Как да гледате / отблокирате DC Universe извън САЩ – Лесно ръководство

DC Universe току-що стартира през септември 2018 г. и феновете му са в екстаз.

Сега можете да гледате цялото съдържание, свързано с франчайзинга само на тази страхотна стрийминг платформа, съдържанието, което сте спечелили’не мога да гледам другаде. Да, дори и в Netflix.

Но знаете ли, че DC Universe е гео-ограничена извън САЩ?

Знаете ли как можете да получите достъп до него?

Ето нашето специално ръководство за това как да гледате / отблокирате DC Universe извън САЩ, включително три най-добри VPN за целта, най-добрите vpn Reddit отзиви и други!

Какви държави DC Universe услуги са достъпни в момента извън САЩ?

Батман, Супермен някой? Ако нямаш’не съм чувал тези имена някога, ще повярвам, че сте просто извънземно, което посещава тази планета на лятната си почивка.

Тези герои и много други популярни са част от DC Comch Book Franchise и освен Marvel, DC е най-голямата такава марка в света.

И сега тя стартира собствен сайт за стрийминг, наречен DC Universe, където можете да намерите всички филми, предавания, дигитални комикси, раздел за коментари и форуми или по принцип всичко, свързано с героите, принадлежащи към франчайза.

Да, Netflix е може би първият ви избор, когато става въпрос за стрийминг платформи очевидно, а вторият ви добър залог може да е на Amazon Prime, но DC Universe не е за разлика от двата популярни сайта.

Разбира се, функционалността и идеята са същите, но съдържанието изцяло ще бъде различно.

DC Universe се грижи за много посветен жанр, който е свързан само със собствени герои и сюжетни линии, извадени от комиксите му.

Броят на феновете на DC Franchise е феноменален в целия свят, така че стартирането на такава услуга беше наистина добра идея.

Но, почакай там’е уловка.

Както всички хубави неща някога, DC Universe е достъпен само в САЩ.

Как да гледате / отблокирате DC Universe извън САЩ

Което има смисъл, тъй като най-много посветени фенове за франчайза определено лежат в страната.

Въпреки това, за почитателите на франчайзинга извън света, това е бум сериозно.

Но не се притеснявайте, защото както винаги, ще ви насоча как да деблокирате DC Universe извън САЩ, точно както аз’направено с други безброй такива платформи, т.е. с помощта на VPN или специализирани сървъри.

Най-добрият VPN за гледане на DC Universe извън САЩ

Както казах по-рано, DC Universe може лесно да се деблокира и гледа извън САЩ, дори ако използвате VPN, но знаете ли кой VPN всъщност ще направи това за вас?

Няма право?

Е, ето 3 от най-добрите VPN, които съм изпробвал и тествал с DC Universe от 2019 г. и те със сигурност могат да свършат перфектно работата.

ExpressVPN

Това сериозно е не-мозъчен. Няма такава поточна платформа, която този звезден доставчик да не може да деблокира. От Netflix до UFC боевете, препоръчвам ExpressVPN за всичко, което искате да гледате, ако географското му ограничение и не може да бъде достъпно без VPN.

Най-добрият VPN за гледане на DC Universe извън САЩ

За да предостави кратка информация за този доставчик, той има над 2000 сървъра, криптиране на военни класове, достатъчно брой клиентски приложения, поддръжка на протокол OpenVPN, нулева политика за регистрация и други.

Но преди всичко това, неговият американски сървър парк е един от най-добрите в бизнеса. Просто трябва да се свържете с никого и да започнете да предавате DC Universe. Да, това е толкова просто.

То’Определено е малко скъпо в сравнение с останалите, но си струва всяка стотинка.

Професионалисти

 • Деблокира всички американски поточни сайтове
 • Над 2000 сървъра
 • Криптиране на военен клас
 • Специални клиенти за поточни устройства като Firestick
 • Поддръжка на чат на живо

Против

 • Скъпи планове

PureVPN

Друга страхотна VPN услуга за всички онези стриймъри, които искат да отблокират американско съдържание като услугата DC Universe, е PureVPN.

Доставчикът не е известен много за своята сигурност’s за способността му да захранва най-доброто поточно изживяване сред всички доставчици.

И има всички правилни функции като военно криптиране, 2000+ сървъра, съвместими клиентски приложения, поддръжка за чат на живо, превключвател за убийство и други.

