Како гледају Аустралиан Опен 2018 уживо уживо

Како гледа Аустралиан Опен Онлине

 1. Када се одржава Аустралиан Опен?
 2. Тко је службени телевизијски програм за догађај?
 3. Аустралиан Опен Ливе Стреаминг
 4. Како гледати Аустралиан Опен 2018 на мрежи
 5. Одблокирајте Аустралиа Опен 2018 на Сони Сик
 6. Деблокирајте Аустралиан Опен 2018 на Севен Нетворк

С Новом годином напокон је време за почетак нове сезоне тениса. За једног који не познаје, започео је Аустралиан Опен, вративши се у Род Лавер Арену у Мелбоурнеу. Ако сте заглавили на послу или немате приступ телевизији са бесплатним емитирањем, гледање сезоне може бити мало тешко, али имамо на располагању. Слиједите доњи водич како бисте погледали Аустралиан Опен 2018:


Када се одржава Аустралиан Опен?

Аустралиан Опен почиње у понедељак, 15. јануара, а завршница ће бити у року од два тједна у недељу, 28. јануара. Људи’особина жреба Стан Вавринка, Ноавк Ђоковић, Рафаел Надал и првак који се брани Рогер Федерер.

Како гледају Аустралиан Опен 2018 уживо уживо

Жене’Извлаче Каролина Плискова, Петра Квитова, Симона Халеп, Марија Шарапова и Венус Виллиамс. Дневне сесије започет ће од 10:30 до 18:00, а ноћне ће емисије планирати емитирати од 18:00 до 12:30.

Тко је службени радиотелевизија за догађај?

Баш као и прошле године, Цханнел 7 изабран је за ексклузивну ТВ емисију за Аустралиан Опен. Можете гледати све тениске утакмице на мрежама 7мате, 7тво и Цханнел 7.

Тко је службена радиотелевизија за догађај?

Међутим, ако се не налазите у Аустралији и решите за гледање догађаја у иноземству, погледајте спискове службених емитера према региону испод:

Регија Пријенос
Азијски & Океанија Канал 7, БТВ, ЦЦТВ, ФБЦ ТВ, Фок Спортс, Велики спортови, ГРТ Спортс, КИИ, НХК, СКИ
Африка СуперСпорт, БЕИН и Еуроспорт
Сјеверна Америка ТСН, РДС и канал Тениски
блиски исток Еуроспорт и БЕИН Спорт
Латинска Америка & Кариби ЕСПН Интернатионал
Еуропа Еуроспорт
Средња Азија Сони Сик

Аустралиан Опен Ливе Стреаминг

Навијачи стреаминга уживо могу уживо гледати Аустралиан Опен са било којих места на светским службама емитера. Сјећајте се сада у овом тренутку да сви службеници емитирају географски ограничени на њихове регије. То значи да не можете гледати Индију’с воденим спортским каналом Сони Сик у Малезији или Аустралиан 7 Нетворк стреам уживо изван Аустралије.

Аустралиан Опен Ливе Стреаминг

Ако већином службених емитера потражите премијум претплату, можете бесплатно гледати Аустралиа Опен 2017 у Индији’с Сони Сик и Аустралија’с Седам мрежа. Требат ће вам понудити само ВПН услугу која нуди мноштво локација, укључујући Индију и Аустралију. Ако се покажете да се можете налазити у земљи, лако можете заобићи гео-ограничења.

Како гледати Аустралиан Опен 2018 на мрежи

Приступ уживо уживо на Аустралиан Опену 2018. није много гњаваже када имате ВПН спреман за рад. Испратили сте ВПН за Аустралију са оба Сони Сик-а & Седам мрежа, ево како деблокирати & гледајте Аустралиан Опен 2018. из било којег места на свету.

Како гледати Аустралиан Опен 2018 на мрежи

Одблокирајте Аустралиа Опен 2018 на Сони Сик

Сони Сик је Индија’с премијерном веб страницом за спортски стреаминг, са оба рачунара & мобилни уређај који користи кориснике с индијског ИП адресе. Будући да ће сервис бити блокиран за приступ изван Индије, можете користити индијски ВПН послужитељ како бисте уживо гледали Аустралиан Опен 2018 на Сони Сик.

Слиједите наш корак по кораку водича за деблокирање услуга сервиса Ливе стреам за Сони Сик:

 1. Пријавите се на ВПН услугу
 2. Ручно конфигуришите ВПН (препоручује се за пренос уживо) или преузмите одговарајућу ВПН услуге за свој уређајОдблокирајте Аустралиа Опен 2018 на Сони Сик
 3. Спајање на ВПН послужитеља у Индији, моја ИП адреса & локација се сада појављује у Индији као што видитеОдблокирајте Аустралиа Опен 2018 на Сони Сик
 4. Отворите прозор прегледа и идите на Сони СикОдблокирајте Аустралиа Опен 2018 на Сони Сик

Сада бисте могли да приступите веб локацији Сони Сик и свим њеним значајкама користимо ливе стреаминг!

Деблокирајте Аустралиан Опен 2018 на Севен Нетворк

Седам мрежа службеника била је телевизијски програм за Аустралиан Опен Гранд Слам 2018, али је доступан само у Аустралији & Новозеландска публика. Да бисте деблокирали Седам мрежу, ево шта морате учинити:

 1. Пријавите се на ВПН услугу
 2. Конфигурирајте ВПН ручно (препоручује се за пренос уживо) или преузмите даватеља ВПН-а’с апликацијом
 3. Спајање на аустралијски ВПН послужитељДеблокирајте Аустралиан Опен 2018 на Севен Нетворк
 4. Отворите веб страницу прегледника и идите на Седам мрежу
 5. Прихватите поруку захтева за приказ који приказује се ДозволиДеблокирајте Аустралиан Опен 2018 на Севен Нетворк

Уживајте на Аустралиан Опену 2018 уживо!

Деблокирајте Аустралиан Опен 2018 на Севен Нетворк

Закључак

На Аустралиан Опену 2018. сви су требали започети, јер су врхунски тениски спортови стигли у Мелбоурну ради сукоба вјекова. Изаберите добављаче из наших горњих таблица, деблокирајте се са нашим препорученим решењима и гледајте Аустралиан Опен уживо уживо са било ког места на свету.

Слични чланки

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me