Emmys 2018: Kako gledati 70. najboljše nagrade Emmy 2018

Ko se selimo v september, napetost in navdušenje nad 70. nagradami Primetime Emmy še naprej rasteta. To pomeni, da boste kmalu videli svoje najljubše začetnike, ki so jih počastili s svojim nastopom na zaslonu v najboljših oddajah, hkrati pa jih boste videli v vsem svojem glamurju (ne zamudite ljudi s slovesnosti na rdeči preprogi!). Ker gre za 70. leto nagradne sezone, ste lahko prepričani, da bodo stvari postale VELIKE!

Kako gledati 70. nagrade Emmy 2018 2018 v živo

 1. Nagrade Emmy 2018, lokacija in datum
 2. Kje gledati nagrade Emmy 2018
 3. Kako gledati nagrade Emmy 2018 v živo na spletu brez kabla
 4. Kako gledati nagrade Emmy 2018 v živo na spletu brezplačno
 5. Nagrade Emmy 2018 na Kodi

Konec koncev bi kdo želel zamuditi takšen dogodek, ki se zgodi le enkrat na leto? Emmy’prepoznati odličnost v industriji televizijskih oddaj. Skoraj 23.000 članov Televizijske akademije, ki oddajo glasovnice na namenskih področjih specialitet, da bi naredili najboljši WIN. Ob že izstopajočih nominacijah smo že videli, da bo konkurenca letos težka. Vendar smo ravno navdušeni, ko vidimo, kakšno dramo prinaša nagrada Emmy 2018!

Kako gledati 70. nagrade Emmy 2018 2018 v živo

Nagrade Emmy 2018, lokacija in datum

Za 70. nagrado Primetime Emmy je pametno, da gremo vse skupaj na praznovanje še ene obletnice, in seveda začetek nekaterih resnično hudournikov in hit TV-oddaj. Kot takšno je bila lokacija postavljena v humonnem in lepem gledališču Microsoft v Los Angelesu, ki lahko brez težav sprejme do 7.100 ljudi. Ima tudi eno največjih notranjih odrov v ZDA, zato je najboljša izbira za nagrade Emmy, rdečo preprogo in zaključno slovesnost! Nagrade Emmy 2018 bodo potekale 17. septembra ob 20. uri. EST v ponedeljek.

Nagrade Emmy 2018, lokacija in datum

Kdo bo gostil slovesnost podelitve nagrad Emmy 2018?

Vsi tisti norci na nagrade Emmy, boste veseli, ko boste slišali, da sta bila Michael Che in Colin Jost izvoljena kot gostitelja 70. nagrade Primetime Emmy. Jost, 35 in Che, 35 sta sovoditelja ikoničnih in najdlje trajajočih predstav “Posodobitev za vikend” NBC poznonočna serija “Sobota zvečer v živo”. Zato ni nobenega dvoma, da se bodo nagrade Emmy letos zabavale kot pekel, z močnim duetom - s svojim pogovorom in neverjetnimi gostovanjskimi veščinami zažgali oder.!

Kdo bo gostil podelitev nagrad Emmy 2018?

Kje gledati nagrade Emmy 2018

Po močni konkurenci med ABC, NBC in CBS je le ena zmagala pri pridobivanju pravic do oddajanja za nagrade 2018 Emmy, in to je NBC. Če si želite ogledati slovesnost v ZDA, preprosto preklopite svoje televizijske kanale na NBC. Naprave za rezanje vrvic lahko izberejo prenos nagrad v živo na svojih namiznih ali prenosnih računalnikih preko NBC v živo od 12:00 do 3:00 (GMT).

Kje gledati nagrade Emmy 2018

Če se nahajate zunaj ZDA, se lahko odločite za uporabo storitve Poceni VPN za pretok na NBC Live. Če se povežete s strežnikom v ZDA, je neverjetno enostavno deblokirati NBC iz katere koli druge države. Spodaj smo dodali seznam najboljših VPN-jev za pretakanje / deblokiranje, ki temeljijo na zanesljivosti, zmogljivosti, lokacijah strežnika in podpori. Mobilni uporabniki lahko prenesejo aplikacijo NBC v Trgovino Google Play in iTunes!

