Emmys 2018: How to Watch 70th Emmy Awards 2018 Highlights

När vi flyttar in i september fortsätter spänningen och spänningen från de 70: e Primetime Emmy Awards att växa. Det betyder att snart kommer du att se din favorit börjar hedras för deras prestanda på skärmen i de bästa programmen, medan du ser dem i all sin glamour (missa inte Red Carpet-ceremonin!). Eftersom det är 70: e året i utdelningssäsongen kan du känna dig säker på att saker kommer att bli STORA!

Hur man tittar på 70th Emmy Awards 2018 Live Online

 1. Emmy Awards 2018 plats och datum
 2. Var du kan titta på Emmy Awards 2018
 3. Hur man tittar på Emmy Awards 2018 Live online utan kabel
 4. Hur man tittar på Emmy Awards 2018 Live online gratis
 5. Emmy Awards 2018 på Kodi

Vem skulle ju vilja missa ett evenemang som detta, som bara äger rum en gång per år? Emmy’s erkänner spetskompetens inom TV-programbranschen. Det finns nästan 23 000 medlemmar från Television Academy, som kastar sina omröstningar i särskilda specialområden för att göra det bästa WIN. Med nomineringarna redan ute har vi redan sett att tävlingen kommer att bli tuff i år. Men vi är bara glada över att se vilket drama Emmy Awards 2018 ger!

Hur man tittar på 70th Emmy Awards 2018 Live Online

Emmy Awards 2018 plats och datum

För 70: e Primetime Emmy-utmärkelsen är det bara klokt att gå all-out för att fira ytterligare ett jubileum, och naturligtvis början av några riktigt badass och hit-TV-program. Som sådan har platsen ställts in på den humongösa och vackra Microsoft-teatern i Los Angeles, som enkelt kan ställa in upp till 7 100 personer. Det har också en av de största inomhusetapperna i USA, vilket gör det till det bästa valet för Emmy Awards, den röda mattan och avslutningsceremonin! Emmy Awards 2018 kommer att äga rum den 17 september kl. 20 EST på måndag.

Emmy Awards 2018 plats och datum

Vem kommer att vara värd för Emmy Awards 2018-ceremonin?

Alla som är galen om Emmy Awards, du kommer att vara glad att höra att Michael Che och Colin Jost har valts som värdar för 70: e Primetime Emmy Awards. Jost, 35 och Che, 35 är båda co-head författare av det ikoniska och längsta loppet “Weekenduppdatering” NBC-serien på kvällen “Saturday Night Live”. Därför är det inga tvivel om att Emmy Awards kommer att underhålla som helvete i år, med den kraftfulla duon som sätter på scenen med sina samtal och fantastiska värdförmågor!

Vem kommer att vara värd för Emmy Awards 2018-ceremonin?

Var du kan titta på Emmy Awards 2018

Efter en tuff tävling mellan ABC, NBC och CBS var det bara en som segrade i att få sändningsrättigheterna för Emmy Awards 2018, och det är NBC. Därför, om du vill titta på ceremonin i USA, byt helt enkelt dina TV-kanaler till NBC. Trådskärare kan välja att streama priserna live online på sina stationära datorer eller bärbara datorer via NBC live från 12 till 03:00 (GMT).

Var du kan titta på Emmy Awards 2018

Om du är belägen utanför USA kan du välja att använda Cheap VPN-tjänsten för att strömma fritt på NBC Live. Genom att ansluta till en server i USA är det otroligt enkelt att blockera NBC från något annat land. Nedan har vi lagt till en lista över de bästa VPN: n för strömning / avblockering, baserat på tillförlitlighet, prestanda, serverplatser och support. Mobilanvändare kan också ladda ner NBC-appen i Google Play Store och iTunes!

