Как да гледате Оскарите 2018 без кабел на живо безплатни потоци

Всяка година филмотворци като нас с нетърпение очакват годишен ритуал: представяне на статуетките на Оскар! И сега, когато сме само на няколко дни от 90-те награди на Академията, то’става все по-трудно да контролирате вълнението. Да, чухте това право, Оскарите 2018 е ТУК, което означава още веднъж, вие’Ще имате възможност да видите любимите си знаменитости да се разхождат по червения килим.

Как да гледате Оскарите 2018 без кабел

За всички, които сте модни там, вие’Определено ще се насладите, като видите избора на костюми от известни дизайнери. И всички нас изроди изроди тук, момче може’Ще чакаме да видим кой спечели коя категория. Тъй като събития като тези попадат под най-гледаните през годината, ние дори имаме огромна публика, която да сподели нашето послание, като същевременно обещаваме подкрепа на любимите ни знаменитости!

Радвате ли се и за 90-те награди на Академията? Търсите решения, за да гледате събитието по възможно най-безпроблемния начин? Прочетете това изчерпателно ръководство за това как да гледате Оскарите 2018 без кабел! Позволявам’Започнете първо с малко фон ...

Contents

Как да гледате Оскарите 2018 без кабел - Ultimate guide

  1. Какво е местоположението на Академията за награди 2018 г.?
  2. Кой ще бъде домакин на Академията за награди 2018 г.?
  3. Пълен списък на радиостанции / списъци на канали за Оскар 2018
  4. Как да гледате Оскарите 2018 без кабел
  5. Как да гледате наградите на Академията 2018 г. Пълно шоу на живо безплатни потоци онлайн
  6. Как да гледате Оскарите 2018 на Року
  7. Как да гледате наградите на Академията 2018 във Великобритания
  8. Как да гледате Оскарите 2018 в Австралия
  9. Как да гледате наградите на Академията 2018 чрез Kodi
  10. Номинации за Оскари 2018 г.
  11. Кой’s Ще спечелите наградата за най-добра картина?
  12. Как да гледате Оскарите без често задавани въпроси за кабелите

Какво е местоположението на Академията за награди 2018 г.?

Представени от Академията за киноизкуство и изкуства (AMPAS), 90-те награди на Академията ще се проведат в The Dolby Theatre, разположен в Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния. Решената дата е определена за 4 март 2018 г. Забавен факт: от откриването на аудиторията през 2001 г., всички церемонии на Оскар се провеждат в The Dolby Theatre! То’трудно е да си представим колко красиво трябва да бъде в действителност.

Какво е местоположението на Academy Awards 2018?

Кой ще бъде домакин на Академията за награди 2018 г.?

О, ти’ще обичам да чуя това. Любимият ни телевизионен водещ и личност, веселият и изключително очарователен, Джими Кимел отново ще оглави „Оскарите“ за 2018 г. Това ще бъде втората поредна година, той се зае с домакински задължения за наградите на Академията. Джими също е връчвал Американските музикални награди пет пъти, 2007 ESPYS и наградите Еми за 2012 и 2016. Предишните водещи за Оскарите включваха Крис Рок, Сет Макфарлейн, Нийл Патрик Харис и Елън Дегенерис.

Кой ще бъде домакин на Академията Awards 2018?

Пълен списък на радиостанции / списъци на канали за Оскар 2018

Мрежата ABC е номинирана като официален оператор за 90-те награди на Академията. Всички, които се намират в САЩ, могат просто да превключат каналите си на ABC за гледане на събитието на живо или по желание на следващия ден. За други страни вижте списъка по-долу:

Унгария

Ако се намирате в Унгария, можете да гледате на живо Оскарите 2018 г. чрез шестканалния обществен оператор MTVA. Превключване към основния канал на мрежата, Duna TV.

Мексико

За тези, които се намират в Мексико, “TNT Латинска Америка” ще излъчва събитието на живо. Превключете каналите си в 5:30 рязко, за да видите събитието направо от записите на Червения килим.

Корея

CJ E&М’s реномирана и известна CGV ще отговаря за излъчването на Оскарите 2018 на живо от Холивуд.

