Kako gledati Oscare 2018. bez kabela uživo putem Interneta

Filmovi poput nas svake godine s nestrpljenjem očekuju godišnji ritual: predstavljanje Oscarovih statua! A sada kada smo samo nekoliko dana udaljeni od 90. Nagrade akademije, to’postaje sve izazovniji za kontrolu uzbuđenja. Da, dobro ste čuli, Oscar 2018. je OVDJE, što još jednom znači, vi’Imat ćete priliku svoje omiljene slavne osobe vidjeti kako hodaju crvenim tepihom.


Kako gledati Oscare 2018. bez kabela

Za sve koji ste fashionistice vani’definitivno bih uživao vidjeti kostime poznatih dizajnera. I svi mi zabavimo nakaze, dečko može’čekamo da vidimo tko je pobijedio u kojoj kategoriji. Budući da se događaji poput ovih događaju ispod najgledanije godine, imamo čak i ogromnu publiku koja nam dijeli poruku, obećavajući podršku našim omiljenim slavnim osobama!

Jeste li presretni i zbog 90. nagrada Akademije? Tražite rješenja za gledanje događaja na način koji nema najviše gnjavaže? Pročitajte ovaj opsežni vodič o tome kako gledati Oscara 2018. bez kabela! pustiti’krenimo prvo s malo pozadine ...

Kako gledati Oscara 2018. bez kabela - Ultimate vodič

  1. Kakva je lokacija nagrada Academy Awards 2018?
  2. Tko će biti domaćin nagrada za Akademiju 2018?
  3. Kompletan popis emitera / kanala kanala Oscar 2018
  4. Kako gledati Oscare 2018. bez kabela
  5. Kako gledati cijelu emisiju uživo nagradama Akademije 2018., uživo putem besplatnih streama
  6. Kako gledati Oscara 2018. na Roku
  7. Kako gledati nagradu Academy Award 2018 u Velikoj Britaniji
  8. Kako gledati Oscara 2018. u Australiji
  9. Kako gledati Nagrade za akademiju 2018. putem Kodija
  10. Nagrade za akademiju 2018. nominirani
  11. Tko’s Dobit će nagradu za najbolju sliku?
  12. Kako gledati Oscara bez pitanja o kablovima

Kakva je lokacija nagrada Academy Awards 2018?

90. dodijeljena nagrada Akademije za filmsku umjetnost i znanost (AMPAS) održat će se u The Dolby Theatru, smještenom u Hollywoodu, Los Angelesu, u Kaliforniji. Odlučeni datum određen je za 4. ožujka 2018. Zabavna činjenica: od otvaranja dvorane 2001., sve Oscarove ceremonije održane su u The Dolby Theatre! To’teško je zamisliti koliko lijepo u stvarnosti mora biti.

Kakva je lokacija nagrada Academy Awards 2018?

Tko će biti domaćin nagrada za Akademiju 2018?

O ti’voljet ću ovo čuti. Naš omiljeni TV voditelj i osobnost, duhovit i krajnje šarmantan, Jimmy Kimmel još će jednom dodijeliti Oscara za 2018. To će biti druga godina u trajanju, a on je preuzeo dužnosti domaćinstva za Oskara. Jimmy je također pet puta uručio American Music Awards, 2007. ESPYS i nagrade Emmy za 2012. i 2016.. Prethodni izlagači za Oscara bili su Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris i Ellen DeGeneres.

Tko će biti domaćin nagrada Akademije 2018?

Kompletan popis emitera / kanala kanala Oscar 2018

Mreža ABC nominirana je za službenog emitera za 90. nagradu Akademije. Svi koji se nalaze u SAD-u mogu jednostavno prebaciti svoje kanale na ABC za gledanje događaja uživo ili na zahtjev preko dana. Za ostale zemlje pogledajte popis u nastavku:

Mađarska

Ako se nalazite u Mađarskoj, Oscara 2018. možete uživo gledati putem šestokanalnog javnog emitera, MTVA. Prebacite se na glavni kanal mreže, Duna TV.

Meksiko

Za one koji se nalaze u Meksiku, The “TNT Latinska Amerika” emitirat će događaj uživo. Prebacite svoje kanale u 5:30 oštro da biste pogledali događaj izravno iz unosa na Crvenom tepihu.

Koreja

CJ E&M’ugledni i poznati CGV bit će odgovoran za televizijsko emitiranje Oscara 2018. uživo iz Hollywooda.

