Как да гледате ICC Световна купа по крикет 2019 на живо онлайн

Светът на крикет’Най-големият и най-престижен турнир, ICC Cricket World Cup стартира на 30 май 2019 г. и обещава да бъде екстравагантност от изпълнени със сила действия, рекордни подвизи и няколко спиращи дъха мачове и изпълнения.


Световната купа по крикет се провежда този път в Англия, Крикет’е оригинален дом, след разлика от 20 години.

Последното Световно първенство по крикет, проведено в Англия, беше през 1999 г., когато Австралия държеше нервите си срещу Ланс Клюсенер’нападение в полусезона и след това разтревожените фаворити Пакистан на финала, за да спечели заплашителното си притежание на лъскавия трофей за крикет WC.

Оттогава Австралия печели четири световни купи, включително тази през 1999 г., като единственото изключение е Световната купа 2011 г., спечелена от възраждаща се Индия.

Но това Световно първенство по крикет ще бъде за разлика от онези, които се случваха в миналото, тъй като сега резултати от 350+ са станали част и отбори като Англия и Индия, със своите осеяни мачове, продължават да преследват тези резултати от мамут надолу, без да разрушават много пот.

Мнозина дори прогнозират, че резултат от над 500 пробега ще бъде видян за първи път на тази Световна купа.

То’ще отидем на невероятно труден турнир за отбори и вероятно този, който държи нервите си до края, ще претендира за трофея на Световната купа за сребърни съдове на 14 юли 2019 г. в Lord’s Крикет земя, Лондон.

Не бих’не пропускате нито един мач в целия турнир и ако искате да направите същото, тогава тук’s изчерпателно ръководство за това как да гледате ICC Cricket World Cup Live Online, включително множество онлайн поточни канали, информация за билети, деблокиране на гео-ограничения за крикет на живо от цял ​​свят на повече!

Най-добрите опции за стрийминг на живо за Световната купа по крикет:

Със световен фен следвайки Международния съвет по крикет се увери, че Световната купа е налична във всеки един регион и държава в целия свят. Официалният му списък на радио- и телевизионни оператори, който можете да видите тук, е просто невероятен в обхвата и обхвата си.

И много от тези оператори редовно показват мачове по крикет през цялата година, така че дори и ако искате да знаете как да гледате крикет онлайн след приключване на Световната купа, можете да използвате тези опции, за да го направите.

Но ако искате да гледате мачове от Световната купа чрез стрийминг и не’няма достатъчно добра опция за стрийминг на живо във вашата страна, за да направите това, ето 5 5 HD HD платени и безплатни поточни канала, които можете да деблокирате с VPN от всяка точка на света и да гледате Световната купа на:

Повечето решения за стрийминг на живо за Световната купа по крикет на ICC са ограничени по географски път. Следователно такива опции за стрийминг ще изискват приятна и бърза VPN услуга за деблокиране на опции на живо. Surfshark е чудесен избор, тъй като предлага 2000+ сървъра и 5 мулти влизания, което е полезно при гледане на живо на спорт. Посетете Surfshark30 дни Гаранция за връщане на парите

Hotstar

Региони на покритие:

Канада, Индия, Непал, Малдивите, Бутан, Съединените американски щати, Пуерто Рико, Гуам, Северните Мариански острови, Вирджинските острови на САЩ и Американската Самоа.

Водеща на индийски стрийминг услуга, Hotstar бързо се превърна в любим на стрийминг за всички видове спортове, особено крикет и несъмнено най-популярната стрийминг услуга за гледане на крикет в Индия. Услугата има своите съвместими приложения както за Android, така и за iOS, заедно с уебсайт http://www.hotstar.com/.

Абонаментът му също е невероятно евтин, ако искате да се абонирате за него само за крикет!

ВИП планът Hotstar ще ви струва само 5,22 долара / година, ако се абонирате за него чрез индийски сървър от VPN!

Има и план за тези, които искат да гледат крикет в САЩ, но това’е скъпо, така че’е по-добре, че се придържате към този план, ако искате да използвате Hotstar, за да стриймвате любимите си игри от Световната купа.