Япония

Ако живеете в Япония, можете да гледате 90-те награди на Академията в комфорта на дома си чрез известната сателитна мрежа WOWOW.

Франция

За намиращите се във Франция все още няма новина за телевизионен оператор. Ако обаче искате да предавате събитието онлайн, посетете CanalPlus за пълно покритие.

Индия

Можете да гледате церемонията по награждаването на 90-тата Академия през Индия’s 21st Century Fox’s Star мрежа. Превключете каналите си към Star Movies в 5:30 сутринта (пригответе се да се събудите рано, приятели!).

Германия

Ако искате да гледате Оскарите 2018 в Германия, преминете към канала на търговската мрежа “ProSieben”. Можете също да разгледате акцентите на събитието на следващия ден.

Южна Африка

За намиращите се в Южна Африка ще трябва да се абонирате за платения канал M-Net Movies, тъй като те ще излъчват събитието на живо.

Латинска Америка

Подобно на Мексико, TNT Latina America ще излъчи събитието тази година. Ако нямате абонамент за телевизор, регистрирайте се за услугата TNT Go.

Забележка: Ако се сблъскате с ограничение за регион, докато предавате Оскари по посочените по-горе канали, помислете дали да използвате VPN услуга, за да деблокирате Оскар потоци.

Разблокирайте Оскаровите потоци

Как да гледате Оскарите 2018 без кабел

За всички ваши ножове за кабели там има много решения за гледане на Оскарите 2018 на живо онлайн. Ако имате абонамент за ABC, можете просто да посетите тях “Гледайте на живо” страница в деня на събитието за пълния опит в Академията.

Как да гледате наградите на академията 2018 в abc мрежа

Самите Оскари ще предоставят потоци на живо на събитието на основния им уебсайт Go. Ако се намирате извън САЩ, най-простият начин е да се регистрирате на abc.go.com. Изтеглете специалното приложение за вашето устройство от тук. Използвайте някоя от споменатите по-долу VPN услуги и се свържете с американски сървър, за да се насладите на поточно предаване на Оскарите за 2018 г.!

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Sling TV

Ако горният процес ви се струва малко прекалено сложен, винаги можете да помислите за използването на услугата „Предаване на живо“, Sling TV. Абонаментите започват от $ 20 на месец и дори можете да се възползвате от 7-дневен пробен период, което технически означава’Ще гледам БЕЗПЛАТНО 90-те награди на Академията!

Как да гледате Оскарите 2018 на SlingTV

Разблокиране на Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue е друга невероятна услуга за предаване на живо, която ще осигури излъчване на 90-те награди на Академията. Абонаментите започват от $ 33,99 на месец и също като Sling TV, имате 7-дневна безплатна пробна версия (която повече от компенсира високата цена).

Как да гледате наградите на академията 2018 на PlayStation Vue

Как да гледате пълното шоу на Оскарите 2018 г. Онлайн безплатни потоци на живо

Ако искате да гледате 90-те награди на Академията, но не сте готови да изгаряте пари от абонаменти - тогава имаме и решения за вас БЕЗПЛАТНИ. Да, това’правилно и за ваша изненада - тези решения всъщност са доста често срещани в ежедневието ни:

Facebook на живо

Да, няма официални съобщения за това, че Оскарите 2018 се излъчват на живо в SM платформата. Въпреки това, с въвеждането на Facebook Live и достъпни потоци за много минали събития като Emmy, ние сме сигурни, че тук може да намерите нещо. Като друга възможност помислете дали да направите заявка за търсене с hashtag # Oscars2018Live.

Как да гледате пълното шоу на Оскарите 2018 г. Онлайн безплатни потоци на живо

YouTube

Официалната страница на „Оскари“ определено ще предостави Live Stream на наградите на Академията. За актуализации, продължавайте да следвате техния профил тук. Ако обаче не можете да намерите нищо в YouTube, помислете за проучване на други опции като Vimeo и Daily Motion.

Как да гледате Оскарите 2018 в youtube

Reddit

Когато всичко друго се провали, единственият разумен вариант е да използвате REDDIT. Тук можете да намерите списък с теми, свързани с Оскарите 2018. В деня на събитието можете също да се почувствате сигурни, че ще намерите много връзки за стрийминг, без реклами и изскачащи прозорци..