Какви държави DC Universe Services са достъпни в момента извън САЩ

Какво’още по-добре тук е, че PureVPN също ви предлага шанс да осигурите собствен собствен IP. С това ще бъдете освободени от всички проблеми, които са свързани с споделянето на сървър парка, като в нормалните VPN услуги планове като ниски скорости, забранени сървъри и т.н..

И на всичкото отгоре PureVPN е евтин, много евтин. Като че ли се предлага за по-малко от половината от цената на ExpressVPN’Абонамент, като някои планове са дори по-евтини от това. Така че’е сигурен изстрел.

За любителите на DC Universe по бюджет, това е първокласна услуга, която определено трябва да използвате.

Професионалисти

 • 2000 сървъра в над 160 страни
 • Деблокира DC Universe извън САЩ
 • Поддръжка за чат на живо Наличен IP адрес
 • Криптиране на военен клас
 • Евтини планове

Против

 • Запазва някои дневници за времеви маркировки за връзка

NordVPN

5000+ сървъра и брои, NordVPN не остави камък преобърнат в предлагането на изключителна способност на стримерите по целия свят. Бързите скорости са негов форт и сигурността непрекъснато продължава.

И тук отново ще се карам на всички общи функции, но знайте, че NordVPN има всичко като останалите, напр. криптиране с военен клас, политика за нулева регистрация и т.н..

DC Universe Online Reddit

DC Universe се отблокира доста лесно с NordVPN и изживяването беше толкова безупречно, колкото получавам всеки път.

Що се отнася до цената, NordVPN не е прекалено скъп, но е недостатъчен за бюджета.

Професионалисти

 • 5000+ сървъра по целия свят
 • Налични са множество клиентски приложения
 • Достъпни планове
 • Поддръжка на протокол OpenVPN

Налични са допълнителни функции за сигурност като DoubleVPN

Против

 • Поддръжка за чат на живо не е налична

И тези три доставчика са страхотни, но имат някои незначителни разлики в производителността. То’всичко е технически жаргон, така че позволете ми да ви улеснява разбирането и евентуално да вземете решение въз основа на него.

ExpressVPN: стабилен

PureVPN: евтин

NordVPN: Заредени с функции.

DC Universe може да бъде деблокиран от всяко трио, но в крайна сметка зависи от това, което търсите.

Как да гледате / Деблокирате / Достъп до DC Universe извън САЩ

Ако сте избрали някой от доставчиците по-горе, можете да деблокирате DC Universe извън САЩ, като следвате тези лесни стъпки. Взимам за пример ExpressVPN:

 1. Отидете до доставчика’сайт и изберете план за ценообразуване
 2. Платете за абонамента и получете потребителски идентификационни данни
 3. Изтеглете съвместимия клиент за приложение, като изтеглих ExpressVPN’s клиент на Windowsexpressvpn за постоянен ток
 4. Свържете се с всеки американски сървър (Това може да се различава с Pure и Nord, тъй като трябва да попитате тяхната поддръжка кои сървъри работят с DC Universe) и DC Universe ще бъдат лесно достъпни!

DC вселена

DC Universe Online Reddit

Reddit е мястото, където действието се случва в наши дни. Искам да кажа, че получавам всички мои основни новини от тази платформа.

Независимо дали е великденско яйце в ново шоу или най-добрите отзиви за определена услуга или проблем, Reddit е вашето място.

И така, отидох там, за да разбера с какво VPN потребителите са най-доволни, когато става въпрос за деблокиране на DC Universe извън САЩ.

Но за моя изненада не открих нищо, освен няколко мимолетни споменавания за това как VPN могат да се използват за деблокиране на DC Universe в Австралия. Но с изключение на това, за тази цел не бяха споменати най-добрите VPN мрежи.

заключение

Така че сега, ако ме попитате какви други начини има, чрез които можете да гледате DC Universe извън САЩ, бих казал, че няма. VPN мрежите са единственото истинско нещо, когато става дума за деблокиране, докато останалите опции като прокси сървъри, не’всъщност работя в наши дни.

Днес сайтовете за стрийминг са изчезнали стратосфери, като абонаментите се заливат като всичко. DC Universe може да обслужва специален жанр, но първоначалното му съдържание да достигне милиони абонати през 2019 г., така че ако искате да се присъедините към лентата, направете това сега!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me