Kako gledati / deblokirati DC Universe izvan SAD-a – jednostavan vodič

DC Universe upravo je predstavljen u rujnu 2018. godine, a njegovi obožavatelji su ushićeni.

Sada možete gledati sav sadržaj vezan uz franšizu samo na ovoj sjajnoj streaming platformi, sadržaj koji ste osvojili’ne mogu gledati drugdje. Da, čak ni na Netflixu.

Ali znate li da je DC Universe geografski ograničen izvan SAD-a?

Znate li kako možete pristupiti tome?

Ovdje je naš posvećeni vodič o tome kako gledati / deblokirati DC Universe izvan SAD-a, uključujući tri najbolja VPN-a u tu svrhu, najbolje vpn Reddit recenzije i još mnogo toga!

Koje su sve zemlje usluge DC Universe dostupne trenutno izvan SAD-a?

Batman, Superman bilo tko? Ako nemaš’Nisam čuo ova imena ikad, vjerujem da ste samo vanzemaljac koji je posjetio ovaj planet na vašem ljetnom odmoru.

Ti su likovi i mnogi drugi popularni dio franšize DC Comic Book, a osim Marvela, DC je najveći takav brend na svijetu.

A sada je pokrenuo vlastito mjesto za streaming pod nazivom DC Universe na kojem možete pronaći sve filmove, emisije, digitalne stripove, odjeljak s komentarima i forume ili u osnovi bilo šta što se odnosi na likove iz franšize.

Da, Netflix je možda vaš prvi izbor kada je riječ o streaming platformama, a vaša druga dobra oklada možda je na Amazon Prime, ali DC Universe nije za razliku od obje ove popularne web lokacije.

Naravno, funkcionalnost i ideja su isti, ali sadržaj će u potpunosti biti drugačiji.

DC Universe pruža vrlo posvećen žanr, onaj koji se odnosi samo na vlastite likove i priče, izvađene iz stripova.

Broj obožavatelja DC franšize u svijetu je fenomenalan, pa je pokretanje takve usluge bila zaista dobra ideja.

Ali, pričekaj tamo’je ulov.

Kao i sve dobre stvari ikada, DC Universe je dostupan samo u Sjedinjenim Državama.

Kako gledati / deblokirati DC Universe izvan SAD-a

Što ima smisla jer većina posvećenih fanova za franšizu definitivno leži u državi.

Međutim, za ljubitelje franšize izvan svijeta, ovo je gadno ozbiljno.

Ali ne brinite, jer kao i uvijek, uputit ću vas kako deblokirati DC Universe izvan SAD-a, baš kao i ja’učinio s drugim nebrojenim takvim platformama, tj. uz pomoć VPN-a ili namjenskih poslužitelja.

Najbolji VPN za gledanje DC Universe izvan SAD-a

Kao što sam već rekao, DC Universe možete lako deblokirati i gledati izvan SAD-a, čak i ako koristite VPN, no znate li koji VPN će to zapravo učiniti za vas?

Ne, točno?

Pa, evo 3 najbolja VPN-a koja sam isprobao i testirao s DC Universeom od 2019. godine i oni sigurno mogu savršeno obaviti posao.

ExpressVPN

Ovo je ozbiljno bez ikakvog razmišljanja. Ne postoji takva streaming platforma koju ovaj zvjezdani pružatelj usluga ne može deblokirati. Od Netflix-a do UFC borbe, preporučujem ExpressVPN za sve što želite gledati je li moguće pristupiti njegovim geo-ograničenjima i njima bez VPN-a..

Najbolji VPN za gledanje DC Universe izvan SAD-a

Da bi pružio kratak uzorak ovom davatelju, on ima preko 2000 poslužitelja, vojno-šifrirajuće šifriranje, dovoljan broj klijentskih aplikacija, podršku za protokol OpenVPN, nultu politiku evidentiranja i još mnogo toga..

No, iznad svega toga, njegov je američki park poslužitelja jedan od najboljih u poslu. Samo se trebate povezati s bilo kime i započeti strujanje DC Universe-a. Da, to je tako jednostavno.

To’definitivno je malo skuplje u odnosu na ostale, ali vrijedi svakog vašeg novca.

prozodija

 • Deblokira sve američke web lokacije za strujanje
 • Preko 2000 poslužitelja
 • Šifriranje vojnih stupnjeva
 • Namjenski klijenti za strujne uređaje poput Firestick-a
 • Podrška za chat uživo

kontra

 • Skupi planovi

PureVPN

Još jedna sjajna VPN usluga za sve one streamers-ove koji žele deblokirati američki sadržaj poput usluge DC Universe je PureVPN.

Pružatelj usluge nije poznat po svojoj sigurnosti’s za svoju sposobnost napajanja najboljeg iskustva struje među svim pružateljima usluga.

