Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 uživo putem Interneta, bilo gdje

Službeno poznat kao the XXIII. Zimska olimpijska igra i uobičajeno poznat kao PyeongChang 2018, napokon je u tijeku glavni međunarodni multi-sportski događaj. Dakle, vrijeme je da se pripremite za neka od najboljih sportskih prvenstava, što ste ikada vidjeli. Ispod je popis službenih partnera i sponzora za događaj.

Zvanični sponzori zimskih olimpijskih igara 2018. godine

PyeongChang je ranije davao domaćina Olimpijskim igrama 2010. i 2014., ali izgubio je s tri i četiri glasa. Međutim, osvojili su ponudu za 2018. godinu, što znači da su se dugo pripremali za taj događaj. Pročitajte ovaj vodič za više informacija o gledanju zimskih olimpijskih igara 2018. na najbolji vpn:

Gledajte Zimske olimpijske igre 2018 uživo putem Interneta besplatno od bilo gdje

 1. Zimske olimpijske igre 2018. Lokacija
 2. Raspored zimskih olimpijskih igara 2018. godine
 3. Zimske olimpijske igre 2018. službeni emiteri i kanali
 4. Kako gledati zimske olimpijske igre 2018. s bilo kojeg mjesta
 5. Kako gledati zimske olimpijske igre na ROKU-u
 6. Kako gledati ceremoniju otvaranja zimskih olimpijskih igara uživo uživo
 7. Pogledajte zimske olimpijske igre na Hulu
 8. Zimske olimpijske igre teku bez kabela
 9. Kako gledati online zimske olimpijske igre 2018. Besplatno besplatno uživo
 10. Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi
 11. Igre koje treba tražiti u zimskim olimpijskim igrama 2018. godine
 12. Budući raspored zimskih olimpijskih igara
 13. Zimske olimpijske igre 2018. Činjenice i brojke s prikolicama

Zimske olimpijske igre 2018. Lokacija

Zimske olimpijske igre PyeongChang 2018. svečano će otvoriti 9. veljače u okrugu Pyeongchang. Počet će u 20 sati. (Standardno korejsko vrijeme). Budući da između istočnog standardnog vremena postoji 14 sati razlike, ljudi u SAD-u trebali bi nastupati u 18 sati, a ceremonije zatvaranja bit će u nedjelju, 25. veljače.

Zimske-olimpijada-2018-Lokacija

Raspored zimskih olimpijskih igara 2018. godine

Iako će se službena ceremonija otvaranja održati 9. veljače, igre započinju tek sljedeći dan (u subotu, 10. veljače). Neka od natjecanja za medalje koja su na rasporedu u subotu uključuju žene’s biatlonom, muškarci’skijanje i žene’brzinsko klizanje.

Zimske-olimpijada-2018-raspored

Uz uobičajene događaje, poput klizanja u figuri, skijanja i bob-sankanja, ove su godine dodana četiri nova događaja: mješoviti dvostruki curling, veliki air snowboard, freestyle skijanje i klizanje u brzom startu. Sigurno ćete se sjajno promatrati raznolikost u sportu! Kliknite ovdje za cjelovit raspored zimskih olimpijskih igara 2018. godine.

Zimske olimpijske igre 2018. službeni emiteri i kanali

Važna obavijest!  Ako zbog geo-ograničenja ne možete pristupiti niže navedenim kanalima, razmislite o upotrebi VPN usluge & Blokiranje zaobilazne regije bez obzira na zemlju u kojoj se nalazite.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 uživo putem Interneta, bilo gdjeAko se nalazite u SAD-u, lako možete gledati Zimske olimpijske igre 2018. na NBC-u, koji je službeni prijenosnik igara. Ako nemate pretplatu na uslugu, razmislite o tome da je uskoro dobijete. Ovdje se možete prijaviti i iskoristiti besplatnu ponudu na svom mobilnom / tabletu!

Zimske-olimpijada-2018-NBC

Ako živite preko ribnjaka, možete razmisliti o prijavi u Eurosport. Kanal je označen kao jedan od službenih emitera za Veliku Britaniju. Ažuriranja za Olimpijske igre možete pratiti ovdje. Obično su dostupna dva plana pretplate: £ 5 / dan i 30 £ godišnje.

Zimske-olimpijada-2018-Eurosport

Ako nemate Eurosport račun, uvijek možete razmisliti o korištenju BBC-a (drugog službenog emitera u Velikoj Britaniji za Olimpijske igre 2018.). Iako još nisu najavljene cijene, ovdje možete pratiti stranicu za ažuriranja na BBC streamu.

Zimske-olimpijada-2018-BBC-Sport

Ako živite u Kanadi, jednostavno prebacite svoj kanal na CBC za prijenos uživo i dodatnu pokrivenost za Olimpijske igre. Slično kao na BBC-u, nije bilo nikakvih objava cijena, ali web stranicu za ažuriranja možete pratiti ovdje.