Как да гледате наградите на Академията 2018 на Reddit

Други възможности

Като се има предвид как САЩ обичат да държат подобни събития ограничени до своята страна’изцяло аудитория, често се налага да разчитаме на огромно количество алтернативи. Сред някои предсказани да предлагат предавания на живо БЕЗПЛАТНО включват Time.com, InStyle.com, EW.com и PEOPLE.com.

Как да гледате Оскарите 2018 на Року

Roku съществува като един от най-добрите поточни играчи в момента. Ако искате да гледате Оскарите 2018, уверете се, че сте добавили следните канали: ABC & Звездни филми или някой от каналите, споменати в списъка за излъчване. Ако нямате абонамент, помислете за инсталирането на Kodi на Roku и след това следвайте стъпките в ръководството за Kodi за гледане на Оскари 2018 по-долу:

Как да гледате Оскарите 2018 на Року

Как да гледате Оскарите 2018 във Великобритания

Ако искате да гледате церемонията по награждаването на Оскарите 2018 във Великобритания, просто превключете канала си към филмовите Оскари на SKY. Излъчващата телевизия Sky Networks ще предостави пълно отразяване на събитието от Червения килим до церемонията по връчване на наградите.

Как да гледате наградите на академията 2018 във Великобритания

Как да гледате Оскарите 2018 в Австралия

Австралийците имат късмет! Те винаги получават достъп до съдържание чрез Nine Network. Затова превключете каналите си точно в 12.30 ч. В понеделник, 4 март 2018 г. Ако нямате абонамент за кабел, тогава все още гледате събитието чрез 9 Сега онлайн.

Как да гледате Оскарите 2018 в Австралия

Как да гледате Оскарите 2018 чрез Kodi

Що се отнася до гледането на церемонията по връчването на 90-тата Академия на Kodi, имате две възможности: cCloud TV или Halow Live TV. По-долу сме дали стъпка по стъпка инструкции за инсталиране на добавките по възможно най-безпроблемния начин:

Забележка: Ако се сблъскате с каквито и да било регионални ограничения за Kodi Oscar Streams, помислете за използване на VPN услуга за отблокиране на потока и заобикаляне на грешка в регистрационния код на Kodi Streams.

Разблокирайте Оскаровите потоци

cCloud TV Инструкция за инсталиране и Оскари 2018

 • отворено Коди и кликване на “Настройки” икона
 • Изберете “Файлов мениджър” и кликване На “Добавяне на източник”
 • Кликнете два пъти на “Нито един” опция и въведете следния URL адрес: http://kdil.co/repo
 • Тип “Коди Израел” в полето за име и кликване Добре
 • Отивам до дома на Коди, кликване На “Добавката”, и след това “пакет” символ
 • Изберете “Инсталиране от Zip File” и кликване На “Коди Израел”
 • Избирам “kodil.zip” и изчакайте за да се инсталира
 • Отивам да се “Инсталиране от хранилище” и кликване На “.www.Kodisrael.co.il хранилище”
 • Изберете “Видео добавки” и намирам “cCloud TV”
 • Hit бутона за инсталиране, отворен добавката и отивам да се “Всички канали”
 • Изберете ABC News за предавания на живо на Оскарите 2018

Как да гледате наградите на академията 2018 чрез Kodi

Ръководство за инсталиране на Halow на живо и Оскари 2018

 • отворено Коди и кликване върху иконата на зъбно колело (Настройки)
 • Изберете “Файлов мениджър” и тогава кликнете два пъти На “Добавяне на източник”
 • Ще се появи кутия, кликване “Нито един” за добавяне на URL адреса
 • Копирай постави следното: http://kurdmovie.net/repo
 • име източникът на медиите “Халоу Репо” и кликване на ОК
 • връщане към началния екран, кликване върху добавки и след това “Пакет” символ
 • Изберете на “Инсталиране от zip файл” опция и намирам “Халоу Репо”
 • Кликнете На “repository.HalowTV-6.0.0.zip” и изчакайте за добавката за инсталиране
 • връщане към началния екран, кликване върху добавки и след това “Пакет” символ
 • Изберете “Инсталиране от хранилище” и избирам на “HALOW Repository”
 • Отивам да се “Видео добавки”, намирам “Halow TV на живо” и натиснете бутона за инсталиране!
 • отворено добавката и кликване На “Държавни канали”
 • Ще получите подкана за Инсталирай “GUL LIVE TV”
 • Кликнете На “да”, превъртете надолу и изберете “USA Live TV”
 • намирам и изберете “ABC News” да гледате Оскарите 2018!

