Како гледати зимске олимпијске игре 2018 уживо путем Интернета, било где

Службено познат као тхе КСКСИИИ. Зимска олимпијска игра и обично познато као ПиеонгЦханг 2018, напокон је у главном међународном мулти-спортском догађају. Дакле, време је да се припремите за нека од најбољих спортских првих првацтова, што сте икада видели. Пошаљите списак службених партнера и спонзора за догађај.

Званични спонзори зимских олимпијских игара 2018. године

ПиеонгЦханг је раније давао домаћину Олимпијских играма 2010. и 2014., али губитак је био са три и четири гласа. Међутим, освојили су понуду за 2018. годину, што значи да су дуго припремили за тај догађај. Прочитајте овај водич за више информација о гледању зимских олимпијских игара 2018. на најбољи впн:

Contents

Гледајте Зимске олимпијске игре 2018 уживо путем Интернета бесплатно од било где

 1. Зимске олимпијске игре 2018. Локација
 2. Распоред зимских олимпијских игара 2018. године
 3. Зимске олимпијске игре 2018. службени емитери и канали
 4. Како гледате зимске олимпијске игре 2018. са било којих места
 5. Како гледате зимске олимпијске игре на РОКУ-у
 6. Како гледати церемонију отварања зимских олимпијских игара уживо уживо
 7. Погледајте зимске олимпијске игре на Хулу
 8. Зимске олимпијске игре теку без кабела
 9. Како гледати онлине зимске олимпијске игре 2018. Бесплатно бесплатно уживо
 10. Како гледати зимске олимпијске игре 2018 на Коди
 11. Игре које треба тражити у зимским олимпијским играма 2018. године
 12. Будући распоред зимских олимпијских игара
 13. Зимске олимпијске игре 2018. Чињенице и разни с приколицама

Зимске олимпијске игре 2018. Локација

Зимске олимпијске игре ПиеонгЦханг 2018. свечано ће се отворити 9. вељаче у округу Пиеонгцханг-а. Почет ће у 20 сати. (Стандардно корејско време). Будући да ће између источног стандардног времена постојати 14 сати разлике, људи у САД-у требају би наступати у 18 сати, а церемонија затварања бит ће у недељу, 25. вељаче.

Зимске-олимпијада-2018-Локација

Распоред зимских олимпијских игара 2018. године

Иако ће се службена церемонија отворити одржана 9. вељаче, игре започињу и следећи дан (у суботу, 10. фебруара). Нека од такмичења за медаље које су на распореду у суботу жене’с биатлоном, мушкарци’скијање и жене’брзинско клизање.

Зимске-олимпијада-2018-распоред

Уз уобичајене догађаје, попут клизања у фигури, скијања и боб-санкања, ове су године додана четири нова искуства: мјешовити двоструки цурлинг, велики аир сновбоард, фреестиле скијање и клизање у брзини старту. Сигурно ћете сјајно проматрати разноликост у спорту! Кликните овде за цјеловит распоред зимских олимпијских игара 2018. године.

Зимске олимпијске игре 2018. службени емитери и канали

Важна обавијест!  Ако због гео-ограничења не можете да приступите ни посећеним каналима, не можете користити ВПН услуге & Блокирање заобилазне регије без обзира на земљу у коме се налази.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Како гледати зимске олимпијске игре 2018 уживо путем Интернета, било гдеАко се налазите у САД-у, лако можете погледати Зимске олимпијске игре 2018. на НБЦ-у, које су службене преносне игара. Ако немате претплату на услугу, размислите о томе да бисте ускоро добили. Овде можете пријавити и искористити бесплатну понуду на свом мобилном / таблету!

Зимске-олимпијада-2018-НБЦ

Ако живите преко рибњака, можете их пријавити у Еуроспорт. Канал је означен као један од службених емитера за Велику Британију. Ажурирања за Олимпијске игре можете пратити овде. Доступно је два плана предплата: £ 5 / дан и 30 £ годишње.

Зимске-олимпијада-2018-Еуроспорт

Ако немате Еуроспорт рачун, увек можете користити ББЦ-а (други званични емитери у Великој Британији за Олимпијске игре 2018.). Иако још увек нису најављене цене, овде можете пратити страницу за ажурирање на ББЦ стреаму.

Зимске-олимпијада-2018-ББЦ-Спорт

Ако живите у Канади, једноставно пребаците свој канал на ЦБЦ за пренос уживо и додатну покривеност за Олимпијске игре. Слично као на ББЦ-у, није било ништа објављено у цени, али веб страница за ажурирање можете пратити овде.

Зимске-олимпијада-2018-ЦБЦ-Спорт

Ако не живите у САД-у, Великој Британији, Канади или било где у Еуропи, или негде у Азији или на било ком другом месту, можете да размените или користите 7 Ливе за гледање зимских олимпијских игара 2018. године. Једноставно намјестите овдје у суботу, 10. вељаче, како бисте добили тренутачни пријенос уживо.

