Как да гледате FIFA Световното първенство на живо онлайн

Здравейте, фенове на FIFA от цял ​​свят и добре дошли в Best VPN. Нещо за играта, която винаги ме връща към класиката “Размазване - Woo Hoo” песен в “Път към Световното първенство 98” видео игра! Енергията, която музиката използваше да изважда, човече, ли ми липсват тези дни. Все пак ме вдъхновяват за Световната купа.


Contents

Как да гледате на живо на финалите на Световната купа на FIFA

Предлагайки спортно покритие с HD качество и специални потоци за коментари на няколко езика, тези опции за предаване на живо, изброени по-долу, са идеални за вас да гледате Световната купа:

BeIN Sports

BeIN Sports е един от най-пълните доставчици на спортно покритие, който се предлага в по-голямата част от света, включително Близкия Изток, САЩ, Нова Зеландия, Тайланд, Малайзия и други. Това може да бъде вашата опция за онлайн стрийминг за финала на FIFA за едва 10 долара на месец. Най-хубавото на този доставчик е това, тъй като той’предлага се в множество региони по целия свят, ще предлага коментари на няколко езика.

спортна фифа

Ако живеете извън регионите’е на разположение, там’няма причина да се притеснявате, тъй като можете да се свържете с него чрез VPN. Лесно пренасочване на връзката ви през сървър, разположен в страната, към която искате да се свържете и достъп до BeIN Sports, за да деблокирате сайта лесно.

страни от спортната фифа

Ако живеете извън регионите’е на разположение, там’няма причина да се притеснявате, тъй като можете да се свържете с него чрез VPN. Лесно пренасочване на връзката ви през сървър, разположен в страната, към която искате да се свържете и достъп до BeIN Sports, за да деблокирате сайта лесно.

DirecTV сега

В момента най-пълният доставчик на телевизия на живо в САЩ, DirecTV сега предлага множество канали в своите абонаментни планове с висока стойност. В момента той предлага тримесечен абонамент за едва 10 долара на месец и включва множество официални телевизионни оператори на FIFA, включително Fox Sports за английско покритие, Globo за португалско покритие и още много други.

директна телевизионна фифа

Ако искате да получите достъп до DirecTV Now извън САЩ, ще ви трябва Най-добър VPN със специализирани поточни сървъри в САЩ, за да заобиколите гео ограниченията на сайта.

Най-добър VPN на световната купа на FIFA

Тъй като почти всички гореспоменати сайтове за стрийминг ще изискват VPN за сигурен достъп, тук е изчерпателна таблица на най-добрите VPN доставчици, от които можете да избирате, за да захранвате непрекъснато изживяване на FIFA World Cup!

РАНКОВА ТАБЛИЦА

Безплатен онлайн стрийминг за FIFA

Ако смятате, че платените доставчици ви карат да надминете бюджета си и сте готови да компрометирате малко функции като качество на видеото, има множество безплатни опции за гледане на Световната купа на FIFA Live Online:

Youku

Единственият вариант за предаване на живо на FIFA на повече от милиард души в Китай, Youku е страхотна услуга, собственост на силно влиятелната група. Този стрийминг доставчик нарасна от сила в сила и е първият доставчик на стрийминг, който сподели голям турнир’s права за онлайн излъчване с държавна китайска CCTV.

Услугата е абсолютно безплатна, което я прави много примамлива за зрителите, живеещи в Китай. За тези от вас, които живеят извън континентален Китай, в съседни страни, Youku може да бъде вашия портал за гледане на FIFA в коментар на мандарин / китайски, но само ако използвате мощен VPN за деблокиране на този географски ограничен сайт.

ZDF.De

Германия’s топ доставчик на стрийминг, т.е. ZDF.De е безплатна услуга, която излъчва висококачествено видео, което го прави идеалният избор за немските фенове на играта. Ако живеете извън Германия, ZDF.De може да бъде гледан само ако отблокирате сайта чрез Top VPN, като се свържете с немски сървър.