Zimske-olimpijada-2018-CBC-Sport

Ako ne živite u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi ili bilo gdje u Europi, ali negdje u Aziji ili na bilo kojem drugom mjestu, možete razmisliti o korištenju 7 Live za gledanje zimskih olimpijskih igara 2018. godine. Jednostavno namjestite se ovdje u subotu, 10. veljače, kako biste dobili trenutačni prijenos uživo.

Zimske-olimpijada-2018-na-7live

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018. s bilo kojeg mjesta

Ako želite gledati Zimske olimpijske igre 2018. bilo gdje, nema bolje mogućnosti od korištenja VPN usluge. Maskiranjem vaše IP adrese i šifriranjem internetske veze VPN-ovi omogućuju korisnicima da zaobiđu geo-ograničenja koja su nametnuta na web lokacijama kao što su CBC, BBC, NBC itd..

Zimske-olimpijada-2018-od-nigdje

Ispod je popis najboljih pružatelja usluga u 2018. godini na temelju njihove pouzdanosti, performansi, podrške, cijene i kompatibilnosti aplikacija. Slobodno odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama o privatnosti i proračunskim zahtjevima. Povežite se s bilo kojim britanskim, kanadskim ili američkim poslužiteljem i ostvarite pristup web lokacijama ograničenim na geo.

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Kako gledati zimske olimpijske igre na ROKU-u

Uzbuđenje zimskih olimpijskih igara nastavlja se razvijati jer ostaje samo jedan dan da događaj započne! Prepoznavši popularnost te prigode, Roku je objavio službeni blog kako bi kupce uputio u gledanje Olimpijskih igara. Možete prenositi sve događaje uživo sa aplikacije NBC Sports.

kako gledati zimske olimpijske igre na Roku

Imajte na umu da su vam potrebni korisnički ID i lozinka za pristup istaknutim materijalima, najnovijim isječcima i komentarima. To može uključivati ​​vjerodajnice plaćenih TV pretplatničkih usluga koje podržavaju Roku, kao što su YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now i CenturyLink.

Kako gledati ceremoniju otvaranja zimskih olimpijskih igara uživo uživo

Ako niste voljni trošiti novac na premium pretplate i tražite BESPLATNA rješenja, onda smo i vi pokrili to. Ovdje možete pratiti ovu Facebook stranicu. Društveni mediji glavni su izvor uživo za svečane ceremonije otvaranja, jer će mnogi službeni partneri objavljivati ​​struje u svrhu promocije.

Kako gledati ceremoniju otvaranja zimskih olimpijskih igara uživo uživo

Kao drugu opciju možete razmisliti o prijavi na Fubo TV-u koja također struji Zimskim olimpijskim igrama 2018. godine. Na raspolaganju je 7-dnevno BESPLATNO probno razdoblje koje možete koristiti za gledanje ceremonije otvaranja i prvog tjedna igara.

Ceremonija otvaranja zimskih olimpijskih igara uživo na FUBO TV-u

Ako to ne uspije, pretplatite se na pouzdan VPN i povežite se s poslužiteljem u Velikoj Britaniji. S pravom IP adresom možete se prilagoditi BBC-u’s besplatnim pokrivanjem PyeongChang igara. Na ovaj način možete biti sigurni da nećete propustiti nijednu važnu pojavu u događaju.

kako gledati zimske olimpijske igre BBC Sport Stream

Mogu li gledati zimske olimpijske igre na Hulu

Ako želite gledati Olimpijske igre na Hulu VoD servisu, sve što trebate je pretplatiti se na njihov premium plan. Srećom po nas, potkrijepljeno je BESPLATNO probno razdoblje. To znači da možete uživati ​​u gledanju cijelog Olimpijskih igara, bez plaćanja skupih naknada. Hulu čak prelazi dodatnu milju u personaliziranju vašeg iskustva za ovu zimsku sezonu. Više informacija potražite na njihovom blogu ovdje.

zimske olimpijske igre na Hulu

Zimske olimpijske igre teku bez kabela

Ako ste rezač kablova koji nema pristup premium računu na NBC-u, i dalje imate priliku gledati zimske olimpijske igre koristeći najbolji vpn za kodi. Osim upotrebe Kodi (dodaci cCloud i Radix), korisnici mogu preuzeti i službene aplikacije za Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now i Century Link kako bi dobili pristup live streamovima događaja, bez kablovske veze..

Kako gledati online zimske olimpijske igre 2018. Besplatno besplatno uživo

Kada je u pitanju gledanje događaja poput zimskih olimpijskih igara na mreži, mnogi ljudi pokušavaju potražiti rješenja koja ne uključuju plaćanje TV pretplate. Ako ste jedan od tih ljudi, razmislite o prijavi na Sling TV. Emitirat će događaj na web stranici uživo.

Najbolji dio svega: usluga nudi besplatne probe usluge. Web stranicu možete BESPLATNO koristiti sedam dana. Obavezno se prijavite blizu zimskih olimpijskih datuma kako biste gledali događaj bez ikakvog novčića. Kao još jednu mogućnost, istražite UStream, Facebook, Periscope i YouTube kako biste uživo prenosili veze na dan događaja.

