Как да гледате / отблокирате Плутонова телевизия извън САЩ през 2020 г.

Светът на стрийминга бързо се диверсифицира, тъй като сега повечето хора избират опции за рязане на кабели, за да засилят повече разнообразие в своите възможности за гледане. И докато услуги като Netflix. Hulu, SlingTV и DirecTV Now управляват върха в тази област, всички те са платени. Така че, ако искате достъп до безплатна услуга за стрийминг с уникален модел, тогава определено бихте искали да знаете как можете да гледате PlutoTV.

Но не можете да получите достъп до цялата услуга извън САЩ, освен ако не използвате доверен VPN от нашия споменат списък на VPN за заобикаляне на гео ограниченията в сайта!

Така че тук е нашето ръководство за това как да гледате телевизия Плутон извън САЩ, включително отзиви за самата услуга, каналите, които предлага, забрана за VPN на сайта, рецензии на приложения, заобикаляйки гео ограниченията за достъп до повече канали и повече от BestVPN.co!

Гледайте / отблокирайте PlutoTV извън САЩ

 1. Плутонови телевизии липсващи канали
 2. Плутон TV VPN бан
 3. Как да деблокирате / достъп / използване на плутонов телевизор извън САЩ
 4. Как да гледате телевизия Плутон на Apple TV
 5. Как да гледате телевизия Плутон на Року

Плутонови телевизии липсващи канали

Предлагайки нетрадиционни опции на LiveTV, изчерпателна библиотека от филми и телевизионни предавания и дори онлайн радио и музикални излъчвания и това също безплатно, PlutoTV бързо се издигна като един от най-важните сайтове за стрийминг в интернет..

Но услугата също е обект на може би най-досадното нещо в интернет в момента, т.е. гео-ограничения.

PlutoTV предлага две различни версии на услугата си, като първата е за жители на САЩ, а другата е за международни зрители. Международната версия на услугата обаче няма нищо, абсолютно нищо, което би могло да ви заинтересува.

Той съдържа много малко канали и повечето от тях са просто безсмислени, т.е. точно там, за да попълнят числата.

От друга страна, американската версия на Pluto TV е мястото, където можете да знаете точно защо услугата е толкова популярна и си струва да се регистрирате.

как да гледате липсващите канали на Плутон

Липсващи канали на Плутон ТВ 2

Ето списък на някои канали, които са достъпни само на Pluto TV US:

 1. Плутонови телевизионни филми
 2. Плутонови телевизионни филми 2
 3. Flicks of Fury
 4. Ужас 24/7
 5. Плутонова телевизионна драма
 6. Плутонова телевизионна комедия
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Фокс спорт
 12. Red Bull TV
 13. Плутонов телевизионен спорт
 14. Ударна борба
 15. Битка
 16. Каналът за сърф
 17. Научна телевизия
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Аниме цял ден

Списъкът не е ограничен само до тези канали, тъй като повечето канали, предлагани от Pluto TV, са достъпни само в САЩ.

Законите за авторското право, регулиращи тези канали в онлайн домейна, забраняват на Pluto TV да предлага тези канали извън ИС.

Единственият правдоподобен начин, който остава да направи тази голяма услуга полезна, е да придобиете VPN услуга и да деблокирате гео ограниченията за услугата. Ще ви разкажа повече за това в следващите няколко реда.

Как да гледате / отблокирате Плутонова телевизия извън САЩ през 2020 г.

Плутон TV VPN бан

В днешно време повечето популярни сайтове за стрийминг налагат VPN на своите сайтове. Най-известната такава забрана е в Netflix, което идентифицира, че използвате VPN почти мигновено, ако доставчикът на VPN, за който сте се абонирали, няма’няма възможност да заобиколи забраната на VPN.

Прочетете: Netflix VPN Ban

И то’s не само Netflix, но VPN забраната е налице и за много други стрийминг услуги като BBC iPlayer. Има ли обаче и Плутонова телевизия?