ZDF.de fifa
Как да гледате Световната купа на FIFA на Kodi

 1. хвърлям Kodi Krypton V17 и в горния десен ъгъл кликване на “зъбно колело” икона.
 2. Изберете “Файлов мениджър” в долния десен ъгъл на менюто.
 3. свитък надолу от менюто отляво и отворен “Добавяне на източник”.
 4. Кликнете два пъти На “Нито един” и въведете http://lazykodi.com/
 5. давам медийният източник на име. Например, “Мързелив Коди”
 6. Отивам обратно към главното меню на Kodi и кликване На “Добавки”.
 7. Hit на “Пакет” символ за стартиране на процеса на инсталиране.
 8. Изберете “Инсталиране от zip файл” и намирам на “Мързелив Коди” източник на медия.
 9. От списъка с опции, изберете “хранилища” и тогава кран На “ANDROIDABA”
 10. Изберете “хранилище” и тогава кликване На “repository.kodil-1.4.zip”
 11. изчакайте няколко минути за “Добавка е инсталирана” уведомление. връщане към предишното меню и кликване На “Инсталиране от хранилище”.
 12. Изберете “..Хранилище Kodil” и тогава отворен на “Видео добавки” списък
 13. Отивам на “Търсене” раздел и Тип в “cCloud TV”
 14. отворено добавката и след това хит бутона за инсталиране.
 15. изчакайте за “Добавката” инсталирано известие
 16. връщане към менюто за добавки и хвърлям cCloud TV.
 17. Кликнете на “спортен” опция за достъп до всички спортове на живо
 18. Изберете ESPN или който и да е друг оператор от списъка тук, за да се насладите на гледането на Световната купа на ФИФА!

фифа espn

Как да гледате Световната купа на FIFA на Kodi Firestick, използвайки iPlayer WWW

 1. хвърлям Телевизия Firestick и кликване на System.
 2. Изберете Настройки и след това “Опции за програмисти”.
 3. Активиране Приложения за неизвестни източници и “Отстраняване на грешки в ABD”.
 4. Отивам обратно към началното меню, кликване върху иконата за търсене и въведете “Downloader”.
 5. Кликнете на “Downloader” и натиснете бутона за избор на дистанционното.
 6. хвърлям приложението, изберете “Позволява”, и ОК на прозореца за добре дошли.
 7. Въведете http://troypoint.com/kodistable в URL лентата.
 8. изчакайте за да изтеглите файла и щракнете “Инсталирай” на страницата за настройка на Kodi.
 9. последвам стъпките в горното заглавие за инсталиране на iPlayer WWW.

fifa firestick

Гледайте Световната купа на ФИФА на Року

Roku TV предлага някои изключително добри опции, когато става въпрос за спортно покритие и тя спечели’няма да е различно за това Световно първенство по футбол, тъй като много канали с доставчика ще предават мачовете на живо. Въпреки това, повечето от тези канали не са достъпни извън САЩ и са гео ограничени. За да ги подминете, ще трябва да следвате стъпките, споменати по-долу:

 1. Регистрирайте се с a Топ Световна купа VPN доставчик
 2. Инсталирайте VPN с вашия Roku (Ще намерите множество ръководства с вашите VPN доставчици как да направите това)
 3. Свържете се със сървъра в САЩ и ще заобиколите гео ограниченията за гледане на мачовете на живо от любимите ви канали!

Гледайте Световната купа на FIFA на Mac

За потребителите на Mac достъпът до сайтове за стрийминг с географски ограничения за Световната купа е изключително рационализиран процес. Много сайтове за стрийминг излъчват мачовете на живо от турнира безплатно, напр. Сравнете TV и BBC iPlayer, така че ако искате да ги деблокирате чрез VPN, тогава тук’s как можете да направите това лесно:

 1. Абонирайте се за Топ VPN на световната купа услуга и изтеглете най-новия си клиент на Mac
 2. Инсталирайте този клиент на Mac на вашето устройство и се свържете със сървър в страната, в която е наличен вашият доставчик на стрийминг на живо. Например напр. за деблокиране на BBC iPlayer на BBC изберете сървъри във Великобритания
 3. Свържете VPN и посетете уебсайта за стрийминг на живо, за да се насладите на мачовете на живо!

