Най-доброто ръководство за това как да гледате онлайн на живо на Commonwealth Games 2018

Лятото ви е на път да получите още по-невероятни, колеги спорт-фанатици. Игрите на Commonwealth a.k.a. Gold Coast 2018 най-накрая са тук! Това означава, че можете да гледате хиляди спортисти от цял ​​свят, участващи за спечеления трофей, в 19 ударни спортни игри. Напрежението и вълнението са постоянно високи и нямаме търпение да видим какъв резултат ще доведе тази година. Искате ли да станете свидетели и на най-голямото мулти спортно събитие? Ако е така, прочетете това ръководство от BestVPN.co за това как да гледате Игрите на Commonwealth 2018 от всяка точка на света чрез кабелна телевизия и онлайн стрийминг!


График на игри на Commonwealth 2018

За игрите на Commonwealth 2018 ще видим повече от 6 600 спортисти да се състезават за медали в 19 спорта, сред които са плажен волейбол за първи път, борба, вдигане на тежести, триатлон, тенис на маса, скуош, стрелба, ръгби седма, нетбол, косене на трева, хокей, гимнастика, колоездене, бокс, баскетбол, бадминтон, лека атлетика и водни спортове.

График на игри на Commonwealth 2018

Най-добрата част от всичко: за първи път във всяко многоспортно събитие ще има равен брой жени и мъже’s медали. Събитието ще започне на 5 април, като се простира до 10 дни чисто забавление в най-различни състезания. За най-новия график посетете уебсайта на Gold Cost 2018. Можете дори да изтеглите официалното приложение за игри на Android и iOS Commonwealth за следене на всички актуализации.

Commonwealth Games 2018 Местоположение

За тези от вас, които не знаят, церемония по откриването ще се проведе и на игрите на Commonwealth 2018 на стадион "Карара" в Голд Коуст, Австралия. Решената дата е определена за 4 април 2018 г. около 19:00 ч. AEST време. Тук ще видите небето озарено от фойерверки и да наблюдавате много известни знаменитости, танцьори и музиканти разкриват таланта си на огромна сцена с умопомрачителна тълпа.

Commonwealth Games 2018 Местоположение

Що се отнася до турнира, който стартира на 5 април, Commonwealth of Nations взе решение за три други места в Австралия, които са: Таунсвил, Кернс и Бризбейн. Това отбелязва пети път, когато Австралия е избрана за домакин на Игрите в Общността, а споразуменията са най-малко забележителни.

Списък на каналите и разпространителите на игри на Commonwealth 2018

Мрежата на седемте в Австралия е официалният оператор на Игрите на Commonwealth 2018. Тези, които се намират в страната, могат просто да превключат телевизорите си на всеки от трите си канала: 7Mate, 7TWO или 7, за да гледат събитието по кабел. Онлайн потребителите имат възможност да изтеглят приложението 7CommGames от Apple Store или Google Play. За зрители в други страни, вижте таблицата по-долу:

Страна Излъчващият
Афганистан Десет спорта
Австралия Седем мрежи и Foxtel
Азия APBU
Бангладеш Десет спорта
Карибите CMC
Канада ТГС
Индия Десет спорта
Малайзия Astro и RTM
Малдиви Десет спорта
Нигерия BOA
Нова Зеландия Prime и TVNZ
Намибия NBC
Непал Десет спорта
Субсахарска Африка SuperSport и SABC
Папуа-Нова Гвинея Sky TV и Prime
Пакистан Десет спорта
Тихоокеански острови Sky TV и Prime
Южна Африка SABC и SuperSport
Сингапур MediaCorp
Сейшелските острови SBC
Шри Ланка Десет спорта
Танзания TBC
Съединени щати ESPN
Великобритания Би Би Си

Забележка: Ако не’не можете да намерите поток във вашата страна, след което да предавате игрите в Seven Network с VPN, свързвайки се със сървър в САЩ.

Как да гледате игри на Commonwealth 2018 на живо онлайн

Ако нямате кабелна телевизия и разчитате на първокласни VoD услуги онлайн, ние имаме и вас. Много уебсайтове ще предлагат поточни предавания на живо от всички 19 игри, които ще се проведат за период от 10 дни, гарантирайки, че не пропускате нито едно състезание.

Как да гледате игри на Commonwealth 2018 на живо онлайн

Най-добрият вариант засега е официалната седем мрежа от Австралия. Въпреки че сайтът налага гео ограничения, винаги можете да използвате VPN за деблокиране. По-долу е даден списък на най-добрите vpn доставчици въз основа на тяхната надеждност, производителност, поддръжка, цени и наличност на сървъра:

Доставчици Цена ($) Характеристики Оценка Отстъпка Посетете доставчика

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Как да гледате Commonwealth Games 2018 в Австралия

Както бе споменато по-рано, зрителите в Австралия имат възможност да гледат Игрите на Commonwealth 2018 по кабелна телевизия и чрез стрийминг през мрежата на седемте. Като алтернатива обаче можете дори да разчитате на Foxtel. В допълнение към директния му сателит за излъчване, можете да използвате VoD услугата му за гледане на Gold Coast 2018 на живо онлайн, в удобството на вашия дом.

Как да гледате Commonwealth Games 2018 в Австралия

Как да гледате игри на Commonwealth 2018 в Нова Зеландия

Зрителите в Нова Зеландия могат лесно да гледат Gold Coast 2018 чрез VoD услугата, TVNZ. Изпълнителят е осигурил изключителни права за показването на събитието в страната. Всичко, което трябва да направите, за да получите достъп до потоци на живо, е да се регистрирате за акаунт на TVNZ. След като направите това, ще получите имейл за потвърждение. Кликнете върху връзката, влезте в акаунта си и се насладете на гледането на Commonwealth Games 2018!

