Како гледати ВрестлеМаниа 34 уживо на мрежи без кабела и без струје

Припремите се за гледање својих омиљених ВВЕ Суперстарса који су још једном власници борбеног прстена - ВрестлеМаниа 34 је коначно стигао. Прошле године сте видели Броцка Леснара у пуном потенцијалу, Хард Боиз се сензационално вратио у фазу борбе, а Ундертакер је наговијестио да се повуче. Међутим, овај пут око ствари је још узбудљивије, јер ћете видети Даниела Бриана, Роман Реигнса, Курта Англеа, Трипле Х-а, па чак и Ронда Роусеија, највећи спектакл у хрвању. Можете ли пратити како гледати ВрестлеМаниа 34 уживо на мрежи? Прочитајте овај водич с БестВПН.цо.

ВрестлеМаниа 34 Детаљи о борби

Највећа ноћ у ВВЕ’с календаром, ВрестлеМаниа 34 одржат ће се у недјељу, 8. травња. Одлучно мјесто је Мерцедес-Бенз Супердоме у Нев Орлеансуу, Лоуисиана - који је домаћин другог догађаја, први пут је ВрестлеМаниа 30, гдје је више од 75.157 људи видјело борбени манир. Емисија ће почети у 23:00 ЕТ / 20:00 ПТ и 4:00 по британском времену.

ВрестлеМаниа 34 Детаљи о борби

Што је предгрупом Кицкофф?

Као и било ко други спортови или борбени догађаји, бит ће ту и представа за ВрестлеМаниа, која се почиње у 17 сати по локалном времену и у 22 сата у Великој Британији, а наступ ће бити домаћин Ренее Иоунг-а. Пријавите се мрежним ВВЕ-ом и њиховим службеним апликацијама за стреаминг унапријед. Остале опције ВрестлеМаниа’службене ВВЕ ИоуТубе и Фацебоок странице које ће приказати најмање три утакмице и двосатну посебну утакмицу.

Што је с представама Кицкофф

Како гледати ВрестлеМанију без кабеле

С само неколико дана до највећих овогодишњих ноћи Врестлинга, обожаватељи широм света нуде решења за стреаминг догађаја без кабловске телевизије. Најједноставније решење је пријављено на ВВЕ Нетворк како бисте могли да приступите стреамовима уживо. Ако никада нисте имали рачун, првих 30 дана можете добити БЕСПЛАТНО, након што ћете морати платити 9,99 фунти месечно.

Напомена: Ако живите у дијеловима свијета који могу’Не можете да приступите мрежи ВВЕ и не можете да приступите бесплатном налогу за стреам, препоручујући вам да користите ВПН услугу како бисте заобишли ограничење региона и уживали у потоцима без муке.

Како гледати ВрестлеМаниа 34 без кабеле

Деблокирајте ВВЕ мрежу

Будући да је Ски Нетворк служио преносним догађајима за кориснике у САД-у, можете размотрити и пријавити своје ВоД сервисе. Тренутно је њихов интернетски канал додао намјенску страницу за кориснике како би стекли све информације везане уз ВрестлеМаниа 34. Све што требате учинити 19,95 фунти за приступ стреамовима уживо за догађај, заједно с поновним покретањем од понедјељка, 9. травња до четвртка, 12. травња у 10а, 15 и 20 сати.

ВВЕ ВрестлеМаниа 34 о небеским спортовима

Што је канал укључен у ВрестлеМаниа?

Ако нисте спремни потрошити више новца за претплату ВВЕ Нетворк и Ски Нетворк ППВ, имате могућност решења да схватите трошкове. Једноставно решење је приступ каналу Ски Нетворк на кабловској телевизији. На овај начин можете уживо преносити догађаје у удобности свог дома, без плаћања иједног новца. Наставит ћемо додати још канала јер ћемо добити информације о правим за емитирање за ВрестлеМаниа 34!

Који је канал укључен ВрестлеМаниа?

Како гледате бесплатне струје уживо на ВрестлеМаниа уживо

За све оне БЕСПЛАТНЕ вани, који немају кабловску телевизију, али и желе гледатеље догађаја ВрестлеМаниа 34, имамо и леђа! Многе веб странице за стриминг пружиће потпуну покривеност свих борби 8. травња. Међу неким најбољим опцијама:

Стреам2Ватцх

Као што наслов говори, Стреам2Ватцх је првенствено посвећен пружању најновијих видеозаписа, вијести, вијести и емисије уживо за мноштво спортова и игара. Не, страница такође покрива познате ППВ догађаје за све ваше омиљене акције, попут претходног ВрестлеМаниа 33, а сада 34!

Како гледате бесплатне струје уживо на ВрестлеМаниа уживо

АллВрестлинг

АллВрестлинг је још једна веб страница за гледање најновије забаве у Врестлингу, на којој можете БЕСПЛАТНО пронаћи све податке који се односе на борбене утакмице, заједно са ППВ приступом. Једноставно посетите веб страницу на данским догађајима ради максималне покривености и проверавајте све везе уживо.

ВрестлеМаниа 34 на АллВрестлингу

ЈуТјуб

Будући да се на ИоуТубеу могу похвалити репутацијом најбоље оцијењених свјетских компанија за дијељење видеозаписа, увијек можете очекивати да ћете пронаћи токове догађаја на намјенским каналима за догађај. На пример, овде је веза на страници ВрестлеМаниа 34 уживо, где можете имати покривеност на данима.

