Предавайте онлайн телевизионни предавания и филми безплатно

Уредите за нарязване на шнурове и наблюдателите по целия свят често разчитат на стрийминг платформи като Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Hulu и други за гледане на любимите си филми / телевизионни предавания. Но какво да кажем за онези, които могат’не си позволявам тези VoD услуги?

Е, една от големите радости от сърфирането в интернет е, че намирате много уебсайтове, които предоставят БЕЗПЛАТНО филми и телевизионни предавания. За съжаление, те също са гео ограничени и се зареждат с реклами, злонамерен софтуер или законови ограничения. Така че’Време е да мислиш по-широко …

Contents

Деблокирайте безплатни уебсайтове за безплатно предаване на телевизионни предавания безплатно

Най-добрият начин за безопасно разблокиране и поток на филми / телевизионни предавания в безплатни уебсайтове е да инвестирате в VPN решение. Премествайки вашето местоположение и ви присвоявайки различен IP адрес, VPN предоставят на потребителите възможността да прикриват самоличността си онлайн.

Като такъв, вие получавате защита от киберпрестъпниците и ловците за нарушаване на авторски права на безплатни уебсайтове. Да не говорим, че ако сайтът е блокиран, можете лесно да се свържете с поддържан сървър на страната и да заобиколите гео-ограниченията.

За съжаление, не всеки доставчик има инфраструктура или възможност да предложи невероятно поточно изпълнение. Така че реших да облекча процеса и предоставих списък с препоръки за 5-те най-добри VPN за поточно предаване на безплатни уебсайтове:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти регистрации
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Преглед и деблокиране на най-добрите безплатни поточни сайтове

Разгледах интернет за някои реномирани уебсайтове за безплатен поток за гледане на филми / телевизионни предавания. Когато някои от тях са законни, други изискват използването на VPN за защита на вашата самоличност. Имената включват:

 1. YouTube (САЩ)
 2. пукане
 3. Popcornflix
 4. Туби телевизор
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Класическо кино онлайн

1. YouTube (САЩ)

Подобно на VoDs, YouTube показва различно съдържание на потребителите по целия свят. Ако искате да се възползвате от пълното преживяване на потока, използвайте американската версия на YouTube. Свързах се с NordVPN’s САЩ сървъри за тази задача и незабавно отключи нов свят на забавление.

За още по-голямо разнообразие в съдържанието, като помислите за регистрация за премиум акаунта в YouTube. Това ще премахне дразнещите реклами преди / след възпроизвеждане на видеоклипове. В комбинация с VPN ще можете да гледате и видеоклипове с ограничен достъп.

гледайте безплатни филми в youtube USA

2. Крек

Официален филиал на Sony Pictures Entertainment, Crackle е за потребители, които не искат да се хванат в легални проблеми за поточно предаване на пиратски филми. Той обикновено агрегира рекламно поддържано видео развлекателно съдържание от лицензирани продуцентски компании.

Това означава, че всичко, което виждате в списъка за гледане, е безопасно да се отваря и гледа. Единственият проблем на такъв софтуер е, че макар да предлага много информация за всички видове филми / телевизионни предавания, разнообразието, което получавате, може да не е толкова привлекателно за окото.

гледайте телевизионни сериали онлайн на крак

3. Popcornflix

Притежаван от Screen Media Ventures и представен на пазара на развлечения през юли 2010 г., Popcornflix се радва на силна потребителска база и репутация онлайн, предлагайки безплатни поточни видеоклипове, поддържани от реклами на уеб-кодове и класически / най-нови филми.

Той има директория от над 1000+ филма, които са одобрени от агенции за авторски права с всички съответни лицензии. За да извлечете повече от платформата, свържете се с VPN услуга като Surfshark и деблокирайте нов списък на филми / телевизионни предавания.

гледайте филми и телевизионни предавания онлайн с popcornflix

4. Туби телевизор

Tubi TV е едно от малкото приложения за стрийминг, които са достъпни за директно изтегляне / инсталиране от iTunes. Въпреки че съдържанието е юридически подозирано, то работи добре на всички устройства с iOS. Процесът е прост, просто инсталирайте приложението, изберете филм / телевизионно шоу за гледане и натиснете бутона за възпроизвеждане.

Благодарение на красивия си потребителски интерфейс и дизайн, можете да се чувствате сигурни, че никога не се чувствате отегчени, докато сте на платформата. Въпреки че агрегирането на съдържанието все още се нуждае от работа, софтуерът все още си струва да се опита. Дори отблокирах още заглавия, като се свързвах към Surfshark’s сървъри в САЩ.