Как да гледате игри на Commonwealth 2018 в Нова Зеландия

Как да гледате Игрите на Commonwealth 2018 в Канада

За тези, които се намират в Канада, DAZN е революционна услуга за стрийминг на живо на живо, която можете да използвате за гледане на Игрите на Commonwealth 2018. Той ще предложи над 400 часа покритие на живо, включително церемониите за откриване и закриване. Потребителите в Япония, Швейцария и Германия също могат да използват VPN за свързване към канадски сървър за гледане на събитието на живо онлайн.

Как да гледате Игрите на Commonwealth 2018 в Канада

Как да гледате игри на Commonwealth 2018 в САЩ

Освен че използват VPN и деблокират мрежата на седемте, потребителите в САЩ имат възможността да гледат на живо Commonwealth Games 2018 на живо онлайн чрез ESPN. Излъчващият е придобил изключителни права за предоставяне на пряко предаване на живо в рамките на страната. Следователно можете да превключите каналите си към ESPN, за да гледате Gold Coast 2018 на кабелна телевизия и да посетите линка тук, за да предавате онлайн.

Как да гледате игри на Commonwealth 2018 в САЩ

Как да гледате Commonwealth Games 2018 в Обединеното кралство

Ако пребивавате във Великобритания, можете лесно да гледате Игрите на Commonwealth 2018, като превключите телевизионните си канали към BBC One, BBC Two или BBC Red Button. Ако обаче искате да предавате онлайн, ще ви е необходима VPN услуга, за да деблокирате седемте мрежи. Просто се свържете със сървър в Австралия, посетете уебсайта, регистрирайте се за акаунт и се насладете на поточно предаване на Gold Coast 2018 на живо онлайн!

Разблокирайте седем мрежи

Как да гледате игри на Commonwealth на живо онлайн безплатно без кабел

За резачки за кабели, които не желаят да харчат много пари за премиум услуги, има много БЕЗПЛАТНИ опции за стрийминг на Игрите на Commonwealth 2018 на живо. И няма нищо лошо в желанието на нещо БЕЗПЛАТНО. В крайна сметка има толкова много събития, които се провеждат по целия свят и получаването на абонаменти за различни услуги може да стане монотонно.

Гледайте лека атлетика

Ако искате да гледате Gold Coast 2018 на живо онлайн, няма по-добър вариант от Watch Athletics. Това е специализиран уебсайт за спортно стрийминг, където можете да намерите всички най-новите актуализации за хитови събития, турнири и първенства. Кликнете тук, за да получите достъп до живи потоци на Игрите на Commonwealth 2018, без да плащате нито една стотинка.

Как да гледате игри на Commonwealth на живо онлайн безплатно без кабел

Kodi - Добавка TVNZ по поръчка

В допълнение към използването на Halow Live TV и добавките cCloud за достъп до потоци на живо за спортни събития, има едно име по-специално, което предлага забележителна лекота и удобство за гледане на Commonwealth Games 2018. То върви с името на TVNZ при поискване. Ако не сте използвали Kodi преди, изпълнете стъпките по-долу за инсталиране на разширението:

 1. Стартирайте своя Kodi Krypton V17
 2. Кликнете върху “зъбно колело” и изберете и изберете “Файлов мениджър”
 3. Отидете на “Добавяне на източник” и въведете URL адреса: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Удари “Добре” бутон и се върнете към главното меню на Kodi
 5. Изберете “Добавки” и кликнете върху “Пакет” символ
 6. Избирам “Инсталиране от Zip файл” и изберете “Matthuisman”
 7. Насочете се към “Инсталиране от хранилище” и изберете “Matthuisman.nz хранилище”
 8. Отидете на “Видео добавки” и изберете “TVNZ по поръчка”
 9. Натиснете бутона Install. Отворете добавката. Кликнете върху “на живо”
 10. Насладете се на гледането на Игрите на Commonwealth 2018!

Игрите на Commonwealth 2018 на kodi

Често задавани въпроси за игри на Commonwealth Games 2018

Има много въпроси, които възникват относно Commonwealth Games 2018 за много фенове по целия свят. По-долу можете да намерите някои от най-често задаваните, както и техните последващи отговори!

От къде мога да гледам игри на Commonwealth 2018 в Индия?

Ако пребивавате в Индия, всъщност имате доста късмет. Ten Sports купи изключителните права за излъчване за осигуряване на пълно покритие на Gold Coast Commonwealth Games 2018. Просто превключете каналите си в Ten Sports, за да започнете да гледате най-голямото международно събитие за много спортове!

Къде мога да купя билети за Commonwealth Games 2018?

За онези лица, които живеят в Австралия и искат да гледат Игрите на Commonwealth 2018 пред очите им, можете да получите билетите си от официалния уебсайт на Gold Coast 2018. Кликнете върху “Провери наличността” и вижте дали можете да седнете за любимия си спорт!

Опаковане на нещата

Надяваме се, че това ръководство помага да се избавите от притесненията как да гледате игри на Commonwealth 2018 за вас. Както можете да видите, има много възможности да се насладите на мулти-спортния турнир чрез кабелна телевизия и на живо онлайн. Независимо, ако срещнете проблеми или сте споделили нова информация за споделяне, не се колебайте да коментирате по-долу. Също така, не се колебайте да споделите водача с вашите приятели и членове на семейството!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me