Как да гледате PSL 2018 на живо безплатно онлайн без кабел

Натоварен с национални и международни суперзвезди по крикет като Shahid Afridi и AB De Villiers, HBL PSL 2019 ще бъде още по-голям и по-добър от миналия път!

Сега в четвъртия си сезон, този турнир обещава най-доброто в забавленията по крикет с 6 отбора, които се борят за титлата на шампиони!

И за да се гарантира, че вие’дори не пропуснете нито секунда от всички екшън и драма от този страхотен турнир, ето нашето ръководство за това как можете да гледате HBL PSL 2019 на живо онлайн от всяка точка на света чрез официални партньори за излъчване и като заобиколите гео ограниченията чрез Best VPN!

Къде ще се играе HBL PSL?

Основната част от турнира ще се играе в ОАЕ’трите най-големи града, т.е. Дубай, Абу Даби и Шарджа, поради съображения за сигурност. Но този път последните 8 мача ще се играят в Пакистан!

Международни турове и туристически агенции предлагат специализирани пакети за феновете, които искат да пътуват до ОАЕ, за да гледат първия мач от турнира в ОАЕ, така че ако планирате да отидете, значи сте за някои страхотни сделки в това отношение.

Официални оператори на HBL PSL 2019

Суперлигата на Пакистан вече е, Пакистан’е най-големият спортен турнир и очевидно той ще се излъчва по голямо разнообразие от местни канали.

Няма недостиг на избор за международни потребители, както и Пакистанската борда за крикет не остави камък преобърнат, за да се увери, че турнирът може да бъде гледан от фенове на франчайзинга от цял ​​свят.

Ето пълния списък на всички официални оператори на HBL PSL за различни региони по целия свят:

Опции за предаване на живо PSL-t20 Официален сайт (зрители в Пакистан) /

Крикетгейтуей (Международни зрители)

Пакистан PTV Спорт, Десет спорта, Гео Супер
Индия D-Sport, Airtel TV, Jio App
Шри Ланка Диалогова телевизия
ОАЕ Yupp TV
Великобритания Канал 44 Великобритания, A-TV, Prime TV Sky 792
САЩ / Канада Уилоу телевизор
Западна Индия Flow TV
Нова Зеландия Sky Sports
Бангладеш Гази телевизия
Африка Суперспорт
Северна Африка Yupp TV
Австралия Канал 44
Близкия Изток OSN Sports

Къде мога да взема билети за мачове за HBL PSL 2019?

psl 2019 билети

Най-доброто място за получаване на билети за всеки мач от турнира е чрез PSL’s официален уебсайт или от официалния му партньор за билети q-tickets.com. Билетите обикновено са разделени в три категории:

 1. Билети за мачове (за мачове в един ден от календара)
 2. Global Pass
 3. Сезонен пропуск

Билетите за мачовете, които се провеждат в Пакистан, ще бъдат налични чрез популярни сайтове за електронна търговия в Пакистан като Yayvo или от самите гишета на билети на Stadium.

как да гледате psl

Ще ви информирам за тях веднага щом се появят повече подробности.

Как да гледате HBL PSL на живо онлайн?

PSL’Официален партньор за стрийминг е CricketGateway.ae, който ще предава целия турнир’s мачове на живо онлайн. Но тази опция се заплаща и изисква да платите 14,99 долара, таксувани веднъж, за да получите достъп до целия стрийминг на живо на турнира.

На всичкото отгоре сайтът е ограничен географски на някои места, особено извън регионите на MENA и Южна Азия, така че ще трябва да получите най-доброто VPN за стрийминг, за да не просто да деблокирате сайта, но и да ви предложим първокласно гледане опит.

Някои други, също толкова ценни, безплатни стрийминг сайтове за HBL PSL са следните:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL на Kodi

Преди имаше някои добавки, чрез които можете да предавате PSL в Kodi, но от сега няма такава добавка, която може надеждно да ви предложи потоци от събитието.

Някои блогове споменаха KodiIsrael repo да съдържа добавки, които продължават да предават събитието на живо, но тези твърдения са неоснователни, защото не открих нито едно по време на тестовете си.

Как да гледате HBL PSL в САЩ и Канада?

С огромното население на емигранти на южноазиатци, живеещо в двете страни, сигурно е, че много хора там биха искали да следят PSL 2019, като го гледат на живо онлайн.

Най-добрият вариант за американската публика в това отношение е Willow TV, която е официалният оператор на PSL в страната.

Willow TV също е достъпен онлайн чрез официалния си уебсайт и на всичкото отгоре доставчикът е съвместим с почти всички форми за гледане на устройства, вариращи от Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV и Roku и други.

Този канал се предлага и в Канада.

Следните доставчици на кабели предлагат телевизия Willow и в своите пакети:

 1. Чиния
 2. Фиос от Verizon
 3. Sling TV
 4. спектър
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. оптимален
 8. CenturyLink

Можете също да гледате телевизия Willow в YouTube през официалния й канал.

