Brezplačno predvajajte TV-oddaje in filme na spletu

Naprave za rezanje vrvic in binge po vsem svetu se pogosto za gledanje svojih najljubših filmov / TV oddaj zanašajo na pretočne platforme, kot so Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Hulu. Kaj pa tisti, ki zmorejo’si ne privoščite teh storitev VoD?

No, ena izmed velikih radosti brskanja po internetu je, da najdete množico spletnih strani, ki filme in TV-oddaje oddajajo BREZPLAČNO. Na žalost so tudi oni geografsko omejeni in se nalagajo z oglasi, zlonamerno programsko opremo ali zakonskimi omejitvami. Zato’s časom razmišljaš širše ...

Odkleni brezplačna spletna mesta za brezplačno predvajanje televizijskih oddaj

Najboljši način za varno deblokiranje in predvajanje filmov / TV oddaj na brezplačnih spletnih mestih je vlaganje v rešitev VPN. S premikanjem svoje lokacije in dodelitvijo drugačnega naslova IP VPN-ji uporabnikom omogočajo, da prek spleta prikrijejo svojo identiteto.

Kot takšni boste na brezplačnih spletnih mestih prejeli zaščito pred kibernetskimi kriminalci in lovci na kršitve avtorskih pravic. Da ne omenjam, da če je spletno mesto blokirano, se lahko preprosto povežete s podprtim državnim strežnikom in zaobidete geo-omejitve.

Na žalost nima vsak ponudnik infrastrukture ali ne more ponuditi neverjetnih pretočnih zmogljivosti. Zato sem se odločil, da bom olajšal postopek in na brezplačnih spletnih mestih ponudil seznam priporočil o 5 najboljših VPN-jev za pretakanje:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

Pregled in deblokiranje najboljših spletnih mest za brezplačno pretakanje

Po spletu sem brskal po uglednih spletnih mestih za brezplačno pretakanje filmov / TV oddaj. Kadar so nekateri zakoniti, drugi zahtevajo uporabo VPN-ja za zaščito vaše identitete. Imena vključujejo:

 1. YouTube (ZDA)
 2. Pokanje
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Klasični kino na spletu

1. YouTube (ZDA)

Podobno kot VoD-ji tudi YouTube prikazuje različne vsebine uporabnikom po vsem svetu. Če želite izkoristiti popolno izkušnjo pretakanja, uporabite ameriško različico YouTube. Povezala sem se z NordVPN’s ameriški strežniki za to nalogo in so takoj odklenili nov svet zabave.

Za še večjo raznolikost vsebine, če pomislite na prijavo na premium račun za YouTube. Tako boste odstranili dražilne oglase pred / po predvajanju videov. V kombinaciji z VPN boste lahko gledali tudi videoposnetke z omejenim dostopom.

oglejte si brezplačne filme na youtube-u ZDA

2. pokanje

Uradna podružnica Sony Pictures Entertainment, Crackle je namenjena uporabnikom, ki se ne želijo ujeti v pravne težave zaradi pretakanja piratskih filmov. Običajno združuje video vsebino, ki jo podpira video od licenčnih produkcijskih podjetij.

To pomeni, da je vse, kar vidite na seznamu ogledov, varno odpreti in gledati. Edina težava takšne programske opreme je, da čeprav ponuja množico informacij za vse vrste filmov / TV oddaj, raznolikost, ki jo prejmete, morda ne bo privlačna za oko.

glejte tv serijo na spletu na tresku

3. Popcornflix

V lasti podjetja Screen Media Ventures in predstavljenega na trgu zabave julija 2010, Popcornflix uživa močno uporabniško bazo in ugled na spletu, ki ponuja brezplačno oglaševanje s spletnimi kode in klasičnimi / najnovejšimi filmi s podporo oglasov..

Ima imenik več kot 1000+ filmov, ki jih odobrijo avtorske agencije z vsemi ustreznimi licencami. Če želite več izkoristiti platformo, se povežite s storitvijo VPN, kot je Surfshark, in odblokirajte nov seznam filmov / TV oddaj.

gledanje filmov in televizijskih oddaj v spletu s popcornflix

4. Tubi TV

Tubi TV je ena redkih pretočnih aplikacij, ki so na voljo za prenos / namestitev neposredno iz iTunes. Čeprav je vsebina pravno sumljiva, deluje dobro na vseh napravah iOS. Postopek je preprost, samo namestite aplikacijo, izberite film / TV oddajo za ogled in pritisnite gumb za predvajanje.