Гледайте Световното първенство по PS4

Изминаха дните, в които геймърските конзоли просто бяха предназначени да се използват за игри. В наши дни конзолата ви е мощно устройство, отговарящо на голямо разнообразие от вашите нужди. Потребителите на PS4 могат да използват конзолата си, за да гледат FIFA на живо чрез стрийминг доставчици, но ще ви трябва VPN, за да преминете с това:

 1. Изберете най-доброто Световна купа VPN и изберете план, който най-добре отговаря на вашия бюджет
 2. Получаване на потребителски идентификационни данни (VPN потребителско име и парола)
 3. Инсталирайте VPN през рутера или през Windows / Mac. Повечето доставчици на най-добрите VPN предлагат специални уроци за това как да настроите VPN на PS4 по лесен начин. Ето ръководствата на PureVPN и как да направите това
 4. Въведете потребителски идентификационни данни
 5. Свържете се със сървърите в страната на вашия поточен доставчик’s наличност. Например напр. за да деблокирате Match TV, изберете руски сървър
 6. Свържете се с VPN
 7. Насладете се на мачове на живо от Световната купа на FIFA на вашата игрална конзола PS4!

Гледайте Световната купа на FIFA на iOS

Правейки изключително лесно да гледате каквото и да е в движение, iOS устройствата стават много популярни като преносими поточни устройства. Приложенията за iOS за много поточни услуги също са лесно достъпни, например DirecTV сега предлага родно приложение за iOS платформата, което лесно можете да изтеглите от магазина на iTunes. Но тъй като много сайтове за стрийминг са с географско ограничение, ще ви е необходим VPN, за да ги деблокирате и да се наслаждавате на мачовете си на живо без прекъсване.

Инсталирането на VPN на iOS вече е невероятно лесно поради наличието на специализирани приложения за платформата, достъпни с почти всеки топ доставчик и тук’s как можете да се справите с него за по-малко от 3 минути:

 1. Изберете VPN на световната купа доставчик, който ви харесва най-добре, съдейки по неговите характеристики
 2. Платете за ценовия план
 3. Отидете в магазина на iTunes и потърсете VPN’s име. Приложението ще се появи лесно на върха на резултатите
 4. Изтеглете го от там
 5. Инсталирайте го на вашия iPad / iPhone
 6. Изберете сървър в местоположението на вашия доставчик на поточно предаване
 7. Свържете VPN
 8. Посетете уебсайта / отворете приложението на вашия доставчик на поточно предаване на живо, за да се насладите на действието на живо!

Гледайте Световната купа на FIFA на Android

Android OS е най-популярната мобилна операционна система в света и с нейните потребители в момента милиони, много хора с нетърпение ще се насладят на мачовете на живо от Световната купа на FIFA на своето устройство. Повечето топ VPN предлагат специални приложения за Android, които можете да използвате, за да заобиколите гео ограниченията на популярни сайтове за стрийминг. Позволявам’ще ви преведе през процеса на инсталиране на VPN на вашия Android в 5 лесни стъпки:

 1. От най-добрите VPN на световната купа, изберете този, който най-добре отговаря на вашия бюджет и изисквания
 2. Изтеглете приложението си за Android от Play Store
 3. Инсталирайте го на устройството си с Android, но се уверете, че устройството ви е актуализирано до най-новата версия на Android, за да направи приложението още по-възвишено
 4. Свържете се със специфичен за страната сървър в мястото, където е наличен вашият доставчик на поточно предаване
 5. Посетете доставчиците си за стрийминг’ сайт или отворете тяхното специално приложение на вашето устройство, за да гледате мачовете на живо!