Зимске-олимпијада-2018-на-7ливе

Како гледате зимске олимпијске игре 2018. са било којих места

Ако желите гледати Зимске олимпијске игре 2018. било где, нема боље могућности употребе ВПН услуга. Маскирање ваше ИП адресе и шифрирање интернетских веза ВПН-а омогућавају коришћење корисника са забрањеним гео-ограничењима која имају назив на веб локацији као што су ЦБЦ, ББЦ, НБЦ итд..

Зимске-олимпијада-2018-од-нигдје

Подржани су на листи најбољих пружалаца услуга у 2018. години на основу њихових поузданости, перформанси, подршке, цена и компатибилности апликације. Слободно одаберите оног који најбоље одговара вашем приватности и финансијским захтевима. Повежите се с било којим британским, канадским или америчким службеницима и остварите приступ веб локацији ограничене на гео.

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 цхат ливе
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 цхат ливе
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

Како гледате зимске олимпијске игре на РОКУ-у

Узбуђење зимских олимпијских игара наставља се са развојем јер остаје само један дан и догађај започет! Препознајући популарност и приступ, Року је објавио службени блог како би се купци упутили у гледање Олимпијских игара. Можете преносити све догађаје уживо са апликација НБЦ Спортс.

како гледати зимске олимпијске игре на Року

Имајте у виду да вам је потребан ИД корисника и лозинка за приступ истакнутим материјалима, најновијим исјечцима и коментарима. Да бисте могли укључити вјероватне плаћеничке ТВ претплатничке услуге које подржавају Року, као што су ИоуТубе ТВ, Слинг ТВ, ПлаиСтатион Вуе, Хулу Ливе ТВ, ДирецТВ Нов и ЦентуриЛинк.

Како гледати церемонију отварања зимских олимпијских игара уживо уживо

Ако нисте вољни трошили новац на премиум претплату и морали бисте БЕСПЛАТНА решења, а затим смо и ви покрити. Овде можете пратити ову Фацебоок страницу. Друштвени медији главни извор уживо за свечане церемоније отварања, јер ће многи службени партнери објавити струку у циљу промоције.

Како гледати церемонију отварања зимских олимпијских игара уживо уживо

Као другу опцију можете објавити пријаву на Фубо ТВ-у који такође струји Зимским олимпијским играма 2018. године. У понуди је 7-дневно БЕСПЛАТНО пробно раздвајање које можете користити за гледање церемоније отварања и првог тједна игара.

Церемонија отварања зимских олимпијских игара уживо на ФУБО ТВ-у

Ако не успете, претплатите се на поуздан ВПН и повежите се са послужитељима у Великој Британији. С правом ИП адресе можете подесити ББЦ-у’с бесплатним покривањем ПиеонгЦханг игара. На овај начин можете бити сигурни да нећете пустити ниједну важну појаву у догађају.

како гледају зимске олимпијске игре ББЦ Спорт Стреам

Можете гледати зимске олимпијске игре на Хулу

Ако желите гледати Олимпијске игре на Хулу ВоД сервису, све што требате је припремити на нашем премиум плану. Срећом по нас, поткријепљено је БЕСПЛАТНО пробно раздвајање. То значи да можете видети у гледању цијелог Олимпијских игара, без плаћања скупих накнада. Хулу је чак припремио додатну миљу у персонализираном вашем искуству за ову зимску сезону. Више информација потражите на њиховом блогу овде.

зимске олимпијске игре на Хулу

Зимске олимпијске игре теку без кабела

Ако сте резач каблова који нема приступ премиум рачуну на НБЦ-у, и даље можете гледати зимске олимпијске игре користећи најбоље впн за код. Осим употребе Коди (додаци цЦлоуд и Радик), корисници могу користити и службене апликације за Слинг ТВ, ИоуТубе ТВ, ДирецТВ Нов и Центури Линк како би добили приступ уживо стреамовима догађаја, без кабловских веза..

Како гледати онлине зимске олимпијске игре 2018. Бесплатно бесплатно уживо

Када је у питању гледање догађаја попут зимских олимпијских игара на мрежи, многи људи покушавају да пронађу решења која не траже ТВ предплату. Ако сте један од тих људи, јавите се на Слинг ТВ. Емитират ће се уживо одвијати на веб страници.

Најбољи дио свега: услуга нуди бесплатне услуге сонде. Веб страницу можете БЕСПЛАТНО користити седам дана. Обавезно се пријавите близу зимских олимпијских датума како бисте гледали догађаје без икаквог новчића. Још једну могућност, истражите УСтреам, Фацебоок, Перисцопе и ИоуТубе како бисте уживо преносили везе на даља места.

