Halloween Binge-Mania: Najboljši filmi / TV oddaje, ki jih je treba gledati v letu 2019

To je’je že skoraj tisti poseben letni čas, ko se duhovi igrajo, zombiji tečejo po ulicah, otroci pa se ob prestrašenih nočeh in počastitvenih noči igrajo žogico. Ja, Noč čarovnic je tik za vogalom in če ste’si kot zabava zabavni geek, kot sem jaz, potem se verjetno obrneš na svoje najljubše filme / serije grozljivk, da bi zašel v duh sezone (hkrati pa iščeš navdih za kostum z drogami).

Najboljši filmi / TV-oddaje za noč čarovnic zame prinašajo občutek padajočega listja, hitro temperaturo in mesečne noči z zdravim odmerkom strahu. Če ti’imam nizko toleranco do skakalnih ustrahovanj, stvari postanejo še bolj neverjetne. Konec koncev so filmi / TV serije odličen način za praznovanje tednov, ki vodijo do Noči čarovnic, zato sem sestavil seznam, ki ga zagotovo želite preveriti na Best VPN

TV oddaje za ogled tega noči čarovnic!

Letošnja sezona jack-o-lanternov, torbic za treniranje ali obdelavo, ponarejenih pajčevin, okostja in nagrobnih kamnov prinaša s seboj zanimivo priložnost za raziskovanje žanra TV grozljivk, saj naraščajo v priljubljenosti. Zdaj se lahko neumno prestrašite tedensko, tako da s prijatelji ali družinskimi člani spravite katero od spodnjih televizijskih oddaj. Nastavite rekvizite in drugačne igrače za skakanje, da bo izkušnja še bolj zabavna!

Hannibal (2013-2015)

Iskreno ne’ne vem, kako izraziti svojo obsedenost s to neverjetno strašljivo, zelo grafično in grozotno napolnjeno TV oddajo. Ni primeren za otroke, vendar je čista poslastica, ki jo lahko na sezono noč čarovnic opazujete s svojimi prijatelji / družinskimi člani. Napolnjen s prizori fizičnega mučenja, psihološkega vojskovanja, gomile trupel, bazenov s krvjo in pohabljeno kožo lahko Hannibal prestraši sranje pred vsemi!

najboljši filmi in TV oddaje za noč čarovnic

Uporablja moteče posnetke, da privabi občinstvo in se njihove oči zataknejo na zaslon. Glejte pozno ponoči, da izboljšate izkušnjo, saj boste uživali v izjemni pripovedi, režiji in likih, ki vas dobesedno popeljejo v TEMKO, TAMK Frickin’ kraj. TV oddaja kljub ponovnemu zagonu klasične istoimenske grozljivke uspe izpolniti vsa pričakovanja. jaz’d ne smete več govoriti, da bi pokvarili zabavo!

The Exorcist (2016-2018)

ZELO prvi grozljivi film, ki sem ga kdaj videl v življenju, je bil nihče drug kot “The Exorcist (1973)”. Opazoval sem ga okoli časa za noč čarovnic, tako da imam še vedno svež spomin na film, skupaj z občutkom, da sem si skoraj hlačil hlače. Ponovni zagon TV oddaje ne’tudi jaz ne bom razočaral, tako da sem v sebi dvignil duh čarovnic. Morda ne boste slišali veliko predlogov, da bi ga gledali, vendar f **, kar rečejo, in poskusite.

Film Exorcist za noč čarovnic

Prve napovednice za The Exorcist so bile pravzaprav precej dvoumne in so upodabljale ne tako podoben zaplet, drugačen od originalnega filma, zaradi katerega so ga številni ljudje izključili od gledanja. Vendar sem bil pozneje prepričan, da gre za slabo odločitev, saj TV oddaja precej posluša publiko z všečnimi, dobro napisanimi liki z verjetnimi človeškimi napakami. zmagal sem’več ne rečem, da se izogibaš dajanju spojlerjev, toda prepričan sem, da si zmagal’ne zapravljam časa s to grozljivo uro za noč čarovnic!

Penny Dreadful (2014–2016)

Pripravite se, da se potopite v zgodovino groznih zgodb, nastalih v Veliki Britaniji iz 19. stoletja. Če ti’se seznanite s klasičnimi literarnimi liki, kot sta Dorian Gray in dr. Frankenstein, potem vam bo morda všeč ta. Penny Dreadful je popolna televizijska oddaja, s katero lahko spoznate svoje najljubše zlikovce in strašljive like, tako da v epskem psihološkem trilerju iz najtemnejših kotov viktorijanskega Londona raziščete njihove zgodbe o izvoru.