Гледайте Световната купа на FIFA на Xbox

Xbox е изключително популярна игрална конзола, придобила славата си заради множеството безупречни функции, които предлага на своите потребители. Много ентусиасти на Xbox ще бъдат силно заинтересовани да гледат Световната купа на FIFA на конзолите си. Но тъй като много уебсайтове, които предлагат стрийминг на живо, са ограничени географски за зрители извън тяхната държава, трябва да настроите VPN на вашия Xbox, за да преминете и тук’s как можете лесно да постигнете тази цел:

 1. Абонирайте се за Мощен VPN на световната купа който предлага голямо количество сървъри по целия свят
 2. Настройте VPN на вашия Xbox. Това не трябва’изобщо не е притеснително, защото повечето топ доставчици предлагат отлични ръководства за това как да го направят. Ето ръководствата за това как да настроите VPN на Xbox от PureVPN и ExpressVPN
 3. Свържете се със сървърите в предпочитаното от вас място, т.е. държавата, в която вашият доставчик на поточно предаване е достъпен за преглед
 4. Гледайте мачовете на живо през вашия Xbox!

Гледайте Световната купа на FIFA на Apple TV

Собствениците на Apple TV имат какво да се радват, тъй като те ще имат възможност да гледат мачове на живо от Световната купа на FIFA чрез своето устройство и всичко, което им е необходимо, за да се възползват от тази възможност е да знаят за опциите, които имат, когато става въпрос за услуги за стрийминг на живо за мачовете в турнира, заедно с инсталирането на VPN на устройството си, за да заобиколят всички гео ограничения, които срещат в стрийминг сайтовете.
Позволявам’преминете през стъпките, през които можете да инсталирате VPN на Apple TV:

 1. Купете план за ценообразуване в който и да е от върха VPN на световната купа по ваш избор или от изброените в този блог
 2. Инсталирайте VPN на вашия Apple TV. Това трябва да е прекалено много за вас, тъй като много VPN доставчици ще имат лесно ръководство за стъпка по стъпка как да направите това
 3. Свържете се със сървъра в страната, в която искате да получите достъп до вашия доставчик на поточно предаване
 4. Насладете се на Световната купа на ФИФА, както никога досега!

Гледайте Световната купа на FIFA на FireStick

Ако притежавате Amazon Firestick, попадате в списъка на късметлиите. Fox Sports, официалният оператор на мега събитието, предлага специално приложение за развлекателното устройство. Можете да го изтеглите от Amazon’е официален магазин за приложения тук. След като сте готови, влезте с вашия Fox Sports Go акаунт и се насладете на поточно събитие на FIFA!

фифа лиси спорт

Прочетете нашето подробно ръководство за най-добрия VPN за firestick.

Как да гледате световната купа на FIFA без кабел

Не е необходимо да изберете кабелна телевизия, за да гледате любимото си съдържание, особено когато половината от това, което предпочитате да гледате, не е достъпно при нормални абонаменти. Това е мястото, където потребителите обикновено стават резачки за кабели, като се регистрират с онлайн услуги за своите развлекателни нужди. Е, имаме решения и за гледане на Световното първенство на ФИФА онлайн.

Как да гледате FIFA в САЩ

Както споменахме по-рано, Fox Network е официалният оператор на Световната купа FIFA, която е американска компания за забавления и новини. Така че, ако резачки за кабели искат да предават световната купа на FIFA на живо в САЩ от комфорта на домовете си, просто се регистрирайте в Fox Sports GO - VoD услугата на телевизионния оператор.

Как да гледате FIFA в Австралия

Ако търсите начини да гледате Световната купа на FIFA, тогава ще трябва да разчитате на VPN услуга за Австралия. Премиум решенията, споменати по-горе като Hulu, Fox Sports Go, DirecTV Now и Sling TV, налагат гео ограничения, които ограничават потребителите от други страни да имат достъп до уебсайтовете си..

Как да гледате FIFA във Великобритания

Потребителите в Обединеното кралство могат лесно да превключат каналите си към BBC или ITV, за да предават Световната купа на FIFA. Ножиците за шнур може да се сблъскат с малки проблеми при достъпа до гео ограничено съдържание. Регистрирайте се с Sling TV, Hulu Live TV или DIRECTV СЕГА, за да гледате турнира. Друг вариант би бил да се свържете с VPN местоположение на световната купа в САЩ и да предавате събитието директно от Fox Sports Go.

