Как да гледате скандални всесезони онлайн без кабел

АБВ оригинал, “Скандали” е американски политически трилър телевизионен сериал, който се фокусира върху живота на бивш медиен консултант към президента, който стартира собствена агенция за управление на кризи! Известен е с пленително повредните си герои, дразнещо пристрастяващи сюжетни линии и спиращи сърцето сюжетни обрати. Сезон 7 започна излъчването на 5 октомври и вече успя да надмине всички’s очаквания, добавяйки повече мистерия и несигурност. Търсите ли начини да гледате сериала? Ако е така, прочетете това ръководство от Best VPN за това как да гледате Скандал All-Seasons онлайн!

Contents

Какъв канал прави скандала?

Ако искате да гледате телевизионното предаване по кабелна телевизия, потребителите по целия свят имат множество опции. За тези, които се намират в САЩ, просто превключете телевизора си към “ABC канал”. Ако пребивавате в Латинска Америка, отидете на Canal Sony. Зрителите от Бермудите могат да гледат последния сезон по ZFB-TV.

Какъв канал идва скандалът?

Тези, които пребивават в Маями, могат да гледат телевизионното предаване на WPLG, а потребителите в Хонконг могат да се насладят на Скандал в TVB Pearl. За феновете на Scandal в Австралия сериалът излъчва всеки четвъртък в мрежата Seven. При обстоятелства сте пропуснали епизод поради някакъв лайна късмет (да, това се случва на всички нас); винаги можете да гледате повторенията, излъчващи SoHo.

Как да гледате скандал онлайн без кабел

За резачки за кабели, разположени в САЩ, ще трябва да създадете акаунт в ABC Go (услугата VoD на официалния оператор). Можете или да гледате предаването директно от уебсайта, или да изтеглите приложението за вашия iPhone на Android съответно от iTunes и Google Play Store.

Как да гледате скандал онлайн без кабел

Ако пребивавате извън САЩ, можете да използвате a VPN за да маскирате вашия IP адрес и да преместите местоположението си в САЩ, като същевременно използвате криптирането, за да защитите вашата идентичност онлайн. По-долу е списък на най-добрите VPN доставчици въз основа на тяхната надеждност, цени, производителност, поддръжка и сигурност.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Как да гледате Скандал на живо онлайн безплатно, без кабел

Когато става дума за гледане “скандал” БЕЗПЛАТНО, единственият разумен вариант е да намерите сигурни източници на поточно предаване на живо. По-долу сме добавили списък с опции, в които можете да намерите работещи потоци за телевизионните сериали, като гарантирате, че не пропускате нито един епизод:

Забележка: Използвайте VPN услуга, за да предавате анонимно поточните канали, споменати по-долу!

Putlocker

Ако сте развълнувани да гледате как Оливия Поуп играе новата си роля на началник на щаба, добър вариант е да получите достъп до Putlocker. Уебсайтът е най-добрата дестинация за режещи кабели и безплатни, които искат да гледат любимите си телевизионни предавания и филми, по възможно най-удобния начин. Ако искате да гледате всички сезони на “скандал”, просто посетете линка тук. Епизодите редовно се качват ден след първоначалното им издаване. Това означава, че ако епизод излезе в четвъртък, можете да го гледате БЕЗПЛАТНО на Putlocker в петък!

как да гледате скандали

CMoviesHD

Точно като Putlocker, CMoviesHD е друг хит БЕЗПЛАТЕН стрийминг уебсайт, където можете да намерите всякакъв вид премиум съдържание от сайтове като Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer и други. Това включва филми / телевизионни предавания от всички жанрове. Сред тях са през всички сезони за хитовия политически трилър телевизионен сериал, “скандал”. Щракнете тук, за да получите достъп до съдържанието!

Как да гледате Скандал на живо онлайн безплатно, без кабел

123MoviesHub

Онлайн индексът на хостваните файлове за стрийминг на развлекателни медии, 123MoviesHub, е друга топ дестинация за гледане през всички сезони на “Скандали” без кабел БЕЗПЛАТНО Уебсайтът е известен с огромната си база данни от филми / телевизионни предавания, които са достъпни за гледане от всяка точка на света. Щракнете тук, за да получите достъп до потоците!