providers

Surfshark Besök webbplatsen www.surfshark.com PureVPN Besök webbplatsen www.purevpn.com ExpressVPN Besök webbplatsen www.expressvpn.com Ivacy Besök webbplatsen www.ivacy.com Cyberghost Besök webbplatsen www.cyberghostvpn.com
Pris $ 11.95 $1,99per månad $ 10,95 $2,91per månad $ 12.95 $8,32per månad $ 9.95 $2,25per månad $ 12.99 $2,75per månad
Recensioner på Trustpilot N / A TrustPilot recensioner

Recensioner (7497) | Excellent

TrustPilot recensioner

Recensioner (661) | Excellent

TrustPilot recensioner

Recensioner (187) | Excellent

TrustPilot recensioner

Recensioner (2727) | Excellent

Antal servrar 1040 servrar 2000 servrar 3000 servrar 1000 servrar 5800 servrar
Strömningshastighet 1000 kbps 28200 kbps 25600 kbps 18700 kbps 17300 kbps
Snabb server Ja Ja Ja Ja Ja
Samtidig anslutning 100 anslutningar 05 anslutningar 03 anslutningar 05 anslutningar 07 anslutningar
Återbetalningspolicy N / A 31 dagar 30 dagar 30 dagar 45 dagar
Rabatt 83% Av 73% Av 49% Av 77% Av 77% Av
Kundsupport 24/7 Stöd 24/7 Stöd 24/7 Stöd 24/7 Stöd 24/7 Stöd
Mer information Besök webbplatsen www.surfshark.com Besök webbplatsen www.purevpn.com Besök webbplatsen www.expressvpn.com Besök webbplatsen www.ivacy.com Besök webbplatsen www.cyberghostvpn.com

Hur man tittar på Emmy Awards 2018 Live online utan kabel

Om du är en sladdskärare som förlitar dig på onlinekällor för att titta på filmer / TV-program, nyheter och evenemang, är du på rätt plats. Förutom NBC Live-strömmen har du flera alternativ för att strömma Emmy Awards 2018 live online utan kabel. Bland några av de bästa, inkluderar:

Fifa Worldcup News

Obs! Tjänsten som nämns nedan ger HD-strömmar av Emmy Awards, men kan vara regionbegränsade, vi rekommenderar att du använder en VPN-tjänst för att strömma Emmys var som helst i världen på alla enheter!

Avblockera strömmar

CTV

CTV är ett kanadensiskt sändningsnätverk, där du kan se Emmy Awards 2018 live online. Det gör det möjligt för användare att titta på sina favorit-TV-serier med maximal bekvämlighet. Användare som vill strömma från CTV men inte finns i Kanada kan använda en VPN-tjänst för att ändra sin plats. När du är klar ska du bara gå till https://www.ctv.ca/Video/CTV. Logga in på ditt CTV-konto, gå till liveströmssidan och luta dig tillbaka för att njuta av Emmy Awards 2018.

Hur man tittar på Emmy Awards 2018 Live online utan kabel

Foxtel

Om alternativet NBC och CTV inte fungerar för dig är Foxtel ett annat alternativ du kan lita på. Den här online-streamingtjänsten är tillgänglig för australiensiska målgrupper online, men du kan använda den bästa VPN-leverantören för att flytta din plats till en server i Australien. Gå bara till https://www.foxtel.com.au/now/index.html och registrera dig för den kostnadsfria prövningen. De som har kabel-tv kan lita på FOX8 för att titta på Emmy Awards 2018 direkt från Los Angeles tisdagen den 18 september kl.!

Foxtel Emmy-utmärkelser 2018

Sling-TV

Om du registrerar dig för ovanstående tjänster blir alltför dyr, har du ett billigt alternativ tillgängligt för att strömma 2018 Emmy Awards utan kabel. Sling TV är en VoD-tjänst som är värd för alla populära kanaler som NBC så att du kan titta på prisutdelningen på maximal bekvämlighet. Prissättningen börjar på $ 25 per månad, men du har möjligheten att utnyttja en 7-dagars gratis rättegång. Eftersom Emmy Awards endast varar en dag kan du tekniskt strömma hela ceremonin GRATIS!

