Kako gledati odijela bez kabela s bilo kojeg mjesta – 9 mogućnosti besplatnog prijenosa uživo

Univerzalni kabel izvornika, “Odijela” pravna je dramska TV serija koja se fokusira na izmišljenu odvjetničku tvrtku u New Yorku. Poznat je po svom sjaju u pripovijedanju, iskrenim borbama i dobro razvijenim likovima’ odnose. Sada se TV serija vraća iz pauze u srednjoj sezoni 7, premijera na njoj 28. ožujka 2018. Tražite li načine kako gledati “Odijela” bez kabela nigdje? Ako je tako, pročitajte ovaj vodič s Best VPN-a

Kako gledati odijela bez kabela

 1. Kako gledati “Odijela” bez Kabela
 2. Kako gledati odijela 8 sezone koja struji uživo izvan SAD-a
 3. Kako gledati odijela uživo na Netflixu
 4. Kako gledati odijela uživo na Hulu
 5. Kako gledati odijela online besplatno
 6. Kako gledati odijela 7 sezona punih epizoda na Kodi

“Odijela” - Pojedinosti o sezoni 7!

SPOILER ALERT! U posljednjih nekoliko epizoda vidjeli smo sve u firmi kako se bore za prilagodbu nakon što Jessica ode. Stvari ne izgledaju dobro i puno je zbrke. Donna odluči zauzeti poziciju COO-a i Alexa (Harvey)’s friend) pridružuje se timu. Louis počinje viđati terapeuta i Harvey stupa u scenu za upoznavanje sa svojim bivšim terapeutom. Mike nastavlja raditi na pro bono slučajevima. Međutim, jedan od njih dovodi Harveyja, Alexa i druge u opasnost. Uf .... Kakva vožnja rolanjem!

Pojedinosti sezone7

Što’s Sudbinom Meghan Markle i Patricka J. Adams-a?

Ako nemaš’Već čuli, odijela su obnovljena za sezonu 8, bez Meghan Markle i Patricka J. Adams-a. To bi moglo biti problematično, jer nitko ne voli vidjeti svoje omiljene likove kako odlaze, što direktno predstavlja smanjenje gledanosti! Sada već poznajemo Megan Markle (sada vojvotkinja od Sussexa) koja se udala za mlađeg sina Charlesa (princa od Walesa) Henryja Charlesa Alberta Davida. Budući da je ona dio kraljevske obitelji, Megan će se morati potpuno odmaknuti od hollywoodske industrije.

To je izazvalo veliko bijes, jer mnogi vjeruju da Megan napušta karijeru kako bi se nastanila patrijarhalnim načinom života, što ide u suprotnost s njenim progresivnim, feminističkim pogledima u životu. No, razjasnimo nam da ona može učiniti više dobra na višem položaju vojvotkinje od glumice. Čak ni sa feminističkog stajališta, ona ne radi ništa loše, već slijedi svoje srce i to bi trebala imati sposobnost za to. Ako je sretna kako stvari stoje, onda su sve ostale samo gluposti.

Meghan i Patrick

Dakle, iako će gledateljima biti teško pustiti je da se zamisli “Odijela” bez nje je važno da joj fanovi pokažu podršku. Što se tiče Patricka J. Adamsa, imao je nekoliko lijepih riječi za podijeliti sa svojim fanovima. “Mike Ross naučio me je puno o predanosti, napornom radu i moći vjerovanja u sebe i osjećam se blagoslovljenim da sada oboje možemo kročiti u živote za koje nikada nismo sanjali da ćemo zapravo imati dovoljno sreće da živimo”. Oba lika postojala su nekoliko tjedana prije Markle’stvarne životne prijateljice princa Harryja u koje su bili uključeni Michael i Rachel.

To znači da je Meghan definitivno trenirala prije svog pravog vjenčanja! Ipak, to ne znači da više nećete vidjeti Michaela u emisiji. Iako možda nije redovan niz, on je ipak dio originalne glumačke uloge. Za sada smo sve što vam možemo reći je ono što smo čuli, a to je: “Sezona 8 imat će sve, od izmjene saveza i unutarnjih igranja moći, do tajni, izdaja i vatrenih odnosa,” Dakle, pripremite se za nevjerojatne momke s putovanja i prebacite nam prste u nadi da neće završiti razočarani TV serijom koja će se vratiti natrag 25. srpnja 2018..

