Glejte Igra prestolov v živo v spletu.

“Ko igrate igro prestolov, boste zmagali ali pa umrete.”

Navdih za nagrajeni avtor George R. R. Martin’je najbolj prodajana serija knjig “Pesem ledu in ognju”, svetovno znana “Igra prestolov” je srednjeveški fantazijski ep. Gre za eno najbolj piratskih televizijskih oddaj do zdaj, ki jo poganja skupnost več kot 25 milijonov oboževalcev.

Samo v letu 2016 je GoT osvojil 12 nagrad Primetime Emmy, s čimer je postal najuspešnejša TV-serija vseh časov. S svojo osmo sezono v samo štirih mesecih ljudje po vsem svetu spet čakajo v vseh 67 epizod, da bi si priborili spomin. Tako se mnogi sprašujejo: Kako gledati GoT Online?

Zato sem se odločil, da bom ustvaril vodnik glede možnosti, ki so na voljo za premijo / brezplačno. Spodaj jih lahko raziščete, da se potopite v smrtonosno igro za nadzor nad sedmimi kraljestmi Westerosa, ki vključuje izsiljevanja med odpadniki in vitezi, kralji in kraljice, lažnivci in pošteni!

Izjava o omejitvi odgovornosti: Prenos, pretakanje ali deblokiranje avtorskih vsebin je nezakonito.
Nikakor ne spodbujamo in ne spodbujamo nobenih nezakonitih dejavnosti. Uporabniki so odgovorni za svoja dejanja.

Contents

Kako gledati GoT v različnih regijah

Kako gledati Game of Thrones v Veliki Britaniji

Za tiste, ki živite v Združenem kraljestvu, mnogi kanali, ki pretakajo GOT, vam zaradi geo-omejitev morda niso dostopni. Ampak ne’t skrbi! Še vedno si lahko ogledate GOT v Veliki Britaniji, ne glede na to, kje ste, samo če pridobite VPN.

VPN bo z vašo IP-jem pomagal na lokacijo po vaši izbiri, kar vam bo omogočilo svobodo dostopa do kanalov, ki prenašajo GOT z vsega sveta, z neverjetno lahkoto.

Ustrezen primer bi bil takšen kot vi’sedite na svojem kavču v Benetkah in samo tako, da vklopite svoj VPN in ga povežete z ameriškim strežnikom, lahko dostopate do HBO in si ogledate najnovejšo epizodo Game of Thrones.!

Kako gledati Game of Thrones Season 8 na spletu v Nemčiji

Medtem ko se nezakonite možnosti gledanja GOT, kot so Torrenting in dvomljive povezave za pretakanje trenutno lovijo levo, desno in v središču, vas opozarjamo, da se izognete tem, saj vas lahko na podlagi kršitev avtorskih pravic pripeljejo v resne težave z oblastmi..

Obstaja še veliko drugih možnosti, kako gledati Game of Thrones na spletu povsem zakonito v Nemčiji.

Te možnosti vključujejo priljubljene medije, vključno s Skyom, pod katerega prihajajo trije nadaljnji kanali za pretakanje, HBO NOW, Hotstar in NOW TV. Vendar so ti kanali geografsko omejeni in za dostop do njih boste potrebovali VPN iz Nemčije.

Odkleni kanale v Nemčiji

Kako gledati Game of Thrones v Italiji

Morate razumeti, da je oddaja omejena na geo in se uradno predvaja na zelo omejenih kanalih in regijah. Zato se oborožite z najboljšim VPN, ki vam omogoča, da relativno hitro zaobidete veljavne geo-omejitve pri pretoku GOT v Italiji..

Kako gledati Game of Thrones v Kanadi

Finalna sezona ima šest epizod, tako da, če ste’ste v Kanadi in se sprašujete, kako lahko v živo spremljate Game of Thrones v spletu z najboljšim VPN za Kanado, don’t skrbi! Na voljo imamo najboljše možnosti!

Kako gledati Game of Thrones na Netflixu

Hej, narkomani v Netflixu, vem, da ste ljubitelji Netflixa zasvojeni, da morda nikoli ne želite preizkusiti nobene druge platforme za svoje potrebe po pretakanju, ampak tukaj’je pereče vprašanje Ali lahko na Netflixu gledate Game of Thrones?