Ponudniki

Surfshark Obiščite spletno stran www.surfshark.com PureVPN Obiščite spletno stran www.purevpn.com ExpressVPN Obiščite spletno mesto www.expressvpn.com Ivacy Obiščite spletno mesto www.ivacy.com CyberGhost Obiščite spletno mesto www.cyberghostvpn.com
Cena 11,95 $1,99na mesec 10,95 $2,91na mesec 12,95 $8.32na mesec 9,95 $2,25na mesec 12,99 $2.75na mesec
Ocene na Trustpilot N / A TrustPilot Reviews

Ocene (7497) | Odlično

TrustPilot Reviews

Ocene (661) | Odlično

TrustPilot Reviews

Ocene (187) | Odlično

TrustPilot Reviews

Ocene (2727) | Odlično

Število strežnikov 1040 Strežniki 2000 Strežniki 3000 Strežniki 1000 Strežniki 5800 Strežniki
Hitrost pretakanja 1000 Kbps 28200 Kbps 25600 Kbps 18700 Kbps 17300 Kbps
Hitri strežnik Da Da Da Da Da
Hkratna povezava 100 Povezave 05 Povezave 03 Povezave 05 Povezave 07 Povezave
Politika vračil N / A 31 Dnevi 30 Dnevi 30 Dnevi 45 Dnevi
Popust 83% Izklopljeno 73% Izklopljeno 49% Izklopljeno 77% Izklopljeno 77% Izklopljeno
Pomoč strankam 24/7 Podpora 24/7 Podpora 24/7 Podpora 24/7 Podpora 24/7 Podpora
Več informacij Obiščite spletno stran www.surfshark.com Obiščite spletno stran www.purevpn.com Obiščite spletno mesto www.expressvpn.com Obiščite spletno mesto www.ivacy.com Obiščite spletno mesto www.cyberghostvpn.com

Kako gledati nagrade Emmy 2018 v živo na spletu brez kabla

Če ste rezalec kablov, ki se za gledanje filmov / TV oddaj, novic in dogodkov opira na spletne vire, potem ste na pravem mestu. Poleg prenosa NBC v živo imate na voljo več možnosti za pretakanje nagrad Emmy Awards 2018 v spletu brez kabla. Med nekaj najboljših uvrstite:

Novice Fifa Worldcup

Opomba: Spodaj navedena storitev zagotavlja HD pretoke nagrad Emmy, vendar je lahko omejena na regijo, priporočamo vam, da uporabite storitev VPN za pretakanje emmyjev kamor koli v svetu na kateri koli napravi!

Odkleni tokove

CTV

CTV je kanadsko oddajno omrežje, kjer si lahko v živo ogledate oddaje Emmy Awards 2018 v spletu. Uporabnikom omogoča gledanje svojih najljubših TV-serij na največji možni ravni. Uporabniki, ki želijo pretočiti s CTV-ja, vendar se ne nahajajo v Kanadi, lahko uporabijo storitev VPN za premik svoje lokacije. Ko končate, preprosto pojdite na https://www.ctv.ca/Video/CTV. Prijavite se v svoj CTV račun, pojdite na stran v živo in se usedite, da boste uživali na podelitvi nagrad Emmy 2018.

Kako gledati nagrade Emmy 2018 v živo na spletu brez kabla

Foxtel

Če možnosti NBC in CTV ne delujeta za vas, je Foxtel še ena možnost, na katero se lahko zanesete. Ta spletna storitev za pretakanje je na voljo avstralskim občinstvom na spletu, vendar lahko z najboljšim ponudnikom VPN preusmerite svojo lokacijo na strežnik v Avstraliji. Preprosto pojdite na https://www.foxtel.com.au/now/index.html in se prijavite na brezplačno preskusno različico. Tisti, ki imajo kabelsko televizijo, se lahko v torek, 18. septembra, ob 10. uri zanesejo na FOX8, če si bodo ogledali nagrade Emmy Awards 2018 neposredno iz Los Angelesa.!

Nagrade Foxtel Emmy 2018

Sling TV

Če se prijava na zgoraj omenjene storitve konča predrago, imate na voljo poceni možnost za pretakanje nagrad Emmy za leto 2018 brez kabla. Sling TV je storitev VoD, ki gosti vse priljubljene kanale, kot je NBC, in vam omogoča največjo udobje gledanja podelitve nagrad. Cene se začnejo pri 25 USD na mesec, vendar lahko izkoristite 7-dnevno brezplačno preizkusno različico. Ker nagrade Emmy trajajo le en dan, lahko celotno slovesnost tehnično pretočite BREZPLAČNO!

