Как да гледате костюми без кабел отвсякъде – 9 опции за безплатно предаване на живо

Универсален оригинален кабел, “костюми” е легален драматичен телевизионен сериал, който се фокусира върху измислена адвокатска кантора в Ню Йорк. Известен е с блясъка си в разказването на истории, сърдечните емоции от борбата и добре развитите герои’ взаимоотношения. Сега телевизионният сериал се е върнал от средата на 7-ма почивка в средата на сезона, премиерата на която е 28 март 2018г. Търсите ли начини как да гледате “костюми” без кабел от никъде? Ако е така, прочетете това ръководство от Best VPN

Как да гледате костюми без кабел

 1. Как да гледате “костюми” без кабел
 2. Как да гледате костюми сезон 8, стрийминг на живо извън САЩ
 3. Как да гледате костюми на живо онлайн в Netflix
 4. Как да гледате костюми на живо онлайн на Hulu
 5. Как да гледате костюми онлайн безплатно
 6. Как да гледате костюми сезон 7 пълни епизоди на Kodi

“костюми” - Подробности за сезон 7!

ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕР! В последните няколко епизода видяхме всички от фирмата да се борят да се приспособят, след като Джесика си тръгва. Нещата не изглеждат добре и има много объркване. Дона решава да заеме позицията като СО и Алекс (Харви’s friend) се присъединява към отбора. Луи започва да вижда терапевт и Харви влиза в сцена за запознанства с бившия си терапевт. Майк продължава да работи про боно случаи. Все пак един от тях излага на риск Харви, Алекс и други. Пфу .... Какво каране на влакче!

Детайли Сезон7 Детайли

Какво’s Съдбата на Меган Маркъл и Патрик Дж. Адамс?

Ако нямаш’Вече чух, костюмите са подновени за сезон 8, без Меган Маркъл и Патрик Дж. Адамс. Това може да е проблематично, тъй като никой не обича да вижда любимите си герои да напускат, което директно представлява намаляване на зрителността! Сега вече познаваме Меган Маркъл (сега херцогинята на Съсекс), омъжи се за по-малкия син на Чарлз (принц на Уелс), Хенри Чарлз Албърт Дейвид. Тъй като тя е част от кралското семейство, Меган ще трябва да се отдалечи напълно от холивудската индустрия.

Това предизвика голямо възмущение, тъй като мнозина смятат, че Меган напуска кариерата си, за да се установи в патриархален начин на живот, което противоречи на нейната прогресивна, феминистка перспектива в живота. Нека обаче да го изясним, че тя може да направи повече добро в по-висока позиция на херцогиня, отколкото актриса. Дори от феминистка гледна точка тя не прави нищо лошо, но следва сърцето си и тя трябва да има способността да прави това. Ако тя е щастлива как стоят нещата, тогава останалото е просто пълна глупост.

Меган и Патрик

Така че, макар че зрителите може да са трудни да я пуснат и да си представят “костюми” без нея е важно феновете й да покажат подкрепа. Що се отнася до Патрик Дж. Адамс, той имаше няколко красиви думи, които да сподели с феновете си. “Майк Рос ме научи на много на ангажираност, упорит труд и силата да вярваш в себе си и се чувствам благословен, че сега и двамата ще отидем в живота, който никога не сме мечтали, че всъщност ще имаме късмета да живеем”. И двамата герои направиха съществуването си няколко седмици преди Маркъл’е в реалния живот на принц Хари, в който участваха Майкъл и Рейчъл.

Това означава, че Меган определено се е обучила преди истинската си сватба! Независимо от това, това не означава, че вече няма да виждате Майкъл в шоуто. Въпреки че може да не е сериал редовен, той все още е част от оригиналния актьорски състав. Засега всичко, което можем да ви кажем, е това, което чухме и това е: “Сезон 8 ще има всичко - от смяна на съюзи и вътрешни игри със сила, до тайни, предателства и огнени отношения,” Така че, пригответе се за невероятно пътешественици, и нека да скръстим пръсти с надеждата да не свършим разочаровани от телевизионния сериал, който ще си върне пътя на 25 юли 2018 г..