Japan

Ako živite u Japanu, u udobnosti svog doma možete gledati 90. nagrade Akademije putem poznate satelitske mreže WOWOW.

Francuska

Za one koji se nalaze u Francuskoj zasad nema vijesti o nijednom TV programu. Ako želite da se događaj struji na mreži, posjetite CanalPlus radi potpune pokrivenosti.

Indija

Možete gledati 90. ceremoniju dodjele nagrada Akademije kroz Indiju’s 21. stoljeća Fox’s Star mreža. Prebacite svoje kanale na Star Filmove u 5:30 ujutro (spremite se rano se probuditi, prijatelji!).

Njemačka

Ako želite gledati Oscara 2018. u Njemačkoj, prijeđite na kanal komercijalne mreže “ProSieben”. Također možete pogledati najvažnije događaje sljedećeg dana.

Južna Afrika

Za one koji se nalaze u Južnoj Africi, morat ćete se pretplatiti na plaćeni kanal M-Net Movies, jer će taj događaj prenositi uživo.

Latinska Amerika

Slično Meksiku, TNT će Latina Amerika događaj emitirati i ove godine. Ako nemate TV pretplatu, prijavite se za uslugu TNT Go.

Bilješka: Ako se suočavate s ograničenjem regije dok strujirate Oscare na gore spomenutim kanalima, razmislite o upotrebi VPN usluge za deblokiranje Oscarskih tokova..

Deblokirajte Oscarove struje

Kako gledati Oscare 2018. bez kabela

Za sve vaše rezače kablova, postoji mnogo rješenja za gledanje Oscara 2018 uživo na mreži. Ako imate pretplatu na ABC, jednostavno ih možete posjetiti “Gledajte uživo” stranicu na dan događaja za cjelovito Akademijsko iskustvo.

Kako gledati nagrade akademija 2018. na abc mreži

Sam Oscar osigurat će trenutne događaje na glavnoj web stranici Go. Ako se nalazite izvan SAD-a, najjednostavniji način je da se prijavite na abc.go.com. Preuzmite odabranu aplikaciju za svoj uređaj odavde. Upotrijebite bilo koju od VPN usluga navedenih u nastavku i povežite se s američkim poslužiteljem da biste uživali u strujanju Oscara za 2018. godinu!

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Sling TV

Ako vam se gornji postupak čini previše kompliciranim, uvijek možete razmotriti korištenje usluge Streaming Live, Sling TV. Pretplate počinju od 20 USD mjesečno, a možete čak i iskoristiti 7-dnevno probno razdoblje, što tehnički znači’BESPLATNO ćete gledati 90. Nagrade Akademije!

Kako gledati Oscara 2018. na SlingTV-u

Deblokirajte Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue je još jedna nevjerojatna usluga live streaminga koja će osigurati emitovanje 90. Akademskih nagrada. Pretplate počinju od 33,99 USD mjesečno i baš kao i Sling TV, na raspolaganju vam je besplatno 7-dnevno besplatno probno razdoblje (što više nego nadoknađuje visoke cijene).

Kako gledati nagrade akademije 2018. na PlayStation Vue

Kako gledati cijelu emisiju uživo besplatnih struja uživo na internetu Oscar 2018. godine

Ako želite gledati 90. Nagrade za akademiju, ali niste spremni zapaliti novac na pretplatama - tada imamo i rješenja za vas BESPLATNE. Da, to’s pravom, i na vaše iznenađenje - ova rješenja su zapravo prilično česta u našem svakodnevnom životu:

Facebook uživo

Da, nema službenih najava da se Oscar 2018 prenosi uživo na SM platformi. Međutim, s uvođenjem Facebooka uživo i dostupnim streamovima mnogim prošlim događajima poput Emmy, sigurni smo da ćete ovdje možda nešto pronaći. Kao drugu mogućnost, razmislite o tome da napravite upit za pretraživanje s hashtagom # Oscars2018Live.

Kako gledati cijelu emisiju uživo besplatnih struja uživo na internetu Oscar 2018. godine

YouTube

Službena stranica Oscara definitivno će osigurati prijenos uživo nagrada Akademije. Za ažuriranja, nastavite pratiti njihov profil ovdje. Međutim, ako ne možete pronaći ništa na YouTubeu, razmislite o drugim mogućnostima poput Vimea i Daily Motion.