Zelo priljubljena televizijska serija NI na voljo na Netflixu. Brez skrbi! V spodnjem razdelku o kanalu sem sestavil več uporabnih alternativ, da bi goljufali za svojo ljubljeno Netflix in gledali Game of Thrones.

Game of Thrones sezona 8 Teaser / Promo

Zdaj smo na koncu, prijatelji. Po dolgih dveh letih čakanja je HBO končno napovedal premierni datum za 8. in zadnjo sezono leta 2008 “Igra prestolov”. Skupaj bo obsegalo šest epizod, kar je ena epizoda v primerjavi z zadnjo sezono in običajno deset v vseh prejšnjih sezonah.

Kdaj bo torej premier GoT? 14. aprila! Ja! To je tisti dan, ko lahko uporabniki HBO brez težav gledajo Game of Thrones, celo sezono preko kabelske televizije ali omrežja VoD storitev. Uporabniki v Avstraliji se lahko zanašajo na Foxtel za pretakanje celotne sezone, tisti, ki se nahajajo v drugih državah, pa si lahko ogledajo vire oddajanja v tem priročniku..

Kako gledati Game of Thrones Live Online

Za rezalnike vrvic ni boljšega mesta za predvajanje Game of Thrones v HD kakovosti kot HBO’Storitev spletnega pretočnega podpisa s podpisom “HBO zdaj” omogoča oboževalcem dostop do vseh 7 sezon in 67 epizod. Na HBO Now se lahko naročite prek izdajatelja televizijskih programov’s AndroidiOSApple TV in Android TV aplikacije.

HBO go igra prestolov v živo na spletu

Če že imate naročnino na HBO, vam ne bo treba plačevati njihove storitve GO, saj je za obstoječe kabelske stranke brezplačna. Kot drugo možnost se lahko prijavite na HBO’s ZDAJ storitev, ki stane pavšalni znesek 15 USD na mesec. Gre za samostojen paket, ki ne zahteva naročnine na kabel!

Za gledalce, ki se nahajajo zunaj ZDA & Kanada, HBO Now bo omejen na geo. Običajno vam ostane na izbiro dve možnosti, uporabite alternativno VoD storitev ali VPN, če želite deblokirati HBO ZDAJ. Dodali smo seznam najboljših storitev VPN in alternative tudi HBO. Poberi se!

Odkleni HBO30 dni garancije za vračilo denarja

HBOnow igra prestolov

Možnosti spletnega prenosa Premium Live za Game of Thrones - 1. do 8. sezona

Poleg HBO GO in ZDAJ je za ogled Game of Thrones na voljo še veliko drugih premijskih možnosti. Kadar imajo nekateri voD-ji partnerstvo z HBO, drugi sklenejo “kanal” na voljo na spletu. To uporabnikom omogoča ogled vseh, od preteklih sezon do najnovejših epizod. Oglejte si te premium možnosti za pretakanje GoT-a!

DirecTV zdaj

Če ste navdušen rezalec kablov in želite vedeti, kako gledati Game of Thrones, tako da boste lahko predvajali v celovit načrt za spletno televizijo, potem je DirecTV Now odlična možnost za vas. Služba VoD je v lasti AT-ja&T. Uporabnikom v ZDA omogoča dostop do vseh svojih najljubših kabelskih kanalov neposredno prek spleta, brez dolgoročne obveznosti. Kot tak se lahko vedno zanesete DirecTV zdaj redni pretoki za najnovejše epizode sezone 8 GoT, po izdaji.

neposredna tv igra prestolov

Storitev omogoča, da vas čakajo vse 67 epizode sezone 7. Najboljši del tega: storitev vam celo brezplačno preskusi 7 dni. To pomeni, da lahko pihate vse sezone GoT, ne da bi plačal niti en peni. Če se odločite za nadaljevanje preizkusa, boste morali plačati 40 USD na mesec.

