Как да гледате зимните олимпийски игри 2018 на живо онлайн безплатно отвсякъде

Официално известен като XXIII зимна олимпийска игра и обикновено известен като PyeongChang 2018, най-накрая започва голямото международно мулти спортно събитие. И така, време е да се подготвите за едни от най-добрите спортни първенства, които някога сте виждали. По-долу е даден списък на официалните партньори и спонсори на събитието.

Официални спонсори на зимни олимпийски игри 2018 г.

Преди това PyeongChang предложи домакин на Олимпийските игри 2010 и 2014 г., но загуби с три и четири гласа. Те обаче спечелиха наддаването за 2018 г., което означава, че се подготвят за събитието дълго време. Прочетете това ръководство за повече информация за това как да гледате зимните олимпийски игри 2018 от vpn:

Contents

Гледайте зимните олимпийски игри 2018 на живо онлайн безплатно отвсякъде

 1. Зимни олимпийски игри 2018 Местоположение
 2. График на зимните олимпийски игри 2018 г.
 3. Зимни олимпийски игри 2018 г. Официални излъчватели и канали
 4. Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 отвсякъде
 5. Как да гледате зимни олимпийски игри на ROKU
 6. Как да гледате церемония по откриването на зимната олимпиада на живо
 7. Гледайте зимните олимпийски игри в Хулу
 8. Зимни олимпийски игри стрийминг без кабел
 9. Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 онлайн безплатно на живо
 10. Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 на Kodi
 11. Игри, които да търсите в зимните олимпийски игри 2018
 12. Бъдещ график на зимните олимпийски игри
 13. Зимни олимпийски игри 2018 Факти и фигури с ремаркета

Зимни олимпийски игри 2018 Местоположение

Зимните олимпийски игри в ПьонгЧханг 2018 ще бъдат открити на 9 февруари в окръг Пхенчхан. Той ще започне в 8 ч. (Корейско стандартно време). Тъй като между източното стандартно време има 14 часа разлика, хората в САЩ трябва да се устроят в 6:00 ч. Церемониите по закриване ще бъдат в неделя, 25 февруари.

Зимните олимпийски игри на 2018--Местоположение

График на зимните олимпийски игри 2018 г.

Въпреки че официалната церемония по откриването ще се проведе на 9 февруари, игрите започват чак на следващия ден (в събота, 10 февруари). Някои от състезанията за медали, насрочени за събота, включват жени’s биатлон, мъже’s ски скокове и жени’кънки кънки.

Зимните олимпийски игри на 2018--График

Освен обичайните събития като фигурно пързаляне, каране на ски и бобслейдинг, през тази година са добавени четири нови събития: смесени двойки къдрене, голям въздушен сноуборд, каране на свободен стил и скоростно каране на маса. Със сигурност ще се забавлявате чудесно, наблюдавайки разнообразието в спорта! Кликнете тук за пълния график на зимните олимпийски игри 2018.

Зимни олимпийски игри 2018 г. Официални излъчватели и канали

Важно съобщение!  Ако не можете да получите достъп до каналите, изброени по-долу поради ограничение за географски ограничения, помислете за използване на VPN услуга & блокиране на региона на байпас независимо от държавата, в която се намирате.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Как да гледате зимните олимпийски игри 2018 на живо онлайн безплатно отвсякъдеАко се намирате в САЩ, лесно можете да гледате зимните олимпийски игри 2018 на NBC, който е официалният оператор за игрите. Ако нямате абонамент за услугата, помислете дали да получите такъв скоро. Можете да се регистрирате тук и да се възползвате от безплатните предложения на вашия мобилен / таблет!

Зимните олимпийски игри на 2018--NBC

Ако живеете отвъд езерото, тогава можете да помислите да се регистрирате с Eurosport. Каналът е обозначен като един от официалните оператори за Обединеното кралство. Можете да следите актуализации за Олимпийските игри тук. Обикновено са налични два абонаментни плана: £ 5 на ден и £ 30 / година.

Зимните олимпийски игри на 2018--Eurosport

Ако нямате сметка в Eurosport, винаги можете да обмислите използването на BBC (друг официален оператор в Обединеното кралство за Олимпийските игри 2018 г.). Въпреки че все още не са обявени цени, можете да следите страницата за актуализации в потока на BBC тук.

Зимните олимпийски игри на 2018--BBC Sport-

Ако живеете в Канада, тогава просто превключете канала си на CBC за потоци на живо и допълнително покритие за Олимпиадата. Подобно на BBC, не е имало никакви обявления за цени, но можете да следите уебсайта за актуализации тук.