Emmy utmärkelser 2018 Sling TV

Hur man tittar på Emmy Awards 2018 Live online gratis

För sladdklippare runt om i världen är det vanligtvis att gå in på GRATIS-tjänster alternativet för strömning av alla större evenemang, sport eller prisutdelning. Tur för dig, vi har gjort vår forskning för att hitta de bästa strömningsalternativen som ger dig tillgång till Emmy Awards 2018 GRATIS live:

Notera: Tjänster som DirecTV Now och andra kan göra det möjligt för dig att streama Emmy Awards gratis, men dessa tjänster kan vara regionbegränsade i delar av världen. Så vi rekommenderar att du använder en VPN-tjänst för att avblockera strömmar.

Avblockera strömmar

YouTube TV

Hur man tittar på Emmy Awards 2018 Live online gratis

Ett av de bästa alternativen för att strömma alla större evenemang nuförtiden är YouTube TV. Trots att den var ny på marknaden för VoD har tjänsten snabbt lyckats utveckla ett stort rykte i USA. Du kan dock använda ett VPN för att få tillgång till live-strömmar. Prissättningen börjar på $ 40 per månad, men du kan testa det GRATIS - tack vare en två veckors rättegång. Registrera dig på dagen för Emmy Awards 2018 för att njuta av att titta på dina favoritstarter, utan att betala ett enda öre! För ankomster med röda mattor stämmer in på E! Youtube-kanal. 

DirectTV nu

Emmy-utmärkelser på DirecTV Now

En annan hitlösning för streaming av 70: e Primetime Emmy Awards 2018 live är att använda DIRECTV NU. Webbplatsen är känd för att tillhandahålla strömmar från alla större turneringar och prisutdelningar, vilket ger användare tillgång till kanaler som NBC, TBS, Fox, CBS och ABS för så låga som $ 35 per månad, vilket innebär att du kan börja strömma nästan direkt! Du har till och med en 7-dagars gratis testversion tillgänglig. Om du registrerar dig den 17 september kan du se händelsen GRATIS tekniskt!

Hulu Live TV

Emmy-utmärkelser på Hulu Live TV

I likhet med Sling TV, YouTube TV och DirecTV Now är Hulu Live TV en annan VoD-tjänst som innehåller ett enormt bibliotek med filmer / TV-program, eftersom det ger användare från hela världen tillgång till alla amerikanska kanaler inklusive den officiella sändaren av Emmy Awards 2018-evenemang, NBC. Priserna för att registrera dig med Hulu Live TV är 39,99 dollar per månad. I likhet med ovanstående alternativ kan du provköra tjänsten via sin 7-dagars testperiod på evenemangsdagen för att titta på priserna GRATIS!

Emmy Awards 2018 på Kodi

Alla sladdknivar bör känna till det träffande multi-platform, open source underhållningsnavet som går under namnet KODI! Programvaran är en innehållsaggregator som använder tredjeparts och officiella tillägg för att ge dig tillgång till ett enormt bibliotek med filmer / TV-program. Du har till och med tillägg tillgängliga som ger tillgång till livekanaler som NBC för att titta på Emmy Awards 2018.

Emmy Awards 2018 på Kodi

Fifa Worldcup News

Obs: Om du inte står inför någon ström eller kontrollerar loggfel behöver du den bästa vpn för kodi för att avblockera strömmar för att njuta av spelet live online!