Плутон TV VPN бан

Е, след като го проверя и анализирам от всеки ъгъл, мога със сигурност да ви кажа, че телевизорът Плутон няма’в момента няма забрана за VPN. Това може да означава, че VPN, които могат да ви позволят да заобиколите гео ограниченията на Pluto TV, са малко по-големи от тези, които могат да правят същото на услуги като Netflix и BBC iPlayer. Но все пак, не забравяйте, че деблокирането е достатъчно добро, за да може евтин VPN да се счита за използване с услуга за стрийминг.

Разгледайте неща като скоростта, производителността, списъка на наличните функции за сигурност, преди да се регистрирате с VPN услуга.

Списък на съвместими устройства с Pluto TV

Pluto TV предлага съвместимост с разнообразна гама от устройства, от които изтеглих клиентът на Windows, което беше много по-добро и удобно за потребителя, отколкото уеб услугата.

Клиентът Window е повече TVish от конвенционалната OTT услуга. Няма миниатюри, блокови плочки, препоръчани барове и т.н., които са общи характеристики на други стрийминг услуги като Netflix и Hulu.

Списък на съвместими устройства с Pluto TV

И ей, Тим Кук беше там, случайно говореше за данните и личния живот, така че си помислих защо да не споделя това нещо с вас. Ако Apple се интересува от защитата на потребителските данни, то това е едно от най-добрите неща, които могат да ни накарат да се чувстваме по-безопасни онлайн.

Връщайки се към Pluto TV, ето пълния списък на устройства и ОС, които Pluto TV в момента поддържа:

 • iOS mobile & таблетка
 • Android за мобилни устройства & таблетка
 • Android TV (различни)
 • Google Chromecast
 • Chrome Web App
 • Amazon Kindle / Fire Tablets
 • Amazon Fire Tv + Fire Tv Stick
 • Roku Devices + Roku TV
 • Apple TV (4-то поколение)
 • PS4

Забележка: Можете да деблокирате Pluto TV на всяко устройство чрез VPN приложения, достъпни за всички платформи!

Как да деблокирате / достъп / използване на плутонов телевизор извън САЩ

Въпреки че много хора са наясно, че VPN мрежите могат да ви позволят да заобиколите гео ограниченията, повечето от тях не правят това’не знам, че само няколко надеждни доставчици предлагат услуга, която всъщност може да се побере в тази сметка.

Почти всички безплатни VPN услуги, както и повечето платени услуги, не могат да заобиколят гео ограниченията на повечето сайтове като Pluto TV.

И макар че не можете да преминете през всичките стотици налични VPN на пазара в момента, за да проверите кои от тях работят перфектно на Pluto TV и кои не, аз вече свърших работата за вас, като изпробвах VPN, които могат надеждно деблокирайте Плутоновата телевизия, както и предлагайте най-добри скорости за поддържане на първокласно качество на потока в сайта.

 1. Ето стъпка по стъпка процес за това как можете да деблокирате или да получите достъп до Pluto TV от извън САЩ, като използвате услугата Credible VPN:
 2. Изберете най-добрата VPN за телевизия Плутон от списъка, предоставен в края на това ръководство за настройка
 3. Платете за своите ценови планове и получете идентификационни данни на потребителите по имейл
 4. Изтеглете съвместим VPN клиент в зависимост от вашата ОС
 5. Отворете Pluto.tv/watch или изтеглете приложението Pluto TV на устройството си. И двамата работят, без да пеят, но най-добре е да се регистрирате, за да улесните работата много по-лесно
 6. Наслади се 100+ канали на живо и посвещават филмови и телевизионни библиотеки на Pluto TV!

Как да гледате / отблокирате Плутонова телевизия извън САЩ през 2020 г.