Как да гледате “костюми” без кабел

Ако искате да гледате през всички сезони на “костюми” онлайн без кабел, имате много ресурси. Много премиум услуги онлайн обобщават съдържание от редица телевизионни оператори и продуценти, което ви позволява да гледате любимите си телевизионни предавания / филми от всяка точка на света. Да гледам “костюми”, помислете дали да се регистрирате с:

Новини на Fifa Worldcup

“Ако се сблъскате с регионални ограничения за каналите, които споменахме по-долу, помислете за използването на услугата Best VPN, за да я заобиколите”

Разблокиране на канали

Sling TV

Тази VoD стрийминг услуга е развила огромна репутация онлайн за предоставяне на съдържание от редица премиум канали. От филми, телевизионни предавания, до спортни и други събития на живо, Sling TV ви предлага възможността да гледате всичко отвсякъде. Регистрирайте се, възползвайте се от 7-дневната безплатна пробна версия и гледайте “костюми” тук!

Гледайте костюми сезон 7 по Sling TV

Вуду

Ако нямате нищо против да харчите пари, винаги можете да изберете да гледате всички сезони “костюм” чрез Vudu. Тази стрийминг платформа е предпочитаният избор за мнозина, когато става въпрос за гледане на телевизионни предавания и филми. Можете да закупите целия сезон 7 онлайн тук.

Гледайте костюми сезон 7 на Вуду

PlayStation Vue

За удобен за бюджета шнур, PlayStation Vue може да изглежда като СПАСЕН! Основният пакет започва от $ 29,99 на месец, като ви осигурява достъп до почти 50 канала от целия свят и САЩ, който е дом “костюми”.Най-добрата част от всичко: тя е достъпна на всички устройства, които включват, но не се ограничават до конзоли Roku, PS3 / 4, iPad / iPhone, Chromecast, Amazon Firestick и т.н..

Гледайте костюми сезон 7 на PlayStation Vue

Как да гледате костюми на живо онлайн в Netflix

Netflix несъмнено е една от най-добрите стрийминг платформи онлайн. Впоследствие той е идеалният избор за стрийминг на легалните драматични телевизионни сериали, “костюми”. Услугата VoD предлага 6 сезона на шоуто, за да гледате на максимално ниво на удобство. Ако имате акаунт в Netflix, щракнете върху тази връзка, за да започнете стрийминг!

Гледайте костюми сезон 7 в Netflix

Костюмите сезон 7 може да са налични само в американския Netflix, така че използвайте VPN услуга и се свържете с американски сървър, така че да’не пропускайте новия сезон!

Как да гледате костюми на живо онлайн на Hulu

Hulu е друга хитова VoD услуга, която предлага изобилие от заглавия на филми / телевизионни сериали, които можете да гледате и да се наслаждавате по всяко време и навсякъде. печално, “костюми” не е достъпно за поток при поискване. Потребителите с акаунти може да трябва да преминат към Hulu с Live TV. Можете да се запишете за безплатна пробна версия тук.

Как да гледате костюми на живо онлайн на Hulu

Как да гледате костюми сезон 8, стрийминг на живо извън САЩ

Сайтове като Netflix могат да налагат гео ограничения, които ограничават достъпа до съдържание или до самия уебсайт. Ако се намирате извън САЩ, можете да използвате VPN, за да маскирате IP адреса си и да го направите сякаш пребивавате в страната. По-долу е даден списък на най-добрите евтини VPN доставчици въз основа на тяхната надеждност, цени, производителност, поддръжка и сигурност.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Как да гледате костюми онлайн безплатно

Когато става дума за гледане “костюми” БЕЗПЛАТНО, единственият разумен вариант е да намерите сигурни източници на поточно предаване на живо. По-долу сме добавили списък с опции, в които можете да намерите работещи потоци за телевизионните сериали, като гарантирате, че не пропускате нито един епизод:

CMoviesHD

CMoviesHD е друг реномиран уебсайт в списъка на БЕЗПЛАТНИ онлайн стрийминг услуги. Той разполага с огромна база данни с първокласно съдържание, включително всички седем сезона “костюми”. Получете достъп до тях тук!