Врестлеманиа 34 на иоутубе-у

Како гледати ВрестлеМаниа на Коди

Ако горње могућности струје не успију, имамо решење које побеђује све. То иде по имену “Коди” - забавни софтвер и више платформи отвореног кода, који користе проширене треће стране како би корисници пружили врхунски садржај за стриминг филмова, ТВ емисије и ППВ догађаје уживо. За стреаминг ВрестлеМаниа 34 на Кодиу можете да инсталирате Халов Ливе ТВ или цЦлоуд ТВ:

Чекање је готово: добре вијести за Кодију & Љубитељи ФИФА-е, гледајте ФИФА-у у Свјетском купу 2018. на Коди

Имате потешкоћа с приступом потоку? суочени с било каквим грешкама? ако да онда дон’т Пазите да се можда суочавате са ограничењем регије, размените или користите ВПН услуге за приступ струјама без икаквих проблема.

Халов Ливе ТВ инсталација и водич за ВрестлеМаниа 34

 1. Отворен Коди и кликнете на икону у облику зупчаника (Поставке)
 2. Одабери “Управитељ датотека” и онда двоструки клик на “Додајте извор”
 3. Појавит ће се оквир, клик “ниједан” за додавање УРЛ-а
 4. Копирај / залијепи следе: хттп://курдмовие.нет/репо
 5. Име извори медија “Халов Репо” ја клик у реду
 6. Повратак на почетни заслон, клик на додацима и зат “Пакет” симбол
 7. Одабери “Инсталирајте из зип датотека” опција и пронаћи “Халов Репо”
 8. Клик на “репозиториј.ХаловТВ-6.0.0.зип” ја чекати за инсталирање додатака
 9. Повратак на почетни заслон, клик на додацима, а затим на “Пакет” симбол
 10. Одабери “Инсталирај из складишта” ја изабрати “ХАЛОВ Репозиториј”
 11. Ићи урадити “Видео додаци”, пронаћи “Халов ТВ уживо” ја погодити дугме за инсталацију!
 12. Отворен додатак и клик на “Сеоски канали”
 13. Примит ћете упит за инсталацију “ГУЛ ЛИВЕ ТВ”
 14. Клик на “Да”, повратак на претходни изборник, Одабери “ЖИВИ СПОРТ”
 15. Пронаћи ја Одабери Ски Спортс ХД за гледање ВрестлеМаниа 34

Како гледати ВрестлеМаниа на Коди

Водич за инсталацију цЦлоудТВ и ВрестлеМаниа 34

 1. Отворен Коди и клик на “подешавања” икона.
 2. Одабери “Управитељ датотека” ја клик на “Додајте извор”.
 3. Двоструки клик на “ниједан” опција и Унеси следећи УРЛ: хттп://кдил.цо/репо
 4. Савет “Коди Израел” у пољу с именима и клик
 5. Ићи до куће Коди, клик на “Додатак”, ја зат  “пакет” симбол.
 6. Одабери “Инсталирајте из Зип датотека” ја клик на “Коди Израел”.
 7. изабрати “кодил.зип” и причекајте да се инсталирате.
 8. Ићи урадити “Инсталирај из складишта” ја клик на “.ввв.Кодисраел.цо.ил Репозиториј”.
 9. Одабери “Видео додаци” ја пронаћи “цЦлоуд ТВ”.
 10. Погодити дугме за инсталацију, отворено додатак и иди урадити “Спортски канали”.
 11. Одабери Ски Спортс за уживо стреамове ВрестлеМаниа 34

Врестлеманиа 34 код кбмц

ВрестлеМаниа 34 карта с утакмицама

Легенда УФЦ-а Ронда Роусеи придружит ће се Курту Ангелу (ВВЕ Халл оф Фамер) који ће 14-годишњу свјетску првакињу освојити Трипле Х и повјерити РАВ-а Степхание МцМахон. Ундертакер ће се вратити за реванш са личностима које не можете видети, Јохн Цена. Реигнси ће суочити са Леснаром за Универсал Титле, а Ранди Ортон ће показати два противника за наслов САД-а против Јиндер Махала и Боббија Роодеа. Ово је главна борбе која се воде. Остало преостало:

 1. Универзално првенство.
 2. Ниа Јак и Алека Блисс
 3. Браун Стровман вс. Бар
 4. Мустафа Али против Цедриц Александра
 5. АЈ Стилес вс Схинсуке Накамура
 6. Сирове жене’с првенство
 7. Сиво Таг-екипно првенство
 8. Интерконтинентално првенство
 9. Смацкдовн Таг-екипно првенство
 10. Смацкдовн Таг-екипно првенство
 11. Финн Балор вс. Миз против Сетх Роллинса
 12. Краљевска меморијална битка Андре Гиант
 13. Сами Заин и Кевин Овенс против Даниеле Бриана и Сханеа МцМахона
 14. Усос вс. Нови дан насупрот браћи Блудгеон

Замотавање ствари

И с тим ми је завршшавамо “Како гледати ВрестлеМаниа 34” водич. Изаберите било који од најбољих метода које бисте започели са стручним догађајима. Ако се суочите са било каквим проблемима, не оклијевајте уписати коментаре испод. Такође, слободно поделите чланак са својим пријатељима и члановима породица, који обожавају ВВЕ-а!

Слични чланки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me