Kako gledati Oscare 2018. na youtubeu

Reddit

Kada sve drugo ne uspije, jedina mudra opcija je korištenje REDDIT-a. Ovdje možete pronaći popis tema vezanih uz Oscara 2018. Na dan događaja možete biti sigurni da ćete naći obilje linkova za streaming, bez ikakvih reklama i skočnih prozora..

Kako gledati nagrade Akademije 2018. na Redditu

Druge opcije

Uzimajući u obzir kako SAD vole držati takve događaje ograničeno na svoju zemlju’s čitavom publikom, često se moramo osloniti na ogroman broj alternativa. Među neke predviđaju da će nuditi prijenos uživo BESPLATNO uključuju Time.com, InStyle.com, EW.com i PEOPLE.com.

Kako gledati Oscara 2018. na Roku

Roku postoji kao jedan od najboljih streaming igrača trenutno. Ako želite gledati Oscara 2018, obavezno dodajte sljedeće kanale: ABC & Filmovi s zvjezdicama ili bilo kojim od kanala spomenutih na popisu emisija. Ako nemate pretplatu, razmislite o instaliranju Kodija na Roku, a zatim slijedite korake u Kodi vodiču za gledanje Oscara 2018. u nastavku:

Kako gledati Oscara 2018. na Roku

Kako gledati Oscara 2018. u Velikoj Britaniji

Ako želite gledati ceremoniju dodjele Oscara 2018. u Velikoj Britaniji, jednostavno prebacite svoj kanal na SKY Movie Oscar. Televizijska kuća Sky Networks pružit će potpunu pokrivenost događaja od Crvenog tepiha do ceremonije dodjele nagrada.

Kako gledati nagrade za akademiju 2018. u Velikoj Britaniji

Kako gledati Oscara 2018. u Australiji

Australci imaju sreće! Uvijek dobivaju pristup sadržaju putem Devet mreža. Stoga prebacite svoje kanale točno u 12.30 u ponedjeljak, 4. ožujka 2018. Ako nemate pretplatu za kabel, onda događaj i dalje pratite putem 9 Now online.

Kako gledati Oscara 2018. u Australiji

Kako gledati Oscara 2018. putem Kodija

Kad je u pitanju gledanje 90. ceremonije dodjele Oskara na Kodiu, imate dvije mogućnosti: cCloud TV ili Halow Live TV. Ispod smo dali detaljne upute za instaliranje dodataka na način koji nema najviše problema:

Bilješka: Ako se suočavate s bilo kakvim ograničenjima regije na Kodi Oscar Streams, razmislite o upotrebi VPN usluge za deblokiranje struje i zaobiđite pogrešku dnevnika provjere u Kodi Streams.

Deblokirajte Oscarove struje

cCloud TV Instalacija i vodič za Oscara 2018

 • Otvoren Kodi i klik na “postavke” ikona
 • Odaberi “Upravitelj datoteka” i klik na “Dodajte izvor”
 • Dvostruki klik na “nijedan” opcija i Unesi sljedeći URL: http://kdil.co/repo
 • Tip “Kodi Izrael” u polju s imenima i klik u redu
 • Ići do kuće Kodi, klik na “Dodatak”, a onda je “paket” simbol
 • Odaberi “Instalirajte iz Zip datoteke” i klik na “Kodi Izrael”
 • izabrati “kodil.zip” i čekati da se instalira
 • Ići do “Instaliraj iz skladišta” i klik na “.www.Kodisrael.co.il Repozitorij”
 • Odaberi “Video dodaci” i pronaći “cCloud TV”
 • Pogoditi gumb za instalaciju, otvoren dodatak i ići do “Svi kanali”
 • Odaberi ABC Vijesti za prijenos uživo Oscara 2018

Kako gledati nagrade za akademiju 2018. putem Kodija

Vodič za instalaciju uživo i Oscar 2018 u televiziji uživo

 • Otvoren Kodi i klik na ikoni u obliku zupčanika (postavke)
 • Odaberi “Upravitelj datoteka” i onda dvostruki klik na “Dodajte izvor”
 • Pojavit će se okvir, klik “nijedan” za dodavanje URL-a
 • Kopiraj / zalijepi sljedeće: http://kurdmovie.net/repo
 • Ime izvori medija “Halow Repo” i klik u redu
 • Povratak na početni zaslon, klik na dodacima, a zatim na “Paket” simbol
 • Odaberi “Instalirajte iz zip datoteke” opcija i pronaći “Halow Repo”
 • Klik na “repository.HalowTV-6.0.0.zip” i čekati za instaliranje dodatka
 • Povratak na početni zaslon, klik na dodacima, a zatim na “Paket” simbol
 • Odaberi “Instaliraj iz skladišta” i izabrati “HALOW Repozitorij”
 • Ići do “Video dodaci”, pronaći “Halow TV uživo” i pritisnite gumb za instalaciju!
 • Otvoren dodatak i klik na “Seoski kanali”
 • Primit ćete upit za instalirati “GUL LIVE TV”
 • Klik na “Da”, pomaknite se prema dolje i Odaberi “USA Live TV”
 • Pronaći i Odaberi “ABC News” gledati Oscare 2018!