Гледайте костюми сезон 7 на CmoviesHD

Putlocker

Онлайн индексът на хостваните файлове за стрийминг на развлекателни медии, Putlocker, е друга топ дестинация за гледане на всичките пет сезона на костюми на живо БЕЗПЛАТНО. Щракнете тук, за да получите достъп до потоците!

Гледайте костюми сезон 7 на Putlocker

Popcorn-Time.to

Този софтуер ви предлага невероятната възможност за гледане на предпочитаното от вас видео съдържание по възможно най-удобния начин. Най-добрата част от всички: зрителите имат огромен списък от гледани телевизионни предавания / филми, сред които включват “костюми” и всичките му сезони. Прочетете повече подробности тук: най-доброто vpn за времето за пуканки

Гледайте костюми сезон 7 на Popcorntime.to

Опровержение: Винаги използвайте услугата с VPN в държави със строги закони за авторските права, за да можете да предавате поточно любимото си шоу анонимно.

Как да гледате костюми сезон 7 пълни епизоди на Kodi

Ако горните опции не се справят, помислете дали да изберете KODI! Тази медийна развлекателна платформа използва разширения на трети страни, за да агрегира съдържание от огромен списък на първокласни VoD услуги. Обикновено: имате много опции в добавки за поточно предаване “костюми”, но нищо не е съвпадение за Съглашението. Следвайте стъпките по-долу, за да инсталирате разширението:

 1. отвореноКоди и кликване на “зъбно колело” икона за въвеждане на настройки
 2. От списъка с опции, изберете“Файлов мениджър”
 3. Кликнете На “Добавяне на източник” и тогава Кликнете два пъти На “Нито един”
 4. Въведете http://kdil.co/repo в URL лентата и име то Kodi Израел
 5. Глава обратно към главното меню и отивам да се “Добавки”
 6. Кликнете на “Пакет” символ и тогава “Инсталиране от Zip File”
 7. намирам“Коди Израел” и кликване На “kdil.zip” за да инсталирате репо
 8. връщане към предишното меню и изберете “Инсталиране от хранилище”
 9. намирам“www.Kodisrael.co хранилище” и изберете “Видео добавки”
 10. свитък надолу до “° С”, изберете “завет”, и хит бутона за инсталиране
 11. отворено добавката, кликване На “Търсене” и въведете “костюми”
 12. Наслади се гледане на телевизионния сериал!

Гледайте костюми сезон 7 на Kodi

Къде да гледате костюми на Reddit

Никое ръководство за стрийминг никога не е завършено в наши дни, без да включва мнението на хората, които са най-важни, т.е. действителните фенове на шоуто или услугата. И какво по-добро място да прецените мнението на потребителя от прехвърлянето към Reddit.
Когато отидохме в Reddit, за да проверим кои канали и услуги използват тези хора, за да гледат Suites, установихме, че повечето от тях предпочитат онлайн стрийминг сайтове като Netflix и Amazon Prime, тъй като предлагат почти всички сезони на Suites, позволявайки дори на нови потребители или основни фенове на шоуто да гледат всеки епизод при поискване.
Ето някои откъси от тема Reddit, където потребителите са коментирали същото:

Къде мога да гледам стари сезони и епизоди? от костюми

Коментар от дискусия [акаунтът е изтрит]’s коментар от дискусия "Къде мога да гледам стари сезони и епизоди?".

Ще има ли костюми сезон 8?

След излъчването на сезон 7, част Б, много хора вече задават въпроси дали ще има сезон 8 и дали Патрик Дж. Адамс и Меган Маркъл ще се завърнат. Е, оставете притесненията си настрана, тъй като USA Network потвърди нов сезон. Въпреки това може да не видите Патрик и Меган, тъй като и двете са решили да се присъединят “Принц Хари” по-късно тази година.

Опаковане на нещата

Надяваме се, че това ръководство ви помага да разберете как да гледате “костюми” на живо онлайн. Независимо от това, ако срещнете проблеми или намерите други решения за стрийминг на телевизионните сериали, не се колебайте да коментирате по-долу. Освен това, не се колебайте да споделите статията с вашите приятели / членове на семейството, които са запалени фенове на телевизионните сериали. Наслади се!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me