Како гледати зимске олимпијске игре 2018 на Коди

Ако горње могућности гледања Зимских олимпијских игара 2018. БЕСПЛАТНО не успејте, увек се можете ослободити на КОДИ додатке! Овај забавни центар са више платформи отворен је код најбољег избора када је у питању сигурно гледање филмова, ТВ емисије и ТВ уживо. Једноставно преузмите и инсталирајте додатак ВНБЦ или цЦлоуд за ТВ како бисте уживали у стреамовима за Зимске олимпијске игре 2018. године. Такође можете погледати наш Коди ВПН водич за више информација.

Важна обавијест!  Ако се налазите у земљама у којима превладавају закони о ауторским правима и ДЦМА, препоручујемо вам да користите Коди ВПН за анонимно струјање..                                                                                                                                                                  Како гледати зимске олимпијске игре 2018 уживо путем Интернета, било где

ВНБЦ програми

 1. Отворен апликацију Коди В17 и Одабери “Додаци”
 2. Клик на “Пакет” симбол у врху левом куту
 3. Одабери “Инсталирајте из Зип датотека” с пописа опција
 4. Клик на “Спремиште додатака Коди” ја зат “Видео додаци”
 5. Помакните се према доље према абецедном реду “В” ја пронаћи ВНБЦ програми
 6. Отворен проширење и погодити дугме за инсталацију
 7. Приступ ВНБЦ програми из видео додатака

Зимске-олимпијада-2018-Коди-ВНБЦ

цЦлоуд ТВ

 1. Отворен апликацију Коди В17 и клик на “зупчаник” икона
 2. Одабери “Управитељ датотека” с пописа опција
 3. Помакните се према доље ја клик на “Додајте извор”
 4. Унеси хттп://кдил.цо/репо у УРЛ адреси
 5. Име медијски извор Коди Исраел
 6. Повратак до главног избора и Одабери “Додаци”
 7. Клик на “Пакет” симбол у врху левом куту
 8. Одабери “Инсталирајте из зип датотека” ја клик на Коди Израел
 9. Клик на “Кодил.зип” за инсталирање спремишта
 10. Чекати за “Додатак је инсталиран” обавијест
 11. глава за “Инсталирај из складишта”
 12. Одабери “..Спремиште Кодила” ја зат “Видео додаци”
 13. Помакните се према доље, пронаћи цЦлоуд ТВ и погодити дугме за инсталацију
 14. Отворен додатак, Одабери “Сви канали”
 15. тисак лијеви гумб на типковници
 16. Одабери “тражи” ја Савет у “национална комуникациона мрежа”
 17. Уживати гледање зимских олимпијских игара 2018. године!

Зимске-олимпијада-2018-Коди-цЦлоуд ТВ

Игре које треба тражити у зимским олимпијским играма 2018. године

 1. Клизање на кратком стазама
 2. Скијашко трчање
 3. Нордијски комбинирани
 4. Скијање слободним стилом
 5. Бордање
 6. Умјетничко клизање
 7. Брзо клизање
 8. Алпско скијање
 9. Скијашки скокови
 10. Хокеј
 11. Костур
 12. Биатлон
 13. коврчав
 14. Боб
 15. Луге

Будући распоред зимских олимпијских игара

Узбуђење зимских олимпијских игара потпуно је еуфоричан осећај, јер је обично човек пружио прилику да гледа акцију различитих спортова и да познате спортске спортове у акцији. Радујете ли се будућим догађајима? Ако сте случајни, онда треба знати да је Токио изабран на Љетним олимпијским играма 2020., Пекинг 2022., Париз 2024. и Лос Ангелес 2028. године.!

Зимске олимпијске игре 2018. Чињенице и разни с приколицама

 1. Иако су Љетне олимпијске игре 1988. године одржане у Сеулу, ово је заправо први пут да је Јужна Кореја домаћин зимских олимпијских игара!
 2. У поређењу са трошковима Олимпијских игара у Сочију 2014., зимске олимпијске игре у ПиеонгЦхангу процијенили су трошак од 10 милијарди долара, што је пет пута мање.!
 3. За догађај 2018. године ПиеонгЦханг је на Олимпијским играма додао четири нове спортове. Ту спадају сновбоард биг аир, алпско скијање, клизање у брзини и цурлинг мјешавина.
 4. Последње зимске Олимпијске игре одржане су у Сочију у Русији - на челу са 33 медаље, укључујући 13 ЗЛАТНИХ! Јужна Кореја је од њих укупно освојила осам медаља.

Замотавање ствари

Ако покушате смислити како гледати зимске олимпијске игре 2018 онлине, обавезно слиједите горе наведене савјете. Ипак, ако наиђете на било какве проблеме, не можете да се информишете испод. Слободно поделите чланак са својим пријатељима / чланова породице, радујући се спортским церемонијама. Проведите невјеројатни тједан!

Слични чланки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me