Инсталация на Halow на живо и Оскари 2018

Номинации за Оскари 2018 г.

Номинациите за Оскар 2018 най-накрая бяха разкрити и ние нямаме’не бях по-развълнуван от преди. Можете да видите много нови имена в списъка тази година и няма нужда да казваме, всички заслужено на признание. Кой мислиш, че ще спечели?

Най-добрият актьор

 1. Даниел Дей-Луис като Рейнолдс Уддок - ”Phantom Thread”
 2. Тимъте Шаламет в ролята на Елио Перлман - ”Обади ми се на твое име”
 3. Дензъл Вашингтон като Роман Дж. Израел - ”Роман Дж. Израел, Esq.”
 4. Даниел Калуя като Крис Вашингтон - ”Излез”
 5. Гери Олдман като Уинстън Чърчил - ”Най-мрачен час”

Най-добрата актриса

 1. Мерил Стрийп в ролята на Катарине Греъм - ”Съобщението”
 2. Марго Роби като Тоня Хардинг - ”Аз, Тоня”
 3. Сали Хокинс като Елиза Еспозито - ”Формата на водата”
 4. Saoirse Ronan като Кристин “Lady Bird” McPherson в “Lady Bird”
 5. Франсис Макдорман като Милдред Хейс - “Три билборда извън Ebbing, Мисури”

Най-добрата снимка

 1. “Дюнкерк” - режисьор Кристофър Нолан
 2. ” Излез” - режисьор Йордан Пиеле
 3. ” Съобщението” - реж. Стивън Спилбърг
 4. ” Lady Bird”  - реж. Грета Гервиг
 5. ” Най-мрачен час” - режисиран от Джо Райт
 6. ” Phantom Thread”  - режисьор Пол Томас Андерсън
 7. ” Формата на водата”  - реж. Гилермо дел Торо
 8. ” Обади ми се на твое име” - реж. Лука Гуаданино
 9. ” Три билборда извън Ebbing, Мисури” - режисиран от Мартин Макдонах

Кой’s Ще спечелите наградата за най-добра картина?

Безспорно тази година’s наградите сезонът беше най-разпространяването на осведомеността от всички, натоварени от движенията #MeToo и #TimesUp, които предизвикаха страхотни дебати към холивудския лайфстайл и кино индустрията. Независимо от това, състезанието за най-добра снимка все още си струва да гледате напред, особено след като разгледате номинациите, които са пълни с достойни състезатели.

Кой ще спечели наградата за най-добра снимка?

За нас обаче всичко се свежда до два филма: Три билборда и излезте. Въз основа на първата’рекордите за вземане на топ награди на наградите на Британската академия за филми, Златни глобуси и награди на гилдията на екранния актьор, сигурни сме, че поляризиращата тъмна комедия ще отнеме статуетката на Оскар за “Най-добрата снимка”. Въпреки това, в нашите очи, “Излез” трябва да бъде победителят.

Как да гледате Оскарите без често задавани въпроси за кабела:

Какъв ден е Оскарът?

90-те награди на Академията ще се проведат на 4 март 2018 г. в 18:30 остър в САЩ.

Колко време е наградите на Академията?

Церемонията обикновено протича за около три часа и половина от Червения килим до края.

Каква станция е наградите на Академията?

Ако се намирате в САЩ, просто превключете каналите си към мрежата на ABC.

Гледайте любимите си звезди на Червения килим!

Надяваме се, че това ръководство помага да отговорим на въпроса ви как да гледате Оскарите 2018 без кабел. В светлината на гео ограниченията на някои сайтове добавихме огромен списък от опции за стрийминг и техните алтернативи. Кажете ни кой работи за вас, а не! Също така, не се колебайте да споделите двата си цента на кого’ще спечели коя награда в секцията за коментари по-долу. Приятен ден!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me