Kako gledati “Odijela” bez Kabela

Ako želite gledati sva godišnja doba “Odijela” online bez kabela, na raspolaganju vam je puno resursa. Mnoge premium usluge na mreži skupljaju sadržaj raznih emitera i proizvođača omogućavajući vam gledanje omiljenih TV emisija / filmova iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Gledati “Odijela”, razmislite o prijavi sa:

Vijesti Fifa Worldcup

“Ako se suočite s ograničenjima regije na kanalima koje smo naveli niže, razmislite o upotrebi najbolje VPN usluge da biste je zaobišli”

Otključaj kanale

Sling TV

Ova VoD streaming usluga razvila je veliku reputaciju na mreži za pružanje sadržaja iz niza premium kanala. Od filmova, TV emisija, do sportskih i drugih događaja uživo, Sling TV nudi mogućnost gledanja svega s bilo kojeg mjesta. Prijavite se, iskoristite 7-dnevno besplatno probno razdoblje i gledajte “Odijela” ovdje!

Gledajte odijela sezone 7 na Sling TV-u

Vudu

Ako nemate ništa protiv trošenja novca, uvijek se možete odlučiti za gledanje svih godišnjih doba “Odijelo” preko Vudu. Ova streaming platforma mnogima je preferirani izbor kada su u pitanju gledanje TV emisija i filmova. Cijelu sezonu 7 online možete kupiti ovdje.

Pogledajte odijela sezone 7 na Vuduu

PlayStation Vue

Za proračunski rezač kablova, PlayStation Vue može izgledati kao SPREMNI! Osnovni paket počinje od 29,99 USD mjesečno, pružajući vam pristup gotovo 50 kanala iz cijelog svijeta i SAD-a, čiji je dom “Odijela”.Najbolji dio svega: dostupan je na svim uređajima, koji uključuju, ali nisu ograničeni na Roku, PS3 / 4 konzole, iPad / iPhone, Chromecast, Amazon Firestick, itd..

Pogledajte odijela sezone 7 na PlayStation Vue

Kako gledati odijela uživo na Netflixu

Netflix je nesumnjivo jedna od najboljih streaming platformi na mreži. Nakon toga savršen je izbor za streaming legalnih dramskih TV serija, “Odijela”. VoD usluga nudi 6 sezona emisije za gledanje u krajnjoj razini praktičnosti. Ako imate Netflix račun, kliknite ovu vezu kako biste započeli streaming!

Pogledajte odijela sezone 7 na Netflixu

Odijela sezona 7 mogu biti dostupna samo na američkom Netflixu, pa koristite VPN uslugu i povežite se s američkim poslužiteljem tako da’Neću propustiti novu sezonu!

Kako gledati odijela uživo na Hulu

Hulu je još jedan hit VoD usluga koji nudi obilje naslova filmova / TV serija za gledanje i uživanje u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Nažalost, “Odijela” nije dostupan za streaming na zahtjev. Korisnici s računima možda će morati prebaciti na Hulu putem TV uživo. Ovdje se možete prijaviti za besplatno probno razdoblje.

Kako gledati odijela uživo na Hulu

Kako gledati odijela 8 sezone koja struji uživo izvan SAD-a

Web stranice poput Netflixa mogu nametnuti geo-ograničenja koja ograničavaju pristup sadržaju ili samoj web stranici. Ako se nalazite izvan SAD-a, pomoću VPN-a možete maskirati svoju IP adresu i učiniti da se ona pojavljuje kao da živite u zemlji. Ispod je popis najboljih jeftinih VPN pružatelja usluga temeljenih na njihovoj pouzdanosti, cijenama, performansama, podršci i sigurnosti.

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Kako gledati odijela online besplatno

Kad je u pitanju gledanje “Odijela” BESPLATNO, jedina mudra opcija je pronaći sigurne izvore uživo. U nastavku smo dodali popis opcija u kojima možete pronaći radne streamove za TV seriju, osiguravajući da ne propustite nijednu epizodu:

CMoviesHD

CMoviesHD je još jedna renomirana web stranica na popisu BESPLATNIh online streaming usluga. Ima veliku bazu podataka vrhunskog sadržaja, uključujući sve Sedam godišnjih doba “Odijela”. Ovdje im možete pristupiti!

