Emitirajte TV emisije i filmove na mreži besplatno

Rezači kablova i promatrači bingeja širom svijeta često se oslanjaju na streaming platforme poput Netflixa, BBC iPlayera, HBO Now, Hulu i još mnogo toga za gledanje svojih omiljenih filmova / TV emisija. Međutim, što je s onima, koji mogu’ne mogu priuštiti ove usluge VoD-a?

Pa, jedna od najvećih radosti pretraživanja interneta je to što ste pronašli mnoštvo web stranica koje besplatno prenose filmove i TV emisije. Nažalost, i oni su ograničen zemljopisnim prostorom i opterećeni su oglasima, malwareom ili zakonskim ograničenjima. Tako to’vrijeme je da razmišljaš šire ...

Deblokirajte web stranice za besplatno strujanje na TV emisijama besplatno

Najbolji način za sigurno deblokiranje i streaming filmova / TV emisija na besplatnim web stranicama je ulaganje u VPN rješenje. Pomicanjem svoje lokacije i dodjeljivanjem druge IP adrese, VPN-ovi pružaju korisnicima mogućnost skrivanja svog identiteta na mreži.

Kao takav, vi dobivate zaštitu od cyber kriminalaca i lovaca za kršenje autorskih prava protiv znatiželjnih očiju na besplatnim web mjestima. Da ne spominjemo, ako je web mjesto blokirano, lako se možete povezati s podržanim poslužiteljem zemlje i zaobići geo-ograničenja.

Nažalost, nije svaki davatelj infrastrukture ili mogućnosti ponuditi nevjerojatne streaming performanse. Stoga sam odlučio olakšati postupak i pružiti popis preporuka o 5 najboljih VPN-ova za streaming na besplatnim web lokacijama:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Pregled i deblokiranje najboljih stranica besplatnog strujanja

Tragao sam za internetom za renomiranim besplatnim web stranicama za gledanje filmova / TV emisija. Ako su neki od njih legalni, drugi zahtijevaju korištenje VPN-a za zaštitu vašeg identiteta. Imena uključuju:

 1. YouTube (SAD)
 2. Pucketanje
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Klasično kino online

1. YouTube (SAD)

Slično VoD-ovima, YouTube prikazuje različit sadržaj korisnicima širom svijeta. Ako želite iskoristiti cjelokupno iskustvo strujanja, koristite američku verziju YouTubea. Povezao sam se s NordVPN-om’s američkim poslužiteljima za ovaj zadatak i odmah otključavaju novi svijet zabave.

Za još veću raznolikost sadržaja, razmislite o prijavi na premium račun za YouTube. Ovo će ukloniti iritantne oglase prije i nakon reprodukcije videozapisa. U kombinaciji s VPN-om moći ćete gledati i videozapise s ograničenim ograničenjima.

gledaj besplatne filmove na youtube-u SAD

2. ispucati

Službena podružnica Sony Pictures Entertainment, Crackle je namijenjen korisnicima koji se ne žele uplesti u pravne probleme zbog strujanja piratskih filmova. Obično agregira video video sadržaje podržane od licenciranih produkcijskih tvrtki.

To znači da je sve što vidite na popisu za praćenje sigurno otvoriti i gledati. Jedini problem takvog softvera je da, iako on nudi mnoštvo informacija za sve vrste filmova / TV emisija, raznolikost koju dobivate možda neće biti privlačna oku..

gledati tv seriju na mreži o crackleu

3. Popcornflix

Vlasnik Screen Media Ventures i predstavljen na tržištu zabave u srpnju 2010. godine, Popcornflix uživa snažnu korisničku bazu i reputaciju na mreži, nudeći besplatni streaming video sadržaja webisodea i klasičnih / najnovijih filmova.

Ima direktorij od preko 1000+ filmova koje su odobrile agencije za autorska prava sa svim relevantnim licencama. Da biste bolje iskoristili platformu, povežite se s VPN uslugom poput Surfsharka i deblokirajte novi popis filmova / TV emisija.

gledajte filmove i TV emisije na mreži s popcornflixom

4. Tubi TV

Tubi TV jedna je od rijetkih streaming aplikacija koje su dostupne za izravno preuzimanje i instaliranje s iTunesa. Iako je sadržaj pravno sumnjiv, dobro funkcionira na svim iOS uređajima. Postupak je jednostavan, samo instalirajte aplikaciju, odaberite film / TV emisiju za gledanje i pritisnite gumb za reprodukciju.

