Kako gledati američki idol 2018 uživo putem Interneta bez ikakvih mjesta

Jedan od najvećih televizijskih događaja na američkoj televiziji, American Idol, spreman je da se predstavi sa šesnaestom sezonom 11. ožujka. Uživao je u zavidnoj reputaciji TV džunglera i okupljao mjesto 1. na osam godina ravno kao najbolje ocjenjena emisija na američkoj TV emisija je čista zabava. Običnom čovjeku s talentom daje priliku da postignu superzvijezdu i fanovima da gledaju kako se odvija taj uhodani put!

Gledajte američke idole 2018 uživo na mreži putem Interneta s bilo kojeg mjesta

 1. American Idol Online Live Streaming
 2. Američki idol Youtube Streaming
 3. Je li američki idol večeras?
 4. Tko će biti suci na American Idolu
 5. Popisi kanala za kanale / emitere American Idol
 6. Kako gledati američki idol s bilo kojeg mjesta
 7. Stream American Idol Online u Kanadi
 8. Američki idol na Roku
 9. Američki idol na Kodi

Jeste li i vi uzbuđeni što ste svjedočili potrazi za Amerikom’Sljedeći osjećaj pjevanja? Ako je odgovor da, pročitajte naš opsežni vodič o tome kako gledati American Idol online koristeći najbolji vpn? Uostalom, tko ne bi’ne želite gledati predstavu? Doslovno svakoga prikači za televizor, a svaka epizoda prikazuje priču u sebi. A onda, pritisak koji se stvara tijekom rundi glasovanja i eliminacije svakog tjedna, prokletstvo’avantura koja oduzima dah!

Je li američki idol večeras?

Je li američki idol večeras

Premijera na 11. ožujka 2018 - American Idol je ovaj put pokazao izniman talent s puno zabave i zabavnih trenutaka za pamćenje za cijeli život. Dakle, do sada je završeno ukupno 15 epizoda, što znači da vas još uvijek ima dosta gledati. Nove epizode bit će dostupne na 12. svibnja (subota - Top 7), 13. svibnja (nedjelja - top 5), 19. svibnja (subota) s približavanjem finala 20. i 21. svibnja, gdje ćete vidjeti kako se krunira kao pobjednik!

Tko su suci koji će biti na američkom idolu?

Svojim cijenjenim reakcijama i izvanrednim vještinama prosudbi, suci su možda najvažnija postava emisije na američkom idolu. Ove sezone, show će zadržati svoj uobičajeni format od tri suca netaknutima i u kojem će biti Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian kao dio novih sudaca’ ploča.

Tko će biti suci u American Idolu?

Katy Perry, jedna od sudija za emisiju!

Domaćin emisije bit će radijski slavni Ryan Seacrest jer je kao show bio odlično primljen’majstor ceremonije u prethodnoj sezoni od strane publike.

Prva epizoda, koja počinje u nedjelju, 11. ožujka, započet će s početnom rundom audicija u ikoničnom Madison Square Gardenu u New Yorku, koji će sadržavati obilje izvanrednih glasova zajedno s duhovitim trenucima, pa nemojte’Ne zaboravite vidjeti popis kanala dolje na kojima možete gledati kako se radnja tu i tamo odvija!

Popisi kanala za kanale / emitere American Idol

Sigurni smo da je ove sezone pobijedila’ne mogu biti drugačiji. Ali ono na što obožavatelji ove voljene TV franšize trebaju paziti je promjena kanala na kojem emitira. American Idol emitiran je na mreži NBC-a od prve do petnaeste sezone ravno, međutim, ovaj put korisnici će morati vidjeti šesnaestu sezonu na mreži ABC.

Službeni partner za emitiranje za American Idol 2018!

Popisi kanala / emitera American Idol 2018

Ove sezone, American Idol’Službena televizijska postaja je ABC mreža, umjesto NBC-a, u SAD-u, tako da za sve one koji borave u zemljopisnim granicama zemlje možete svaku epizodu na ABC-u gledati u 20:00 EST, dva puta tjedno nedjeljom i ponedjeljkom.

Američki idol možete uživati ​​i preuzimanjem službenih ABC aplikacija iz trgovine Google Play za korisnike Android-a ili iz trgovine Itunes za korisnike Apple-a.

