Ръководство за това как да гледате онлайн трансляция на Outlander Season 3

Въз основа на иновативната поредица от романи на Даяна Габалдън, Outlander е британско-американско телевизионно шоу, продуцирано от Left Bank Pictures и Sony Pictures Television. Разработено от Роналд Д. Мур, шоуто премиерно на 9 август 2014 г. Това е епичен романс, който въвежда някои от най-странните обрати. Освен с невероятните секс сцени и висококачествените трикотажни изделия, Outlander се гордее с уникален подход към кинематографията, грабвайки вниманието на публиката. Искате ли да гледате Outlander? Ако е така, помислете да прочетете това ръководство по-долу!

Ръководство за това как да гледате сезон 3 на Outlander

Как да гледате Outlander с помощта на VPN

Ако обмисляте как да гледате Outlander Season 3, трябва да помислите за присъединяване към мрежата Starz. След 7-дневния безплатен пробен период просто трябва да плащате 8,99 долара на месец, за да получите достъп до огромна колекция от телевизионни предавания / филми. Сред тях не включвайте никой друг освен Outlander и всичките му сезони. Това е малка цена за заплащане на такова невероятно телевизионно шоу.

Как да гледате Outlander с помощта на VPN на Starz App

Имайте предвид обаче, че Starz е с географско ограничение, като позволява на потребителите от САЩ да имат достъп само до тяхното съдържание. Това означава, че ако искате да се абонирате за услугата и да гледате сезон 3 на Outlander, ще трябва да използвате VPN услуга. Чрез маскиране на вашия IP адрес и криптиране на връзката ви можете лесно да заобиколите географските ограничения. За да улесните процеса на вземане на решения, по-долу е даден списък на най-добрите налични евтини VPN мрежи.

Доставчици Цена ($) Характеристики Оценка Отстъпка Посетете доставчика

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Как да гледате Outlander без Starz

Ако не искате да харчите пари за това как да гледате сезон 3 на Outlander, ние имаме решение и за това. Помислете за инсталиране на безплатен и с отворен код софтуер за медия плейър, Kodi. Разработено от фондацията XBMC, това приложение използва добавки на трети страни, за да предостави неограничено и гео-ограничено съдържание БЕЗПЛАТНО. Просто инсталирайте разширението на Споразумението, кликнете върху телевизионни предавания, потърсете “чужденец”, и ще получите достъп до трите сезона на забележителния телевизионен сериал.

Как да гледате Outlander без Starz

Друго решение за гледане през всички сезони на хитовото телевизионно предаване “чужденец” е да инсталирате услугата за изтегляне на торент, Popcorn Time. Приложението се отличава с елегантен дизайн, който показва филми / телевизионни предавания под формата на миниатюрни решетки, заедно с подробности за всяка серия / епизод / файл с ремаркета, синопсиси и оценки на звезди. Просто потърсете “чужденец” в категорията на телевизионните предавания и започнете стрийминг. Въпреки това, не забравяйте да използвате Popcorn Time VPN, за да запазите самоличността си! (вижте тук: https://www.popcorntimevpn.org/

Как да гледате Outlander по време на пуканки

Как да гледате Outlander в онлайн безплатен поток на живо

Ако не сте склонни да преминете през проблемите с инсталирането на приложения, за да гледате сезон 3 на Outlander, може да обмислите опции за онлайн стрийминг. За щастие, в тази област ви обхванахме и вие. Има много сайтове за стрийминг онлайн, които ви позволяват да гледате хитовото телевизионно предаване с максимално ниво на удобство. Вижте следните връзки: cmovieshd.com, gostream.is, watchmoviesfree.tv и 5movies.to. Ще намерите всеки сезон / епизод, категоризирани по номер.

Как да гледате Outlander в онлайн безплатен поток на живо

Как да гледате Outlander на Putlocker

Ако горните опции за онлайн стрийминг не работят как да гледате Outlander Season 3, винаги можете да помислите дали да използвате Putlocker. Уебсайтът има огромна база данни от филми / телевизионни предавания с най-добрите налични връзки за гледане на любимите ви в HD качество. Просто посетете уебсайта и потърсете Outlander. Резултатите ще ви насочат към сезона, който планирате да гледате. Най-добрата част от всичко: точно като горните опции, не е нужно да плащате нито една стотинка. Прочетете нашето подробно ръководство за това как да гледате путлокер.

Как да гледате Outlander на Putlocker

Как да гледате Outlander на Hulu

Ако обмисляте как да гледате Outlander Season 3 на Hulu, задължително е да сте наясно с необходимостта от абонамент. Ще трябва да се регистрирате и да платите акаунт в Hulu, за да получите достъп до ексклузивния му инвентар от филми и телевизионни предавания, който включва всички сезони на Outlander. Ако вече имате абонамент, просто кликнете върху тази връзка, за да започнете с телевизионното шоу! За потребители, разположени извън САЩ, можете да помислите да използвате VPN, за да заобиколите гео-ограниченията на Hulu.

Как да гледате Outlander на Hulu

Как да гледате Outlander на Amazon Prime

С толкова много телевизионни доставчици и онлайн услуги, които въвеждат уебсайт с платен стрийминг за гледане на хитови телевизионни предавания / филми, Amazon реши да създаде свой уникален продукт - Prime Video. Трябва да платите за абонамент, но Amazon предложи 7-дневна безплатна пробна версия. Това ви позволява да изследвате уебсайта и неговото съдържание от цял ​​свят. Можете дори да гледате Outlander. Просто кликнете върху категорията телевизионни предавания или потърсете телевизионните серии в навигационната лента.

Как да гледате Outlander на Amazon Prime

Как да гледате Outlander в Netflix

Подобно на Starz, Hulu и Amazon Prime, ако искате да гледате сезон 3 на Outlander в Netflix, задължително е да имате на разположение абонамент. Като първокласен потребител можете да получите достъп до цялото съдържание в Netflix, което включва хитовия телевизионен сериал “чужденец”. Ако се намирате извън САЩ, може да искате да помислите дали да използвате VPN, за да заобиколите гео ограниченията и да гледате телевизионното шоу безпроблемно!

Как да гледате Outlander в Netflix

Насладете се на гледането на телевизионното шоу!

Надяваме се, че това ръководство помага да се реши дилемата как да гледате Outlander Season 3. Ако сте следвали предишните 2 сезона, имате идея относно интензивността на премиерния епизод. Как бременната Клер отново ще се приспособи към живота през 40-те години и какво ще се случи с Джейми? Ще се разделят ли двамата влюбени завинаги или ще се съберат отново? Споделете мнението си в коментарите по-долу!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me