Zahvaljujući prekrasnom korisničkom sučelju i dizajnu, možete biti sigurni da vam nikada neće biti dosadno dok ste na platformi. Iako je prikupljanje sadržaja i dalje potrebno raditi, softver je još uvijek vrijedan pokušaja. Čak sam i deblokirao više naslova spajanjem na Surfshark’s američkim poslužiteljima.

gledajte filmove besplatno uz Tubi TV

5. Viewster

Za promatrače koji su posebno zainteresirani za animirane filmove, TV emisije i drugi sadržaj - Viewster će možda pronaći privlačnu alternativu skupim streaming platformama. To je mjesto posvećeno svijetu animacije.

Istovremeno korisnicima nudi mogućnost gledanja biografija glumaca, filmografija, filmskih najava, isječaka, vijesti i još mnogo toga. Popis filmova, animea i TV emisija ažurira se tjedno. Za otključavanje više sadržaja koristite VPN poput PureVPN-a.

Viewter za gledanje TV serija na mreži

6. SnagFilms

Slično kao Crackle, SnagFilms ne objedinjuje nelicencirani sadržaj i maksimalno se trudi ponuditi samo naslove koje je prethodno odobrio producent / režiser.

Kao takav, umjesto da pronađete popularne filmske / TV emisije, imat ćete pristup direktoriju od preko 5.000 neovisnih djela u desetak kategorija, u rasponu od akcionih-avantura, zastrašujućeg horora, smiješnih komedija i kritički dokumentarnih filmova.

Aplikacija također posebno zanima međunarodne inozemne filmove i gay / lezbijske filmove, zajedno s djelima Hindi Bollywood. Spajanje na VPN neće značajno razlikovati na sadržaju dostupnom za streaming.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Aplikacija Popcorn Time dostupna je na brojnim domenama koje nude svoju inačicu softvera koja potječe od izvornog Github koda. Među njima je i Popcorntime-Online.ch koji koristi isti dizajn i izgled kao Popcorn-time.to.

Razlika između to dvoje je da, gdje verzija .to radi kao aplikacija, online.tv kolega može biti dostupan izravno putem vaše web stranice. No, budući da objedinjuje piratski sadržaj, za zaštitu od lovaca zbog kršenja autorskih prava koristite VPN poput NordVPN-a.

gledajte filmove i TV emisije na mreži uz vrijeme kokica

8. CMoviesHD

CMoviesHD svrstava se među najbolje web stranice za streaming TV emisija i filmova. Potpuno je besplatno, ali nije legalno za upotrebu. To je zato što platforma objedinjuje piratski sadržaj koji bi vas mogao uvaliti u ogromne novčane kazne i DMCA obavijesti.

Ipak, ima jednu od najvećih knjižnica sadržaja. Dakle, web mjesto koristim tek nakon što se povežem s VPN-om poput Express-a. To je zato što provjereni ugled pružatelja usluga nema više smisla za zaštitu od lovaca zbog kršenja autorskih prava.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker je već duže vrijeme u besplatnim filmovima / TV show biznisu. Lovci često krše autorska prava, ali uvijek uspije ponovno se pojaviti na novoj i sigurnoj domeni. Streameri će obožavati ovu web stranicu.

U usporedbi s nekim gore navedenim popisima, web lokacija nije legalna. PureVPN koristim za pristup sadržaju na web mjestu i izbacivanje omiljenih filmova i emisija. Jednostavno provjerite jeste li se povezali sa stabilnim poslužiteljem i omogućite OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Klasično kino online

Kao što naziv govori, ova web stranica namijenjena je ljubiteljima vintage kina. Ako živite nijeme filmove Charlieja Chaplina i drugih hit glumaca, Classic Cinema je savršen izbor. Ne zahtijeva da se prijavite za streaming sadržaja.

Jedini je problem umjesto hostiranja filmova, omogućava poveznice na web stranice trećih strana. Kao takav, možda nije u potpunosti i zakonit. Koristite VPN kao što je NordVPN da biste zadržali svoj identitet prilikom streaminga svojih omiljenih vintage filmova!

Klasično kino online

Zamotavanje stvari

Ovaj je vodič bio poseban cilj objašnjavanja kako različiti VoD-ovi, pa čak i besplatne web stranice, mogu nametati geo-ograničenja, nagovarajući korisnike da ulažu u pouzdana rješenja poput VPN-a. Ovi alati čuvaju vašu identitetu i omogućavaju deblokiranje svih sadržaja.

Uz sve faktore uzete u obzir, NordVPN definitivno pobjeđuje u ovoj kategoriji za sigurno gledanje besplatnih TV emisija / filmova. Međutim, ako tražite alternativu koja je povoljna za proračun, razmislite o prijavi u Surfshark-u sa sjedištem na BVI.

Ako imate bilo kakvih upita ili trebate dati neke preporuke, ne oklijevajte upisati komentar u nastavku. Također, slobodno podijelite članak sa svojim prijateljima / članovima obitelji koji žele osigurati svoje besplatne filmove / TV emisije za aktivnosti gledanja!

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me