I ima sve ispravne značajke kao što su vojno-šifriranje, 2000+ poslužitelja, kompatibilne klijentske aplikacije, podrška za live chat, prekidač kill i još više.

Koje su zemlje DC Universe usluge trenutno dostupne izvan SAD-a

Što’Još je bolje da PureVPN također nudi priliku da osigurate svoj vlastiti IP. S tim ćete se oslobađati svih problema koji su povezani s dijeljenjem parka poslužitelja, kao što je to slučaj sa uobičajenim planovima VPN usluge poput niskih brzina, zabranjenih poslužitelja itd..

I na kraju svega, PureVPN je jeftin, a način jeftin. Kao da se nudi za manje od pola cijene ExpressVPN-a’s pretplatom, s tim da su neki planovi još jeftiniji od toga. Tako da’siguran izvlačenje.

Za ljubitelje DC Universea s proračunom ovo je vrhunska usluga koju biste svakako trebali iskoristiti.

prozodija

 • 2000 poslužitelja u preko 160 zemalja
 • Deblokira DC Universe izvan SAD-a
 • Dostupna je podrška za chat uživo Namjenjeni IP-u
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Jeftini planovi

kontra

 • Čuva zapisnike vremenskih oznaka veze

NordVPN

5000+ poslužitelja i brojeći, NordVPN nije ostavio nijedan kamen u ponudi izuzetne mogućnosti streamare diljem svijeta. Velike brzine su njezin forte i sigurnost se neprestano širi.

I opet ću se grditi o svim općim značajkama ovdje, ali znate li da NordVPN ima sve kao i ostalo, na pr. šifriranje vojne klase, politika nulte zapise itd.

DC Universe Online Reddit

DC Universe sam vrlo lako deblokirao s NordVPN-om i iskustvo je bilo besprijekorno kao i svaki put.

Što se cijene tiče, NordVPN nije preskup, ali samo mu nedostaje da bude proračunski prihvatljiv.

prozodija

 • 5000+ poslužitelja širom svijeta
 • Dostupno je više klijentskih aplikacija
 • Pristupačni planovi
 • Podrška za OpenVPN protokol

Dostupne su dodatne sigurnosne značajke poput DoubleVPN-a

kontra

 • Podrška za chat uživo nije dostupna

Sva ova tri pružatelja su sjajna, ali imaju neke manje razlike u učinku. To’sav je tehnički žargon, pa dopustite da vam olakšam razumijevanje i na kraju donesete odluku na temelju njega.

ExpressVPN: Stabilan

PureVPN: jeftino

NordVPN: Opterećen značajkama.

DC Universe može deblokirati bilo koji trios, ali u konačnici ovisi o onome što tražite.

Kako gledati / deblokirati / pristupiti DC Universeu izvan SAD-a

Ako ste se odlučili za bilo kojeg od gore navedenih pružatelja usluga, možete deblokirati DC Universe izvan SAD-a slijedeći ove jednostavne korake. Ovdje uzimam ExpressVPN kao primjer:

 1. Idite kod davatelja usluga’s web mjesta i odaberite plan cijena
 2. Platite pretplatu i dobijte vjerodajnice korisnika
 3. Preuzmite kompatibilni klijent aplikacije kao što sam preuzeo ExpressVPN’s Windows klijentexpressvpn za DC svemir
 4. Povežite se s bilo kojim američkim poslužiteljem (ovo se može razlikovati od Pure i Nord-a jer morate zatražiti njihovu podršku koji poslužitelji rade s DC Universeom) i DC Universe će biti lako dostupan!

DC svemir

DC Universe Online Reddit

Reddit je mjesto gdje se ovih dana događa radnja. Mislim, sve ove glavne vijesti dobivam s ove platforme.

Bilo da se radi o uskršnjem jajetu u novoj emisiji ili najboljim osvrtima na određenu uslugu ili problem, Reddit je vaše mjesto.

Dakle, otišao sam tamo kako bih otkrio koji su VPN-ovi korisnici najviše zadovoljni kada je u pitanju deblokiranje DC Universe izvan SAD-a..

Ali na moje iznenađenje, nisam našao ništa osim nekoliko prolaznih spomena kako se VPN-ovi mogu koristiti za deblokiranje DC Universe-a u Australiji. Ali osim toga, za tu svrhu nije bilo spomena najboljih VPN-ova.

Zaključak

Ako me sada pitate koji su drugi načini putem kojih možete gledati DC Universe izvan SAD-a, rekao bih da nijedan. VPN-ovi su jedina stvar kada je u pitanju deblokiranje, dok ostale opcije poput proxyja, nemojte’Ne radim ovih dana.

Sajtovi za strujanje ovih su dana postali stratosferični, a pretplate su se preplavile kao išta. DC Universe možda služi posvećenom žanru, ali njegov je temelj za dosezanje milijuna pretplatnika u 2019. godini, pa ako se želite pridružiti bandwagonu, učinite to sada!

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me