SkySports

Региони на покритие:

Англия, Уелс, Шотландия и Република Ирландия

Този стрийминг сайт е базиран във Великобритания и е част от по-широка небесна спортна мрежа, която включва множество канали, посветени на спортни предавания. Във Великобритания този канал се предлага в повечето абонаменти за кабелна телевизия.

Sky Sports се предлага и в абонаментни пакети на много различни онлайн доставчици на кабели като Sling TV и се счита за най-добрият вариант за гледане на крикет във Великобритания, така че можете да го получите и в рамките на пакета си за кабели или да отидете за индивидуалния план.

За стриймърите, специален абонамент за стрийм на крикет за Световната купа ще ви струва само 10 паунда на месец (можете да го видите тук), което означава, че ако гледате целия турнир през него, ще спечелите’не изгаряте голяма част от дупката в портфейла си, тъй като този план е не само евтин, но също така има множество функции като качествени коментари и анализ след мача, HD качество, надеждна свързаност между другите.

Ако живеете извън Обединеното кралство и искате да гледате Световната купа по крикет, ще трябва да деблокирате SkySports чрез VPN, като се свържете към работещ сървър, базиран във Великобритания, който може да поддържа HD стрийминг.

PTV Спорт

Регион на покритие:

Пакистан

Най-добрият вариант в този списък досега! Спортните канали, базирани на пакистан, PTV също предлагат собствен сайт за стрийминг на живо, т.е. http://sports.ptv.com.pk/.

Преглеждането на PTV Sports е абсолютно безплатно, но качеството на гледане може да бъде малко по-ниско от HD качеството.

PTV спортовете спечелиха’Не предавайте мачовете към вас, ако живеете извън Пакистан, така че ако искате да гледате крикет на световната купа онлайн чрез него, вие спечелихте’не мога да го направя, освен ако не използвате VPN за деблокиране на сайта.

SonyLiv

Регион на покритие:

Пакистан

Друга невероятна опция за безплатен стрийминг за Световната купа за крикет на ICC, SonyLiv е моят личен фаворит, когато идва поточно крикет отвсякъде. Има понякога зърнесто качество на видеото понякога със сигурност, но качеството на звука е страхотно, както и покритието.

Но най-добрата част за SonyLiv е, че той практически няма реклами по време на целия мач, така че ако гледате световна купа за крикет онлайн през него, ще ви бъде гарантирано безпроблемно изживяване.

SonyLive е толкова подходящ за крикет и толкова популярен, че се появява в горната част на повечето резултати от търсачките, ако въведете заявката за “Световна купа гледайте онлайн”.

SonyLiv е безплатен да гледа за всеки от целия свят, точно както гледам първия мач от Световната купа между Англия и Южна Африка точно тук на SonyLiv:

SonyLiv работи и в Пакистан и в Индия, но ако живеете извън тези територии, VPN може да ви помогне да се свържете с канала чрез пакистански сървър.

Най-добрите опции за стрийминг на живо за Световната купа по крикет

FoxSportsAsia

Регион на покритие:

Китай, Тайланд, Япония, Индонезия и Южна Корея

Въпреки че се грижи предимно за регионите от Далечния Изток, FoxSportsAsia може да бъде наблюдавана и от всяка точка на света с помощта на достатъчно добър Streaming VPN доставчик.

Ако не’не живея в рамките на FoxSportsAsia’s домейн на покритие, ще видите тази грешка, ако се опитате да предавате всеки мач от Световната купа през тази платформа.

Качеството е добро и има много реклами, но това’е безплатно, така че определено можете да го опитате и вие.

Забележете тук, че FoxSportAsia’покритието в Китай не включва нейните автономни региони, така че ако искате да гледате крикет в Хонконг, Макао или друга свързана територия на Китай, ще трябва да използвате VPN, за да деблокирате сайта’s поточна услуга.

Как да намерим най-добрия VPN абонамент за Световната купа по крикет ‘19

Потокът VPN, които всъщност могат да отблокират географски ограничени сайтове и предлагат HD качествени потоци чрез бързи скорости, са доста редки, така че ще трябва да преминете през този списък по-долу, ако искате да намерите евтина, надеждна и премия опция като VPN, за да допълни вашия нужди за поточно предаване и ви позволяват да гледате ICC World Cup безпрепятствено:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

Англия срещу Уест Индия - 14 юни 2019 - Кой ще победи?