neposredna zdaj igra prestolov

HotStar

Za indijske ljubitelje GoT, ki želijo vedeti kaj’s najboljša možnost za dostop do poceni načina dostopa do tekme v živo Game of Thrones, HotStar in HBO sta sklenila uradno partnerstvo. To indijski službi VoD omogoča, da ponudi vse sezone zloglasnih Igra prestolov.

hotstar igra prestolov

HotStar Premium je na voljo za zelo ugodnih 199 INR mesečno (3,09 USD) na mesec, kar vam omogoča dostop do vseh televizijskih serij HBO, ki so na voljo na spletnem mestu. Preden ste se lahko naročili na HotStar Premium samo z indijsko kreditno kartico / debetno kartico & Pay TM, vendar so uvedli Ameriška različica preveč (9,99 USD / mesečno).

Ampak potem je spet drag klic, bolje je uporabiti a VPN, ki je tako poceni kot 1,99 USD skupaj z HotStar prek indijskega IP-ja (3,09 USD) vas bo stalo 5,08 USD torej 50-odstotna poševna cena.

Odblokiraj Hotstar30 dni garancije za vračilo denarja

igra prestolov hotstar ipad

Hulu

Medtem ko bi večina ljudi’pričakoval je, da bo Netflix kot ena od pretočnih Game of Thrones’je velik klic, toda Hulu ga je premagal, roke navzdol. Podobno kot DirecTV Now, Hulu je zbirnik vsebin, ki uporabniku omogoča gledanje svojih najljubših filmov / TV oddaj in dogodkov v živo z različnih znanih kanalov. To očitno vključuje HBO, kar pomeni, da lahko storitev VoD uporabljate za pretakanje vseh sezon GoT-a.

hulu igra prestolov

Hulu je platforma za pretočno predvajanje omrežne televizije ONLINE. Najboljši del vsega: na voljo vam je 7-dnevna brezplačna preizkusna različica za testiranje storitve. To pomeni, da lahko greste na GoT maratonu, ne da bi plačali niti en peni. Če želite nadaljevati svojo naročnino, boste morali plačati 14,99 USD / mesec.

igra prestolov hulu

ZdajTV

NowTV je še ena VoD-storitev, ki ponuja à la carte programiranje, podobno kot DirecTV Now in Hulu. Tako rezalniki kablov omogočajo dostop do vseh kanalov, ki bi jih imeli na voljo s kabelsko televizijo, ne da bi se nanje dejansko naročili. Za pretakanje GoT-ja imate celo na voljo HBO.

zdaj tv igra prestolov

Do 31. avgusta 2018 je TV NOW na voljo za ogled vseh sedem sezon in 67 epizod Game of Thrones. Vendar so od nedavnega odstranili prejšnje sezone. Imate dostop samo do zadnje sezone 7 GoT-a. Pridobite si 14-dnevno brezplačno preskusno različico tukaj.

zdaj tv igra prestol sezone

CraveTV

Če se nahajate v Kanadi, ni boljše možnosti za pretakanje GoT-a od CraveTV-ja! Storitev VoD se je v lasti Bell Media dokončno odločila za dodajanje Game of Thrones v samostojno storitev pretakanja. To pomeni, da lahko na platformi gledate vseh 7 sezon.

hrepenite po tv igrah prestolov

Najboljši del vsega: vam ni treba plačati drage naročnine. Načrt CraveTV komaj stane 7,99 USD na mesec, kar je dovolj dobro za pretakanje uspešnice HBO. Uporabniki zunaj Kanade lahko seveda uporabijo storitev VPN za prijavo na CraveTV!

Odkleni CraveTV30 dni garancije za vračilo denarja

Oglejte si Game of Thrones na Firestick

Če imate lastno napravo Firestick, lahko s pomočjo HBO Now gledate Game of Thrones v živo na televizorju z velikim zaslonom’s uradno aplikacijo. Amazon ponuja vrsto naprav, Firestick pa ponuja odlično rešitev za uporabnike, ki razmišljajo o rezanju vrvice.

Če pa med uporabo naprave naletite na težave, si oglejte naše rešitve v našem podrobnem priročniku glej Igra prestolov na Firestick.