Зимните олимпийски игри на 2018--CBC-Sport

Ако не живеете в САЩ, Великобритания, Канада или където и да е в Европа, но някъде в Азия или на друго място, можете да помислите да използвате 7 Live за гледане на зимните олимпийски игри 2018. Просто се настройте тук в събота, 10 февруари, за да получите поток на живо за събитието.

Зимните олимпийски игри--2018-на-7live

Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 отвсякъде

Ако искате да гледате зимните олимпийски игри 2018 за всяко място, няма по-добър вариант от използването на VPN услуга. Чрез маскиране на вашия IP адрес и криптиране на вашата интернет връзка, VPN позволяват на потребителите да заобиколят гео ограниченията, наложени на сайтове като CBC, BBC, NBC и т.н..

Зимните олимпийски игри--2018-от-навсякъде

По-долу е даден списък на най-добрите доставчици през 2018 г. въз основа на тяхната надеждност, производителност, поддръжка, цени и съвместимост на приложенията. Чувствайте се свободни да изберете един, който най-добре отговаря на вашите нужди за поверителност и бюджетни изисквания. Свържете се с всеки Великобритания, Канада или американски сървър и получете достъп до географски ограничените сайтове.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Как да гледате зимни олимпийски игри на ROKU

Вълнението от зимните олимпийски игри продължава да се развива, тъй като остава само един ден за началото на събитието! Признавайки популярността на повода, Року пусна официален блог, за да насочи клиентите си да гледат Олимпийските игри. Можете да предавате всички живи действия на събитието от NBC Sports App.

как да гледате зимни олимпийски игри на Року

Имайте предвид обаче, че се нуждаете от потребителско име и парола за достъп до акцентите, най-новите клипове и коментари. Това може да включва идентификационни данни от услуги за платен абонамент за телевизия, които поддържат Roku, като YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now и CenturyLink.

Как да гледате церемония по откриването на зимната олимпиада на живо

Ако не сте готови да харчите пари за първокласни абонаменти и търсите БЕЗПЛАТНИ решения, тогава ние сме покрили и вас. Можете да следите тази страница във Facebook тук. Социалните медии са основният ресурс за живи потоци на церемонията по откриването, тъй като много официални партньори ще публикуват потоци за промоция.

Как да гледате церемония по откриването на зимната олимпиада на живо

Като друга опция можете да помислите за регистрация в Fubo TV, която също стриймира зимните олимпийски игри 2018. Има 7-дневна БЕЗПЛАТНА пробна версия, която можете да използвате, за да гледате церемонията по откриването и първата седмица на игрите.

Церемония по откриване на зимните олимпийски игри на живо по FUBO TV

Ако това не работи, абонирайте се за надежден VPN и се свържете със сървър във Великобритания. С правилния IP адрес можете да настроите BBC’е безплатно покритие на игрите PyeongChang. По този начин можете да се почувствате сигурни да не пропуснете нито едно важно събитие в събитието.

как да гледате зимна олимпиада BBC Sport Stream

Мога ли да гледам зимните олимпийски игри на Хулу

Ако искате да гледате Олимпиадата в услугата Hulu VoD, всичко, което трябва да направите, е да се абонирате за техния премиен план. За щастие за нас, това е подкрепено с БЕЗПЛАТНА пробна версия. Това означава, че можете да се насладите на гледането на цялата Олимпиада, без да плащате огромни такси. Hulu дори изминава допълнителната миля в персонализирането на вашия опит за този зимен сезон. За повече информация, прочетете техния блог тук.

зимни олимпийски игри на Хулу

Зимни олимпийски игри стрийминг без кабел

Ако сте режещ кабел, който няма достъп до премиум акаунт в NBC, все още имате шанс да гледате зимните олимпийски игри, използвайки най-добрия vpn за kodi. Освен използването на Kodi (добавки cCloud и Radix), потребителите могат да изтеглят официалните приложения за Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now и Century Link, за да получат достъп до живи потоци на събитието, без кабелна връзка.

Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 онлайн безплатно на живо

Когато става въпрос за гледане на събития като зимните олимпийски игри онлайн, много хора се опитват да търсят решения, които не включват заплащане на телевизионен абонамент. Ако сте от тези хора, помислете за регистрация в Sling TV. Тя ще излъчва събитието на уебсайта на живо.

Най-добрата част от всичко: услугата предлага безплатни изпитания на услугата. Можете да използвате уебсайта БЕЗПЛАТНО в продължение на седем дни. Не забравяйте да се регистрирате близо до зимните олимпийски дати, за да гледате събитието, без да плащате и стотинка. Като друга опция, също така разгледайте UStream, Facebook, Periscope и YouTube за връзки за стрийминг на живо в деня на събитието.