Утре фаворитите на турнира Англия ще поемат непредвидимите Уинди. Английският състав е пълен с печеливши мачове играчи от световна класа като Джони Беърстоу, Бен Стоукс, Джо Роут и Иоин Морган, докато от друга страна, Уинди изглежда малко неопитен с нови играчи, които нямат убежище’нямах време да докажат много добре на международната сцена.

То’Очаквах Англия лесно да спечели утре’s мач в галопа си към полузащитата и коефициентите са силно подредени срещу Windies. И така, от моя край, фаворитите са Англия, като Уинди запазва много нисък шанс да изненада всички с победа в купата на Ageas в Хемпшир, Великобритания утре.

ICC World Cup 2019 Пълен график и отборни приспособления

Световната купа по крикет ще продължи над един месец, започващ на 30 май 2019 г. и ще завърши на 14 юли с финал в Lord’с.

Първият полуфинал ще се играе на 9 юли, а вторият полуфинал ще се играе ден по-късно на 11 юли, като дните между тях са резервни дни, така че ако има непланирано забавяне поради дъжд или нещо друго, мачовете могат все още се случват.

Start Start Times в Световната купа:

Мачовете за деня ще започнат в 9:30 ч. GMT, докато мачовете ден / нощ ще се играят от 12:30 GMT нататък.

Вижте тук пълния график на всички мачове заедно с тяхното време.

Как да закупите билети за мачовете на Световната купа на ICC:

English Grounds са невероятно живописни с емблематични сгради, павилиони, преплетени с хипнотизиращи петна от зелено, което прави удоволствие да гледате игра на крикет там.

И какво’По-интересни са тълпите, тъй като местните английски фенове се смесват с бурно емигрантско население, за да направят арените очарователни.

Там има много местна подкрепа за отбори като Индия и Пакистан и понякога дори се усеща, че тези два отбора получават атмосферата на домашно място на повечето английски места.

Ето всички места, където ще се играят всички мачове:

 1. господар’s - Лондон
 2. Овалът - Лондон
 3. Трент Бридж - Нотингам
 4. Ривърсайд - Дърам
 5. Олд Трафорд - Манчестър
 6. Стадион Кардиф Уелс - Кардиф
 7. Терен на окръг Бристол - Бристол
 8. Окръжна земя - Тонтон
 9. Хемпширска купа - Саутхемптън
 10. Заглавие - води
 11. Едгбастън - Бирмингам

Ако искате да видите и опитате всичко това, ICC има собствен официален уебсайт за билети, от който можете да резервирате и закупите билети за всеки мач онлайн, но побързайте, тъй като билетите скоро ще изтекат!

Световната купа ще се играе на базата на кръг Робин

Откакто онова приказно Световно първенство през 1992 г. форматът на Round Robin, където всеки отбор трябва да играе с всички останали отбори, за да премине в полуфинала, се превърна в рядко явление, но това Световно първенство ще доведе до връщане, тъй като всички тези отбори ще играйте на останалите поне един, преди полуфиналистите да могат да бъдат решени:

 1. Англия
 2. Индия
 3. Южна Африка
 4. Нова Зеландия
 5. Австралия
 6. Пакистан
 7. Бангладеш
 8. Западна Индия
 9. Шри Ланка
 10. Афганистан

заключение

Световната купа ’19 обещават да бъдат смяна на игри за спорта на крикет, тъй като той ще реши съдбата на крикет ODI в предстоящите времена, като крикет T20 ще продължи метеоритния си ръст на популярността сред масите. Но все още крикетът на ODI остава най-големият жребий и Световната купа ’19 ще бъде събитие, при което този формат ще бъде в най-автентичния си вид.

Дългоочакваният мач между Индия и Пакистан ще привлече очните ябълки на над милиард души от земното кълбо сред другите екшън игри сред супер конкурентни отбори, така че’не пропускайте нито един мач, тъй като този път определено ще си заслужите парите!

Подобни статии

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me