Време за мачове за аудитории в САЩ Според източното стандартно време са (Времената са само за мачове, проведени в ОАЕ):

 • 6: .30 ч. Източно стандартно време (първи мач за деня)
 • 11: 00 ч. Източно стандартно време (Втори мач за деня)

Същите тайминги са приложими и за Торонто, Канада.

Ако не можете да гледате PSL 2019 на телевизия Willow, тогава можете да използвате Best VPN, за да деблокирате CricketGateway.ae или PTV Sports и да гледате всички мачове на живо онлайн.

psl на ptv спорт на живо поток безплатно

Как да гледате HBL PSL в Обединеното кралство?

Отново, на друго място, където ще намерите южноазиатски необезпокояван, без да пренебрегвате факта, че местното население също е силно лудо за спорта.

Великобритания има много повече възможности в сравнение с други места, когато става дума за гледане на PSL.

Ето списъка с канали, излъчващи невероятната лига на живо в кралството:

 1. Канал 44 Великобритания
 2. Телевизор A-Plus
 3. Prime TV: Sky 792

Канал 44 и A-Plus TV са канали в Южна Азия, така че ако искате да се насладите на пакистански реклами и други предавания, свързани с PSL, тогава бих ви предложил да гледате PSL по тези канали.

Предаването на живо също може да се извърши чрез PTV Sports и CricketGateway.ae във Великобритания за PSL, като се използва VPN за деблокиране на гео ограниченията.

psl на крикет шлюз

Мачовете ще бъдат излъчвани следното във Великобритания:

 1. 11:30 ч. Лондон, Великобритания (първи мач за деня)
 2. 16:00 Лондон, Великобритания (Втори мач за деня)

Как да гледате PSL в Индия?

Въпреки враждебността между двете съседни страни, милиони хора в Индия ще проявят масов интерес към Пакистан’s първокласно спортно събитие, т.е. PSL.

Така че, ако сте сред онези индийски фенове, които с нетърпение очакват да гледат PSL 2019, D-Sport ще излъчва всички мачове на живо.

Друг страхотен вариант за феновете на PSL в Индия е да предават мачовете на живо онлайн или чрез CricketGateway.com, или Airtel & Jio приложения.

PSL мачовете ще се играят според следните времена:

 1. 17:00 IST (Първа среща за деня)
 2. 21:30 IST (Втори мач за деня)

Колко PSL мача ще се проведат в Пакистан?

Последните 8 мача ще се играят в Пакистан, което е голям скок от 3, проведени в страната последния път.

Мачовете ще се проведат на стадион Кадафи, Лахор и Национален стадион, Карачи, като финалът ще се проведе на 17 март 2019 г. в последния.

Ситуацията със сигурността се подобри значително в страната от последните няколко години, което направи чудесно време да гледате мачовете на стадионите.

Пакистан’Сегашният министър-председател Имран Хан, който беше и един от най-известните крикет капитани на страната, се очаква да стигне до финала и също да изнесе реч за успеха на ПСЛ.

Гледайте PSL на мобилни устройства

За мобилните потребители, особено за тези на операционната система Android, има много причини да се зарадват, тъй като могат да гледат PSL 2019 чрез легион от официални приложения на всички големи телевизионни оператори.

PTV Sports, CricketGateway.com (Изисква абонамент), WillowTV и PSL’Официалната услуга за стрийминг е достъпна на мобилни платформи или чрез техните официални приложения, или чрез уеб сайтове, оптимизирани за мобилни устройства.

Имайте предвид, че много от тях като Willow TV и CricketGateway.com са ограничени по географски начин и може да ви трябват някои много мощни VPN-и за поточно предаване, за да деблокирате и да видите PSL през тях.

PSL е в YouTube

Най-добрата част за PSL е, че много от неговите потоци са абсолютно безплатни, което го прави невероятно удобно за фенове от цял ​​свят да гледат всеки мач.

Но никой от тях не е толкова удобен, колкото да го гледате през PSL’s официален канал YouTube, който предлага пряко предаване на живо на всеки един мач на PSL 2019.

Каналът предлага също така акценти от предишни мачове, най-добри моменти, анализ от топ експерти и много други.

Единственият недостатък тук е, че качеството понякога може да бъде малко по-ниско, но ей, да имаш нещо, което е по-добро, отколкото нищо!

заключение

PSL 2019 ще бъде запален с всички крикетиращи суперзвезди, които се бият за най-добрата корона и феновете ще се насладят на всеки един къс от него.

За всички фенове следващият месец няма да предложи нищо повече от чисто забавление и много драма, така че дон’не пропускайте нито един мач чрез съдействието на обширните опции за гледане, предлагани тук в нашето ръководство за PSL 2019.

Ако имате нещо да кажете по отношение на това ръководство, моля, уведомете го в коментарите по-долу!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me