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi

Ako gornje mogućnosti gledanja Zimskih olimpijskih igara 2018. BESPLATNO ne uspije, uvijek se možete osloniti na KODI dodatke! Ovaj zabavni centar sa više platformi s otvorenim kodom najbolji je izbor kada je u pitanju sigurno gledanje filmova, TV emisija i TV uživo. Jednostavno preuzmite i instalirajte dodatak WNBC ili cCloud za TV kako biste uživali u streamovima za Zimske olimpijske igre 2018. godine. Također možete pogledati naš Kodi VPN vodič za više informacija.

Važna obavijest!  Ako se nalazite u zemljama u kojima prevladavaju zakoni o autorskim pravima i DCMA, preporučujemo vam da koristite Kodi VPN za anonimno strujanje..                                                                                                                                                                  Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 uživo putem Interneta, bilo gdje

WNBC programi

 1. Otvoren aplikaciju Kodi V17 i Odaberi “Add-ons”
 2. Klik na “Paket” simbol u gornjem lijevom kutu
 3. Odaberi “Instalirajte iz Zip datoteke” s popisa opcija
 4. Klik na “Spremište dodataka Kodi” i zatim “Video dodaci”
 5. Pomaknite se prema dolje prema abecednom redu “W” i pronaći WNBC programi
 6. Otvoren proširenje i pogoditi gumb za instalaciju
 7. Pristup WNBC programi iz video dodataka

Zimske-olimpijada-2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Otvoren aplikaciju Kodi V17 i klik na “zupčanik” ikona
 2. Odaberi “Upravitelj datoteka” s popisa opcija
 3. Pomaknite se prema dolje i klik na “Dodajte izvor”
 4. Unesi http://kdil.co/repo u URL okviru
 5. Ime medijski izvor Kodi Israel
 6. Povratak do glavnog izbornika i Odaberi “Add-ons”
 7. Klik na “Paket” simbol u gornjem lijevom kutu
 8. Odaberi “Instalirajte iz zip datoteke” i klik na Kodi Izrael
 9. Klik na “Kodil.zip” za instaliranje spremišta
 10. Čekati za “Dodatak je instaliran” obavijest
 11. glava za “Instaliraj iz skladišta”
 12. Odaberi “..Spremište Kodila” i zatim “Video dodaci”
 13. Pomaknite se prema dolje, pronaći cCloud TV i pogoditi gumb za instalaciju
 14. Otvoren dodatak, Odaberi “Svi kanali”
 15. tisak lijevi gumb na tipkovnici
 16. Odaberi “traži” i tip u “nacionalna komunikaciona mreža”
 17. Uživati gledanje zimskih olimpijskih igara 2018. godine!

Zimske-olimpijada-2018-Kodi-cCloud TV

Igre koje treba tražiti u zimskim olimpijskim igrama 2018. godine

 1. Klizanje na kratkim stazama
 2. Skijaško trčanje
 3. Nordijski kombinirani
 4. Skijanje slobodnim stilom
 5. Bordanje
 6. Umjetničko klizanje
 7. Brzo klizanje
 8. Alpsko skijanje
 9. Skijaški skokovi
 10. Hokej
 11. Kostur
 12. Biatlon
 13. kovrčav
 14. Bob
 15. Luge

Budući raspored zimskih olimpijskih igara

Uzbuđenje zimskih olimpijskih igara potpuno je euforičan osjećaj, jer običnom čovjeku pruža priliku da gleda akciju raznih sportova i njihovih poznatih sportaša u akciji. Radujete li se budućim događajima? Ako je to slučaj, onda morate znati da je Tokio izabran na Ljetnim olimpijskim igrama 2020., Peking 2022., Pariz 2024. i Los Angeles 2028. godine.!

Zimske olimpijske igre 2018. Činjenice i brojke s prikolicama

 1. Iako su Ljetne olimpijske igre 1988. godine održane u Seulu, ovo je zapravo prvi put da je Južna Koreja domaćin zimskih olimpijskih igara!
 2. U usporedbi s troškovima Olimpijskih igara u Sočiju 2014., zimske olimpijske igre u PyeongChangu procijenjeni su trošak od 10 milijardi dolara, što je pet puta manje.!
 3. Za događaj 2018. godine PyeongChang je na Olimpijske igre dodao četiri nova sporta. Tu spadaju snowboard big air, alpsko skijanje, klizanje u brzini i curling mješavina.
 4. Posljednje zimske Olimpijske igre održane su u Sočiju u Rusiji - na čelu s 33 medalje, uključujući 13 ZLATNIH! Južna Koreja je od njih ukupno osvojila osam medalja.

Zamotavanje stvari

Ako pokušavate smisliti kako gledati zimske olimpijske igre 2018 online, obavezno slijedite gore navedene savjete. Ipak, ako naiđete na bilo kakve probleme, ne ustručavajte se obavijestiti nas u nastavku. Slobodno podijelite članak sa svojim prijateljima / članovima obitelji, radujući se sportskoj ceremoniji. Provedite nevjerojatni tjedan!

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me