Oglejte si Game of Thrones brez HBO

Zdaj so ljudje, ki bodo iskali glej Igra Throes brez HBO. Eden od razlogov za to je, da je HBO na voljo le v ZDA, kar je velik problem za oboževalce GoT, ki prebivajo drugje.

Dobra novica je, da zgoraj navedeni kanali ponujajo odlično alternativo HBO in vključujejo všečke Foxtel, Hulu in Now TV. Obstajajo tudi brezplačne možnosti, vendar bodite pozorni na njihovo uporabo, saj bi vas lahko spravili v težave.

Brezplačne možnosti za pretakanje igre prestolov v spletu - sezona 1 do 8

Zavedam se, da ne bi vsak rezalnik kablov želel plačati naročnine za ogled igre prestolov. V resnici je televizijska oddaja znana kot ena najbolj piratskih serij doslej! In ker je najcenejši način gledanja igre prestolov velik, se je moral HBO soočiti s številnimi težavami pri zaustavljanju širjenja oddaje iz nepooblaščenih virov. Če želite brezplačno gledati GoT, sem’sem te pokril. Glej spodnji seznam!

Ling na spletu

Ling Online je ponavadi znan po spletnem učiteljskem servisu, ki učencem pomaga pri poliranju njihovih angleških jezikovnih spretnosti. Vendar pa je hkrati odlična platforma za iskanje najnovejših v TV oddajah in filmih. Najboljši del vsega: ni se vam treba prijaviti!

Gledanje GoT v spletu je tako preprosto, kot da kliknete na to povezava, izbere epizodo za ogled in klikne na naslov. Pojavi se pojavno okno, ki vam omogoča možnost celozaslonskega prikaza. Z enostavnimi besedami, Ling Online ponuja najbolj priročen način gledanja vseh letnih časov GoT-a!

ling spletna igra prestolov

Putlocker

Če ste navdušeni nad gledanjem vojske mrtvih, ki se odpravlja proti jugu in povzroča več pustoš, je dobra možnost, da dostopate do Putlockerja. Spletno mesto je najboljša destinacija za rezalnike kablov in zastonj, ki želijo na najprimernejši način gledati svoje najljubše TV-oddaje in filme..

Če si želite ogledati vse letne čase “Igra prestolov”, preprosto obiščite povezavo tukaj. Epizode se redno nalagajo dan po prvotni izdaji. To pomeni, da če se epizoda začne v nedeljo, lahko BREZPLAČNO predvajate program Putlocker že naslednji dan.

igra prestolov gnaj

CMoviesHD

Tako kot Putlocker je tudi CMoviesHD zanesljiv BREZPLAČEN vir pretakanja. Zaradi pritiska lovcev na kršitev avtorskih pravic je na spletnem mestu pogosti izpadi in preusmeritve na različna področja. Enostavno iskanje v Googlu vam bo omogočilo dostop do delovne različice.

Trenutno je CMoviesHD v domeni .bz. Nanjo se lahko zanesete za vse vrste vrhunske vsebine s spletnih mest, kot so BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Netflix in še več. To vključuje TV-oddaje / filme v vseh zvrsteh. Mednje sodijo celoletne sezone hit uspešnega fantastičnega trilerja, Igra prestolov!

igra cmovies prestolov

123MoviesHub

123MoviesHub morda zveni kot spletno mesto, namenjeno zagotavljanju brezplačnih pretokov samo za filme. Vendar ima pravzaprav precej obsežen seznam hit televizijskih oddaj. Storitev slovi kot najboljša destinacija za gledanje vseh vaših najljubših filmov / TV oddaj na najbolj preprost način.

zmagal sem’toda lagati, morali bi se spopasti z veliko dražljivih pojavnih oken in oglasov, ki postanejo precej nadležno. Če potrebujete dostop do vseh 7 sezon in 67 epizod Game of Thrones, čeprav brez plačila naročnine - 123MoviesHub je vedno dobra destinacija!