Гледайте Скандал на 123MoviesHub

Как да гледате скандал на Kodi

Друг чудесен вариант за резачки за кабели и безплатни е да изтеглите и инсталирате отворения код, приложението за развлечение на медии, Kodi. Тази платформа трансформира всеки смартфон, лаптоп, компютър или таблет в телевизионна кутия, за да се насладите на любимото си забавление, минус карането. За да гледате през всички сезони “скандал”, помислете за използването на разширението на пакта. Следвайте стъпките по-долу за инсталиране на добавката:

 1. отвореноКоди и кликване на “зъбно колело” икона за въвеждане на настройки
 2. От списъка с опции, изберете“Файлов мениджър”
 3. Кликнете На “Добавяне на източник” и тогава Кликнете два пъти На “Нито един”
 4. Въведете http://kdil.co/repo в URL лентата и име то Kodi Израел
 5. Глава обратно към главното меню и отивам да се “Добавки”
 6. Кликнете на “Пакет” символ и тогава “Инсталиране от Zip File”
 7. намирам“Коди Израел” и кликване На “kdil.zip” за да инсталирате репо
 8. връщане към предишното меню и изберете “Инсталиране от хранилище”
 9. намирам “www.Kodisrael.co хранилище” и изберете “Видео добавки”
 10. свитък надолу до “° С”, изберете “завет”, и хит бутона за инсталиране
 11. отворено добавката, кликване На “Търсене” и въведете “скандал”
 12. Наслади се гледане на телевизионните сериали онлайн БЕЗПЛАТНО!

Как да гледате скандал на Kodi

Как да гледате скандал по време на пуканки

Когато всичко останало се провали, помислете за инсталиране на приложението за поточно поточно поточно предаване, Popcorn Time. Тази мултимедийна платформа ви предлага невероятната възможност да гледате предпочитаното от вас видео съдържание по възможно най-удобния начин. Той разполага с дизайн, подобен на хитовия стрийминг уебсайт (Netflix). Най-добрата част от всички: зрителите имат огромен списък от гледани телевизионни предавания / филми, сред които са включени през всички сезони на “скандал”. Прочетете повече подробности: пуканки време vpn

Забележка: Потокът в PopcornTime е точно като изтегляне & поточни торенти, така че ако живеете в части от света със строги закони за авторските права, използвайте VPN услуга, за да стриймвате анонимно!

Как да гледате скандал по време на пуканки

Гледайте често задавани въпроси за скандали

Можете ли да гледате скандал в Netflix?

Да, със сигурност можете да гледате “скандал” в Netflix. Единственият проблем: може да нямате достъп до всичките седем сезона. Услугата VoD предлага само 6 сезона за гледане към момента. Така че, ако искате да гледате последния сезон, регистрацията за услугата може да не е добър избор. Повече подробности: Netflix VPN

Колко сезона има “скандал”?

“скандал” има общо седем вълнуващи и спиращи сърцето сезона с невероятни сюжетни линии, които ще ви държат закачени на екрана, особено ако решите да гледате с поглед. Има и новини за пристигане на сезон 8. Все пак ще трябва да изчакаме края на сезон 7, за да разберем.

Колко епизода са през последния сезон на “скандал”?

Последният сезон на “скандал” имаше общо 16 епизода, което е с 4 по-малко от сезон 5. Като се има предвид, че сезон 7 ще отбележи последния, който ще видим от телевизионното предаване, очакваме той да се простира до 20 епизода поне.

Опаковане на нещата

И с това стигаме до нашето подробно ръководство за това как да гледаме “скандал” All-сезона. Изберете някое от горепосочените решения за стрийминг на телевизионните сериали на максимално удобство и забавление. Чувствайте се свободни да споделите статията с най-добрите си приятели и членове на семейството. Освен това, не забравяйте да дадете отзивите си дали тази статия се оказа полезна или не. Приятен ден!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Как да гледате наградите „Златен глобус“ 2023