Avblockera strömmar

cCloud TV-installationsprocess

 1. Öppen Kodi Krypton V17 och klick de “Redskap” ikonen i det övre högra hörnet
 2. I menyn nedre högra hörnet väljer du “Filhanterare”
 3. Öppen “Lägg till källa” genom att bläddra ner från vänster-menyn
 4. Dubbelklicka på “Ingen” och stiga på http://lazykodi.com/
 5. namn mediekällan “Lazy Kodi” och tryck på OK-knappen
 6. tillbaka till huvud Kodi-menyn och klick på “Add-ons”.
 7. Träffa de “Paket” för att påbörja installationsprocessen.
 8. Välj “Installera från zip-fil” och hitta de “Lazy Kodi” mediekälla.
 9. Välja “arkiv” och kran på “ANDROIDABA”
 10. Välj “Repository” och klick på “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Vänta några minuter för “Tillägg installerat” underrättelse.
 12. Lämna tillbaka till föregående meny och klicka på “Installera från arkivet”
 13. Välj “..Kodil Repository” och öppen de “Video-tillägg” lista
 14. de “Sök” flik, typ i “cCloud TV”, och träffa installationsknappen

Vem är 2018 Emmy Nominees?

Emmy Nominees 2018 är ute och har redan tagit alla av stormen. Royals, handmaids och robotar styrde Emmy-nominerade, och vi kan inte vänta med att se vilka TV-serier och skådespelare som vinner flest priser. Nedan följer några detaljer om några av nomineringarna till 70: e Primetime Emmy Awards. För den kompletta listan över nominerade, kolla in den här länken.

Drama serie

 1. Westworld
 2. Det här är vi
 3. Kronan
 4. Stranger Things
 5. Amerikanerna
 6. Game of Thrones
 7. Handmaid’s berättelse

Komediserie

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Black-ish (ABC)
 5. Silicon Valley (HBO)
 6. Begränsa din entusiasm (HBO)
 7. Den fantastiska fru Maisel (Amazon)
 8. Den obrottsliga Kimmy Schmidt (Netflix)

Huvudskådespelare i en dramaserie

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (This Is Us)
 3. Matthew Rhys (amerikanerna)
 4. Sterling K. Brown (This Is Us)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

Huvudsaklig skådespelerska i en dramaserie

 1. Evan Rachel Wood (Westworld)
 2. Keri Russell (amerikanerna)
 3. Sandra Oh (Killing Eve)
 4. Claire Foy (The Crown)
 5. Tatiana Maslany (Orphan Black)
 6. Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)

Huvudskådespelare i en komedi-serie

 1. Larry David (bromsa din entusiasm)
 2. William H. Macy (skamlös)
 3. Anthony Anderson (Black-ish)
 4. Ted Danson (The Good Place)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Huvudsaklig skådespelerska i en komedi-serie

 1. Lily Tomlin (Grace and Frankie)
 2. Pamala Adlon (Better Things)
 3. Tracee Ellis Ross (Black-ish)
 4. Allison Janney (mamma)
 5. Issa Rae (osäker)

Vanliga frågor om Emmy Awards 2018

Vilken TV-show har vunnit mest Emmy-utmärkelser?

Det finns en enorm lista med TV-program som har vunnit mer än 15 Emmy-utmärkelser med några namn som sträcker sig så långt som 30. Men om det finns en show som har lyckats samla ett stort antal utmärkelser inom en kort tidsperiod, är det skulle vara Game of Thrones. Ända sedan det släpptes 2011 har TV-serien vunnit 38 All-Time Emmys och nominerats totalt 128 gånger.

Har kontoret vunnit några emmys?

Ja, verkligen fyllde de roliga och skrattande passningarna “Kontoret” har vunnit cirka 5 Primetime Emmy Awards i följande kategorier: Enastående bildredigering med en kamera (2 priser), Regi - Komedieserie, Skrivning - Komedieserie och Bästa komedieserie.

Inpackning av saker

Emmys 2018

Vi hoppas att den här guiden hjälper trådklippare och tv-tittare både att förstå hur man ser Emmy Awards 2018 med maximal bekvämlighet. Trots det, om du stöter på några problem, tveka inte att släppa en kommentar nedan. Dela guiden med dina vänner och familjemedlemmar. Ladda upp dina munchies och popcorn, och njut av att titta på dina favoritstjärnor gå på den röda mattan, skämta runt och få titlar för sina föreställningar!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me