123movies HD igra prestolov

Kako gledati Game of Thrones Live Online na Kodi

Zabavni geeki, ki iščejo programsko opremo za dostop do piratskih TV oddaj / filmov, morajo vsekakor preveriti Kodi! Gre za večplatniški, odprtokodni medijski zabaviščni center, lahko ga uporabljate celo na televizorjih Apple in Android. Zamislite si to kot operacijski sistem sam, ki se opira na dodatke.

igra prestolov kodi

Obstajajo vrhunski dodatki, najdete pa lahko tudi veliko tretjih oseb. Večina jih daje uporabnikom dostop do blokirane vsebine po vsem svetu. Za pretakanje Game of Thrones se lahko zanesete na dodatek Exodus Redux, ki je na voljo na Lazy Kodi Repo. Sledite spodnjim korakom za namestitev!

 1. Prenesi in namestite aplikacijo Kodi na katero koli platformo po vaši izbiri
 2. Kosilo Kodi in kliknite na “Gear” ikono in izberi “Nastavitve sistema”
 3. Kliknite naprej “Dodatki” in premik preklop za “Vklopite neznane vire”
 4. V pojavnem oknu boste prejeli sporočilo s prošnjo za potrditev. Hit “Da”
 5. Vrnitev do prejšnjega “Nastavitve” meni in kliknite naprej “Upravitelj datotek”
 6. Tapnite naprej “Dodaj vir”, Dvojni klik naprej “Noben”, in vnesti http://lazykodi.com/
 7. Vnesite ime za medijski vir, kot sta Lazy Kodi Repo in kliknite naprej “V redu”
 8. Vrnitev v glavni meni, kliknite naprej “Dodatki”, in “Paket” gumb
 9. Izberite “Namestitev iz datoteke Zip”, odprto “Leni Kodi Repo”, in “Repozitoriji”
 10. Pomaknite navzdol in izberi “EXODUSREDUX” s seznama skladišč
 11. Kliknite naprej “repositoryexodusredux-0.0.7” in počakaj za namestitev repoja
 12. Vrnitev v prejšnji meni in izberi “Namestitev iz skladišča”
 13. Izberite “Exodus Redux Repo” in kliknite na “Video dodatki””
 14. Kliknite na “Exodus Redux” dodatek in zadeti the “Namestite” gumb
 15. Kosilo dodatek, pojdi na “TV oddaje”, Iskanje za “Igra prestolov”
 16. Odprto prvi rezultat in uživajte ob gledanju vseh 7 sezon in 67 epizod!

Lazy Kodi je neuradno skladišče Kodi, ki bi strgalo vsebino z uradnih kanalov, kar bi povzročilo piratstvo in težave z avtorskimi pravicami. Zato je uporaba VPN-ja boljša možnost za varen pretok.

Anonimno oddajanje30 dni garancije za vračilo denarja

Kako gledati Game of Thrones Live Online v času kokic

Ko vse drugo odpove, ste lahko vedno odvisni od časa kokic. Aplikacija je združitev tehnologije BitTorrent z naprednimi zmogljivostmi pretakanja. PT pridobi svojo vsebino iz virov P2P, hkrati pa uporabnikom daje možnost predvajanja neposredno iz programske opreme.

Ne pozabite vklopiti kokice čas vpn za končno anonimnost.

Ponaša se s podobnim izgledom kot Netflix s svojim lepo oblikovanim vmesnikom, ki filme / TV oddaje v različnih kategorijah navaja po privlačnih sličicah. Preprosto prenesite in namestite Popcorn Time in poiščite “Igra prestolov” v navigacijski vrstici po kliku na “TV oddaje” za pretakanje GoT-a! Tu pa upoštevajte, da če si želite ogledati GOT v živo, čas Popcorn ni pravi kraj zanj, saj bo dobil določeno epizodo šele, ko bo v celoti predvajan v svojih uradnih virih.

kokica čas igra prestolov

Najcenejši način za gledanje Game of Thrones:

Razen kanalov, ki jih imamo’Do sedaj našteti v tem priročniku, ni druge pravne metode, s katero bi GOT gledali po nižji ceni ali celo brezplačno. Seveda obstaja spletna mesta za pretakanje, ki temeljijo na Torrentingu, kot sta Putlocker in YifyTV, vendar jih ni dovoljeno uporabljati kjer koli na svetu. Torej, če poskusite gledati GOT prek njih, vas lahko pripeljete v resne težave, če avtorski avtorji zasledujejo vaš IP in vam pošljejo pravno obvestilo.