Как да гледате телевизия Плутон на Apple TV

Според моя анализ, Pluto TV е такава услуга, че вече трябва да се предлага предварително инсталиран във всички видове телевизори и стрийминг устройства. Просто невероятно е как тази безплатна услуга може да ви предложи толкова забавление само с натискането на един бутон. Но тъй като повечето разработчици и производители на телевизионни и стрийминг устройства са убежище’t все още направи тази невероятна услуга част от редовния им развлекателен репертоар, трябва да я инсталирате от сега!

 1. За Apple TV ето колко всъщност е процесът на инсталиране на Pluto TV:
 2. Отворете App Store от вашия начален екран на Apple TV
 3. Отидете на раздела Featured и потърсете приложението на Pluto TV
 4. В резултатите от търсенето кликнете върху иконата на Pluto TV и просто кликнете върху “получавам” за иницииране на процеса на изтегляне и инсталиране

Уверете се, че използвате VPN услуга, за да отблокирате всички популярни канали и библиотека за филми и телевизионни предавания. Повечето VPN сега предлагат специални приложения за iOS за Apple TV, така че вие ​​спечелихте’няма да има много трудности при инсталирането на любимия ви VPN, но ако все пак искате повече достъп до повече методи за инсталиране, можете да преминете към нашето ръководство за най-добър VPN за Apple TV.

Как да гледате телевизия Плутон на Apple TV

Аз обаче го правя’няма да премина през този начин, за да предавате Плутонов телевизор на моя Apple TV, тъй като ми се струва малко тромав. Много по-удобен метод за достъп до Pluto TV тук е използването на режима AirPlay на вашия iPhone, за да направите това.

Бих искал да спомена тук, че ако сте закупили Apple TV без да имате iPhone, тогава пропускате много повече функционалности и лекота, отколкото си представяте. Екосистемата на Apple е взаимосвързана и нищо от нея не пасва на сметката толкова, колкото всъщност правят самите устройства на Apple.

 1. Инсталирайте приложението за iOS Pluto TV на вашия iPhone и го стартирайте
 2. И така, ето методът Airplay за гледане на Плутон телевизия на Apple TV:
 3. Просто отидете до Центъра за управление на вашия iPhone или дори вашия iPad
 4. Тук ще видите икона във формата на монитор, кликнете върху нея
 5. Ако вашият iPhone е свързан със същата Wi-Fi мрежа като вашия Apple TV, тогава лесно ще видите вашия Apple TV в списъка, който се появява на екрана ви в момента
 6. Изберете вашия Apple TV и вижте дали се появява парола на вашия Apple TV. Ако това стане, изберете парола и след това го въведете отново на вашия iPhone TV за перфектно сдвояване

Просто обичам този метод заради интензивното му удобство. Като че ли тук изобщо не работя и като мина през моя iPhone се чувства много по-лесно, отколкото да прегледаш опциите на самия Apple TV.

Как да гледате телевизия Плутон на Року

Ако имате Roku, тогава Pluto TV определено е едно от най-добрите безплатни приложения за стрийминг на OTT, с които можете да започнете, и няма никаква суетене по отношение на изтеглянето и инсталирането отпред..

Просто трябва да се уверите, че вашият Roku поне отговаря на критериите за наличието на фърмуер от 7 или по-висок, за да може Pluto TV да работи правилно на него.

Как да гледате телевизия Плутон на Року

Ето как можете да инсталирате Pluto TV на устройството си Roku по облекчен начин за по-малко от минута:

 1. Стартирайте устройството си Roku и отидете в Начална страница на него, като натиснете бутона Начало
 2. Тук ще видите опция със заглавие “Канали за стрийминг”. Кликнете върху него
 3. Сега изберете “Канали за търсене” и въведете “Плутонов телевизор”
 4. Магазинът на каналите вече ще изтегли приложението. След като приложението Плутон се появи в опциите, просто превъртете към него и натиснете бутона OK на вашето дистанционно управление
 5. Сега просто кликнете върху “Добавяне на канал” за да добавите Pluto TV към каналите си Roku!
 6. Насладете се на най-доброто от Pluto TV на вашия Roku!

