaj bo USTVNow Addon omogočen, ko prejmete obvestilo
 7. Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi in kliknite na ‘Addons’ zavihek
 8. Zdaj pojdite na Video dodatke
 9. Tu lahko vidite USTVNow
 10. Zaženite ga in uživajte v gledanju

kako gledati ameriškega idola 2018 na kodi

Toda zapomnite si, da boste najprej morali ustvariti svoj račun na USTV’s spletnega mesta in izberite, da ste državljan ZDA, ko vas to pozove. Svetujemo vam, da začnete svoj VPN in se odločite za ameriški IP, preden to storite, da zagotovite nemoteno plovbo in brez težav.

Odkleni USTV zdaj

Ameriški izvajalci idola se bodo veselili prihodnjih epizod

Dolga pot je bila, da so sodniki American Idol med stotimi avdicijami našli le najboljše in se uvrstili na soliden seznam 24 tekmovalcev. Od takrat naprej smo videli veliko izjemnih pevcev, ki se vračajo domov, nekateri z razpoloženjem in drugi, ki so se izgubili. Vendar se vsaka epizoda nadaljuje z izboljšanjem. Tukaj je nekaj najboljših izvajalcev v prihodnji seriji, ki so v teh prizorih dobesedno prehiteli:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “Začuden“
 2. Michael J. Woodard - “Mogoče tokrat”
 3. Maddie Poppe - “Nič se ne primerja s teboj”
 4. Gabby Barrett - “Kako si, Don’t Pokličite me vseeno”
 5. Koda Foehner - “Kdo vam bo rešil dušo”

Zavijanje stvari

Upamo, da ta vodnik pomaga vsem oboževalcem American Idol, da gledajo TV oddajo z velikim udobjem in lahkoto. Če spustiš komentar spodaj, ne oklevaj, če se soočiš s kakšnimi težavami ali poiščeš druge načine, kako gledati American Idol v spletu. Mi’bi rada slišala od vas! In kot bi rekli sodniki “Ti’grem v Hollywood!”

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me