Halow Live TV instalacija i Oscar 2018

Nagrade za akademiju 2018. nominirani

Nominacije za Oscara 2018. konačno su otkrivene i nismo’nisam bila uzbuđenija nego prije. Ove godine na popisu možete vidjeti mnoštvo novih imena, i nepotrebno je reći, sva zaslužena priznanja. Što mislite tko će pobijediti?

Najbolji glumac

 1. Daniel Day-Lewis kao Reynolds Woodcock - ”Fantomska nit”
 2. Timothée Chalamet kao Elio Perlman - ”Nazovite me svojim imenom”
 3. Denzel Washington kao Roman J. Izrael - ”Roman J. Izrael, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya kao Chris Washington– ”Izađi”
 5. Gary Oldman kao Winston Churchill - ”Najcrnji sat”

Najbolja glumica

 1. Meryl Streep kao Katharine Graham - ”Pošta”
 2. Margot Robbie kao Tonya Harding - ”Ja, Tonya”
 3. Sally Hawkins kao Elisa Esposito - ”Oblik vode”
 4. Saoirse Ronan kao Christine “Lady Bird” McPherson u “Lady Bird”
 5. Frances McDormand kao Mildred Hayes - “Tri bilborda izvan Ebbinga, Missouri”

Najbolja slika

 1. “Dankerk” - režija Christopher Nolan
 2. ” Izađi” - režija Jordan Peele
 3. ” Pošta” - režija Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - režija Greta Gerwig
 5. ” Najcrnji sat” - režija Joe Wright
 6. ” Fantomska nit”  - režija Paul Thomas Anderson
 7. ” Oblik vode”  - režija Guillermo del Toro
 8. ” Nazovite me svojim imenom” - režija Luca Guadagnino
 9. ” Tri bilborda izvan Ebbinga, Missouri” - režija Martin McDonagh

Tko’s Dobit će nagradu za najbolju sliku?

Nesumnjivo, ove godine’Sezona dodjele nagrada bila je širenje svijesti od svih, koje su pokrenuli pokreti #MeToo i #TimesUp, koji su pokrenuli sjajne rasprave za hollywoodski stil života i kinematografiju. Ipak, utrka za najbolju sliku i dalje se treba radovati, posebno nakon gledanja nominacija, koje su pune dostojnih natjecatelja.

Tko će osvojiti nagradu za najbolju sliku?

Za nas se sve svodi na dva filma: Tri bilborda i izlazi. Na temelju prethodnog’Sjajni uspjeh u osvajanju glavnih nagrada na Britanskim filmskim nagradama, Zlatnim globusima i nagradama Ceha filmskog glumca, sigurni smo da će polarizirajuća tamna komedija oduzeti statuu Oscara za “Najbolja slika”. Međutim, u našim očima, “Izađi” trebao biti pobjednik.

Kako gledati Oscara bez pitanja o kablovima:

Kakav dan je Oscar?

90. Nagrade akademije održat će se 4. ožujka 2018. u 18:30 sati u SAD-u.

Koliko dugo traje nagrada Akademije?

Ceremonija obično traje oko tri i pol sata od Crvenog tepiha do kraja.

Koja je stanica uključena?

Ako se nalazite u SAD-u, jednostavno prebacite svoje kanale na ABC mrežu.

Gledajte svoje najdraže zvijezde na Crvenom tepihu!

Nadamo se da će ovaj vodič pomoći u odgovoru na vaše pitanje kako gledati Oscare 2018. bez kabela. S obzirom na geo-ograničenja na nekim web-lokacijama, dodali smo ogroman popis opcija za strujanje i njihove alternative. Javite nam koji od vas radi a koji ne! Također, slobodno podijelite svoja dva centa o kome’osvojit će nagradu u odjeljku za komentare u nastavku. Ugodan dan!

Slični članki

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me