гледайте филми безплатно с Tubi TV

5. Viewster

За наблюдателите, които се интересуват от анимационни филми, телевизионни предавания и друго съдържание, може да намерите Viewster привлекателна алтернатива на скъпите стрийминг платформи. Това е сайт, посветен на света на анимацията.

В същото време той предлага на потребителите възможността да гледат биографии на актьори, филмографии, трейлъри на филми, фрагменти, новини и други. Списъкът с филми, аниме и телевизионни предавания се актуализира ежеседмично. Използвайте VPN като PureVPN, за да отключите повече съдържание.

Viewster за гледане на телевизионни серии онлайн

6. SnagFilms

Подобно на Crackle, SnagFilms не агрегира нелицензирано съдържание и прави всичко възможно да предлага само заглавия, одобрени преди това от продуцента / режисьора.

Като такъв, вместо да намерите популярни филмови / телевизионни предавания, вие ще получите достъп до директория от над 5000 независими творби в дузина категории, вариращи от екшън-приключение, ужасяващ ужас, весели комедии и критично признати документални филми.

Приложението също проявява особен интерес към международни чуждестранни филми и гей / лесбийски филми, заедно с произведения на хинди Боливуд. Свързването към VPN няма да има голяма разлика в съдържанието, достъпно за стрийминг.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Приложението Popcorn Time е достъпно в множество домейни, които предлагат своя собствена версия на софтуера, произтичаща от оригиналния код на Github. Сред тях включва Popcorntime-Online.ch, който използва същия дизайн и външен вид като Popcorn-time.to.

разликата между двете е, че когато версията .to работи като приложение, колегата online.tv може да бъде достъпен директно през уебсайта ви. Въпреки това, тъй като агрегира пиратско съдържание, използвайте VPN като NordVPN за получаване на защита от ловци на нарушения на авторски права.

гледайте филми и телевизионни предавания онлайн с време за пуканки

8. CMoviesHD

CMoviesHD се нарежда сред най-добрите сайтове за предаване на телевизионни предавания и филми. Той е напълно безплатен, но не е легален за използване. Това е така, защото платформата обединява пиратско съдържание, което може да ви изпадне в затруднение с огромни глоби и известия в DMCA.

Въпреки това, той може да се похвали с една от най-големите библиотеки със съдържание. Така че, използвам уебсайта само след като се свържа с VPN като Express. Това е така, защото проверената репутация на безработни потребители на доставчика има по-голям смисъл за защита от ловците на нарушения на авторски права.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker отдавна е в безплатния филмов / телевизионен бизнес. Често се забранява от ловците за нарушаване на авторски права, но винаги успява да се появи отново в нов и безопасен домейн. Стриймърите ще харесат този уебсайт.

В сравнение с някои от списъците по-горе, сайтът не е легален. Използвам PureVPN за достъп до съдържание в уебсайта и хапане на любимите ми филми и шоу програми. Просто се уверете, че се свързвате със стабилен сървър и активирате OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Класическо кино онлайн

Както подсказва името, този уебсайт е за любителите на винтидж киното. Ако живеете нями филми на Чарли Чаплин и други хитови актьори, Classic Cinema е идеалният избор. Не изисква да се регистрирате за поточно съдържание.

Единственият проблем е вместо хостинг на филми, той предоставя връзки към уебсайтове на трети страни. Като такъв той може да не е напълно легален. Използвайте VPN като NordVPN, за да запазите самоличността си защитена, когато предавате любимите си реколта филми!

Класическо кино онлайн

Опаковане на нещата

Това ръководство беше акцизен начин да обясним как различните VoDs и дори безплатните уебсайтове могат да налагат гео ограничения, призовавайки потребителите да инвестират в надеждни решения като VPN. Тези инструменти запазват вашата защита на самоличността и позволяват деблокиране на цялото съдържание.

Като се вземат предвид всички фактори, NordVPN определено печели тази категория за сигурно предаване на безплатни телевизионни предавания / филми. Ако обаче търсите благоприятна за бюджета алтернатива, помислете дали да се регистрирате с базираната в BVI Surfshark.

Ако имате въпроси или трябва да дадете някои препоръки, не се колебайте да пуснете коментар по-долу. Освен това, не се колебайте да споделите статията с вашите приятели / членове на семейството, които искат да осигурят своите безплатни филми / телевизионни предавания за гледане на дейности!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Как да гледате Supernatural Season 14 Live Online безплатно