Obstaja pameten način, po katerem si lahko celotno sezono ogledate brezplačno, vendar potrebuje pametno rešitev. To je’Popolnoma zakonit, vendar boste morali biti proaktivni, če želite nadaljevati s to možnostjo.

Tukaj’kako lahko to storite:

 • Pridobite VPN in se povežite z indijskim strežnikom
 • Poskrbite, da imate poleg tega na voljo vsaj 2 različni vrsti kreditnih / debetnih kartic, poleg tega, da imate podobno količino e-poštnih naslovov
 • Zdaj pojdite na Hotstar in se registrirajte za račun s prvo kreditno kartico in e-poštnim naslovom.
 • Hotstar ponuja enomesečno brezplačno preizkusno različico, tako da boste imeli na voljo 30 dni, v katerem si lahko ogledate GOT, preden bo znesek naročnine odštet z vašega računa
 • 30 dni pomeni, da si lahko ogledate skupno 4 epizode, preden se preizkusno obdobje konča
 • Od zdaj so 3 epizode že minile, ostali smo le še 3, kar pomeni, da boste imeli dovolj časa, da končate sezono 8 GOT samo prek brezplačne preskusne različice Hotstar
 • Po končani sezoni ne’ne pozabite preklicati naročnine ali pa vas’Znesek naročnine vam bomo zaračunali

Kaj’s Gonna Happen v tej sezoni 8 na GoT - napovedi, spojlerji in teorije oboževalcev!

Jon Snow Won’tokrat ne morem pobegniti smrti!

Gledanje GoT-a je bilo kolesarjenje po rolkah! In če obstaja’Vse, kar vsi oboževalci vedo, je, da nikoli ne morete pričakovati, da bo noben lik dolgo ostal ALI.

Samo ne’ne delam tako. Drugič, ko začnete razvijati podobnost določenemu liku, vam je predstavljen šoker, kar vodi v njihovo smrt.

Čeprav se zdi, da sta Jon in Daenerys pripravljena, da se odpravita v sončni zahod. Lahko res verjamemo v to? Ne vem’mislim, da je tako. Zlasti če upoštevamo, da je Jon Snow že enkrat pobegnil smrti.

Ta zasuk zapleta je celo presenetil Melisandreja. Zakaj je Jon oživel Gospod luči? Zagotovo, da se ne umiri, srečno do konca!

Torej, verjamem, da bi Jon lahko služil kot zadnje sredstvo za poraz Belih sprehajalcev (ali ne). Morda se bo ubil v divjanju ali moral plačati svoj življenjski dolg Velikemu Bogu.

prihaja zima igra prestolov

Daenerys bo še naprej živel (upam, da: /)

Ok, tam’ne zanikajte. Ljubim Emilijo Clarke. Njen nasmeh in način, kako se smeji, sta prav tako očarljiva, čeprav ne’Veliko tega lahko vidim v TV oddaji lol

Ona’Je čista boginja v resničnem življenju in tudi na Game of Thrones, zato si enostavno ne predstavljam, da njen lik Daenerys umira. Bil bi zlomljen, če bi to storili.

Da ne omenjam, ona’je edina smiselna izbira osrednjega protagonista. Daenerys je bistvenega pomena za zaplet. Odgovorna je za taljenje Zida in vrnitev zmajev.

Povsem mogoče je, da bo njen lik ostal živ, a zagotovo so zmagali pisci TV-oddaje’ne dodeli ji začaranega konca, od tod tudi smrt Jona Snow-a. Smiselno je, kajne?

(Prste prekrižali. Prosim, ne’ne ubijem je)

igra zasedbe prestolov

Sam je obljubljeni princ, ki bo izpolnil prerokbo

V George R. R. Martin’s “Pesem ledu in ognju”, bila je legendarna figura, znana kot “Azor Ahai”, ki so se borili proti [temi] z rdečim mečem.