Nagrade Emmy 2018 Sling TV

Kako gledati nagrade Emmy 2018 v živo na spletu brezplačno

Za rezalnike kablov po vsem svetu je prijava na BREZPLAČNE storitve običajno možnost, ki jo lahko pretočite kateri koli večji dogodek, šport ali podelitev nagrad. Na srečo za vas smo opravili svojo raziskavo in poiskali najboljše možnosti pretakanja, ki vam omogočajo BREZPLAČEN dostop do nagrade Emmy Awards 2018 v živo:

Opomba: Storitve, kot so DirecTV Now in drugi, vam lahko omogočajo brezplačno prevajanje nagrad Emmy, vendar so te storitve v nekaterih delih sveta lahko omejene. Zato priporočamo, da za deblokiranje tokov uporabite storitev VPN.

Odkleni tokove

YouTube TV

Kako gledati nagrade Emmy 2018 v živo na spletu brezplačno

Ena najboljših možnosti za pretakanje katerega koli večjega dogodka v današnjem času je YouTube TV. Kljub temu, da je novo mesto na trgu VoD, je storitev hitro uspela razviti velik ugled, zlasti v ZDA. Vendar pa lahko uporabite VPN za dostop do prenosov v živo. Cene se začnejo pri 40 USD na mesec, vendar jo lahko preizkusite BREZPLAČNO - zahvaljujoč dvotedenskem preizkusu. Prijavite se na dan nagrade Emmy 2018 za uživanje v gledanju svojih najljubših začetkov, ne da bi plačali en peni! Za prihode na rdečo preprogo uglasite E! YouTube kanal. 

DirectTV zdaj

Nagrade Emmy na DirecTV Now

Druga hitra rešitev za pretakanje 70. nagrade Primetime Emmy Awards 2018 v živo je uporaba DIRECTV NOW. Spletno mesto je znano po zagotavljanju pretokov z vseh večjih turnirjev in podelitev nagrad, uporabnikom pa omogoča dostop do kanalov, kot so NBC, TBS, Fox, CBS in ABS, za kar 35 dolarjev na mesec, kar pomeni, da lahko začnete pretakati skoraj takoj! Na voljo imate celo 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Če se prijavite 17. septembra, si lahko dogodek ogledate BREZPLAČNO tehnično!

Hulu TV v živo

Nagrade Emmy na Hulu Live TV

Podobno kot Sling TV, YouTube TV in DirecTV Now je tudi Hulu Live TV druga storitev VoD, ki vsebuje ogromno knjižnico filmov / TV oddaj, saj uporabnikom iz celega sveta ponuja dostop do vseh ameriških kanalov, vključno z uradnim izdajateljem televizijskih programov Dogodek Emmy Awards 2018, NBC. Cena za prijavo na Hulu Live TV je 39,99 USD na mesec. Podobno kot pri zgornjih možnostih lahko preizkusite vožnjo storitve prek njene 7-dnevne preizkušnje na dan dogodka in si BREZPLAČNO ogledate nagrade!

Nagrade Emmy 2018 na Kodi

Vsi rezalniki kablov bi morali vedeti o uspešnem večplastorskem, odprtokodnem središču za zabavo, ki nosi ime KODI! Programska oprema je zbirnik vsebin, ki uporablja tretje osebe in uradne dodatke za dostop do ogromne knjižnice filmov / TV oddaj. Na voljo imate celo razširitve, ki omogočajo dostop do kanalov v živo, kot je NBC, za gledanje nagrad Emmy 2018.

Nagrade Emmy 2018 na Kodi

Novice Fifa Worldcup

Opomba: Če se ne srečujete z napako v toku ali ček v dnevniku, boste potrebovali najboljši vpn za kodi, da sprostite tokove, da boste lahko v živo igrali v spletu!