Как да гледате мачове на FIFA на всички Hulu канали

Hulu предлага 50+ канала на живо в своя бета пакет, включително онези канали, които ще предават мачовете на Световната купа в HD качество. Ако не’не искате да пропуснете тази възможност, след това прочетете това ръководство за световната купа на Hulu, съдържащо списъка с канали, които ще предават потоците на мачовете, как да заобиколите гео ограниченията за Hulu с помощта на Best VPN, ръководства за ценообразуване, как да записвате мачове на живо и Повече ▼.

Устройства, поддържани от световната купа в Hulu, FIFA

Най-хубавото на Hulu е невероятният му репертоар от поддържани устройства. Hulu може да работи върху почти всичко, за което се сетите. Конвенционалните опции като интелигентни телевизори, мобилни компютри, компютри работят на Hulu, но списъкът не е ограничен само до тях, тъй като Hulu предлага и голямо разнообразие от други опции.

фифа хулу

Ето пълен списък на всички устройства, поддържани от Hulu:

 1. Apple iPhone и iPad на Apple (работещи с iOS 10 или по-нови)
 2. Android телефони и таблети (работещи с 5.0 или по-нови)
 3. Apple TV (4-то поколение или по-нова версия)
 4. Chromecast
 5. Огнени таблетки
 6. Fire TV и Fire TV Stick
 7. LG TV (избрани модели)
 8. Nintendo Switch
 9. Roku и Roku Stick (избрани модели)
 10. Samsung TV (Избор на телевизионни модели)
 11. Xbox One, Xbox 360

Как да гледате Световната купа на FIFA на Apple TV с помощта на безплатни и платени приложения

Сред безброй устройства, налични в момента, които поддържат стрийминг, собствениците на Apple TV също определено ще търсят достатъчно добри приложения за стрийминг, за да направят впечатлението си от Световната купа незабравимо.

Най-добрите Apple TV платени приложения за гледане на FIFA

 1. Optus Sports
 2. DirecTV сега
 3. Fox Sport
 4. BeIN Sports
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Sling TV

Най-добрите безплатни приложения на Apple TV за гледане на FIFA

 1. MatchTV
 2. BBCiPlayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Гледайте онлайн Ла Лига

La Liga е FIFA лига, която има масово следване по целия свят, главно поради примамката на международни звезди, показващи вълнуващ геймплей и осигуряващи на феновете изключително забавление. Асоциацията, която стои зад Ла Лига, знае колко доходоносна е нейната лига, така че се отдаде на продажбата на правата си за излъчване на големи радио- и телевизионни сайтове от целия свят..

Този път не беше по-различно, тъй като всеки телевизионен оператор има изключителни права да излъчва мачове от Ла Лига на живо в определения от него регион, както се вижда от таблицата, показана по-горе.

Ако искате да гледате La Liga онлайн, ето списъкът с топ 3 доставчици, които предлагат най-добрите стрийминг услуги в HD качество за достъп до мачовете онлайн на живо:

 1. DirecTV сега Спорт
 2. BeIN Sports
 3. Единадесет спорта

Как да гледате beIN Sports Online

Основана през януари 2014 г. от Насер Ал Хелайфи, beIN Media Group е отделена от медийната мрежа Ал Джазира, със седалище в Доха, Катар. Известната му мрежа beIN Sports е създадена във Франция още през 2012 г. и оттогава придоби доста добра репутация сред: онлайн стрийминг и кабелни потребители, които искат да се насладят на спорт и развлечения с максимално удобство. Ако искате да гледате beIN Sports Online, просто трябва да посетите уебсайта им или да изтеглите родните приложения от Google Play Store или iTunes.

Опаковане на нещата

Надяваме се, че това ръководство ви помага да разберете как да гледате FIFA без кабел. Независимо от това, ако срещнете проблеми или намерите други поточни решения, не се колебайте да пуснете коментар по-долу. Не се колебайте да споделите статията с други фенове на FIFA. Приятно прекарване!

Подобни статии

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me