Тук трябва да отбележите, че Року няма’Не предлагайте вградена функционалност за VPN, така че най-добрият начин да използвате VPN в Roku е да създадете Hotspot с активиран VPN или дори да инсталирате VPN на самия рутер. Можете да намерите още такива методи тук в нашето ръководство за Roku VPN.

Как да гледате телевизия Плутон на Xbox One / 360 и PS4

Подобно на нишовите стрийминг устройства като Apple TV и Roku, много потребители се питат дали могат да гледат Pluto TV на специални игрови конзоли или не. Е, това изисква задълбочено обяснение и тук ще дам една за две от най-популярните игрови конзоли отделно:

Плутонов телевизор на PS4

Преди това Плутон телевизия не’няма да има специално приложение за PS4 и все пак, страницата му за поддръжка на устройства няма’Не показвам, че в момента тя предлага официална съвместимост с платформата. Приложението обаче вече е достъпно в магазина на Playstation.

Така че, ако искате да получите приложението Pluto TV на конзолата си PS4, просто отидете в техния магазин за приложения, потърсете Pluto TV и го изтеглете и инсталирайте на устройството си. Не става’дори не се изисква процес на абонамент или влизане, тъй като Pluto TV не’не изисквам нещо подобно.

Ако не сте от САЩ и искате да разблокирате Pluto TV и други подобни поточни услуги на вашата конзола, ще трябва да вземете указания от нашето специално ръководство за PS4 VPN мрежи.

Плутонов телевизор на Xbox One / 360

Преди конзолата за Xbox имаше приложението Pluto TV в магазините си, но сега е премахнато от официалния му магазин за приложения. И не, няма метод за странично зареждане и на устройството, така че може да се наложи да изчакате, докато официалното приложение се появи отново, преди да можете да го използвате.

Дотогава все още можете да гледате телевизия Плутон чрез безброй други поддържани устройства, изброени на сайта за поддръжка.

Pluto TV VPN Reddit Отзиви

Не можех’t всички съответни теми в Reddit, където потребителите говореха за деблокиране на услугата извън САЩ, използвайки най-добрите vpn reddit или дори други инструменти като прокси. Единствените, които мога да намеря, говориха за това как можете по-добре да използвате услугата, като използвате различните й функции, напр. един потребител спомена как “Скриване на канал” опцията може да ви позволи да гарантирате, че само вашите любими канали се появяват в интерфейса.

Коментар от дискусия jabberwock101’s коментар от дискусия "Всеки, който използва Pluto TV у дома?".

Често задавани въпроси:

Има ли Плутонова телевизия местни канали?

Да, ако сте в САЩ, тогава има много местни канали, достъпни на Pluto TV като NBC, Sky News, Bloomberg и т.н..

Безплатен телевизор ли е на Roku?

Да! Pluto TV не е само безплатна в Roku, но е безплатна на всяка платформа, тъй като услугата печели приходи, като поставя реклами във видеосъдържанието си, а не чрез абонаментно базиран модел.

Какви канали са налични на телевизия Плутон?

От октомври 2018 г. телевизия Плутон предлага изчерпателен списък от 100+ канала, включващи жанрове като Новини, Спорт, Развлечения, Наука и други. Той също така предлага специални канали за филми по поръчка и телевизионни предавания, както и някои странни канали, посветени изцяло на популярни предавания като Fail Army и Wipeout.

заключение

Телевизия Плутон събра впечатляващо следване на почти 6 милиона активни потребители по целия свят, като се различава от останалите конвенционални OTT услуги като Netflix, Hulu и Sling TV.

Неговата безплатна и изключително удобна за потребителя, и на всичкото отгоре, тя предлага отличителна услуга, която се чувства по-скоро като традиционна телевизия, като по този начин позволява услугата да спечели своето специално място в света на онлайн стрийминга..

Ако живеете извън САЩ, VPN телевизорът на Плутон може да ви позволи да получите достъп до най-добрите канали и библиотеки за филми и телевизионни предавания на този един адски услуги.

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me