Халловеен Бинге-Маниа: Најбољи филмови / ТВ емисије за гледање у 2019. години

До’готово је до посебно доба године, када се духови излазе на игру, зомбији трче улицама, а деца имају лоптицу која се плаши без срања у ноћи страха и сабласним фестима. Да, Ноћ вјештица је одмах иза угла, а ако и ви’Ре-забава-геек попут мене, а затим вероватно ћете окрепити своје омиљеним хорор филмовима / серијама како бисте ушли у духу сезону (тражите инспирацију за костим дроге).

Најбољи филмови / ТВ емисије за Ноћ вештица носе само осећање, брзу температуру и месечинске ноћи са здравим дозовима. Ако ти’имам ниску толеранцију за скакаче, ствари постају још невероватне. На крају крајева, филмови / ТВ серије савршени на начин да се прославу они други који воде до Ноћи вјештица, па сам састав пописа који би сигурно требали провјерити на Бест ВПН-у

ТВ емисије за гледање овог Ноћи вјештица!

Ова сезона јацк-о-лампиона, торби за третирање или лечење, лажних пајковаца, костура и надгробних споменика доноси са собом занимљиве могућности за истраживање жанра ТВ хорора, како повећати популарност. Сада можете глупо плашити сваки тједан грицкајући нешто од доље актуелних ТВ емисија са својим пријатељима / чланова породице. Поставите реквизите и другачије играчке за скакање како бисте учинили искуство још забавнијим!

Ханнибал (2013-2015)

Искрено не’Не знам како изразити своју опсесију за ову невероватно застрашујућу, врло графичку и језичку испуњену ТВ емисију. Није погодан за децу, али је чиста посластица коју ћете гледати на Халловеен сезону са својим пријатељима / члановима породице. Прекривен призорима физичког мучења, психолошког ратовања, гомиле лешева, базе крви и ожалошћене коже, Ханнибал може надоградити срање од било кога кога!

најбољи Халловеен филмови и ТВ емисије

Користи узнемирујуће слике како би привукли публику, а њихов поглед је запео за екран. Гледајте касно у ноћ како бисте побољшали доживљај јер уживајте у изузетним причама, режијима и ликовима који вас дословно воде у ТАМО, ТАМНО фрицкин’ мјесто. Унаточ поновном покретању истоименог класичног хорора, ТВ емисија успијева испунити сва очекивања. ја’д избегавај више говорити да уништи забаву!

Егзорциста (2016-2018)

ВРЛО први хорор филм који је икад гледао у свом животу био је нико други “Егзорцист (1973)”. Гледао сам га отприлике у време Ноћи вјештица, тако да још увек имам свјеже сјећање на филм, заједно с осјећајем да ми је готово грицкао хлаче. ТВ емисија за поновно покретање не ради’Нећу изненадити ни подижући духе Ноћи вјештица у мени. Можда нећете чути пуно предлога да га гледате, али ф ** оно што кажете и покушајте.

Филмски егзорцист за Ноћ вјештицу

Прве приколице за Тхе Екорцист биле су заиста двосмислене и приказивале не баш сличан заплет, другачији од оригиналних филмова, због чега је пуно људи искључено од гледања. Међутим, касније сам био увјерен да је донио лошу одлуку, јер је ТВ емисија прилично добро ангажирала публику симпатичних, добро написаних људи с вјеродостојним људским манама. побиједио сам’не кажем више да избјегавамо дати споилере, али увјеравају вас да сте побиједили’не трошим вријеме на овај ужасни сат за Ноћ вјештицу!

Пенни Дреадфул (2014-2016)

Припремите се за улазак у историју страшних прича насталих у Великој Британији 19. века. Ако ти’познајете ли класичне књижевне ликове попут Дориана Греиа и др. Франкенстеина, можда би вам се ово могло свидјети. Пенни Дреадфул савршена је ТВ емисија која ће вам дати до знања о омиљеним негативцима и застрашити своје људе истражујући њихове приче о подријетлу у епском психолошком трилеру из најмрачнијих крајева викторијанског Лондона.