Za ljude koji ne žive u SAD-u, ovdje’s kako možete gledati American Idol:

Zemlja

Kanal

Kako strujati izvan SAD-a

SAD gledajte ABC uživo na mrežiABC mreža      purevpn-logo

  Deblokirajte pomoću PureVPN poslužitelja SAD-a

za samo 2,48 USD / mjesečno

Ujedinjeno Kraljevstvo
Kanada
Francuska
UAE
Indija
Australija Lisica 8

Australija:

Mnogi je nazivaju sljedećom “SAD”, zbog zajedničkih vrijednosti i interesa dviju nacija, nijedna zemlja neće smatrati američki idol fascinantnijim od Australije. Za one od vas koji žive u Australiji, kanal Fox8 bit će mjesto prikazivanja 11. ožujka!

Ostatak!

Ako živite u bilo kojoj zemlji izvan gore spomenutih mjesta, možda ćete se s ovom slikom upoznati u narednim danima ako pokušate gledati američki idol!

kako gledati američkog idola iz bilo kojeg mjesta

Od Kine s vatrom zidane do Velike Britanije, pobijedili su obožavatelji American Idol’nemate pristup emisiji na mreži ABC ili na bilo kojem drugom kanalu u svojoj zemlji.

No, na raspolaganju je rješenje koje ne samo da će otključati vašu propusnicu za American Idol, već će ujedno biti i sjajno za slične geo-ograničene sadržaje u budućnosti. Da biste saznali više o tome kako lako možete gledati American Idol, nastavite čitati vodič!

Kako gledati američki idol s bilo kojeg mjesta?

To’nije samo American Idol, već se svaki drugi program danas suočava s geo-ograničenjima, čime se milijuni ljudi uskraćuju za gledanje svojih omiljenih programa, ali evo’gdje VPN-i dolaze u obzir.

VPN-i nisu tu samo da bi vam pružili sjajnu internetsku sigurnost i zaštitu podataka, iako su i s tim izvrsni, mogu vam omogućiti i da deblokirate geo-ograničene sadržaje poput American Idol-a tako što ćete prevariti svoj IP.

Najpopularniji davatelji VPN-a poput Nord VPN-a, Pure VPN-a i ostalih davatelja spomenutih u tablici niže su neki od najpopularnijih i vrlo vjerodostojnih geoblokiranih sadržaja za deblokiranje sadržaja..

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Dok VPN ne’Ako eliminirate potrebu da se pretplatite na pretplatu putem kabela putem ABC-a, sigurno će vam omogućiti da je pogledate nakon što ustvari imate valjanu pretplatu, bez obzira gdje se nalazite izvan SAD-a ili njenih teritorija.

Većina prethodno spomenutih VPN dobavljača imaju posvećene VPN aplikacije za kompatibilne uređaje poput Windows, Mac OS, IOS, Android i više, tako da’ne trebate brinuti o odabiru određenog uređaja za rad VPN-a.

Samo preuzmite VPN aplikaciju zajedno sa službenom aplikacijom ABC, prijavite se s valjanom pretplatom na njih obje i znate kako lako gledati American Idol.

Kako gledati američki idol online u Kanadi?

Ako živite preko granice u Kanadi, jedan ste od sretnih koji mogu gledati American Idol bez upotrebe VPN-a. Dugo očekivana emisija može se gledati na CTV-u. Pa nemoj’ne zaboravi tonirati 7 ujutro CT na 11. ožujka gledati uzbudljivu prvu epizodu!

Kako gledati američki idol na Roku?

Roku je odličan način za gledanje programa poput American Idol na velikom ekranu na televizoru. Pionirski servis za streaming televizora nevjerojatno je jednostavan za instaliranje i konfiguriranje. Za gledanje najnovije sezone natjecanja u pjevanju, morat ćete svoj Roku uređaj opremiti dodatkom ABC koji je dostupan za preuzimanje ovdje. Sjetite se da koristite VPN i odaberite američki poslužitelj kako biste počeli uživati ​​u showu.