Как да гледате зимни олимпийски игри 2018 на Kodi

Ако горните опции за гледане на Зимни олимпийски игри БЕЗПЛАТНО не се справят, винаги можете да разчитате на добавки за KODI! Този развлекателен център за развлечения с отворен код е най-добрият избор, когато става въпрос за безопасно гледане на филми, телевизионни предавания и телевизия на живо. Просто изтеглете и инсталирайте добавката за телевизия WNBC или cCloud, за да се насладите на потоци за зимните олимпийски игри 2018 г. Можете също да видите нашия Kodi VPN ръководство за повече информация.

Важно съобщение!  Ако се намирате в държави, в които преобладават законите за авторското право и DCMA, препоръчваме ви да използвате Kodi VPN, за да предавате анонимно.                                                                                                                                                                  Как да гледате зимните олимпийски игри 2018 на живо онлайн безплатно отвсякъде

WNBC програми

 1. отворено приложението Kodi V17 и изберете “Добавки”
 2. Кликнете на “Пакет” символ в горния ляв ъгъл
 3. Изберете “Инсталиране от Zip файл” от списъка с опции
 4. Кликнете на “Хранилище за добавки Kodi” и тогава “Видео добавки”
 5. Превърти надолу по азбучен ред “W” и намирам WNBC програми
 6. отворено разширението и хит бутона за инсталиране
 7. достъп WNBC програми от видео добавки

Зимните олимпийски игри на 2018--Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. отворено приложението Kodi V17 и кликване на “зъбно колело” икона
 2. Изберете “Файлов мениджър” от списъка с опции
 3. Превърти надолу и кликване На “Добавяне на източник”
 4. Въведете http://kdil.co/repo в полето за URL адрес
 5. име медийният източник Kodi Israel
 6. връщане към главното меню и изберете “Добавки”
 7. Кликнете на “Пакет” символ в горния ляв ъгъл
 8. Изберете “Инсталиране от zip файл” и кликване на Коди Израел
 9. Кликнете На “Kodil.zip” за инсталиране на хранилището
 10. изчакайте за “Добавка е инсталирана” уведомление
 11. Глава към “Инсталиране от хранилище”
 12. Изберете “..Хранилище Kodil” и тогава “Видео добавки”
 13. Превърти надолу, намирам cCloud TV и хит бутона за инсталиране
 14. отворено добавката, изберете “Всички канали”
 15. Натиснете левия бутон на клавиатурата ви
 16. Изберете “Търсене” и Тип в “NBC”
 17. Наслади се гледане на зимните олимпийски игри 2018!

Зимните олимпийски игри на 2018--Kodi-cCloud-TV

Игри, които да търсите в зимните олимпийски игри 2018

 1. Късно трасе на кънки
 2. Ски бягане
 3. Северни комбинирани
 4. Свободно каране на ски
 5. Карам сноуборд
 6. Фигурно пързаляне
 7. Бързо пързаляне
 8. Ски алпийски дисциплини
 9. Ски скокове
 10. Хокей на лед
 11. скелет
 12. Биатлон
 13. кърлинг
 14. бобслей
 15. едноместна шейна

Бъдещ график на зимните олимпийски игри

Вълнението от зимните олимпийски игри е напълно еуфорично усещане, тъй като дава на обикновения човек възможност да наблюдава разнообразие от спортове и техните известни спортисти в действие. Очаквате ли бъдещите събития? Ако е така, тогава трябва да знаете, че Токио е избран на Летните олимпийски игри 2020 г., Пекин за 2022 г., Париж за 2024 г. и Лос Анджелис за 2028 г.!

Зимни олимпийски игри 2018 Факти и фигури с ремаркета

 1. Въпреки че Летните олимпийски игри през 1988 г. се провеждат в Сеул, това всъщност е първият път, когато Южна Корея е домакин на зимните олимпийски игри!
 2. В сравнение с разходите за Олимпиада в Сочи през 2014 г., зимните олимпийски игри в Пхенчхан имат приблизителна стойност 10 милиарда долара, което е пет пъти по-малко!
 3. За събитието през 2018 г. PyeongChang добави четири нови спорта към Олимпиадата. Те включват сноуборд голям въздух, алпийски ски, скоростно пързаляне и кърлинг смесени двойки.
 4. Последната зимна олимпиада се проведе в Сочи, Русия - която оглави класирането с общо 33 медала, включително 13 ЗЛАТНИ! Южна Корея спечели общо осем медала от тях.

Опаковане на нещата

Ако се опитвате да разберете как да гледате зимни олимпийски игри 2018 онлайн, не забравяйте да следвате гореспоменатите съвети. Въпреки това, ако срещнете някакви проблеми, не се колебайте да ни информирате по-долу. Чувствайте се свободни да споделите статията с вашите приятели / членове на семейството, с нетърпение очакваме спортната церемония. Имайте невероятна седмица!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me