Pogledajte odijela sezone 7 na CmoviesHD-u

Putlocker

Internetski indeks hostiranih datoteka za streaming zabavnog medija, Putlocker, još je jedno najbolje odredište za gledanje svih pet sezona odijela BESPLATNO. Kliknite ovdje kako biste dobili pristup potocima!

Pogledajte odijelo sezone 7 na Putlockeru

Popcorn-Time.to

Ovaj softver nudi vam zadivljujuću mogućnost gledanja željenog video sadržaja na najprikladniji mogući način. Najbolji dio svega: gledatelji imaju ogroman popis gledanih TV emisija / filmova, među koje uključuju “Odijela” i svih njegovih godišnjih doba. Više detalja pročitajte ovdje: najbolji vpn za vrijeme kokica

Pogledajte odijela sezone 7 na Popcorntime.to

Odricanje: Uvijek koristite uslugu s VPN-om u zemljama s strogim zakonima o autorskim pravima kako biste anonimno mogli strujati svoje omiljene emisije.

Kako gledati odijela 7 sezona punih epizoda na Kodi

Ako gornje mogućnosti ne uspiju, razmislite o opciji KODI! Ova platforma za medijsku zabavu koristi proširenja trećih strana za objedinjavanje sadržaja s ogromnog popisa premium VoD usluga. Tipično: imate mnogo opcija u dodacima za strujanje “Odijela”, ali za Savez ništa ne odgovara. Slijedite korake u nastavku kako biste instalirali proširenje:

 1. OtvorenKodi i klik na “zupčanik” ikonu za unos postavki
 2. S popisa opcija, Odaberi“Upravitelj datoteka”
 3. Klik na “Dodajte izvor” i onda Dvostruki klik na “nijedan”
 4. Unesi http://kdil.co/repo u URL traku i Ime to Kodi Izrael
 5. glava natrag u glavni izbornik i ići do “Add-ons”
 6. Klik na “Paket” simbol i zatim “Instalirajte iz Zip datoteke”
 7. Pronaći“Kodi Izrael” i klik na “kdil.zip” instalirati repo
 8. Povratak na prethodni izbornik i Odaberi “Instaliraj iz skladišta”
 9. Pronaći“www.Kodisrael.co repozitorij” i Odaberi “Video dodaci”
 10. Svitak do “C”, Odaberi “savez”, i pogoditi gumb za instalaciju
 11. Otvoren dodatak, klik na “traži” i Unesi “Odijela”
 12. Uživati gledanje TV serija!

Gledajte odijela sezone 7 na Kodi

Gdje gledati odijela na Redditu

Nijedan vodič za streaming ovih dana nikad nije dovršen bez uključivanja mišljenja ljudi koji su najvažniji, tj. Stvarnih obožavatelja emisije ili usluge. I koje je bolje mjesto za procjenu mišljenja korisnika od prelaska na Reddit.
Kad smo otišli na Reddit da provjerimo na kojim su kanalima i uslugama ta osoba koristi za gledanje apartmana, otkrili smo da većina njih preferira internetske stranice za strujanje poput Netflixa i Amazon Primea jer nude gotovo sve sezone apartmana, omogućujući čak i novim korisnicima ili glavni obožavatelji emisije kako bi na zahtjev gledali bilo koju epizodu.
Evo nekoliko isječaka s teme Reddit gdje su korisnici komentirali isto:

Gdje mogu gledati stare sezone i epizode? od odijela

Komentar iz rasprave [račun je izbrisan]’komentar iz rasprave "Gdje mogu gledati stare sezone i epizode?".

Hoće li biti odijela, sezona 8?

Nakon emitiranja sezone 7, dio B, mnogi se već pitaju hoće li doći do sezone 8 i hoće li se Patrick J. Adams i Meghan Markle vratiti. Pa, svoje brige ostavite po strani, jer je USA Network potvrdio novu sezonu. Međutim, možda nećete vidjeti Patricka i Meghan, jer su se obje odlučile pridružiti “Princ Harry” kasnije ove godine.

Zamotavanje stvari

Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da shvatite kako gledati “Odijela” uživo na mreži. Ipak, ako naiđete na bilo kakve probleme ili pronađete druga rješenja za streaming TV serija, ne ustručavajte se u komentaru u nastavku. Također, slobodno podijelite članak sa svojim prijateljima / članovima obitelji, koji su entuzijastični obožavatelji TV serija. Uživati!

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me