Zahvaljujoč čudovitemu uporabniškemu vmesniku in dizajnu, se lahko na platformi počutite, da se vam nikoli ne bo dolgčas. Čeprav je za združevanje vsebin še vedno potrebno delati, je programsko opremo še vedno vredno poskusiti. Še več naslovov sem odblokiral s povezavo na Surfshark’s strežniki v ZDA.

gledajte filme brezplačno s televizijo Tubi

5. Viewster

Za opazovalce, ki vas zanimajo animirani filmi, TV-oddaje in druga vsebina, boste morda videli, da je Viewster privlačna alternativa dragim platformam za pretakanje. Gre za spletno mesto, posvečeno svetu animacije.

Obenem uporabnikom ponuja možnost gledanja biografij igralcev, filmografij, napovednikov filmov, odrezkov, novic in še več. Seznam filmov, anime in TV oddaj se posodablja tedensko. Uporabite VPN, kot je PureVPN, za odklepanje več vsebine.

Viewster za gledanje televizijskih serij v spletu

6. SnagFilms

Podobno kot Crackle tudi SnagFilms ne zbira nelicencirane vsebine in se trudi samo, da ponuja samo naslove, ki jih je predhodno odobril producent / režiser.

Tako boste namesto iskanja priljubljenih filmskih / TV oddaj dobili dostop do imenika več kot 5000 neodvisnih del v ducatih kategorijah, od akcijskih pustolovščin, strašljivega grozljivk, smešnih komedij in kritiško dokumentarnih filmov.

Aplikacija se še posebej zanima za mednarodne tuje filme in gejevske / lezbične filme, skupaj s Hindi Bollywood. Povezava z omrežjem VPN ne bo bistveno spremenila vsebine, ki je na voljo za pretakanje.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Aplikacija Popcorn Time je na voljo na številnih domenah, ki ponujajo svojo različico programske opreme, ki izhaja iz prvotne Github kode. Med njimi je tudi Popcorntime-Online.ch, ki uporablja enak dizajn in videz kot Popcorn-time.to.

Razlika med tema dvema je v tem, da če različica .to deluje kot aplikacija, je spletna stran online.tv lahko dostopna neposredno prek vašega spletnega mesta. Ker pa združuje piratske vsebine, uporabite VPN, kot je NordVPN, za prejem zaščite pred lovci na kršitve avtorskih pravic.

gledanje filmov in televizijskih oddaj v spletu s časom za kokice

8. CMoviesHD

CMoviesHD se uvršča med najboljša mesta za predvajanje TV oddaj in filmov. Za uporabo je popolnoma brezplačen, vendar ni zakonit. To je zato, ker platforma združuje piratske vsebine, kar bi vas lahko spravilo v težave z ogromnimi globami in obvestili DMCA..

Kljub temu pa se ponaša z eno največjih knjižnic vsebin. Spletno mesto torej uporabljam šele po povezavi z VPN, kot je Express. To je zato, ker ima preverjeni ugled ponudnika brez pomena večjo zaščito pred lovci na kršitve avtorskih pravic.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker je že dlje časa v brezplačnih filmih / TV šovih. Lovci zaradi kršitev avtorskih pravic so pogosto prepovedani, vendar se vedno znova pojavijo na novi in ​​varni domeni. Streamers bodo vzljubili to spletno mesto.

V primerjavi z nekaterimi zgornjimi seznami spletna stran ni zakonita. PureVPN uporabljam za dostop do vsebine na spletnem mestu in binganje mojih najljubših filmov in oddaj. Prepričajte se, da ste povezani s stabilnim strežnikom in omogočite OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Klasični kino na spletu

Kot že ime pove, je to spletno mesto namenjeno ljubiteljem vintage kinematografov. Če živite tihe filme Charlieja Chaplina in drugih hit igralcev, je Classic Cinema odlična izbira. Ne potrebujete, da se prijavite za pretakanje vsebine.

Edina težava je, ne pa gostovanje filmov, saj zagotavlja povezave do drugih spletnih strani. Kot taka morda ni povsem zakonit. Uporabite VPN, kot je NordVPN, da zaščitite svojo identiteto pri pretakanju svojih najljubših vintage filmov!

Klasični kino na spletu

Zavijanje stvari

Ta priročnik je bil namenjen razlagi, kako različni VoD-ji in celo brezplačna spletna mesta lahko nalagajo geo-omejitve, kar uporabnike poziva, naj vlagajo v zanesljive rešitve, kot so VPN. Ta orodja ohranjajo vašo identiteto in omogočajo deblokiranje vse vsebine.

Glede na vse dejavnike, ki jih upoštevamo, NordVPN to kategorijo zagotovo osvoji za varno predvajanje brezplačnih TV oddaj / filmov. Če pa iščete cenovno ugodno alternativo, razmislite o prijavi pri podjetju Surfshark s sedežem v BVI.

Če imate kakršna koli vprašanja ali morate podati kakšna priporočila, ne odlašajte, če spustite komentar spodaj. Članek lahko tudi delite s svojimi prijatelji / družinskimi člani, ki želijo zagotoviti svoje brezplačne filme / TV-oddaje!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me