Odkleni tokove

cCloud TV postopek namestitve

 1. Odprto Kodi Krypton V17 in kliknite the “Gear” ikono v zgornjem desnem kotu
 2. V spodnjem desnem kotu menija izberite “Upravitelj datotek”
 3. Odprto “Dodaj vir” s pomikanjem navzdol po levem meniju
 4. Dvojni klik naprej “Noben” in vnesti http://lazykodi.com/
 5. Ime medijski vir “Leni Kodi” in pritisnite tipko V redu
 6. Pojdi nazaj v glavni meni Kodi in kliknite naprej “Dodatki”.
 7. Hit the “Paket” simbol za začetek postopka namestitve.
 8. Izberite “Namestitev iz zip datoteke” in najti the “Leni Kodi” medijski vir.
 9. Izberite “REPOZITORJI” in tapnite naprej “ANDROIDABA”
 10. Izberite “Repozitorij” in kliknite naprej “repozitorij.kodil-1.4.zip”
 11. Počakaj nekaj minut za “Dodatek je nameščen” obvestilo.
 12. Vrnitev v prejšnji meni in kliknite na “Namestitev iz skladišča”
 13. Izberite “..Regija za skladišče Kodil” in odprto the “Video dodatki” seznam
 14. Pojdi the “Iskanje” zavihek, tip v “cCloud TV”, in zadeti gumb za namestitev

Kdo so nominirani za emmyja 2018?

Nomineji Emmyja 2018 so izpadli in že jih je vsaka prevzela nevihta. Royals, sluškinje in roboti so vladali nominirancem Emmy, in komaj čakamo, da TV serije in igralci osvojijo največ nagrad. Spodaj je nekaj podrobnosti o nekaterih nominacijah za 70. nagrado Primetime Emmy. Za celoten seznam kandidatov poglejte to povezavo.

Dramska serija

 1. Westworld
 2. To smo mi
 3. Krona
 4. Neznane stvari
 5. Američani
 6. Igra prestolov
 7. Sluškinja’s Zgodba

Komedija serija

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Black-ish (ABC)
 5. Silicijeva dolina (HBO)
 6. Omejite svoje navdušenje (HBO)
 7. Čudovita gospa Maisel (Amazon)
 8. Nepremagljiva Kimmy Schmidt (Netflix)

Glavni igralec v dramski seriji

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (to smo mi)
 3. Matthew Rhys (Američani)
 4. Sterling K. Brown (This Is Us)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

Glavna igralka v dramski seriji

 1. Evan Rachel Wood (Westworld)
 2. Keri Russell (Američani)
 3. Sandra Oh (Killing Eve)
 4. Claire Foy (The Crown)
 5. Tatjana Maslany (sirota črna)
 6. Elisabeth Moss (Sluškinja’s pripovedka)

Glavni igralec v seriji komedije

 1. Larry David (zajezite svoje navdušenje)
 2. William H. Macy (Sramoten)
 3. Anthony Anderson (Black-ish)
 4. Ted Danson (dobro mesto)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Glavna igralka v seriji komedije

 1. Lily Tomlin (Grace in Frankie)
 2. Pamala Adlon (Boljše stvari)
 3. Tracee Ellis Ross (Black-ish)
 4. Allison Janney (mama)
 5. Issa Rae (negotovo)

Emmy Awards 2018 pogosta vprašanja

Katera TV oddaja je dobila največ nagrad Emmy?

Obstaja ogromen seznam televizijskih oddaj, ki so osvojili več kot 15 nagrad Emmy z nekaterimi imeni, ki segajo kar do 30. Če pa obstaja ena oddaja, ki ji je v kratkem času uspelo zbrati ogromno nagrad, bi bila Igra prestolov. Vse od izdaje leta 2011 je televizijska oddaja osvojila 38 All-Time Emmys in bila nominirana skupno 128 krat.

Urad je osvojil katera koli emmyja?

Da, resnično polni smešnih in nasmejanih “Pisarna” je osvojil okrog 5 nagrad Primetime Emmy v naslednjih kategorijah: izjemne urejanje slik z enim fotoaparatom (2 nagradi), režija - komedija, pisanje - komedija in najboljša komedija serija.

Zavijanje stvari

Emmys 2018

Upamo, da ta priročnik pomaga tako rezalnikom kablov kot televizijskim gledalcem, da razumejo, kako gledati nagrade Emmy Awards 2018 v največji možni meri. Kljub temu, če naletite na kakršno koli težavo, spodaj spusti komentar. Vodnik delite s prijatelji in družinskimi člani. Naložite se na munchies in kokice ter uživajte v gledanju svojih najljubših zvezd, kako se sprehajajo po rdeči preprogi, se šalijo in prejemajo naslove za svoje nastope!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me