Predstava Penny Strašno za noč čarovnic

Verjetno imate idejo, zakaj jaz’sem ga omenil na to noč čarovnic’S seznama televizijskih oddaj, ampak bolj kot znani nadnaravni liki, osebno verjamem, da je Penny Dreadful čudovita ura. S svojim popolnim ravnotežjem temnega humorja, zrele vsebine, golih kadirov in grotesknih posnetkov televizor vsekakor uspe postaviti vrvico visoko v žanr grozljivk, zato je odlična izbira za noč čarovnic!

Motel Bates (2013–2017)

Podoben “Hannibal” in “Izganjalec hudiča”, jaz’Za vas, fantje imam še eno uro, filmirano za televizijo. Bates Motel je predhodna zgodba izvirnega filma iz leta 1987, ko smo videli, da se je Bud Cort ponovno pridružil družbi, potem ko je prevzel vlogo managerja, v preganjanem motelu (podedoval ga je zloglasni morilec Norman Bates). Ta oddaja se osredotoča na Normana Batesa kot glavnega junaka in na tisto, kar je privedlo do tega, da je postal morilec.

Bates Motel za noč čarovnic

Mi’že smo ga videli v akciji v filmu iz leta 1960 “Psiho”, toda spoznavanje zgodovine tega izmišljenega lika v Bates Motelu bo zagotovo koristna izkušnja za VAS, še posebej, če hrepenite po temni, zlobni temi za noč čarovnic. Medtem ko oddaja ne’t če dosežemo enake višine kot Hannibal, še vedno uspe ustvariti trdno izkušnjo, napolnjeno s trilerjem, suspenzom in odkrito grozo!

Ameriška grozljiva zgodba (2011–2018)

jaz’Na zadnjo listo televizijskih oddaj sem dodal Ameriško zgodbo groze, ker menim, da mnogi že vedo za to serijo antologije. Za izravnavo možnosti, ki jo imate’t, potem je AHS očitno šov, narejen za noč čarovnic. Vsaka sezona prinaša s seboj povsem drugačno in edinstveno, a hkrati zapleteno in miselno f ** k zgodbo, ki vam bo povzročila strahospoštovanje,’nikoli se nisem počutil kot prej.

Ameriška grozljiva zgodba za noč čarovnic

Že od začetka prve sezone boste zapleteni v reševanje različnih skrivnosti in vprašanj. Če potrebujete nekaj za začetek noč čarovnic, pojdite na ogled 4. sezone, tj. “Ameriška zgodba o grozljivkah: Freak Show”, zbrala je skupno dvajset nominacij za nagrado Emmy in noro ustrezala čarovnici čarovnic skrivnostnih likov a.k.a. FREAKS!

Filmi za ogled tega noč čarovnic!

Ti’sem že dobil nekaj dobrih predlogov za televizijske oddaje, ki si jih bomo ogledali v tednih, ki vodijo do Noči čarovnic, vendar to’zmeraj dobra ideja, da bi imeli kakšen letni ritual noči filma, dan prej! To je’je odličen način preživljanja časa z družino, medtem ko ustvarjate spomine, ki bodo trajali dolga leta. Kdo ve, da bodo vaši otroci odrasli, da bi vsako leto sledili istemu obredu? Spodaj je nekaj všečkov za vse družine Halloween Flicks!

Scream (1996)

Razmišljal sem, da bi bilo dobro, da bi šli z izvirnim filmom Halloween 1978 (še vedno lahko dodate, da je v svojih predlogih), saj je splošno mnenje, da je prvi film v sodobni tradiciji rezanja. Ker pa uporablja manj nasilja in krvi kot filmi, ki jih je navdihnil, sem’d raje bi dali svoji družini okus morilca Ghostface, podobno kot smo ga imeli kot otroci!

Filmi za ogled tega noči čarovnic 2018

Film je na novo izumljena in oživljena različica klasičnega Screama iz leta 1981, ki v mešanico doda nekoliko več plahosti, bistrosti in nekaj smešnih prizorov. Zaplet nam razkriva zgodovino strašljivega manijaka z nožem, ki zalega srednješolce in jih kasneje ubije v svoje hudičeve namene. Odlična je ura za noč čarovnic in Ghostface Killer je v zgodnjih najstniških letih preganjal sranje iz mene.!

