Kako gledati Supernatural Season 14 Live Online besplatno

Na ovom svijetu postoje demoni. Neki su strašniji i nasilniji od drugih. U stvarnom životu zauzeli smo svoje mjesto samo mi ljudi. Međutim, u TV seriji Supernatural naći ćemo istražiti carstva fikcije, učeći o nevjerojatnim pričama o demonima koje će privući vašu pažnju. Ako se želite osloboditi svojih strahova i upustiti se u svijet kaosa, morate znati gdje možete gledati TV serije. Ovaj članak daje detaljne upute kako gledati Supernatural Season 14. Dakle, pripremite se i pridružite se braći u njihovom nastojanju da riješite svijet zla.

Kako gledati supernaravnu sezonu 13

Nadnaravna sezona 14

Četrnaesta sezona čuvenog Supernatural-a premijerno će se predstaviti 11. listopada 2018. godine “CW”, koji će se sastojati od ukupno 20 epizoda, od kojih će svaka biti emitirana svakog tjedna četvrtkom u 20:00. Sada već znamo za raspravu oko nove uloge Jensen Acklesa, nakon što je finale Michael izdao Deana, a arkanđeo je preuzeo njegovo tijelo.

To nas ostavlja pitanje da li će Dean uspjeti izživjeti i hoće li se Jack Lucifera svesti samo na čovjeka, što će se u svijetu dogoditi sljedeće. Pa, budući da smo ludi navijači Supernatural-a, očito je da svaki put pronalazimo nagovještaje o priči ili kao ono što većina može nazvati spojlerima. Do sada su naokolo iznenađujuće vijesti koje putuju uokolo.

Među njima su i glasine da će Michael držati okolo još dugo. Tako da možete zaboraviti vidjeti Deana’sudbina se uskoro rješava. On će možda igrati ulogu negativca i možda predstavlja legitimnu prijetnju! Još jedan spojler sugerira da će se Sam pojačati kao vođa lovaca, dajući Roweni, Bobbyju i Charlieju glavne uloge i.

Ostali savjeti uključuju da će se Jack boriti sa stjecanjem svoje moći, jer se još uvijek prilagođava novoosnovanom statusu čovjeka. Castiel će možda početi trenirati Jacka i služiti mu kao mentor, gradeći tvrd, ali sladak odnos, jer se redatelji nadaju da će ga uključiti u više epizoda ove sezone. Konačno, moglo bi se pokazati da je Supernatural malo više utemeljen nego prije, usredotočen više na međuljudske odnose!

Kako gledati nadnaravno iz bilo kojeg mjesta

Kada je gledanje Supernatural Season 14 s bilo kojeg mjesta, na raspolaganju imate dvije mogućnosti: posjetite mrežne stranice CW ili WB. Oba hit emitera i sada popularna hit streaming imena omogućuju vam gledanje cjelokupnog sadržaja iz Supernatural-a, sve dok imate pretplatu. Međutim, ako posjetite obje strane i pokušate strujati videozapis, možda ćete dobiti poruku koja kaže “Sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji”.

Kako gledati Supernatural Season 14 Live Online besplatno

Mreža CW

Nema boljeg mjesta za gledanje svih sezona Supernaturalla od njegove službene mreže “CW”. Usluga VoD nudi izvorne aplikacije za korisnike Android i iOS pametnih telefona / tableta, što znači da možete uživati ​​u gledanju epizoda, bez ikakvih komplikacija. Ostali korisnici mogu izravno uživati ​​u streamingu svih sezona s službene web stranice. Međutim, ako se nalazite izvan SAD-a, stvari se mogu malo zakomplicirati. Morat ćete sakriti svoju stvarnu lokaciju kako biste deblokirali streaming kanale. Da biste zaobišli ta ograničenja lokacije, dobar je izbor upotrebe VPN usluge. Ispod je popis najboljih pružatelja usluga temeljen na cijenama, sigurnosti, podršci i performansama.

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Kako gledati nadnaravne cjelovite epizode na Putlockeru

Za korisnike koji ne žele ulagati u VPN uslugu ili se pretplatiti na bilo koju izdavač / streaming uslugu, postoji rješenje za gledanje Supernatural-a. Dolazi u obliku hit web stranice, Putlocker - koja se može pohvaliti ogromnom kolekcijom TV emisija / filmova. Možete pogledati sve svoje omiljene sadržaje, a da pritom ne potrošite niti jedan denar. Stranica redovito ažurira svoj sadržaj, objavljujući nove epizode dan nakon objavljivanja.

Kako gledati nadnaravne cjelovite epizode na Putlockeru

Ako želite gledati sve epizode Supernatural od 1. do 14. sezone, samo posjetite putlockers.fm i potražite TV seriju. Odaberite godišnje doba koje želite gledati i uživajte u neprekidnom i glatkom doživljaju strujanja. Da biste izravno pogledali sezonu 14 Supernatural-a, jednostavno posjetite ovu vezu. Ovdje je vodič kako pristupiti Putlockeru s bilo kojeg mjesta.