Представа Пенни Страшно за Ноћ вјештица

Вјеројатно имате идеју зашто ја’дао сам га споменути за Ноћ вјештицу’Списак ТВ емисије, али и више од познатих природних ликова, лично верујем да је Пенни Дреадфул једна запањујућа сатница. Са својим савршеним балансом тамног хумора, зрелог садржаја, голих кадрова и гротескних слика, телевизор дефинитивно успијева поставити траку високо у хорор жанру, што чини одличним избором за Халловеен!

Мотел Батес (2013-2017)

Слично “Ханнибал” ја “Егзорцист”, ја’Имам још један гледани филм за телевизију за ваше момке. Батес Мотел је претходна прича оригиналног филма из 1987. године, где је морао видети како се Буд Цорт поново придружио друштву, након што је преузео менаџмент менаџера, у мотелу у лову (ко је преселио злогласни убојица Нормана Батеса). Ова емисија усредсређена је на Нормана Батеса као главног јунака и на оно што је довело до тога да постане убојица.

Мотел Батес за Ноћ вјештицу

Ми’Већ сам га видео на делу у филму из 1960. године “Психо”, али учење повијести овог измишљеног лика у Батес-у Мотелу дефинитивно ће вам бити драгоцјено искуство, поготово ако жудите за мрачан, злом темом за Ноћ вјештицу. Док емисија не’не достигнете исте висине као и Ханнибал, ипак успијевамо створити солидно искуство испуштено трилером, напетошћу и изравним хорором!

Америчка хорор прича (2011-2018)

ја’Додао сам америчку причу страве на последњу листу ТВ емисије јер се чини да многи већ знају за ову антологијску серију. За надокнаду који немаш’т, АХС је очито емисија направљена за Ноћ вјештицу. Свака сезона са собом доноси потпуно другачију и јединствену, али опет искривљену и истаишљеничку причу која ће вам дочарати застрашивање,’никад се нисам осећао као пре.

Америчка хорор прича за Ноћ вјештицу

Од почетка прве сезоне наћи ћете заинтригирани у решавању различитих мистерија и питања. Ако вам треба нешто за почетак Ноћи вјештица, идите директно на гледање четврте сезоне, тј. “Америчка хорор прича: Фреак Схов”, прикупивши укупно двадесет номинација за награду Емми и лудо одговарајући Халловеен теме мистериозних изгледа а.к.а. ФРЕАКС!

Филмови за гледање овог Ноћи вјештица!

Вас’Већ имам неколико добрих приједлога за ТВ емисије које ћемо гледати у тједнима који предводе Ноћ вјештицу, али то’увек је добра идеја имати годишњи ритуални филмски вечери, и дан раније! До’сјајан је начин провођења времена с породицом док ће створити успомену која ће трајати годинама која долазе. Тко зна да би вам дјеца могла одрасти да слиједе исти ритуал сваке године? Слиједи неколико омиљених породичних фаворита за Халловеен Флицкс!

Сцреам (1996)

Разложио сам о томе да би могао бити добра идеја да се крене са оригиналним филмом Халловеен 1978 (можете додати још у своје предлоге), што је заиста широко сматрано првим филмом у модерној сласхер традицији. Не, који користи мање насиља и крви него филмове који су инспирирали, ја’д радије дају своје породице да кушају убојицу Гхостфацеа, слично као што смо имали деци!

Филмови за гледање ових Ноћи вјештица 2018

Филм је поново измијењен и ревитализиран у верзији класичног Сцреама из 1981. године, који садржи мало више оскудности, бистрости и неких смијешних сцена у микс. Заплет нам открива повијест манијака с ножем који је маскиран ножем, а који прогони средњошколце, а касније их убија у своје вражје сврхе. Одличан је сат за Ноћ вјештица, а Гхостфаце Убојица је раним тинејџерским тинејџерима прогонио мене.!