Zombieland (2009)

Sezona čarovnic ne bi smela’t se nujno vrtijo okoli prestrašenja sranja drugih ljudi. Navsezadnje nima vsakdo v sebi, da bi prenašal skoke in strahospoštovanje filmov groze. Za občinstvo z nizko strpnostjo verjamem, da bo Zombieland čista poslastica za gledanje. Ima popolno ravnovesje nasilja, gore in komedije, kar lahko noč čarovnic naredi bolj smešno!

zombi dežela za noč čarovnic

Kot pove že ime, se zgodba osredotoča na virus, ki skoraj vse spremeni v Zombija. Preživeli ljudje se morajo še naprej boriti z mrtvimi, da ostanejo zdravi in ​​živi. V filmu so štirje glavni junaki, ki jih igrajo Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin in Woody Harrelson, vsi pa so znani igralci z očarljivo kariero.

Trik ‘R zdravljenje (2007)

Če iščete nekaj malo bolj tematiziranega za noč čarovnic, potem ni nobene boljše možnosti za noč v filmu kot Trick ‘R Treat (2007). Če nimaš’Že slišan, film govori o prepletenih zgodbah mesteca, kjer nekaterih tradicij ni najbolje pozabiti!

Trik & lsquo; R Privoščite za noč čarovnic

Prebivalci izmišljenega mesta Warren Valley se znajdejo med mestno legendo, imenovano The “Masak za šolo Halloween Schoolbus”. Film je napolnjen s skakanjem v strahu, zastrašujočimi posnetki in strašljivimi liki in je odlična ura za ohranjanje zabave najstnikov pred Halloween.

Pojdi (2017)

Verjetno eden najbolj hudih, zasukanih in najbolj miselnih f ** K filmov I’pred kratkim Videti ven (2017) ima v mojem srcu posebno mesto zaradi njene intenzivne skrivnosti / trilerja, napolnjene z zgodbami, ki vam popolnoma uspe, da vas zaskoči na zaslon. Glavni junak Chris gre na srečanje s svojim dekletom’s starši, nervozni poskušajo ugotoviti, kako jim gre’Odzvala se bom na njuno hči, ki se druži s temnopoltim.

Pojdi na noč čarovnic
Čeprav se družina sprva zdi neverjetno hladna in normalna, se stvari kmalu začnejo izmikati nadzoru na način, ki je nepredstavljiv. Chris nenadoma spozna, da ne bi smel’nisem bil živčen, ker bi se srečal s to družino, vendar bi dejansko moral’bil sem mrtev prestrašen. Družina ima temno skrivnost, zaradi katere bi Chris izgubil življenje. Film je popolna suspenzijska ura za noč čarovnic!

Topla telesa (2013)

Če se vam zdi brezupni romantik, boste morda želeli, da se stvari lotijo ​​po drugi poti. Razmislite o tem, da bi s partnerjem opazovali Topla telesa, da bi bili priča zgodbi o nenavadnem zombiju, ki reši živo dekle, namesto da bi jo pojedel. To ima za posledico začetek odnosa v upadanju, v upanju, da bodo mrtve ponovno zaživeli, v postapokaliptičnem svetu!

Topla telesa za noč čarovnic

Osebno nisem ljubitelj romantičnega žanra, vendar me je partner prepričal, naj to gledam z njo, kot ona’d prejela priporočilo od njenega prijatelja. Čeprav sem trajal nekaj časa, da sem pozoren na dogajanje, film ni bil’sploh slabo. Mislim, da’je popolna ura za pare, ki potrebujejo nekaj prefinjenega, vendar vabljivega za noč čarovnic.

Zavijanje stvari

In s tem tudi jaz’prišel sem do konca tega razvedrilnega vodnika za noč čarovnic. Prepričajte se, da imate na zalogi veliko denarja, s katerimi boste ob vikendih popili tiste televizijske oddaje, ki vodijo do strašljivega dne, ob tem pa izbrali popoln film, ki si ga želite ogledati za letni obred noči čarovnic v filmu Noč čarovnic. Sporočite mi, kateri film / TV oddaja se vam zdi najboljši v spodnjih komentarjih. Tudi don’ne pozabite deliti tega dela s svojimi prijatelji in družinskimi člani, ki iščejo dobre predloge za zabavo!

Spremljajte nas na Twitterju in ostanite posodobljeni.

Sledite @Bestvpnco

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me