Vodič o tome kako gledati Outlander sezonu 3 uživo putem interneta

Temeljen na inovativnoj seriji romana Diane Gabaldon, Outlander je britansko-američka TV emisija, u produkciji Left Bank Pictures i Sony Pictures Television. Razvijen od Ronalda D. Moorea, predstava premijerno izvedena 9. kolovoza 2014. To je epska romansa koja uvodi neke od najčudnijih zaokreta. Osim nevjerojatnih scena seksa i visokokvalitetnih pletiva, Outlander se može pohvaliti i jedinstvenim pristupom kinematografiji, privlačeći pozornost publike. Želite li gledati Outlandera? Ako je to slučaj, razmislite o nastavku čitanja ovog vodiča!

Vodič o gledanju sezone Outlander 3

Kako gledati Outlander pomoću VPN-a

Ako razmišljate kako gledati sezonu Outlander 3, razmislite o pridruživanju mreži Starz. Nakon 7-dnevnog besplatnog probnog razdoblja, samo morate plaćati 8,99 USD mjesečno za pristup ogromnoj kolekciji TV emisija / filmova. Među ove, ne uključuju nikoga osim Outlandera i svih njegovih sezona. Ovo je mala cijena za plaćanje tako nevjerojatne TV emisije.

Kako gledati Outlander pomoću VPN-a na aplikaciji Starz

Međutim, imajte na umu da je Starz geografski ograničen, a korisnicima iz SAD-a omogućuje samo pristup njihovom sadržaju. To znači da ako se želite pretplatiti na uslugu i gledati sezonu Outlander 3, morat ćete koristiti VPN uslugu. Maskiranjem IP adrese i šifriranjem veze lako možete zaobići geografska ograničenja. Kako biste olakšali postupak donošenja odluka, u nastavku se nalazi popis najboljih dostupnih VPN-ova.

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Kako gledati Outlandera bez Starza

Ako ne želite potrošiti novac na gledanje sezone 3 Outlander, za to imamo rješenje. Razmislite o instaliranju besplatnog softvera za reprodukciju medija otvorenog koda, Kodi. Razvijena od strane XBMC fondacije, ova aplikacija koristi dodataka trećih strana za pružanje neograničenog i geografski ograničenog sadržaja BESPLATNO. Jednostavno instalirajte proširenje Covenant, kliknite na TV emisije, tražite “Outlander”, i imat ćete pristup u sve tri sezone izvanredne TV serije.

Kako gledati Outlandera bez Starza

Još jedno rješenje za gledanje svih sezona hit hit TV emisije “Outlander” je instalirati uslugu torentne streaming usluge, Popcorn Time. Aplikacija se može pohvaliti elegantnim dizajnom koji prikazuje filmove / TV emisije u obliku umanjenih rešetki, kao i detalje o svakoj seriji / epizodi / datoteci s prikolicama, sinopsima i ocjenama zvijezda. Jednostavno pretražite “Outlander” u kategoriji TV emisije i započnite strujanje. Međutim, obavezno upotrijebite Popcorn Time VPN da biste zaštitili svoj identitet! (provjerite ovdje: https://www.popcorntimevpn.org/

Kako gledati Outlander na vrijeme kokica

Kako gledati Outlander na besplatnom streamingu uživo

Ako niste voljni prolaziti kroz groznicu instaliranja aplikacija za gledanje treće sezone Outlandera, možda ćete razmotriti mogućnosti za mrežni streaming. Srećom, imamo i vas na ovom području. Postoji puno internetskih stranica za streaming koji vam omogućuju gledanje hit TV emisije, uz najveću razinu praktičnosti. Pogledajte sljedeće veze: cmovieshd.com, gostream.is, watchmoviesfree.tv i 5movies.to. Svaku sezonu / epizodu ćete pronaći po broju.

Kako gledati Outlander na besplatnom streamingu uživo

Kako gledati Outlandera na Putlockeru

Ako gornje mogućnosti online streaminga ne djeluju na način gledanja Outlander Season 3, uvijek možete razmotriti korištenje Putlockera. Web stranica ima ogromnu bazu filmova / TV emisija s najboljim dostupnim vezama za gledanje svojih HD slika u HD kvaliteti. Jednostavno posjetite web stranicu i potražite Outlander. Rezultati će vas voditi u god godišnje doba koje planirate gledati. Najbolji dio svega: baš kao i gore navedene opcije, ne morate platiti ni jedan denar. Pročitajte naš detaljni vodič kako gledati putlocker.

Kako gledati Outlandera na Putlockeru

Kako gledati Outlander na Hulu

Ako razmišljate kako gledati Outlander Season 3 na Hulu-u, neophodno je da budete svjesni potrebe za pretplatom. Morat ćete se registrirati i uplatiti na račun na Huluu kako biste stekli pristup ekskluzivnom inventaru filmova i TV emisija, koji uključuje sve sezone Outlandera. Ako već imate pretplatu, jednostavno kliknite ovu vezu kako biste započeli s TV emisijom! Korisnicima koji se nalaze izvan SAD-a možda biste trebali razmotriti korištenje VPN-a za zaobilaženje geo-ograničenja na Huluu.

Kako gledati Outlander na Hulu

Kako gledati Outlandera na Amazon Prime

S toliko TV pružatelja i internetskih usluga koji su uveli plaćenu web stranicu za gledanje hit TV emisija / filmova, Amazon je odlučio stvoriti vlastiti jedinstveni proizvod, Prime Video. Morate platiti pretplatu, ali Amazon je ponudio 7-dnevno besplatno probno razdoblje. To vam omogućuje istraživanje web mjesta i njegovog sadržaja iz cijelog svijeta. Možete čak i gledati Outlandera. Jednostavno kliknite kategoriju TV emisije ili pretražite TV serije na navigacijskoj traci.

Kako gledati Outlandera na Amazon Prime

Kako gledati Outlander na Netflixu

Slično kao Starz, Hulu i Amazon Prime, ako želite gledati sezonu 3 Outlander na Netflixu, neophodno je da imate dostupnu pretplatu. Kao premium korisnik, možete dobiti pristup cijelom sadržaju na Netflixu, koji uključuje hit TV seriju “Outlander”. Ako se nalazite izvan SAD-a, možda biste trebali razmotriti korištenje VPN-a za zaobilaženje geo-ograničenja i gledanje TV emisije bez gnjavaže.!

Kako gledati Outlander na Netflixu

Uživajte u gledanju TV emisije!

Nadamo se da će ovaj vodič pomoći u rješavanju dileme kako gledati Outlander sezonu 3. Ako ste pratili prethodne dvije sezone, imate ideju o intenzitetu premijerne epizode. Kako će se trudna Claire ponovno prilagoditi životu u četrdesetima i što će se dogoditi s Jamiejem? Hoće li se dva ljubavnika zauvijek razdvojiti ili će se ponovno okupiti? Podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod!

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me