Зомбиеланд (2009)

Сезона Ноћи вјештица не би требало’Неофодно се баве вртом око застрашивања срања других људи. Напокон, нема сви они себи допуштају толеришу скакање и плашење грозних филмова. За објављивање с ниском толеранцијом застрашивања, верујте да ће Зомбиеланд бити чиста посластица за гледање. Имате савршену равнотежу насиља, горљивости и комедије, која цијела Ноћ вјештица може учинити смијешним!

земља зомбија за Ноћ вјештицу

Као што име говори, прича се фокусира на вирус који готово све претвара у Зомбију. Преживјели људи морају се борити са мртвима како би остали здрави и живели. У филму су приказане четири главне улоге, које играју Емма Стоне, Јессе Еисенбург, Абигаил Бреслин и Вооди Харрелсон, а сви су познати глумци са фасцинантном каријером.

Трик ‘Р Треат (2007)

Ако користите нешто мало тематичности за Ноћ вјештицу, онда нема боље могућности за филмску ноћ од Трика ‘Р Треат (2007). Ако немаш’Већ чули, филм говори о испреплетеним причама о малом граду, у којима су неке традиције најбоље и заборављене!

Трик & лскуо; Р посластица за Ноћ вјештица

Становници измишљеног града долине Варрена, нађу се међу градском легендом која се зове “Масакр за Халловеен Сцхоолбус”. Испуњен скакању, застрашујућим сликама и застрашујућим ликовима, филм је савршен за гледање ваших тинејџера прије забаве прије Халловеен.

Излази (2017)

Вјеројатно један од најхрабријих, искривљења и најсмјелијих филмова ** К’Недавно виђен Излазак (2017) заузима посебно мјесто у мом срцу због његовог интензивног мистериозне / трилер испуњене приче која савршено успијева држати вас закаченима на екрану. Цхрис главни лик крене у сусрет својим дјевојкама’родитељи, нервозни покушаји схватити како су’Реагират ћу на свој кћер који излази с црнцем.

Изађите на Ноћ вјештицу
Иако се у својој породици чини невероватно хладном и нормалном, ствари убрзано почињу спирално измаћи контролираним начином на који је незамислив. Цхрис изненада схвати да не би требало’Нисам био нервозан због сусрета са овом породицом, а заправо бих требао’био сам мртав уплашен. Обитељ има мрачну тајну, која би могла резултирати временом да изгуби живот. Филм је савршен сат суспензија за Ноћ вештица!

Топла тијела (2013)

Ако себе сматрате безнадним романтиком, можда бисте хтјели ствари полагати другачијим путем. Размислите о гледању Варм Бодиес-а са партнером како бисте видели причу о необичном зомбију који спашава живу девојку да би поеде. Да би се резултирали почетком односа који потичу, с нама ће оживјети мртва, у пост-апокалиптичном свијету!

Топла тијела за Ноћ вјештицу

Особно нисам љубитељ романтичног жанра, али мој партнер ми је условио да ово гледам са њом, као она’добио сам препоруку свог пријатеља. Иако ми је требало времена да обратим пажњу на оно што се дешава, филм није’заиста лоше. мислим’савршен је сат за парове који нешто суптилно, а опет примамљиво за Ноћ вјештицу.

Замотавање ствари

Ја сам овај, ја’дошао сам крај овог приручника за забаву за Ноћ вјештицу. Обавезно опскрбите мноштво пара које ћете викендом попунити у ТВ емисији која воде застрашујућег дана, заиста бирате савршен филм који желите гледати за годишњи обред Ноћи вјештица у филму. Јавите ми који ћете филмски / ТВ емисију наћи испод коментара испод. Такође, дон’Не заборавите да поделите овај комад са пријатељима и члановима породице, тражећи добре предлоге за забаву овог Халловеена!

Пратите нас на Твиттеру и будите ажурирани.

Слиједите @Бествпнцо

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me