Človek, ki “je vstajal, da bi pogumno moški moški in vodil krepostne v boj s svojim utripajočim mečem Lightbringer”. Obstajajo ugibanja, da bi Sam zelo lahko bil skrivni Targaryen.

Na podlagi prerokbe se bo Azor Ahai znova rodil, da zbudi zmaje iz kamna, ko rdeča zvezda krvavi in ​​se zbere tema.

Ker je Sam otrok Elia Martella in Rhaegarja, ga je Varys pozneje pretihotapil in skrbel zvesti Tarlys,’s povedati, da je on obljubljeni princ?

igra prestolov meme

Melisandre (Rdeča svečenica) se bo vrnila z vojsko

To se lahko marsikomu zdi nekoliko očitno, toda vsekakor lahko vidim, da se Melisandre vrača z vojsko in se bori proti belim sprehajalcem. To je zaradi njene ne tako subtilne grožnje ob koncu sezone Sedem do Varysa.

Napovedala je, da je’d vrnem se zadnjič. “Umreti moram v tej čudni državi, tako kot ti.” Bil je goosebumps trenutek, ki nam je utrl pot, da smo oboževalci vedeli, da se bo vračala.

Glede na to, da je Melisandre že od nekdaj verjela v Daenerys’ vzroka in v Volantisu se bodo zbližali, prav tako je zanesljivo domnevati, da se bo združila s Kinvari.

Kot verjetno veste, Volantisa straži množična vojska “Ognjena roka”. Torej, vojska, ki sledi ognju, se Bog zagotovo sliši koristno v boju proti pošasti ledenih pošasti!

GoT meme

Stari liki, kot je Ned Stark, se lahko vrnejo

EW je v zgodnjem poročilu iz serije Osme sezone zatrdil, da je videl več starih likov iz televizijske oddaje. Torej, obstaja dobra priložnost, da vidimo nekaj znanih obrazov, ki vodijo v vojno.

Ned Stark od vseh likov zveni kot precej nepričakovan vnos. Poleg tega je zmagala’ne prvič, da se znaki vrnejo, ko umrejo.

Gora, Beric Dondarrion, The Hound, Jon Snow in v knjigah so vsi vstali Catelyn Stark. Zdaj si morda mislite, da ni bilo tako’t Ned’Glava mu je bila odcepljena od telesa?

Ampak, tukaj je misel: kaj če to ni bilo?’pravzaprav Ned Stark?

igra prestolov cc meme

Nočni kralj bo prvi napadel Karholda in zadnji klop

Če ti’že nekaj časa gledam GoT, verjetno veste, da ljudje Westerosa ne zažgejo mrtvih. Glede na to, da Nočni kralj že krene proti severu, obstaja možnost, da se vojska še poveča.

To bo Nočnemu kralju omogočilo, da najprej napade Karholda in Last Hearth, tako kot je Jon izjavil v premieri sezone sedem. “Če bodo podrli Steno, sta prva dva gradu na svoji poti Last Hearth in Karhold,”

Te gradove Umber in Karstark trenutno nadzirata le mlada Ned Umber in Alys Karstark, zato obstaja velika verjetnost, da jima ne bo uspelo. Ko padeta oba gradu, lahko vidim Nočnega kralja, kako si je ogledal Winterfell za napad!

igra prestolonaslednika

Jaime vodi v Winterfell, umirajoč mučenik

Obstaja veliko teorij o tem, kako je Jaime umrl v zadnji sezoni Game of Thrones. Vsi vemo, da je bil njegov lok eden najmočnejših v seriji.

Začel je kot incestuozni nasilni, sociopat je počasi cvetel v žlahtnega viteza. Tako da zagotovo lahko pričakujem, da bo v Winterfellu naredil junaško dejanje ali dva.

Morda bomo dobili tudi priložnost, da ga vidimo in trijega Ravena “Bran” ponovno združitev, kar bo prijeten pogovor. Ko Nočni kralj napade Winterfella, lahko vidim tudi Jaimeja in Brienne, ki se borata drug ob drugem s svojimi dvojnimi jeklenimi meči Valyrian.