Kako gledati američki idol na Roku

Kako gledati američki idol uživo uživo

Trenutno, ABC nije’nisam najavio bilo koji besplatni internetski streaming za American Idol Season 16, a pružat će ih samo treći izvori. Međutim, pobijedili smo’t preporučam da napravite vašu glavnu mogućnost gledanja jer ne’još ne znam tko će besplatno prenositi program putem interneta i drugo, mnogi servisi za strujanje drugih proizvođača za takve programe često su popraćeni obiljem neugodnih oglasa, zlonamjernih spamware linkova i ostalih spoilera, čime uništava cijelo iskustvo! Don’neću ići za tim! Uživajte u ceremoniji otvaranja FIFA svjetskog kupa 2k18 uživo ovdje na BestVPN.co

Američki idol na YouTubeu

američki idol youtube streaming

Nažalost, nema dostupnih veza uživo za prijenos koje vam mogu omogućiti gledanje epizoda 2018. American Idol online s YouTubea. Međutim, postoji službena stranica American Idol na kojoj možete primati redovna ažuriranja u obliku videozapisa u vezi s najnovijim događajima na showu. Možda bi bilo bolje odlučiti se za druge resurse za strujanje koji su spomenuti u gornjem vodiču.

Kako gledati američki idol na Kodi?

Kodi svakim danom postaje sve popularniji i toplo vam preporučujemo da gledate nadolazeću sezonu American Idol-a na ovoj izvrsnoj internetskoj platformi za gledanje medija. Jedan od najboljih načina da to učinite bilo bi preuzimanje dodatka USTV, koji ne samo da vam omogućuje pristup ABC-u, već vam omogućuje gledanje i drugih popularnih američkih kanala, poput NBC-a..

Povrh svega, potpuno legalno i besplatno:

Kako gledati američkog idola 2018 uživo na Kodi

Ovdje’Najjednostavniji način instaliranja USTV-a na vaš Kodi:

Napomena: Trebat će vam VPN usluga za pristup USTV NOW strujama izvan SAD-a 

 1. Preuzmite i instalirajte Kodi odavde
 2. Jednom kada pokrenete aplikaciju Kodi, odaberite “Add-ons”
 3. U gornjem lijevom kutu pojavit će se opcija “Instalacijski paket”, kliknite na nju
 4. Sada odaberite “Instaliraj iz skladišta” > Spremište dodataka Kodi
 5. Kliknite na USTVNow i započnite postupak instalacije
 6. Sada će biti omogućen USTVNow Addon nakon što dobijete obavijest
 7. Vratite se na početni zaslon Kodi i kliknite na ‘addons’ kartica
 8. Sada idite na Video dodatke
 9. Ovdje možete vidjeti USTVNow
 10. Pokrenite ga i uživajte gledati

kako gledati američki idol 2018 na kodi

Ali zapamtite, prvo ćete trebati otvoriti svoj račun na USTV-u’s web stranice i odlučite da ste državljanin SAD-a kada se od vas zatraži. Savjetujemo vam da pokrenete svoj VPN i odlučite se za američki IP prije nego što sve to osigurate kako bi se proces odvijao nesmetano i bez problema.

Odblokiraj USTV odmah

Izvođači američkog idola gledaju prema naprijed u nadolazećim epizodama

Dugi je put sudija American Idol-a pronašao samo najbolje od stotina audicija i spustio se na solidnu listu od 24 natjecatelja. Od tada pa nadalje, vidjeli smo obilje izvanrednih pjevača kako se vraćaju kući, neki s visokim raspoloženjem, a drugi potpuno slomljeni od gubitka. Međutim, svaka se epizoda nastavlja sve bolje, a evo nekoliko najboljih izvođača s kojima se radujemo u nadolazećoj seriji, a koji su doslovno nadmašili sebe u ovim scenama:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “Zadivljen“
 2. Michael J. Woodard - “Možda ovaj put”
 3. Maddie Poppe - “Ništa se ne može usporediti s tobom”
 4. Gabby Barrett - “Kako si Don’t Nazovite me svejedno”
 5. Šifra Foehner - “Tko će vam spasiti dušu”

Zamotavanje stvari

Nadamo se da će ovaj vodič pomoći svim ljubiteljima American Idol-a da gledaju TV emisiju s velikom udobnošću i lakoćom. Ako ne budete imali problema ili pronađite druge načine kako gledati američki idol na mreži, ne oklijevajte. Mi’volio bih čuti od tebe! I kako bi rekli suci “Vas’odlazim u Hollywood!”

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me