Kako gledati Supernatural bez struje kabela na Kodi

Izvrsna opcija za gledanje svih vaših omiljenih sadržaja, koji uključuje hit TV seriju Supernatural, je korištenje open-source medija, centra za zabavu, Kodi. Platforma je jedinstvena, omogućava pristup svim blokiranim sadržajima iz cijelog svijeta pomoću proširenja i dodataka trećih strana. Ovdje možete pogledati najbolje Kodi dodatke.

Kako gledati Supernatural bez struje kabela na Kodi

Za gledanje Supernatural na Kodi, sve što morate učiniti je preuzeti i instalirati proširenje Covenant. To je zamjena za popularne dodatke Exodus i Genesis, koji su se nažalost zatvorili prije nekoliko mjeseci (ali sada se izvode ponovo i ponovo pokreću). Jednom kada dobijete pristup dodatku Saveza, jednostavno ga upišite “nadnaravan” na traci za pretraživanje i vidjet ćete popis svih dostupnih godišnjih doba.

Bonus tip: Zaobiđite geo ograničenja kodi koristeći najbolji vpn za kodi.

Kako gledati Supernatural Live Online besplatno

Ako tražite rješenja slična Putlockeru, koja omogućuju gledanje omiljenih TV emisija / filmova BESPLATNO, možda biste mogli pogledati 5movies.to i watchmoviesfree.tv. Svaka se web stranica može pohvaliti ogromnom kolekcijom TV emisija / filmova. To znači da uživate u glatkom streaming doživljaju, bez obzira na to što želite gledati. Jednostavno kliknite gornje hiperveze kako biste izravno pristupili epizodama Supernatural.

Kako gledati Supernatural Live Online besplatno

CMoviesHD

Druga sjajna opcija za učenje kako gledati Supernatural uključuje istraživanje hit hitne streaming web stranice, CMoviesHD. Poznat je po ogromnoj kolekciji filmova / TV emisija koji nikada ne stvaraju probleme prilikom igranja. Zapravo imate na raspolaganju različite izvore ako jedna od veza za streaming ne radi. Pogledajte ovu vezu da biste započeli svoju maniju gledanja Supernatural-a!

Kako gledati Supernatural Season 14 Live Online besplatno

Kako gledati Supernatural u Australiji

Ako želite gledati Supernatural u Australiji, uvijek možete koristiti VPN da biste zaobišli geo-ograničenja na web lokacijama za streaming CW i WB. Kao još jedna mogućnost, možete pokušati koristiti usluge poput iTunes i Foxtel. Cijene pretplate mogu biti troškovi za koje se ne želite upuštati. Stoga biste mogli razmotriti opcije poput Kodi i Popcorn Time iznad. Osiguravanjem mreže VPN vezom možete osigurati sigurnost od pravnih problema oko autorskih prava.

Kako gledati Supernatural u Australiji

Kako gledati Supernatural u Velikoj Britaniji

Ako želite gledati Supernatural u Velikoj Britaniji, uvijek se možete prebaciti na kanal4 na kablovskoj televiziji. Možete čak posjetiti justwatch.com i dobiti pristup višestrukim vezama za streaming za TV seriju koje vam omogućuju gledanje Supernatural-a u Velikoj Britaniji. Kao dodatnu opciju za gledanje Supernatural uživo online besplatno, možda biste trebali razmotriti instaliranje Popcorn Timea.

Kako gledati Supernatural u Velikoj Britaniji Ako želite gledati Supernatural u Velikoj Britaniji, uvijek se možete prebaciti na Channel4 na kablovskoj televiziji. Možete čak posjetiti justwatch.com i dobiti pristup višestrukim vezama za streaming za TV seriju koje vam omogućuju gledanje Supernatural-a u Velikoj Britaniji. Kao dodatnu opciju za gledanje Supernatural uživo online besplatno, možda biste trebali razmotriti instaliranje Popcorn Timea.

Aplikacija je spoj naprednih tehnologija streaminga sa BitTorrent mogućnostima. Omogućuje korisnicima da preuzmu bujice za filmove / TV emisije, istovremeno pružajući mogućnost da ih struji izravno iz softvera. Jednostavno preuzmite i instalirajte Popcorn Time i potražite “nadnaravan” u navigacijskoj traci, nakon što kliknete “TV emisije” kategorija.

Kako gledati nadnaravno u Netflixu

Najbolje rješenje za gledanje svih sezona hit fantastične horor TV serije Supernatural je korištenje Netflixa. Omogućuje korisnicima iz Sjedinjenih Država da emitiraju sve epizode TV emisije na krajnjoj razini praktičnosti. No, budući da Netflix nameće geo-ograničenja, oni koji se nalaze vani možda neće dobiti pristup usluzi streaminga’s kompletnom bibliotekom medija. Ako želite zaobići ta ograničenja, možda biste trebali razmotriti korištenje VPN proizvoda.

Kako gledati nadnaravno u Netflixu

Završne riječi

Ako želite gledati sezonu Supernatural 14, odaberite bilo koju od gore spomenutih metoda, prema vašem praktičnosti. Imate rješenja koja se kreću od plaćenih do BESPLATNIh koji osiguravaju svim gledateljima da mogu gledati TV emisiju, bez puno gnjavaže. Članak podijelite s prijateljima i članovima obitelji koji možda traže rješenja za gledanje TV emisija / filmova. Ugodan dan!! &# 55.357;&# 56.898;

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me