Jaime bi potem lahko umrl kot mučenec ali pa bi po drugi teoriji oboževalcev lahko izpolnil Valongarjevo prerokbo. Tisti, ki pravi, da bo Cersei umrl od rok “mali brat”.

Glede na to, kako se Cersei in Jaime pogosto pogovarjata o tem, da bi skupaj prišli na svet in ga hkrati odšli, lahko vidim, da je Jaime končno ubil svojo sestro dvojčico, preden je podlegel lastnim ranam.

Še boljša ljubezenska zgodba

Viserion se bo boril z Drogonom do smrti

Poimenovana po Daenerys’ brate Viserys, zmaj Viserion, ki ga je nočni kralj oživel, se bo moral v boju proti smrti soočiti z Drogonom.

Zelo smiselno bi bilo, da bi Drogon ubil Viseriona, če upoštevamo, da je Viserys ubil že v prvi sezoni. Ne glede na to bo boj zagotovo vreden ogleda.

Morda bomo celo videli Jona Snowa, ki vozi Rhaegal, da pomaga Drogonu ubiti Viserion. Lik je že dokazal, da se zna zavezati z zmaji.

GoT drogo

Druge fan teorije in napovedi

 • Jon in Arya se bosta končno videla po poznanstvu v prvi sezoni.
 • Daenerys, čeprav je neplodna, lahko preseneti nosečnost (incestni dojenček!).
 • Veliko presenečenje bi bilo spoznanje, da je Tyrion tudi Targaryen.
 • Nymeria se bo še enkrat vrnila s svojim čokotom volkov, da bi pomagala v boju proti Belim sprehajalcem.
 • Melisandre in Varys bosta umrla, tako kot je dejala, da bosta konec sedme sezone.
 • Kunec bo spet videl Sansa in Aryo, ki sta se od Sandorja močno razvijala.
 • Gilly in Sam bosta o ukradenih knjigah Citadele izvedela več o Long Night in Azor Ahai.
 • Nekateri oboževalci verjamejo, da je BRAN NOČNI KRALJ in on’je tisti, ki je zgradil zid.
 • Povsem mogoče je, da Beli sprehajalci kljub velikemu boju zmagajo v vojni!

Kako gledati pogosta vprašanja Game of Thrones

Si lahko ogledate Game of Thrones na Netflixu?

Tukaj je uganka za oboževalce Game of Thrones, ali si lahko oddajo ogledate na Netflixu? Kolikor je Netflix ogromno, na žalost ne’ne ponujam igre prestolov.

Primarni razlog za to je, da so vsebinske pravice z HBO in je zmagala’ne da bi ga delili s svojimi neposrednimi tekmeci. Lahko pa uporabite katero koli od metod (plačanih ali brezplačnih) glejte Igra prestola brez Netflixa.

Koliko letnih časov je tam “Igra prestolov”?

“Igra prestolov” ima sedem let, ki vas ustavijo in dihajo s čudovitimi zgodbami, ki vas bodo obdržale na kavču. To je odlična TV oddaja, ki jo lahko pregledujemo. 8. sezona je trenutno v proizvodnem procesu in bo premierno predvidena aprila 2019.

Koliko epizod je v zadnji sezoni leta 2007 “Igra prestolov”?

Sezona 7 “Igra prestolov” skupaj je imel le sedem epizod, 3 manj kot prejšnje sezone. Glede na to, da bo sezona 8 zaznamovala zadnjo, kar smo jo kdaj videli v televizijski oddaji, se je GoT odločil, da bo to kratko. Šest epizod bodo izdali šele aprila prihodnje leto!

Zavijanje stvari

GoT v enem stavku

Phew, in s tem pridem temu “Igra prestolov” vodnik za pretakanje! Upam, da bodo posredovani viri pomagali drugim navijačem GoT-a pri iskanju idealnega vira za ogled njihove najljubše oddaje. Če imate poizvedbo ali želite izvedeti več o določeni storitvi, ne odlašajte in mi pustite spodaj sporočilo. Za vsako potrebno pomoč bom odgovoril osebno. Imejte lep dan!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me